Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Tartalék mobilnak szeretnék, valami nagyon olcsó, egyszerű telefont. Lehessen vele telefonálni Magyarországon, kártyafüggetlen legyen, és Micro SIM -es.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz AlyrArkhon #76317 üzenetére
Köszi, igazatok van. Ahogy elnézem nem olcsóbbak odakintről annyival, hogy megérje a kockázatot, főleg ha valami nem EU hálózatokra optimalizált készüléket fogok ki.
Én még új vagyok ebbe külföldi rendelhetős mókába. Alig pár terméket rendeltem. De azért elmondom, hátha valakinek a hasznára válik.
Kondenzvíz leválasztó kompresszorokhoz, nyomáscsökkentővel: Szépen teszi a dolgát, viszont a mellékelt gyors csatlakozók semmire nem jók, nem kompatibilisek a Magyarországon használt szabványokkal, ezért azt külön kellett venni. Ha nem azzal rendeltem volta, 800 Ft -al olcsóbban is megkapom. De még így is megérte. Magyarországon a hasonló termékek 8 ezernél kezdődnek.Logitech Unifying vevőegység: A debreceni piacon vettem egy teljesen új MK300 -as szettet, német nyelvű billentyűzettel. Mivel a vevőegység nem volt meg az egészet megkaptam egy ezresért. Mondom magamnak ne heverjen parlagon, ezért gondoltam szerzek egy vevőt hozzá. Eleinte a Logitech supportnál próbálkoztam, ott 3 ezer lett volna +szállítás, vagyis majdnem 5 ezer. Az elején kicsit megijedtem, mert nem tudtam párosítani vele, de kiderült hogy a Logitech szoftverében volt egy firmware frissítési lehetőség. Egy kattintás, utána már minden működött.
Fali tartó TV -hez, max 24" -ig: Egy kis TV -hez vettük, a konyhába. De mire megkaptam, már máshogy oldottuk meg az elhelyezést. Így nem használt tárgyak osztályára, került valahol a padláson. Amúgy szerintem el tudta volna látni a feladatát. Bár kicsit lötyögött a falra szerelhető egység és a TV-re szerelhető rész egymáson. És a mellékelt tipli és csavar sem volt valami meggyőző. Azokat biztos nagyobbra cseréltem volna.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Még most rendelek elsőnek a banggood.com -ről. 3 különböző terméket rendeltem egyszerre egy tételként, de még csak egyet kaptam meg. Kezdjek aggódni, vagy nem egyszerre szokták küldeni?Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz fery02 #79487 üzenetére
Egyikbe sincs akku vagy ilyesmi. Egy forrasztópáka, egy ónszippantó, és egy forrasztópáka tartó. Egyedül a forrasztópákáról kaptam e-mail -ban értesítést hogy feladták. Eddig csak az ónszippantó érkezett meg.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Milyen pici-ocó-kínai pen drive -ot ajánlotok? max 4-8 GB körül. Operációs rendszer telepítőket raknák rá, szóval az írási sebesség annyira nem lényeg.
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Nincs valakinek kuponja vezeték nélküli kapu csengőhoz? Olyan kéne aminek a beltéri egysége konektorba dugós, nem pedig elemes.Csak Paypal, ezért ali kizárva.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Mobiltelefon tokokat honnan érdemes venni?
-
Truman
senior tag
Bocs az amatőr kérdésért, de mit jelent az hogy pontozni, meg az e-mail only?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó, bevált, USB tesztert jóárasítva?
-
Truman
senior tag
EU dugvillás lesz az ne aggódj. Én ezt a Wi-Fi -s kapcsolót rendeltem tőlük úgy másfél hónapja.
Az is EU -s volt alapból. Mégis egy hétre rá, ingyen és kéretlenül küldték hozzá ezt a vacakot. Nem ez volt már az első eset. Biztos van már belőle egy fél tucat.
Csak fellegesen terhelik vele a környezetet, és a saját profitjukat ahelyett hogy gondolkodnának.
Amúgy meg semmire nem jó, volt már róla szó itt a fórumon, mivel hogy nincs bekötve a földelés. Szétkaptam egyet és valóban. Pedig csak egy borsószemnyi kis fém hiányozna, hogy az is működjön.Én is berendeltem egyet tegnap, szóval közöm én is ktommy91 fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz qqcqqc #128485 üzenetére
Ja nekem is. És az a fura, hogy ha telóról vagy táblagépről nyitom meg, akkor sima angol. Pedig ott is Chrome -ot használok. Ja és most néztem meg, hogy asztali gépen Edge és IE alatt is jó. Lehet a Windowsos Chrome -ot már a spanyolok fejlesztik.
-
Truman
senior tag
válasz Laza... #128557 üzenetére
Én már vettem tőlük ilyen kábelt. Ha azzal töltöm, mindig nagyon felmelegszik a telefonom. Szóval ki is dobtam. Van egy 2 m-es BlitzWolf kábelem, azzal nincs ilyen probléma. Kár hogy ahhoz sosincs komolyabb akció.
-
Truman
senior tag
válasz szabifotos #128561 üzenetére
Passzolok. Nincs rá mérő eszközöm. De ha gyorsabban töltött volna, gyorsabban is éri el a 100% -ot. Itt meg még picivel lassabban is csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #128585 üzenetére
Ennyiért itthol is van. Ismert márka, terméktámogatás, itthon intézhető több év garancia, elállási lehetőség.
Ha már kínai, elvárná az ember hogy pici-ócó' is legyen.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz Real_Necro #129290 üzenetére
Köszi. Behúztam egyet én is.
Bár kissé b*zis a dizájn, de egy 12 éves fiú gyereknek még elmegy a drónokkal való ismerkedéshez..Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz dugesz77 #130173 üzenetére
Köszi, nekem sikerült. Ugyan nekem forintra van állítva a GB 1 386 Ft lett a vége pontozással.
Amúgy már vettem egyet keresztfiamnak. (Akkor Ciccuka linkelte be az akciót, köszönöm neki utólag is.) De amit az azóta kap nap mint nap, biztos hogy nem sok virágvasárnapja van hátra.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz Ciccuka #130181 üzenetére
Köszi.
A szín annyira nem fontos, APP -ból nem szeretek vásárolni, rigolyás vagyok kicsit a mobiltelefonokra. Az App Only árnál a trükköt csinálom, hogy az utólsó lépénél visszalépek. És utána azt asztali gépen folytatom, de az App Only árat adja meg.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz DJGABI #130439 üzenetére
Érdekes dolog ez a ?belga? posta. Rendeltem két darab memóriakártyát a GB -ről az egyiket múlt hónap 20 -án, a másikat 25-.én. Mindegyiknél Belgium Unregistered -et választottam. Amit 25. -én rendeltem, már a múlt héten megjött. A korábbi rendelésem, meg még csak most váltott státuszt.
"Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days."Ezek direkt szívatják a népet? Szándékosan tartják vissza? Nem értem én ezt.
-
Truman
senior tag
válasz tucsok. #130448 üzenetére
Szerintem egy kis barkács kedvvel bármilyen 3,7 v - is akku kompatibilissá tehető, amit elbír a cucc. Levágod a régi akksi csatlakozóját, és rárakod az újra. Sőt adapter kábelnek is használhatod ha forrasztasz a másik végére valami általánosabb aljzatot. A dugaszt meg az új akksi kàbelére.
-
Truman
senior tag
válasz balazs1956 #131253 üzenetére
Nem vágom miért kell ezt így túlbonyolítani: forrasztás, zsugorfólia, meg szűz lányok p....... Belül van senki sem látja. Elvágod a kábelt, blankolod, szigszalag ahova kell oszt cső.
-
-
Truman
senior tag
válasz Minstrel #131606 üzenetére
Nekem is sikerült végül az Android TV BOX -os kupont érvényesíteni. Ennyiért best buy (ha kihozzák).
Érdekes hogy egy órával korában is elfogadta. Csak variáltam a szállítási opciókkal, és a következő lépésnél már a duplája lett az ár.
A következő alkalommal már nem variáltam, hagytam azt a szállítást amit alapból felajánlott (hát persze hogy a drágábbik volt ). Összesen 5472 ft lett a vége. De így sikerült. Köszönöm TheMiller fórumtársnak a kupont.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz gingerbalm #132435 üzenetére
A Joybuy -on olcsóbb a Xiaomi lázmérő egy dolcsival és nincs szállítási költség se.
-
Truman
senior tag
válasz lorcsi #132597 üzenetére
Nekem az $1 -os joybuy -os Ugreen kábeltől úgy melegszik a telefonom töltés közbe mint az állat. Közbe meg a gyári kábellel vagy a $5 -os BlitzWolf -től kutya baja. Mint ahogy a nem rég rendelt go,comma kábel is tökéletes. De azt is 5 dolcsiról akciózták 2 -re. Szóval olcsó kábelekkel nem ért vigyázni. Lehet valakinek bejön az Ugreen, de nekem nem. Bár ki tudja lehet nekem nem volt szerencsém, vagy már a minőségi kínai termékeket is hamisítják a kínaiak.
-
Truman
senior tag
Megjött a 2 dolláros "E007" headsetem a Zapalsról.
NE VEGYÉTEK! Nem hogy 2 dollárt, de 2 Ft -ot sem ér. Még hogy "HiFi Bass Subwoofer". Nagyanyám mono fejhallgatójának is jobb hangminősége van, amit a Sokol rádióhoz adtak 30 éve.
Ennyiért persze nem vártam sokat, de ennél azért jóval többet.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz eron009 #133067 üzenetére
A zapals -ról még csak egy 2 dolláros headset -et rendeltem, az megjött. A joyburól a két legrégebbi egy Ugreen micro USB kábel és egy autó törlő kendő megjött, de lógnak még Xiaomi wifi jel erősítővel, valamint 1 dolláros körömcsipesszel és orrszőr nyíróval azok is több mint 1 hónaposak már.
Stresszes dolog ez a külföldi rendelés. Ezért jobb a belföldi utánvétes, ha nem jön meg lesz@rom, legalább nem fizettem érte. És nem kell idegen nyelven elkeseredett harcot vívni a sárgákkal a pénzemért, akik felett jogilag nincs semmi hatalmam. Kár hogy nincs utánvét külföldön is. Inkább fizetnék érte többet, hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz w.miki #133274 üzenetére
Annyiért nagyon jó ár. Én már vettem ezt a típust. Hátránya hogy marha nagy fénye van. Így akit zavar, hálószobában nem ajánlott a használata (max éjjeli szekrényen elemről üzemeltetve, így csak akkor világít ha megnyomjuk a tetejét. )
-
Truman
senior tag
válasz Armagedown #134123 üzenetére
Pedig én ritkán olvasom ezt a topikot, de én is tuti láttam vagy háromszor már ezt a kérdést. Az utóbbi fél évben.
1: Ennyi idő alatt nem lett volna eredményesebb, román fórumokon, román nyelven érdeklődni? Szerintem a topik olvasók 99% -a életében nem látott román személyit, a maradék 1 százalék meg romániai Magyar vagy határszolgálatot teljesítő Magyar rendőr.
2. Ennyi idő alatt talán már azt is el tudtad volna érni, hogy romániába is bevezessék a bankkártya méretű személyiket.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #134282 üzenetére
Azért elég drága ez, még az "akció" ellenére is. Itthon is van ASUS RP-N12 kevesebb mint 7000 -ért. Nem kell rá heteket várni, ott a 3 év garancia, és mégis csak egy Asus. Több ilyet üzemeltem már be sosem volt vele még gond. Persze nem a MantisTek márkát akarom fikázni, mert nem volt még hozzá szerencsém. De azért látszik, hogy ez a külföldi rendelés dolog, nem minden esetben kifizetődő.
-
Truman
senior tag
Gocomma USB3.0 to SATA / IDE Hard Disk Adapter Converter
Kupon: GBYTBXX231
Ár: 12.99$Aki sokat ment adatokat döglött gépekről, annak hasznos lehet. A külső adapter tartozék. 2,5"/3,5" -os IDE/SATA vinyókhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
A Liitokala Lii-PD4 4 slotos ceruza akkutöltő BGWUY kupont használva most $15.99
Szerintetek megér ennyit? Úgy olvastam itt, hogy ez ajánlott márka. Van valakinek pont ilyen típusú töltője? Elégedett vele?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gyúrósok ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Letiltás - hogy is van ez?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest