Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, akkor próbálom érthetőbben.
Tivadart nem lehetett rávenni, hogy ingyen / kamatként jöjjön el fát vágni, elvégre neki az benzin a fűrészhez, meg különben is 2-3 óra munka. Az, hogy ő 3/4-ed évet késik a pénzemmel, az nem érdekes, de ő ugyan ingyen el nem jön. Sőt, ő ragaszkodott hozzá, hogy ezt teljesen külön ügyklnt kezeljük a tartozásától.
A terve Tivadarnak valami hasonló lehetett : Gyorsan rávette a haverját, hogy a tartozásából fizessen nekem valamennyit, majd én abból őt ki tudom fizetni (persze kell mellérakjak azért), így csökken a tartozása miközben KPhez is jut.
No, eljött felvágni a fát, én kaptam pénzt a haverjától. Majd egy másik adósom előkerült, aki átvállalta az én tartozásomat Tivadar felé (még ígyis tartozik nekem is bőven, ha kifizeti Tivadart, de ez másik történet). Innentől a másik ember tartozik Tivadarnak. Csak én tudom, hogy ezt nagyon nem egyszerű lesz Tivadarnak behajtani, ma többször is kerestem rajtam az ürgét, de mondtam, hogy őt keresse, ne engem plusz mondtam neki, hogy most átérezheti mit éreztem én, hónapokig.
Az a durva, hogy az ötletet Tivadar maga adta, mikor átruházta másra a tartozásátAz én szemszögemből, a fa felvágva, pénzt is kaptam, és Tivadar is elgondolkodhat, ráadásul a másik ürge is cseszegetve lesz automatikusan, szóval eléggé win-win szitu.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest