Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13423) KROK640 válasza hobizoli (#13421) üzenetére


KROK640
veterán

Ejjj, de rohadtul ismerős!!! Nem annyira a Tivadar (ő is tudja szórni a pénzt csak neki új thaifonra nem telik, de még régire sem, vele a legnagyobb ja, hogy úgy szórja a pénzét, hogy alapvetően alacsony bevételű, kevesebb van neki mint nekem - több munkával - ), hanem van más ilyen ismerősöm. Több is. Örökké kárál, hogy nincs pénze, előlegért mászkál, hiteleket vesz fel, aztán azt hiszi, hogy ő a király. Jön a pofára esés fizukor, hogy miért csak ennyi?

Barátnőmmel tavaly külföldi kiküldetésben voltunk, 16-an mentünk ki a cégtől. Mikor bejött asszem 2 hét után, hogy lehet kérni 50-300 eur közötti előleget, akkor 13 ember rögtön kért 300 eur-t. Csak mi meg még egy ember nem kértünk előleget. Aztán ment a sírás fizukor, hogy miért hosszabb a mi fizunk? Hát azért mert egyrészt nem rohantunk előlegért, másrészt mi hétvégén is bevállaltuk a túlórát, amikor ezek az ágyban másnaposan a másik oldalukra fordultak. Aztán köv hónapban megint rohant előlegért... de volt sörike, cigike, sürgősen új telefon, kinek éppen mi. Mi meg úgy voltunk vele, inkább itt túlórázzunk (kinti bérrel) és húzzuk meg magunkat, minthogy otthon kelljen.
Na meg király módra zabálások, és mi kaptuk az ívet, hogy felvágottas vajas kenyeret viszünk enni, mikor ők rántotthús, töltött káposzta, gyros kombót esznek ugyanazon napon belül, meg pizza házhoz rendelés, aztán a maradék meg ki volt dobva, meg 20 eurós szalámicsomagok, 5kg-s (volt, hogy bontatlan!) mosószerek és egyebek voltak hátrahagyva hazainduláskor, mert hogy ezt nem viszi magával.
Aztán ment a fájás már itthon, hogy milyen hamar kifogytak a pénzből. Nekem gép lett, meg új telefon már itthon, nekik meg semmi, de volt sör-cigi-rántotthús, szabadnap. Az egyik fiatal csajnak (igen, lánynak!) kellett a BMWre azonnal az új felni set, mert anélkül nem élet az élet, meg tán srácoknak se fog kelleni (pedig igen csak dekoratív volt autó nélkül is) sebaj, ha kint háromszor annyi a felni set, de lássák már, hogy ő megteheti! ÉS persze egész nap ment a kávé automata etetése is minden szünetben. (mondjuk ezúton örülök, hogy nem kávézok!)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.