Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz MittuDomain_ #128098 üzenetére
Hazai rendelet, nem EU. Adókérdésekben elég nagy eltérések vannak (legyen elég a világrekorder 27% áfánkra gondolni...)
-
MittuDomain_
őstag
válasz spileraaa #128093 üzenetére
Romániára is igaznak kellene lennie, hogy 10€ alatti vámot/áfát nem számíthatnak fel - ez uniós jogszabály.
Maximum bekérik a papírokat és ülnek rajta egy hónapot, de a kínai rendelés ilyen buli, ha azonnal kell, megveszed otthon.
Van valami román direktíva ami ezt felülírja? Elég gáz, ha az anyaországban lazán rendelhetünk 42USD-ig, téged meg szívatnak Erdélyben mindenért, ami 10+-os...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Beni2360
félisten
válasz spileraaa #128093 üzenetére
Egy ilyen komoly tárca és még 50% olcsóbb, akkor 4 dolcsi miatt aggódsz?
Kérd meg, hogy csak 9.90 írjon rá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
spileraaa
senior tag
21$
[link]hogy tudnám úgy megrendelni hogy a román vámosokon ne akadjon fel ez a pénztárca
legutóbb is fent akadt egy 11 eurós rendelésem mert meghaladta a 10 eurót (szerencsére végül nem kellet fizessek 19% áfát mert rendes volt a vámos de ezt tuti nem engedi el mert bőven meghaladja a 10 eurót)
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
lappy
őstag
válasz fo_di #128089 üzenetére
Belföldi küldemény esetén
A postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított maximum 10 munkanapig. A feladó meghatározása szerint 5 vagy 10 munkanapos őrzési idő választható.
Külföldről Magyarországra érkező nemzetközi küldemények esetén
A postai szolgáltatóhelyre érkezés napját követő naptól számított 15 munkanapig.Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
válasz Zola007 #128081 üzenetére
Én is jártam így egy csomagommal, másnap akartam bemenni a helyi Postára (ahol regisztrálták a kézbesítést), de már napközben szóltak otthonról, hogy megjött a cucc.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
fo_di
őstag
valaki tudja, hogy ajánlott csomagot hány napig tart a posta? úgy néz ki, nyaralás alatt ér ide a trackingelt cucc...
-
gyapo11
őstag
válasz Atomantiii #128086 üzenetére
Szerintem is téves számot adott. Nekem is van éppen egy ilyen csomagom, 4 nap alatt ideért az országba, és pár nap múlva kézbesítve innen 60 km-re levő városba. Írtam a fószernek, megnyugtatott, hogy valami összekavarodott a logisztikában, az én csomagomra a jó címet írták, úgyhogy most várom.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Benir8 #128082 üzenetére
amott megtettem, igaz nem amazonról most, hanem gearbestről.
kérdést folyt köv a billes topicban, ide csak áthozom a hsz. linkjét, ha valaki keresne mechanikus /mecha billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Benir8
senior tag
válasz Mr.Csizmás #128080 üzenetére
Tudsz párat linkelni?
-
Zola007
veterán
Azt hiszem holnap fogom a postahivatal vezetőt leb.szni rendesen
Rendeltem Aliexpressről, amit ajánlva adtak fel (Debrecen, Faraktár utca)
Se csomag, se értesítő nem jött, de írt az Ali, hogy átvették
Ránézek a nyomkövetésre és az alábbi fogad. :[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
EXIEZ
senior tag
válasz Benir8 #128078 üzenetére
40$+ ról van leárazva. Nem tudom pontozható-e tovább, de így is egész jó. Veszek egyet én is
Gondolom aki ilyet vesz, nem a kiosztás az elsődlegesMegjött joybuy-ról egy tempered glass. Ilyen kemény dobozban még talán sosem jött ilyen. Mint egy kisebb napló olyan kemény a doboz. Ezen belül pedig "keményebb" szivacsban van az üveg
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett ez a vezeték nélküli csengő. A nyomógombhoz nem kell elem, a belső rész EU csatlakozós. Nagyon jó (bár még a végső helyén nem próbáltam ki), egyetlen egy hátránya van, hogyha áramszünet van (kihúztam így teszteltem), akkor visszaáll a gyári beállításra!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Beni2360
félisten
válasz asdasdasd #128068 üzenetére
Köszönöm mindenkinek már közben én is megtaláltam és biflázom a dolgokat.
nem semmi munka lesz aki csak a wint ismeri. Puty már megyeeget.
Ez a virtuális gép lesz érdekes.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
asdasdasd
tag
-
Beni2360
félisten
Xiaomi 3G routerhez van topik vagy hova menjek érdeklődni a beállítások végett?
Meg jött tegnap a cucc, egy kicsit csalódtam benne igaz én voltam figyelmetlen nem néztem meg, hogy csak 2 lan kimenet van rajta. Így nem tudom kiváltani a 4 portos elosztómat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Valakinek sikerült már ezt a mini távirányítót Lg szuper okos tévén működésre bírni?[link]
-
Tondi
tag
Xiaomi 3G routerhez van valami kupon vagy akció valahol?
-
EXIEZ
senior tag
Köszi (#128046) E.Kaufmann, (#128047) citkar, (#128049) vittorio7, (#128052) WestBam
Leginkább az ilyen USB-s cuccoknak használom/tam csak gondoltam hogy telefonra is jó, de mégsem ( pedig új 18650-el teszteltem ). Ebből egy xiaomi lesz. Köszöntem
-
El Gringo
senior tag
válasz DrBubo77 #128057 üzenetére
nekem három usb-kábelt és három tapadós asztalra való kábeltartót fél kiló bubisba csomagoltak kb. Elég durván becsomagolják, ahogy láttam a többieknél is.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
vince
őstag
Amazfit Bip megint bekerült a Gearbesten az app-only ajánlatok közé. $55.99 az ára, de pontokkal $39.21-ért (+ $1.95 belga posta) el lehet hozni.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
dugesz77
őstag
válasz Coolby #128041 üzenetére
Sajnos nem ismerem a márkát/típust. Amazonon van 581 értékelés róla. Nem tűnik rossznak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DrBubo77 #128053 üzenetére
Itthoni 3as 5ös pakk áráért van, egy probat meger szerintem. Gugliztam utana egy kicsit, vastagsagban durex, hosszban van csak kulonbseg. Tartossagban nem talaltam minosegi hibat jelentő hozzászólót sehol.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
WestBam
senior tag
válasz EXIEZ #128044 üzenetére
Ilyen powerbank házat teszteltem régebben, elég nagy veszteséggel dolgozik és az elektronika nem valami túl nyerő benne, még akkor sem ér sokat, ha tisztességes akkumulátort teszel bele. Ha valóban azt szeretnéd, hogy legyen nálad vész esetére értelmes tartalék akkor a xiaomi 5000mAh powerbankot ajánlom, abból egy átlagos telefon legalább egyszer feltölthető. Arról is írtam, megtalálod mindkettőt a blogomban.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DrBubo77 #127981 üzenetére
Nem tudom, abban a helyzetben vagyok hogy nem kell hasznalnom. Csak annyit latok belole hogy minimum 16cm hosszu ami nagyon nem érne végig nekem ha végig kitekerem.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
vittorio7
őstag
Nekem van egy pár darab.
Igen eléggé melegednek, akkor is amikor töltöm, és akkor is amikor töltöttem róla.
Én nyíregyházáról vettem bele 3500-as Sony cellát.
A Redmi note 3-at kb. 50%-ról teljesen feltöltötte.
Olyan 2000 mAh-t kb. kitudtam nyerni belőle.
De lehet használni ventilátorral és usb-s lámpával is.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Gyerekek a télen volt a vászonkép ajánlatok. Érdeklődnék, hogy aki csinált hozzá keretet megírná esetleg, hogy milyen méretű lécekből és hogyan rögzítve azt és vászon rögzítés is érdekelne.
Természetesen az OFF topik ban várom a válaszokat itt jelezve.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
E.Kaufmann
veterán
Nekem pont ilyenem van. Egy férfiparfüm készletben volt mint ajándék, sajna ez a fajta melegszik. Amúgy is kapacitása alapján max valami butatelefon vésztöltéséhez jó, esetleg még pár percet nyerhetsz egy okostelefonnal is, de pl a Lumiámat nagy melegedés árán negyedéig nem bírja feltölteni.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
EXIEZ
senior tag
Bluedio-n kívűl van valami értelmes akció/deal most alin? Az 1$-os dologról lemondtam
+ Van egy ilyen powerbankom:
Kérdés, valaki használ ilyet? " Emergency powerbank " nak használnám de egy idő után baromira melegszik ( nem a 18650 ). Ez mind melegszik vagy csak hibás a cucc?
[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
válasz Mr.Csizmás #128038 üzenetére
Ha ettél akkor kedves egészségedre
Bocsesz már off is
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
-
macilacus
senior tag
-
havri1
félisten
válasz lac14548 #128029 üzenetére
Szerintem a kerek nem porvédő, mert mi a francnak van benne fém tű, rövidzárlatot okozhat. Inkább a tű lesz a jó, sim fiókhoz. Illetve most így megnézve, dual funkciós, mert jó porvédőnek is, meg legalább van kéznél tüske ha simet kell esetleg cserélni. Kipróbáltam, nem ér semmihez a tű a jakc-ben.
USB aljzatba sem jó a porvédő, pont ott van a lapka, ahol a csati lapkája, negatívba kellett volna gyártani, nem ua
.[ Szerkesztve ]
havri
-
macilacus
senior tag
válasz Mr.Csizmás #128028 üzenetére
Valakinek csak összejön egyszer
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
lac14548
aktív tag
válasz havri1 #128000 üzenetére
A halacskára a fülhallgatót lehet feltekerni, a kis dugók meg talán a 3.5 jack aljzatba dugható porvédő...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
macilacus
senior tag
válasz Mr.Csizmás #128021 üzenetére
én is így jártam
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Detto itt is. Már félig megvolt pedig
(#128022) retesz147 Nem tűnik rossz brand-nek meg ennyiért azért nem hagynám sokáig vízben. Gondolom arra jó, hogyha beleesik, stb akkor nem lesz baja. Bár ki tudja, lehet bírnak 30 percet-1 órát is
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
meglett? á, egy cart lett meg...
-
Breki
veterán
Akkor megvertünk volna. :-)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Mr.Csizmás
titán
majdnem meglett az 1$ alis fejes, a cart után írta ki, hogy nincs...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
retesz147
addikt
Ilyen vízálló telefon zacskóból/tokból van ajánlott? Amibe tuti nem megy bele a víz? Van az ilyen 5-10 USD-s kategória, meg a 1-2 USD-s. Nem baj, ha kicsit drágább (max 5-6), csak jó legyen, de azért a 10 USD-t már sokallom.
Köszi![ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
veterán
Webp formátum helyett a jpg jobb lett volna
Ugyanis előbbi csakChrome-banChromium alapúakban jelenik meg, a többi böngésző nem támogatja.(#128014) kigyi_23: Sejtettem, átszerkesztettem
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
beg
veterán
Aki ilyet lát, visítson
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz Demokatona #127997 üzenetére
Akár még meg is kaphatod, mert a Ugreen cuccok nekem is igen lassan szoktak beesni. Official Storeból legalábbis.
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
citkar
addikt
Jó eséllyel visszakapod a pénzed, mert nem szeretik, ha negatívan jelzed vissza a vásárlást, amit ugye megtehetsz, ha nem tudtok megegyezni.
-
tomazin
veterán
jah, hogy a vásárlási védelemet nem hosszabbíttatad meg? az akkor 99% bukó lesz, vagy szerencséd lesz és megjön. nem szabad hagyni lejárni a vásárlási védelmet.
-
havri1
félisten
Köszi
havri
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest