Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26151) koby11h válasza hcl (#26150) üzenetére


koby11h
aktív tag

Alap user tétel:
"Ha kérdez valamit a gép, akkor nyomj igent!"
Marika, betanítás közben az új kollégának, kb. 2002 környéke
Saját gyűjtés :K

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26152) Pötyi válasza hcl (#26145) üzenetére


Pötyi
őstag

Nálunk is volt olyan, hogy az informatikai eszközök leltárját az informatika nyakába akarta varrni a gazdaságis. Rákérdeztem, hogy miért is nekünk kéne csinálni a gazdaságis munkáját, amiért ő elméletileg fizetést kap? Aszonta azért, mert ő sajnos nem tud megkülönböztetni egy Sziszkó hubot, egy szviccset, meg egy routert. Neki az csak doboz-doboz. Nem gond, mondok erre én, ezért tartjuk a diákmunkást, majd ő megy veled és kisegít, ha be kell azonosítani egy zöld dobozt. Ááá, az nem jó, mert akkor két ember végzi azt a munkát, amit egy embernek kéne - így maradt a nyakunkba varrva...

QNX is cool!

(#26153) bambano válasza Pötyi (#26152) üzenetére


bambano
titán

örülj neki, hogy nem kerestél fókabélt...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26154) E.Kaufmann válasza koby11h (#26149) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Ukrán zászlót beállíthattad volna neki háttérnek elköszönésképp ;]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#26155) koby11h válasza E.Kaufmann (#26154) üzenetére


koby11h
aktív tag

Nem szabad kevernünk a magán érzéseinket a munkával... most azért nem szívesen rúgatnám ki magam. De igen, jól esne. De úgy gondolom, hogy van ott is sok olyan, akinek e nélkül is van elég baja a "főnöke" miatt. Gondolj arra mi mit érzünk néha itthon! :O

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26156) totron válasza hcl (#26150) üzenetére


totron
addikt

Fogalmuk azért nincs, mert nem olvassák el a felugró egyébként végletekig leegyszerűsített tartalmát. Feltételezik, hogy úgy sem értenék. Ez azért igaz, mert nem is akarják érteni. Ez az attitűd pedig nem vizsgál számosságot, tehát az egyszavas üzenet már érthetetlen, a konkrét hibakód meg még az, így nincs az a brilliáns empátiával és előrelátással megeszközölt hibaüzenet/felugró ami hatna, ha a user egy lusta g3ci. Lehetne mentegetni, hogy saját (szub?)kultúrája áldozata, meg minek terhelje magát, ha ott a soup-port, de pont ez a mentalitás az, ami szarlavinákat indít, ami feleslegesen átterhel és hátráltat bármilyen folyamatot. A produktivitás, mint olyan, az önálló munkavégzés alapja hiányzik igen sok helyen, gyártósori munkakörök szintjétől elvileg távol, tehát nem az önállóság vagy önállótlanság a választóvíz - megint csak elvileg. Nem egyszer busás fizetésekért. Minibüntetéseket szabnék ki fizetéscsökkentéssel minden egyes, egyébként saját kútfőből is előhívható, megspórolt gondolat-következtetés után. A másik véglet meg amelyik soha nem kérdez és csinálja a hülyeséget amik silent módban iterálódnak, majd mikor kiesnek az amorf csontvázak a rackszekrényből, hát nem ő takarít maga után. Egy középutat be lehetne lőni megfelelő önismeret és jellem mentén haladva.

Egy közepesen gagyi vígjátékban lenne egy megküldött robot, ami tájegységnek-kultúrának megfelelelően ramen-phoe-húslevest önt a lusta dolgozó fejére-nyakába. Kiemelt esetek romlott halászlevet-tenger poshadt gyümölcseit is kiérdemelhetnék. Soup-port. Fergeteges.

(#26157) totron válasza koby11h (#26151) üzenetére


totron
addikt

A legelterjedtebb női "gondolkodás". Ő csak egyszerűsít, kell az neki, joga van hozzá, az ő életét ne bonyolítsa semmi. Meg aztán Jim Carry is mindenre igent mondott az Igenemberben, aztán nézd meg milyen felülmúlhatatlan kalandokba keveredett!
Azt tudtad, hogy a pasik, mint udvarlók a semmiből bukkannak fel? Az orrig sem látás kultúrája mindenhol kifizetődő, boldog vagy tőle, az élet egyszerű - 1 biten nem is lehetne másmilyen - csak épp másik 25 ember kell, aki viszi a hátán 1 agyhalálát. Nem ez a tény a félelmetes, hanem hogy legyen az magánélet vagy munkálkodás, az emberek egy sajnálatosan tetemes hányada szerint ez - és most figyeljünk - ez rendben van.

(#26158) bambano


bambano
titán

most került elém, hogy Linusnak van egy húga :P
súlyos röhögés #ytalert [link]

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26159) fatpingvin válasza bambano (#26158) üzenetére


fatpingvin
őstag

ja hogy a bohóc Linusról beszélsz... nem értettem Torvalds miért röhögés tárgya :P

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#26160) bambano válasza fatpingvin (#26159) üzenetére


bambano
titán

a kerneles linus tiszta nyárspolgár lett, mióta elment egy dühkezelési tanfolyamra :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26161) fatpingvin válasza bambano (#26160) üzenetére


fatpingvin
őstag

they took the fun out of him :DDD

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#26162) hcl válasza koby11h (#26151) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

:D ( Delete all user data? Yes/No )

@Pötyi : "Aszonta azért, mert ő sajnos nem tud megkülönböztetni egy Sziszkó hubot, egy szviccset, meg egy routert."
Miért kéne tudnia? Van rajta leltári szám... Ha nincs, szól nektek.

Mutogatni való hater díszpinty

(#26163) Pötyi válasza hcl (#26162) üzenetére


Pötyi
őstag

(Ez egy analitikus leltárnál sajnos nem így van, legalábbis nálunk nem. Nekik nem az a lényeg, hogy maga a leltári szám meglegyen, be is akarja azonosítani az eszközt. Mert mi van például akkor, ha egy szék leltári száma át van ragasztva egy fogasra? A vonalkódolvasó pittyen, a tétel, a szék elméletileg megvan, zöldre vált - de csak a szék leltári száma van meg egy fogason, maga szék nem. De amíg egy széket viszonylag könnyű megkülönböztetni egy fogastól és itt viszonylag gyorsan kiderül a turpisság, addig az egyensötétzöld, egyensötétkék, egyenfekete dobozokat a gazdaságis nem tudja megkülönböztetni egymástól. Valami doboz, amiből tyúkbelek lógnak és ledek villognak rajta. Ezért kell felvenni a gyári számot is, már ahol van. Műszaki cikknél általában van, de előfordult, hogy a műszaki zseni gazdaságis azt nem találja meg. Viszont a "nincs gyári szám" nem egyenlő "a nem találta meg" -el. De ezeket az ökölszabályokat hiába próbáljuk a fejébe verni, egy ötven plusszos nő ilyesmiket már nehezen fog fel. Hát ezért akarja lepasszolni a melót. Ééérted!)

QNX is cool!

(#26164) F.E.K.. válasza Pötyi (#26163) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Ó, ezek a letárok mindig is érdekesek voltak.

A kedvencem, amikor még egy régi munkahelyen jött a leltáros csapat, hogy mostan ők leleltároznák a hálózatot, mutassuk meg hogy hol van hogy rárakhassák a címkét...

Vagy most, amikor a desktopos kolléga éberségén múlt csak, hogy az éppen az irodában lévő magán notebookjára nem kerül címke, mert kérdés és ész nélkül matricáztak / csippantottak be mindent ami eléjük került (például a selejtezett, de még elszállításra váró dolgokat is...)

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#26165) koby11h válasza F.E.K.. (#26164) üzenetére


koby11h
aktív tag

Várj, matricázni csak beszerzéskor a tárgyi eszköz karton létrehozásakor szoktak, nem?
Utólag nincs matricázás!

Nekem az volt a kedvencem, egyik ügyfélnél segítsek már leltározni.
Leltárcímke nincs!
Leltárív kb. így nézett ki:
Lsz: Megnevezés:
8192 Nyomtató
8193 Nyomtató
8194 Nyomtató
8195 Nyomtató
8197 Nyomtató
8198 Nyomtató
8199 Nyomtató
Mondom és azt miért nem írják oda, hogy milyen nyomtató?
Hát azt ők honnan tudnák?
Mondom ok, kérem az első 8192-es nyomtató kartonját!
15 perc volt mire kikeresték. Kartonon: Nyomtató, a csatolt számlán: HP LaserJet Enterprise M606X, szállítólevélen HP LaserJet Enterprise M606X...
Na, mutatom, ide van írva, ezt kellene minden tételhez beírni.
Hát de ezt ők nem szokták begépelni
Hát akkor nincs mi alapján leltározni, csak a karton mögé tűzött számla vagy szállítólevél alapján! Szóval kérem a következő kartont!
De hát így sokáig fog tartani!
Ez, dehogy is, csak 25 nyomtató van, majd a 175 számítógép, aminél csak az van odaírva, hogy számítógép + perifériák - de tényleg, mind a 175 tétel így volt felvíve!!!
És ezzel ott is hagytam őket. Egyék meg amit főztek!

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26166) SpaceKombajn


SpaceKombajn
tag

"ötven tilátor" vs öt ventilátor :DDD

[ Szerkesztve ]

spacetime

(#26167) hcl válasza Pötyi (#26163) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ja, ért. Még olyan helyen nem voltam, ahol ezzel számoltak volna :D (Sérülés nélkül nem leszedhető matrica...)

@F.E.K.: Pici darabokra a címkét, és ráragasztgatni a hálózat minden elemére :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#26168) Xpod


Xpod
addikt

Nekem a legjobb leltározós élményem az volt, mikor jött a kolléga, hogy az SFP modulokat akarja matricázni, mert önálló tételként van a listában és ki van nyomtatva hozzá a matrica.

Mondtam neki, hogy ez így nem fog menni, de ő erősködött. Ki akarta nyittatni a rack szekrényt, hogy akkor húzzuk ki és rátegye a matricát. Mondtam neki, hogy az nem megy, mert a rack be van zárva és a kulcsot megette a papagáj. :)

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#26169) totron


totron
addikt

Tovább kunkorodott bennem a gondolat az 50s Margitok undorral-fintorral, maguktól való feladateltolása témájában, a nem sok sikerélményt adók esetén. Szóval hogy ilyen belső kis huncut megegyezések szoktak lenni? Hogy nekem ez nagyon nem fekszik, csináld már meg te, cserébe kiszúrom a szemed valami szarral, aminek örülni fogsz?

Kapcsolódó feldolgozhatatlan: A bőszen elkereskedelmiesedett Magyarósi Csaba bútoros - túlárazott konzumer, konzumidiótáknak, tehát a szokásos - epizódjának blogterében olvastam egy gyári büszke munkás kicsattanó szavait, miszerint túlórázott - ő nem érezte annak - őt választották ki a feladatra, mekkora dicsőség, de jó el is fáradt - tehát szarrá hajtották szerződésben foglaltakon túl - viszont megérte, de mennyire, hogy meg, hiszen kapott sütit és üdítőt. Meg hogy nagy családiasság van és a főnök személyesen vett neki pizzát. Oké, ez utóbbi tényleg betehető a family-like halmazba is, na de nem az előző módósító tényezővel, felütéssel! Mivel ez így csak folytatása a már elibb megkezdett szemkiszúrásnak. Megkérdezném tőle, hogy hány éves vagy, 5? A jójég mentsen meg az ilyen mililyőtőll.

(#26170) hcl válasza Xpod (#26168) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Az vajon felfogta volna, hogy if kihúzod, then megáll a háló?

Mutogatni való hater díszpinty

(#26171) bambano


bambano
titán

nagy multi, régi szép időkben, anno 1999. december:
jöttek a szorgos kis lyánykák és még a mikróra is rákenték a matricát, hogy y2k problémára bevizsgálva...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26172) Lenry válasza hcl (#26170) üzenetére


Lenry
félisten

De gyorsan rányomom, észre se veszik... ;] :U

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#26173) bambano válasza hcl (#26170) üzenetére


bambano
titán

meg azt, hogy egy csomó sfp modult nem lehetne visszatolni, ha ráragaszt bármit is?
ilyenkor egyébként az is megoldás, hogy hagyod, hagy barmolja el, és rá kell tolni a balhét.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26174) koby11h válasza bambano (#26171) üzenetére


koby11h
aktív tag

Ja ezt ne is emlegessük. Angol multi, küld teszt lap, teszt floppy, minden géphez külön!
Kb. 50 darab Packard Bell Pentium 166MMX, az első megbukott az Y2K teszten, de nekem végig kellett mind az 50 darab TÖK EGYFORMA! gépen futtatni és papírozni és visszaküldeni, hogy valami angol manager kipipálja, hogy mind sz@r!!!
Ezért 50 ember hagyta abba a munkáját és várta, hogy én újraindítsam a gépét, bootoljak a floppyról, lefusson a program, kitöltsem a papírokat... :W

[ Szerkesztve ]

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26175) opr válasza Xpod (#26168) üzenetére


opr
veterán

Megmondtam volna neki, hogy ha a legkozelebbi kozos felettesnel elintezi, hogy kapjal tole irasban egy utasitast, hogy huzd ki, amig felmatricazza, akkor termeszetesen megcsinalod, semmi akadalya.
Aztan mar csak popcorn kell meg kola, meg az ajtora kirakni a papirt kinyomtatva. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#26176) E.Kaufmann válasza koby11h (#26174) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Az RTC visszafordult bennük 1900-ra? Mi lett a megoldás?

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#26177) fatpingvin válasza bambano (#26173) üzenetére


fatpingvin
őstag

az a baj hogy az ilyen managerfajzatok valahogy mindig megtalálják a módját annak hogy kimagyarázák magukat. az ilyenekre mindent írásban kell kérni, ami szóban hangzott el azt simán letagadja, ha nem rosszindulatból hát simán ostobaságból.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#26178) hcl válasza Lenry (#26172) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

:D

@bambano : Miért, nem volt igaz? Mikrót érintette az y2k? :D Ugye hogy nem :D

@fatpingvin : Kifizetik :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#26179) Xpod válasza opr (#26175) üzenetére


Xpod
addikt

A rack szekrény oldala lett vele kitapétázva. Mivel volt a szekrénybe 3-4 switch, meg kb 12 SFP szépen körbe lett ragasztva. :)
(Az más csak poén, hogy kb 1 fél évvel később a komplett rack szekrény ki lett dobva. :) )

hcl : elmondtam neki, de mivel újonc volt és a gazdasági igazgatótól jött az utasítás így vakarta a fejét, hogy mi legyen.

[ Szerkesztve ]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#26180) Tim82 válasza Xpod (#26168) üzenetére


Tim82
nagyúr

A papagáj meg ugye nem elérhető, amióta berepült a ventilátorba.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#26181) Xpod válasza Tim82 (#26180) üzenetére


Xpod
addikt

:D

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#26182) bambano válasza hcl (#26178) üzenetére


bambano
titán

miért, ha érintette volna a mikrót, akkor mi történik? semmi...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26183) bambano válasza fatpingvin (#26177) üzenetére


bambano
titán

én egyszer futottam bele komoly managerfajzat-mocsokságba...
betámadott a szerencsétlen, körbecc-zte a komplett vezérkart.
hát ha így lettem megszólítva, akkor így megy a válasz, group reply-vel mindenkinek.
utólag már úgy gondolta, hogy jobb lett volna négyszemközt :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26184) hcl válasza bambano (#26182) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Átfordul az órája, és lehűti a kaját melegítés helyett :D

@xpod : Oldja meg :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#26185) E.Kaufmann válasza bambano (#26183) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Na ez ismerős, ezt a körbecécézést én is rühellem.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#26186) Xpod válasza E.Kaufmann (#26185) üzenetére


Xpod
addikt

Pedig milyen jó, amikor a fagyi visszanyal.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#26187) hcl válasza E.Kaufmann (#26185) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Azért csinálja az ember :D Írsz valakinek, és nem reagál? CC a főnökét is, majd akkor fog. Meg annak is van főnöke... ;]

Mutogatni való hater díszpinty

(#26188) koby11h válasza E.Kaufmann (#26176) üzenetére


koby11h
aktív tag

Kritikus helyeken kb. 15 gépnél csere volt P166MMX/32MB-ról Celeron 400/128MB-ra, a többi meg le volt ejtve... majd kikopnak.

Ügyfélnél a hálózati eszközök leltárszámai fel vannak ragasztva A4-es lapra, az meg lefűzhető genothermben (bugyi) a rack oldalára. Ha valami kuka, akkor a selejtezési jegyzék száma megy a leltárcímke mellé, dátummal, aláírással és kész.
Leltárnál odamész a rack-hez, kiveszed a papírt, átfutod és pipa. Jöhet a következő rack...

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26189) koby11h válasza hcl (#26187) üzenetére


koby11h
aktív tag

Egyszer kislány All users-nek írt, hogy ki ette meg a kajáját a hűtőből, mert bárki volt is az, az egy nagy bunkó volt!
Benne volt cc az ügyvezető igazgató, a tulajdonosok, összes vezető, manager, szóval mindhárom telephelyen mindenki. :)
Azóta ilyen köremailt csak bizonyos személyek írhatnak... :)

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#26190) bambano válasza koby11h (#26189) üzenetére


bambano
titán

egy időben a rendőrségnek mániája volt, hogy minden ellopott it-s cuccot köröztettek az internet szolgáltatókkal is.
namost az egységsugarú readonly r. örm rendszeresen cc-zve vette fel az isp-k rendszergazdáinak email címét. volt, hogy százas nagyságrendben kaptam email címeket is.
hamar rászoktam, hogy anyázó levelet küldtem válaszul.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26191) bambano


bambano
titán

vettem az iponban blindre hálózati kártyát. nem sikerült elég infót felhajtani róla. de végül kafa lett... :)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26192) BiP válasza koby11h (#26189) üzenetére


BiP
nagyúr

Nálunk is volt egy all-useres téma. Volt egy ügy, talán valami beszállítós akármi. Mindegy is. De szerencsétlen berakta az egész céget. (értsd: >100k ember worldwide).
Aztán jöttek rá a válaszok - persze reply to allban, hogy vegyetek ki a listából,
engem ez nem érint, stb.
Majd a következő hullámban - szintén reply to allban - hogy ne válaszoljanak reply to allban, mert akkor mindenki megkapja.
stb.stb.
1,5 napig behalt a levelezőrendszer, mire elsimult a dolog.
[link]

(#26193) hcl válasza koby11h (#26189) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Igen, legtöbb nagy cégnél ez nem véletlen :D De amúgy jogos, valószínű megkapta a kajatolvaj is :D

@BiP : Ez tök jó, akkor másfél napig nem kellett mailekkel szórakozni... :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#26194) bambano válasza BiP (#26192) üzenetére


bambano
titán

Próbáltad már ezt levelező listával?
Volt ilyen anno, mikor elindult az első magyar linuxos levelezőlistán egy kis anyádcsata, és ettől lefeküdt egy egyetem komplett internete, mert kisámfázta a lista az akkori szédületes bérelt vonali kapacitást :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26195) pn4hvq válasza bambano (#26190) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Érdekes lenne, ha hatósági megkeresésre (a megkeresés "minőségétől" tekintsünk el), te egy anyázós levelet válaszolnál... :U

(#26196) fatpingvin


fatpingvin
őstag

nagyon röhögök most ezeken :D

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#26197) TESCO-Zsömle válasza BiP (#26192) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Redditen (TFTS) olvastam egy hasonlót, ahol valami gigakampuszon sikerült az egyik diáklánynak megtalálni az evetybody-t. Ott a dolgot tetézte, hogy a szabadság/betegség miatt távollevőknél be voltak állítva ilyen automatikus "szabadságon vagyok, keressen x.y. után" üzenetek. A sima "hagyjál békén", "miértkapom én ezt" stb leveleket elbírta volna a rendszer, de mikor ezek a robotok elkeztek egymás üzeneteire reply-to-all válaszokat írni, az pár ilyen levélváltás alatt lerúgta a teljes kampusz levelezését...

A slusszpoén az volt, hogy mikor minden ilyen automatát és levelet kiiktattak és csináltak egy főpróbát, három dolog derült ki:
-Az automatáknak a szigorítások után is maradt hozzáférése az "everybody"-hoz
-Egy automatának sikerült megúsznia a likvidálást
-És egy másiknak is...

:DDD

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#26198) fatpingvin válasza TESCO-Zsömle (#26197) üzenetére


fatpingvin
őstag

imádom :D a TFTS egy aranybánya.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#26199) bambano válasza pn4hvq (#26195) üzenetére


bambano
titán

van az a pont, amikor már nincs más megoldás.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#26200) hcl válasza TESCO-Zsömle (#26197) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Hát, egy jól beállított levélszerver szerintem ezt jól megoldotta volna :D

Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.