- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz Armagedown #172086 üzenetére
Nekem van egy tévesen küldött így ingyen háttérvilágítás nélküli és egy háttérvilágítós is. Nem a tartósságukkal van baj, hanem a vevőjük érzékenységével vagy az adójuk erejével. A touchpaden eltalálni valamit egy művészet, ugrál, szakadozik. Egy kikapcsolt (állványként használt) képcsöves tv-n már nem tudnak átlőni 4 m-ről, látható helyre kellett tenni a vevőt, és még így is forgatni kell a billentyűzetet, hogy eltaláljak egy olyan pozíciót, ahol veszi az adást.
Vettem egy m3x légegeret, és minden gond megoldva, akárhova teszem a vevőjét megy mint atom.[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Ciccuka
veterán
Gagyi, de lehet ennyiért nem rossz.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
0519
senior tag
Mi az oka annak, hogy egyes boltok az Alin rendelkeznek készleten EU-ban (POL, FRA), de nem szállítanak Mo-ra? Miért csak Kínából rendelhetem az árut?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Mad_Wolf
aktív tag
én használom egy ideje HTPC-hez, ágyból fekve kiváló, nekem bejött.
A világító billentyűzet miatt éjszaka is könnyen használható gépelésre[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
na a kapzsiság és a figyelmetlenség áldozata lettem.
Rendeltem egy lámpát banggoodról, 3900 ft-ról lett leárazva 3000-re, erre beraktam még egy 10%-os kupont, de nem figyeltem oda és az eredeti árból vont le 10%-ot, így megvettem 3500-ért...
Most 500ft miatt már nem fogom törölni a rendelést. Vagy könnyen elintézik? Valaki törölt már rendelést náluk? -
Armagedown
őstag
Wireless billentyűzet touchpadel, 4.3 $ szálítással.
Mennyire lehet tartós egy ilyen?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
AndrewBlase
senior tag
válasz w.miki #172062 üzenetére
Helyesbítem a korábbi hsz-t, cirka 520$ helyett ~332$. A telefon 11.11Sale előtti pontos árára nem emlékszem, de 200$ körül mozgott.
Redmi Note 9 4/128 155,78$;
Amazfit GTR42 79,10$;
Robotime 3D fa kirakós/játék 5 db 93,72$ ( [link]<-ebből 2 féle [link] [link] [link] );
meg 2 db maszk, csak úgy, érdemtelen kedvezménnyel.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
FingR86
őstag
válasz spileraaa #172074 üzenetére
ez a 2 videó tartalmaz szőnyeges részeket is.
igazából dreame v9p volt a kiszemelt, de amikor megláttam hogy a maga elé kerülő nagyobb szemcséket leginkább csak szétszórja a szélrózsa minden irányába, akkor letettem róla. pedig jó árban lenne és brutál szívóereje van. maxi fokozaton 800g-ot megemel. és akku idő is frankó. de hát nálunk főleg kósza macska alom darabokat kellene felszívni és nem szétszórni.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
üdv mindenki.
van itt közületek valakinek ilife h70 porszívó esetleg?
vettem egyet, de még nem fizettem ki és vacilálok rajta. -
spiky03
veterán
Erre akkor nincs senkinek sem valami jó kuponja EU raktártba?
linkVagy Kínából is megrendelhető és itt lesz Áfa mentesen a megadott időpontban? 20 nap alatt?
Vagy van esetleg valami jobb vétel?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
sagesz93
addikt
válasz Dzsolo #172048 üzenetére
ez nekem is ment + ezek közül a kuponok közül dreame v11-et sikerült 240 usd lett a vége(roborock s5 max kód is ment 303 usd lett volna de nem vettem meg végül, remegett a kezem nagyon ) , amúgy a workpro cuccok is sikerültek, 3 ból kettő darab + egy miui fritőz is beugrott 33usd-ért a 3 literes... nálam egész eredményesen ment a dolog most. Kislányomnak egy teclast táblagépet is tudtam venni, igaz ott szereztem top brandsből a storehoz 30usd kupont így lett egy teclast P80H 35 dollárért...
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewTdi #172040 üzenetére
Én már a múlt héten beraktam és maradt az ára, holott a terméklapon változott feljebb ment.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Land
veterán
Üdv!
BT-s fülhallgatót szeretnék rendelni akciósan (pl. 11.11 akcióban).
Most ezeket látom akcióban:
Xiaomi Redmi Airdots 2: 6100 Ft
Xiaomi Haylou GT5: 8100 FtEsetleg van még jó alternatíva? Kisebb méretű a fülkagylóm. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
nagyúr
Azért jó ez a Singles' Day, mert jó előre beharangozzák.
Ebből tudom, hogy előtte legalább egy héttel mindent meg kell vennem, ha azt akarom, hogy karácsonyra megérkezzen.
Ha EU-s raktárbor szeretnék valamit, akkor legalább 3 munkanappal előtte megveszem, mert később már üresek lesznek.
Így a 2020-as rendeléseimet lezártnak tekintem."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Arcképgyáros
53$ -> 45$ lett. Szerzett kuponokkal. Singledayesek nem mentek.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
-
veterán
Én vettem muter 65. szülinapjára spanyolból az alin egy Redmi 9 3/32-est. 130 valamennyi volt az ára plusz 6 valamennyi a szállítás 125 dollár lett a vége. 11,2 tudtam kuponokkal lenyomni.
-
bul07
nagyúr
Type C Cable
TOPK Micro USB Type C Cable for XiaoMi red mi note 9 3A Fast Charging Liquid Silicone Mobile Phone Data Cable for Samsung Huawei
[link]
1M for Type C ->1.09$(szállítással együtt)CABLETIME USB Type C Cable USB C Mobile Phone Cable Fast Charge Phone Cable for Samsung S20 Huawei P40 Oneplus 8 C245
[link]
1/1.01$ kupon
US $0.91
Elhasználtam egy kupon és tudtam másodikat is lekérni, nem tudom ezt hányszor engediKocsiba zenetárolásra vagy film hurcolásra tehát semmi fontos adatnak
JASTER Mini metal USB flash drive 4G 8G 16GB 32GB 64GB 128G Personalise Pen Drive USB Memory Stick U disk gift Custom logo
[link]
64GB -> US $3.62
Nálam valahonnan jött egy 1$ kupon így 2.62$ fizettemHa más is talált valami ilyet beírhatná hátha másnak is jól jön
(#172055) ollie
Persze nem névtelenre gondoltam
TOPK kábeleim már voltak elég jók
CABLETIME-ból meg egy autós töltőm van azt hiszem[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wajk
addikt
vannak pontért beváltható kuponok, ha valakinek kell:
$2/$15
$7/$50
$10/$79én még nem vásároltam semmit, ez azért jelent valamit az idei színvonalról
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
betyarr
veterán
alin a kuponjaim között van két 5 dolcsis kupon.azt írja,hogy minden termékre felhasználható,árkorlátot nem ír.hogyan lehet alkalmazni?
mod.: azaz,10 dolcsi fölött lehet beváltani.amit vennék az 11.99.
[ Szerkesztve ]
-
nagysz
tag
válasz w.miki #172047 üzenetére
9:00kor bekészített kosárban 3-ból 2 cucc sold out lett hirtelen. Előtte 5 perccel még volt. Persze, a beígért 1111-es ár extrém alacsony volt ezeknél. Workpro cuccok. A harmadik, amire szolid kedvezményt adtak, persze ott maradt. A másik kettő is kapható - magasabb áron. Rohadjanak le a köcsögök..
-
Arcképgyáros
válasz Zoli-bácsi #172044 üzenetére
039BK 1L modell
-
AndrewTdi
addikt
Kinéztem alin egy androidos rádiót. Tegnap még az eredeti ára 80 volt, 11.11 akcióban 76. mára már az alap ára 85. 11.11 akcióban 80
-
DJGABI
addikt
na pörögnek már az alis akciók?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Nirvatti
tag
válasz powerwade #171979 üzenetére
Nos, nem lettem sokkal közelebb alin turkálás után.
Egy ilyen eszközt kellene kiváltani:
Master Slip távirányító
/Frekvencia: 433,92 MHz Kód: HCS KEELOQ/
Proteco Leader 3 szetthez.
Van erre olcsó alternatíva, vagy vegyem meg itthon ~13$-ért? -
optikart
csendes tag
a 2 verziójú párologtató megéri a plusz 17$ amennyivel drágább?
Smartmi Evaporation Air Humidifier 2
[link] -
Arcképgyáros
válasz bul07 #172029 üzenetére
Nekem a héten jöttek szeptember elejei rendelések. Mint pl. ez a biciklis táska. Nagyon tetszik, jól néz ki.
Persze van ami még mindig nem érkezett meg de ahogy láttam a megérkezési idő is ki van tolva 90 napra talán.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Type C kábelt láttatok valahol jó áron
Jó ár
1m kb 1$ magasságábanAmúgy nekem mintha mostanában semmi nem jönne meg
Augusztus végi és szeptember elejei rendeléseim még seholÍgy is keveset rendelek de még ezek se jönnek meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arcképgyáros
Upolom mára:
MEGA1111
$2 / $25FEST1111
$18 / $200SINGLEDAY4
$4 / $30SINGLEDAY7
$7 / $50SINGLEDAY10
$10 / $90SINGLEDAY12
$12 / $110PLANETPLUS7
$7 / $50IMPREZA
$4 / $30INPOST1111
$8 / $70 -
HKorn
veterán
Fejlámpából esti futáshoz van valami könnyű, jól bevált típus? 200lm-t kellene legalább tudnia. Köszi
Run&Ride
-
viharhozo
addikt
válasz dobolan #172014 üzenetére
Energy Labot megnyitod (csak az appban megy), ramesz a kuponokra, kivalasztod, amelyik kene, aktivalod, megszerzed a szukseges pontot.
Mivel en az enyem mar reg megcsinaltam, nem latom, most van-e meg ilyen kupon, de ez a vegeig szokott lenni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
_q
addikt
válasz pocokxx #172019 üzenetére
Szia, én mindig a customer feedback-et szoktam megnézni, vannak aksi tesztelő képek. Az alapján úgy látom tudja a 3300 +/-100 mAh, szóval nyugodtan veheted. Nem tudom van-e töltőd hozzá, de én direkt vettem 4 slotos töltőt, ami megtudja mérni a kapacitását és eddig ahol a feedback-nél ott voltak a teszt képek, amik valós értéket mutattak, ott mindig jó aksikat kaptam én is.
Tehát röviden igen, nyugodtan veheted. 800 Ft körüli darab ár amúgy reális, ennyiért szokták adni ami már nem kamu kapacitású.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ezek a VariCore címkés 18650b -s akksik megbízhatók?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
őstag
Tervezek vásárolni egy 250 - 300$ közötti androidos fejegységet és kérdésem, hogy ez a max kupon, ez a 15/120 amit ki tudok csikarni, vagy van ennél job is? Ha igen, akkor tudnátok segíteni, mert nem tudom hol kell keresnem ezeket a kuponokat Ezek egésznapos kuponok, vagy darabszám limitáltak egyébként?
Ja, és reggel 9-kor nem fog kifagyni az oldal a sok rendeléstől az egész világból?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
HornedReaper
senior tag
Ez a 15/120 USD 15BONUS PromoCode az oldalon bármire jó lesz holnap? Bármeddig görgetem, nincs vége az oldalnak.
[link] -
band
csendes tag
hali!
Jumping Shoes Kangaroo-t leánykának nem látott valaki ali- eu raktárból? [link] -
Wajk
addikt
valaki dobja már be a 11.11-es oldal linkjét, ahol a limitált darabszámos termékek vannak fen kuponokkal. Xiaomi Hátizsák, arcmaszírozó meg pár ilyesmi. egyszerűen nem találom... köszi
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
FingR86
őstag
válasz Whitealert #172006 üzenetére
Priority Line 10-18 business days $18.08
jobban megéri a BG (HK) eu priority. meg az igazat megvallva a GB már sztem elég megbízhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
ha vannak kuponjaim (egyszerre több sosem volt még), akkor be lehet váltani egyszerre (rendelek 10 terméket 200 $-ért) vagy figyeljek az értékhatárokra és több részletben rendeljek?
-
dugesz77
őstag
válasz #04441088 #171998 üzenetére
Az RK3328 boxok nem igazán ajánlottak . Inkább az Amlogic S9... érdemes. Ebben a topikban biztosan segítenek mit/honnan.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Másnál is szórakozik az ali, hogy 3-szor be kell jelentkezni ha valamit kedvencnek mentenék?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest