Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Én is figyelgetem egy ideje ezeket. Volt egy digoo 720p-s, de tönkrement hamar, most valami márkásabbat keresek, hosszabb távra, de nem nagyon értek hozzá. Amiket itt olvasgattam az alapján kiválasztottam két márkásabb 1080p-s kamerát 10000Ft alatti ársávban, de nem akarok mellélőni, megkérdeztem a szaktopikban [link], még várok. Ide is jöhet a segítség, főleg, hogy másnak is hasznos lehet.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
bul07
nagyúr
Talán ez jó lehet
[link]Én több mint egy éve ezt használom semmi gondja nincs
Éjszakai képe is elég jó, inkább a nappali a rosszabb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
oszy
veterán
Még mindig nagyon jó áron keresek elsősorban 1080p-s (de talán még a 720p is jó lehet) forgatható wi-fi-s kamerát otthonra az egyik szobába. Látott valaki jó áron valahol ilyet? 10.000.- alatt jó lenne megúszni.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki vásárolt-e ebből a termékből?
Ha igen akkor a segítségét szeretném kérni garanciához. Sajnos akitől vettem az kidobta a dobozát most mge szükségem volna egy minőségi fotóra az SKU részről.Hálás köszönet ha valaki tudna segíteni eme ügyben.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Truman
senior tag
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dugesz77
őstag
válasz lorcsi #129689 üzenetére
Most visszakerestem nem bírta egy évig sem. Az elektronikája feladta, amperszaga lett a celláknak semmi baja.
Attól még nem azt mondom,hogy rossz ez a bank ,mert amíg ment ,jó volt, lehet csak én jártam így vele.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Nekem meg tönkrement este a BlitzWolf® BW-P3 powerbankom Cellákat megmentettem belőle természetesen.
A TOMO M4-hez hasonló saját cellás power bankot tud valaki ami legalább ennyit tud? Egy M2-öt már vettem azzal meg vagyok elégedve de most egy 4 cellásat vennék. -
pulutodurumo
addikt
válasz Mr.Csizmás #129685 üzenetére
Asszem'az új 10k Xiaomi tudja.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zolikaDB #129674 üzenetére
Xiaomi 10/20k gearbest... 18/30$ körül
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DJGABI
addikt
ilyesmit rendeltem anno ebayről [link] azért amikor fullosan ki van nyitva tud instabil lenni, olyan tippet kaptam h az aljára kell kötözni valami plusz súlyt. csak nekem pont ott törötten érkezett, nem próbálkoztam ilyesmivel. de a canon 1000d-t simán elbírta lakásban
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
anadroid
senior tag
válasz szabacsik #129673 üzenetére
Nem tartozik hozzá (vagy ügyesen álcázza), mástól vásároltam. És nem filléreket akarok kapni, hanem terméket (aukciós volt, és én voltam az egyetlen ajánló, ezért "filléres" - na nem annyira).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz 1bitesjuzer #129675 üzenetére
Nem az. Minden normális helyen úgy írnak, hogy Dear XY. Ezzel igazolja, hogy nem kamu.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Samus #129677 üzenetére
Nem jött. Egy 250 ezer fölötti minősítésű eladó lehetne, de az emailcímre rákeresve egészen más termékprofil látható.
Én értem, hogy mit ír, csak azt nem, hogy miért kerülővel, és miért bármilyen információ nélkül, hogy kinek, kitől, mire vonatkozik az üzenet. Ez az, ami szokatlan.
-
Salex1
őstag
Nekem Pro Fancier WF531B van, és elégedett vagyok vele. Elég stabil és kihajtható a lába, bár telefonhoz kicsit nagy szerintem.
Ha Józsán laksz még át is tudsz jönni megnézni -
válasz anadroid #129672 üzenetére
eBayen véletlenül nem jött üzenet? Általában ott küldik, ha gond van, itt az alapján, amit írt, egy tipikus eset. Kedves vásárló, sajnáljuk, elfogyott a termék, a beszállító nem szállított, visszaadjuk a pénzt, és később, mikor lesz készlet, rendelhetsz újra. Adunk kedvezményt is a rendelésből, bocsánat mégegyszer.
Szerintem teljesen korrekt. Párszor velem is történt, bár direkt emailben soha nem kerestek meg, mindig üzenetet küldenek eBay/Alin.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
gyemipapa
senior tag
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ertekelheto minosegu (tehat nem feltetlen 1$) kameraallvanyt, tripodot tudtok ajanlani?
Amibe a telefont is lehet tenni, de egy alap DSLR-t is megtart kitobival.
Ami volt legolcsobb slagertermek, azt az 1 eves kislanyom darabokra szedte... 🤣
Arban tiz-tizenpar dollarig elmegyek. Vagy ami kiprobalt, fix, stabil cucc, es meglatjuk.
Koszonom!+1: powerbank, 10000mAh, de inkabb nagyobb kapacitasu, az se baj, ha tud QC-t, abbol mi a best buy most?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Kapott-e valaki mostanában ilyen emailt? Attól tartok, hogy átverés. Az én címem a PayPal-en használatos cím.
Válaszolni nem fogok rá.
A feladó tearfans2015@gmail.com
Dear customer,
We are sorry to inform you that we found a matter with the batch of this items in our stock when we arrange the shipment for you.Would you mind we refund your money first? And you can make a new order in our store when we get a better supply, is that ok with you?
You can be assured we'll surely give you a discount next time.
Sorry for all the troubles we have made !Waiting for your early reply.
And grateful for your consideration and cooperation.
Best regardsSe megszólítás, se aláírás. Kb. 1 hete rendeltem egy filléres tételt az eBay-ről.
-
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gyemipapa #129663 üzenetére
no offense, de az adatlapomon lévő gép se eszik sokat, a vga venti áll, ha nem gamelek, a cpu 65W TDP-s, arra rakhatnék kilós bordát passzívnak, ha nagyon kiszámolnám, egy jó hatásfokú 350-es táp elég lenne, az 550 így is overkill.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gyemipapa
senior tag
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom a múltkori jobban megérte de hátha ez is jól jön valakinek, de ez elég kicsi
Digoo DG-C15 Digital Mini Wireless Color Backlight
[link]
C151
5,99$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
citkar
addikt
válasz gyemipapa #129663 üzenetére
Azért egy asztali gép sokkal olcsóbban kijön, mint egy hasonló kaliberű laptop.
Ha közelít az ár, akkor, vagy az asztali képvisel jobb minőséget, vagy a laptop rosszabbat.
Az asztali gép sem fogyaszt feltétlenül sokat és nem is hangos. Az én PC-m például passzívan működik, a táp ventije nem kapcsol be még 28 fokos szobában sem, természetesen működés közben, míg a laptopomé igen. -
gyemipapa
senior tag
Ez így van, az élet csupa kompromisszum, bár ami az árat illeti, 350 ezer volt, nem sokkal drágább, mint egy hasonló paraméterű gép, tisztességes HD monitorral együtt.
És ha akarom, rádugom a 42" HD tévémre, ami már adott. :-)
Amúgy a hasonló tudású gépekbe nem véletlenül kell min. 500 Wattos táp, szóval a sokkal kisebb fogyasztás is feltételek nélkül igaz. Böngészésnél pedig a hangja is töredéke az asztali gépének, mondhatni nincs is neki, be se indul a venti. Bezzeg a nagy gépnek... Hallom a munkahelyemen, van összehasonlítási alapom.
De persze kinek a papné, kinek a lánya, kinek a paplan.
És hát ugye dugni is meg szűznek is maradni egyszerre nem megy, mint az közismert.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz fateless #129650 üzenetére
Ez így van, asztali gép helyett használom, 17,3 kijelzővel, sosem hurcolásztam, nem is azért vettem, nincs is hova vinnem, munkahelyemen is van gép.
Így viszont az asztali gép töredékét fogyasztja, sokkal halkabb, és töredék helyet is foglal.
Böngészésnél ez is max 60 wattot fogyaszt.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
csaby9
tag
válasz dugesz77 #129654 üzenetére
Nekem több fajta is van.
A zippo forma elég gagyi kb 4 napot bír 250mah ás akku van benne. Van egy dual arc is abban van egy fény szenzor ha a cigit a gyujtó részhez dugod akkor gyujt az is kb 4 napot bír, ebben az érzékelő hamar elkoszolódik és akkor bem működik, sürün kell tisztítani.
A harmadik ez a csrélhető aksis egy 14500as akku van benne 800mah az 3 hetet bír, ezt használom minden nap.
Egy hátránya van elég nagy, nehéz.
Viharban is simán meggyújtom vele a cigit.Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
dugesz77
őstag
Ezeket a plazma íves öngyújtókat próbálta már vaklaki? Mennyi gyújtás bírnak illetve mennyire hatékony , szélérzékeny?
-
dugesz77
őstag
válasz DJGABI #129651 üzenetére
Persze led szalaghoz tökéletes(5m rgb ledet elvisz ) Én azt a potit fokozatmentesnek nézem, könnyen elállíthatónak tűnik (nincs ilyenem csak találgatok). Ha stabil helyen van nincs ilyen gond bár én fekete szigetelő szalaggal tuti adnék neki vagy levenném a kupakot róla.
-
veterán
válasz gyemipapa #129648 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy te DTR laptopokat használsz, és nem az az általános.
Most csak 3 Dell Latitude van itthon (na azok komoly gépek, nem belépő szintű vackok), mindegyik 65W-os táppal van, bár ezekből kettő átlagosan 8-10W-ot fogyaszt óránként."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gyemipapa
senior tag
válasz Degeczi #129644 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna, nekem 10 év alatt a negyedik laptopom van, igaz, mindegyik dedikált VGA-val, mert játékra is használom.
A mostaninak a gyári 150 wattos tápját cseréltem 180 wattosra, mert játéknál erősen melegedett
(I7 7700HQ, GTX 1050 TI 4GB)[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
spileraaa
senior tag
válasz Donki Hóte #129615 üzenetére
most nálam is egyforma pedig amikor még beírtam egyik 1$ olcsóbb volt és kb így volt 2 hétig
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
dugesz77
őstag
válasz Degeczi #129644 üzenetére
Igen én is meglepődtem munkahelyen , hogy elég komoly gépekhez 65W tápot adnak(persze nem gamer cucc egyik sem)
Viszont így megnézve ezt nem biztos , hogy notebook célra van kitalálva. A cserélhető gép felőli csatlakozót nem látom (az alapfeltétel szerintem) inkább monitor,nyomtató,led szalag, kis erősítők lehetnek az igazi felhasználási területe.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz dugesz77 #129641 üzenetére
...ráadásul a 72 watt nekem elég karcsúnak tűnik egy jobb laptophoz...
Inkább belépő szintű laptopokhoz lehet jó, ahhoz viszont korrekt ár.
Amúgy is inkább régebbi, használt laptopok jöhetnek hozzá szóba, az újaknak van saját, és 2-3 év gari úgyis van rájuk, utána meg elavulnak többségükben, inkább újat vesz az ember.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gixxergabi
senior tag
válasz petipetya #129639 üzenetére
én meg előszedtem egy füllhallgatót aztán ott inkább gyorsan elkattintottam... na itt tolják a mélyet a nigák
-
dugesz77
őstag
Állítható feszültségű 72W-os Excellway notebook táp 9,99$-ért egészen jó áron elhozható.
Azt tegyük hozzá ,hogy CE jelölést nem látok illetve a csúszó kapcsoló feszültség állítás biztonságosabbnak tartom.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #129636 üzenetére
Ezzel a számmal jól lehet tesztelni (bármelyik fülest), kicsit túltolja benne a mélyet, de azért még élvezhető:
"nincs rá lezsóidő"
-
TheProb
veterán
Látott már esetleg valaki ilyen "Merry's" "márkájú" napszemügét? Lehet legalább olyan minőségű, mint a Veithdia?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
petipetya
nagyúr
Megjött a standard alis 2,5 fél hét (kivéve ünnepek) alatt ez a New Bee füles, ami vezetékesen (3,5 mm jack) és bluetooth-on (4.1) keresztül is használható. Rendben működik: hangerő, mélység, magas hangok, funkciók és gombok rendben vannak, ennél többet ne kérdezzetek, mert nincs zenész fülem. 27,60 USD volt postaköltséggel együtt, és nemzetközi regisztráltként érkezett.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
8
senior tag
Ebay -15% kupon majdnem mindenre
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MittuDomain_
őstag
válasz tlala #129632 üzenetére
Ez a Xiaomi viszont nagyon korrekt táska, rendes méret, és szintén 10USD volt egy hónapja, talán lesz még annyi, de a 13at is megéri, én szeretem.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Tudomásom szerint sokan vettetek ilyen táblát, szóval origi Lenovo P8 tok+fólia 2,59USD app-only.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
anadroid
senior tag
válasz powerwade #129623 üzenetére
Ki akar itt megvesztegetni valakit? A lajos szólt a mészárszékből, hogy valaki itt a "bribe"-ot emlegeti (az pedig megvesztegetést jelent, és pártállami célokra ki van sajátítva). Az illető személy meg nem fog beleférni abba az átlátszó részbe, legfeljebb sok apró darabban.
Szóval ennyit a gépi (f)ordításról.
A lajos szándékosan van kicsivel írva.
A fentiekben nincs politika, az csak az írói munkásságom része ((C) by Csurka István).
-
SZIGMA
aktív tag
válasz spileraaa #129614 üzenetére
Szia!
A megoldás: letöltöd a képet,ahol ki van nyitva a tárca és vagy valamilyen programban vonalzóval leméred vagy kinyomtatod mérethelyesen és a papíron leméred a méretet. Ez sem jelent semmit, mert a leírásban benne van,hogy 0,5-1 cm-es eltérések lehetnek.
Arrafelé nincs valami kínai piac, ahol belepróbálhatnád és vennél egyet végre? Másképp sose lesz tárcád.(amúgy lemértem, nem fér bele)
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
powerwade
senior tag
someone would bribe it and ask this from the seller (if at all you can ask)
so that this person's size can fit into the transparent place
10.7cm x 7.5cm
cheaper
[link]
more expensive
[link]
only the price is different if so why sell the same in two different prices? the same store -
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #129615 üzenetére
Nem nagy csoda, hiszen a termék-url is tökugyanaz...
-
gyemipapa
senior tag
De hát miért nem kérdezed meg te?
Ha ennyi sem megy angolul, hogy akarsz egy vásárlás után pl. reklamálni, ha valami nem oké?
Egyébként ott a google fordítója, ha ennyire nem megy, de ne várd, hogy a fórumozók helyetted fognak levelezgetni...Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyapo11
őstag
Eaget32 megjött, usb3 porton usb3 hub, abban usb3 kártyaolvasó (Ugreen).
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
nagyúr
-
veterán
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #129515 üzenetére
valaki kisegítene és megkérdezné ezt az eladótól (ha egyáltalán lehet kérdezni)
hogy ez a méretű személyi befér az átlátszó helyre
10.7cm x 7.5 cm
olcsóbb
[link]drágább
[link]csak az ár különböző ha igen miért árulják ugyanazt két különböző árban? ugyanaz a áruház
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
oszy
veterán
Ez a kamera mennyire ajánlott darab? XY - J1 VR360
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ghard
őstag
Lidl crivit napszemüveg lencse
Azt hiszem ezt tavaly vettem. A bal oldali lencsére kevesebb réteg került, belenézve is világosabb. Silány minőség, kerüljétek.(#129593) KamuMazsola
Facebook oldalak/csoportok jobban pörögnek. Vannak magyar több ezres csoportok is, reflink miatt ott jobban megéri nekik kupont szerezni Itt ugye tiltva van. Csak a fórumozók jóindulatán múlik, hogy osztanak kupont vagy sem.
Egyébként most amúgy is jóval kevesebb a kupon mint "szezonban".[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Armagedown #129600 üzenetére
Nem mersz rendelni, vagy miért kérded?
-
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #129607 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DrBubo77
veterán
válasz Armagedown #129600 üzenetére
Annak a szabása olyan? Vagy az csak dekoráció rajta?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
http://sincerity-trading.com-ra tud valaki kupon kódot? Egy pendriveot+sd kártyát vennék...
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
ktommy91
addikt
1.5m ugreen Micro USB kábel 0.9$ link
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest