Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz Ittnemaz #131890 üzenetére
Z3-at ezért nem ajánlottam. Én mondjuk bepróbáltam egyet, 90 dolcsiért igen csak jó áron van ebayről újan. Csak fél éve van meg, de eddig nincs vele gond. Android 6-al elég fürge, van nfc fizetéshez, jó kamera, 2 napos üzemidő is megvan. Komolyabb játékok már akadnak meg ilyenkor melegszik is eléggé de ezen kívül nem tudok negatívumot. Milyen másik telefon van, ami max 13cm és ma is használható?
Xiaomi Mi6 vagy 5 ha még kapható, Zuk Z2 esetleg. De méretben ezek is nagyobbak, árban is több mint duplája. -
w.miki
veterán
Ciss-be is kell tintát venni.
Ali-ről a Canon tinták nem jók? Van amelyikhez azt írja, hogy UV álló.
Vagy a DYE változat?
Nekem Canon MX870-em van, utángyártott patronokkal, de áttérnék a CISS-re, ha érdemes. Bár a patron is csak kb. 180 Ft, de jobban terhelem a környezetet.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gyulazsolti
senior tag
válasz hodostamas #131886 üzenetére
Használj eredetivel CISS-t.
-
addikt
válasz zolko74 #131884 üzenetére
Azt mondanám, hogy a Bluedio kicsit "teltebb" hangot ad, a Baseusban több a magas, de nincs sok különbség köztük.
Az árához, és a méretéhez képest szerintem jó vétel.
Ebben a méretben, és ebben az árban senki ne várjon stúdió minőséget.Ha kiváló minőséget akarok akkor a Sony MDR-1A fejhallgatómat használom.
Ezt csak utcán, vonaton használom, ahol úgyis vannak környezeti zajok, nem annyira elsődleges szempont a stúdió hangzás. Elsősorban beszélgetős videokhoz, tutorialokhoz használom őket. Ha a Hi-Fi zene élvezete a cél, akkor nagy, márkás fejhallgatót ajánlok.[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
válasz hodostamas #131891 üzenetére
Az előző Canonom halálos ítélete volt az utángyártott tinta,2 szett megölte a nyomtatófejet. Azóta csak eredetit veszek (árába nem halok bele, mert nem nyomtatok olyan sokat, viszont így mindig hibátlan az eredmény)
-
MrDerekas
addikt
válasz hodostamas #131891 üzenetére
Ritkán nyomtatok színeset, de nem találkoztam ilyen problémával. Viszont náluk meg is lehet reklamálni ha mégis előfordulna. Szerintem nem engedhetik meg maguknak azzal a vevőkörrel szemben, amit kialakítottak maguknak. De el is engedem a témát
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
Itthonról szoktam. Korrektek, normális áron, webshoppal. Szintén canon nyomtatóba (is) meg tonereket és tökéletes. Meg nem kell egy hónapot várni a kiszállításra.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
dugynok
senior tag
Itmedia.sk
-
RedCactus
senior tag
válasz instantwater #131883 üzenetére
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat. A Baseus-t nem próbáltam, de lehet benevezek egyre.
-
hodostamas
addikt
Hátha itt tud valaki segíteni Canon tintapatron ügyben: [link]
Előzőt is ebay-en vettem de pár hónap után kifakultak a képek, szóval olyat keresek ami nem fog, de jó lenne nem 10-15ért venni a gyárit.
-
fradi81
veterán
A kérdés az melyikből jön más is a mélyhangokon kívül :-)
moto g72, Ninebot d28e
-
zolko74
tag
válasz instantwater #131883 üzenetére
És a Baseus S06 jobban is szól?
Én is vettem az akciós Bluedio-ból, kíváncsi lennék melyik szól szebben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz RedCactus #131881 üzenetére
Én rendeltem nemrég mindkettőt Aliról.
Baseus S06 ot, és Bluedio TN t is.
Először a Baseust vettem, mert jó árban volt 13.37 ért, később leárazták a Bluediot 9.36 ra, így vettem egy olyat is.De a Baseus nekem sokkal praktikusabb.
Jár hozzá tok, puha kábel, bele lehet hajtogatni a tokba, ami kis helyen elfér és védi a fülest.
A Bluedio ezzel szemben eléggé merev nyakpánttal érkezik, esélytelen összehajtogatni, nincs hozzá tok, és még a füles külső része is olyan nagy, hogy nyomja a fülemet. (nem a szilikon, hanem a külső, fülkagylóba illeszkedő része).
A Noise cancellation pedig egy parasztvakítás. Vonaton semmi különbséget nem hallottam be és kikapcsolt noise cancellationnel.Én a Baseust venném újra.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Köszi a tippeket
moto g72, Ninebot d28e
-
-
fradi81
veterán
válasz pulutodurumo #131874 üzenetére
Hány óra zenehallgatást bír ki, ha egy légtérben van a telóval nem akadozik ugye?
moto g72, Ninebot d28e
-
ktommy91
addikt
Hifiman re300i füles 9.99$ link
Ennyiért ajándék az almásoknak(meg azoknak akik ennyiért lemondanak a vezérlő gombokról)Nincs kerítés.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Sungoo #131868 üzenetére
Simán leváltom az SE-t (szinte) bármi más ("normális") telefonra. Külsőre tetszik, de nem lettünk haverok egymással.
w.miki
Nem feltétlen kicsi telefont "keresek", csak eddig ami megtetszett, az ilyen kicsi volt.Ghard
A Sony-kkal én is szemezgetek, jónak tűnnek, és tetszik is külsőre.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
w.miki
veterán
válasz AndrewBlase #131843 üzenetére
4,5" alatt ma már nincs is telefon Nekem is kicsi kéne... de erős... droiddal
-
Sungoo
addikt
Nekem redmi 5 plus van, szeretem, de egy SE-t leváltani vele... Cserélünk?
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy hamarosan érkezik hozzám egy ilyen tablet: Cube iPlay 10
Azt látom, hogy kisseb-nagyobb megszakítással régóta akciózzák Gearbesten is.Gondolom, hogy sokan beszereztétek már.
Mik a hosszú távú tapasztalatok? Mennyire vált be?
Főleg filmnézésre, böngészésre venném. Remélem elbírja hardveresen a TV GO-t, és a DIGI Online-t.
Több helyen is olvastam, hogy gyári malwerek is lehetnek rajta... Ki, mivel távolította el őket?
Előre is köszönöm a válaszokat, amiket ide várnék: Androidos tablet topic
-
lumpy92
aktív tag
[100% pamut férfi hosszúszárú zokni 0,59 $ - JOYBUY]
[Keresztpántos táska 4 színben, füles és USB kivezetéssel 11,99 $ - JOYBUY]"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Blaise
veterán
Van valakinek tapasztalata ezzel a hátizsákkal kapcsolatban?
ARCTIC HUNTER Business Anti-theft Backpack -
Nikaré
őstag
Amit én kérdezek
Bevált asztali tartót 10" tabhoz keresek, ajánlani tudtok stabilat?
(Yoga Tab2 és álló módban nehézkes pozicionálni) -
desigo
senior tag
Ez a korábban ajánlott öntözőautomata 10,93 Euróért jó áron van jelenleg?
Akik vettek milyen kiegészítőket vettek még mellé? Elosztó,szórófej...
-
EXIEZ
senior tag
Üdv! Valaki tud jól árazott 3.5mm female to female kábelt? ( nem azt a kis 3cm-es adaptert )?
bármilyen jó, semmilyet sem találok -
EXIEZ
senior tag
Üdv! Valaki tud jól árazott 3.5mm female to female kábelt? ( nem azt a kis 3cm-es adaptert )?
-
zolikaDB
veterán
válasz macilaci78 #131854 üzenetére
Az antennást hosszú ével óta használom, stabil, 2-3 darab van a családban, azt mondom, ehelyett kb. nem éri meg kínait venni, kivéve, ha feltétlen olyat akarsz, és bőven ráérsz várni!
-
powerwade
senior tag
ilyenkor igazán írhatnál termék nevet is a link mellé...
-
vamosip
tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz MarioAna #131847 üzenetére
Ha már ennyit rászán, akkor hazai garival van bevált típus. De az antennás verzió is 10€
Mindkettőt sok-sok éve vettem, előbbi Párom régi laposába van dugva, mert az alaplapi eldobálja a hálózatot, utóbbi egy RPi-ben dolgozik 24/7-ben.
Az AC-re lehet, rárepülök. Csak a régi noti nem tudja az 5 GHz-et most már.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mirci18
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Meglesem a Zapalzosat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Truman
senior tag
-
MarioAna
senior tag
válasz mirci18 #131846 üzenetére
Ha esetleg egy harmadik opció is érdekelhet:
Xiaomi adapter
40/40-et mértem vele az itthoni neten, két kattintásos a menüje a csatlakozáshoz (ami ugyan kínai). -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Szeretnék egy asztali pc-be egy usb-s wifi jel vevőt.
Ezek közül melyik ajánlott az antennás vagy antenna nélküli?
AntennásNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dr.NX
addikt
válasz DJGABI #131839 üzenetére
https://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Xiaomi-Redmi-4X,Xiaomi-Mi-A2-Lite,Xiaomi-Redmi-S2/phones/10509,10950,10928
Elfogadom a sütiket.
-
fradi81
veterán
Promo ends in 03 days 22:20:23
Reméljük még akkor is ennyi lesz.
moto g72, Ninebot d28e
-
AndrewBlase
senior tag
válasz DJGABI #131825 üzenetére
Nem tudom, a "legnagyobb" telefonom eddig 4,5"-os volt, attól ez 3 cm-rel lenne hosszabb. Az már nem kevés.
(#131827) Terentius
Nem tudom, miben lenne rossz, nem ismerem a márka telefonjait, ezért kérdeztem, hátha van vele tapasztalat. (Samut amúgy se vennék. )
(#131832) fradi81
Nálam ájfos se-t váltana, ha ráveszem magam.
10.-éig még alszok rá egyet. Köszi srácok!
Miért mindig én???
-
Vagany
őstag
Itt is megosztom mert eredetileg ideszántam, de félrement
Zapals-on memóriakártyák jó áron: [link] . Én egy 64GB-os samsungot behúztam 14,33$ szállítással.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
MrDerekas
addikt
válasz Mr.Csizmás #131840 üzenetére
Max 908 giga volt rárakva, ami járt nálam. Játék iso-k leginkább. Egy tibesnek hirdették, tehát szerintem állja. Én tesztkor valami 880 gigát toltam rá, főleg videók, képek, illetve mentek rá office fájlok is és problémamentes volt a visszamásolás is. Konkrétan a linkeltről nincs tapasztalatom, de a mellé írt vélemény is elég általános volt.
-
MrDerekas
addikt
válasz Mr.Csizmás #131837 üzenetére
Ezért raktam meg valósan éles bevetés előtt. 8, 16 és 32 gigásokkal szívtam már én is. Ez spec működik a noname ligából.
-
MrDerekas
addikt
Egy tibes volt a kezemben. Szűk 900 giga rámásolása után, illetve visszaszedés végeztével működőképesnek ítéltem. Sosem hallott márkajelzésű volt, akcióban 4.50 dodóért tavaly. Ja, igen, azóta is működik. Fiam használja főleg média tartalom cipelésre.
-
fradi81
veterán
válasz AndrewBlase #131824 üzenetére
35 ezerért szerintem jó vétel, gondolkodom is rajta hogy cseréljem a 4x-et rá, de ha erre jön még kis áfa 45-öt már nem adnék ki egy alig jobb telóra.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Zeki
nagyúr
Tele van ilyenekkel az ebay. Miért nem baccák ki őket?
-
Terentius
őstag
Miért, miben lenne rossz? 😂😂😂 Minőséget kapsz csak nem samsung/huawei, hanem reális áron...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
KrAt
veterán
Jo kerdes, egy Amazfit Stratos 2 kuponnak jobban orultem volna..
-
DJGABI
addikt
ha nem zavar h tepsi sztem nem rossz.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
veterán
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Sima, nem mozgaserzeklos LED reflektorbol van ajanlott ill. hogy keressek ra?Masik: Astra G 2 gombos BEVALT bicskakulcs kellene, amiben van elektronika es csak immo chipet kell attenni bele meg szárat masoltatni.
Koszonom!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vertigo18 #131816 üzenetére
Vannak ilyen kütyük, de azok ilyen mindent egybe switch-ek. Pl D-Sub, PS/2 port is van mellette és csak USB 2.0-val láttam eddig.
Ekkora fájdalom venni két kábelt és a megfelelőt bedugni a dokkolóba?
Ha pedig szimultán használat kell, arra is van megoldás: nas, vagy USB-porttal rendelkező router. Amúgy lősz aprón egy megfelelő routert és meg is vagy.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Beni2360
félisten
válasz fudi2002 #131809 üzenetére
Hát elvileg előbb a készülék és utána a táp a dugási sorrend vagy nem? Így nincs rövidre zárással gond szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Vertigo18
addikt
Van egy ilyen dokkolóm itthon. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Az érdekelne, hogy lehetséges-e egyszerre két gépre kötni? Van-e olyan kábel, amely az USB részén "splitter", és tudja-e kezelni egyszerre két gép?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
KrAt
veterán
Telefonosok: ti is kaptatok "kiengesztelo" levelet olcso redmi s2 meg okoskarkoto lehetoseggel?
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
115PLUS Smart Bracelet okos óra, okos karperec: US$ 7.99
Hasonlóm van, (Y5) kb. ennyit érhet. Víz ne érje.
Ilyesmiből szeretnék egy vízálló, vékony kialakításút, aminek nincs a hátulján a kamu pulzusmérő[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz KamuMazsola #131806 üzenetére
Nekem is megvolt, amíg a BW selfie botba be nem dugtam, először, és utoljára...
-
zsiz
őstag
válasz KamuMazsola #131806 üzenetére
Én meg nem használom, mert kikoptatta az USB-t a telefonon.. Helyette inkább mágnesest használok és nincs több kábelhúzkodás. [link]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
-
farkas-j
őstag
Lehet, hogy csak nekem új, de létezik olyan micro USB kábel, amit bármelyik irányba belehet dugni a telefonba. Rendeltem egyet próbából és teljesen jól működik. A Samsung S4-esemet 1,7A-rel tudom vele tölteni, annyival mint az eddig használt profi kábelemmel. Szerintem ajánlott!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
zsiz
őstag
Csak hogy ellenpélda is legyen Ma megjött az Usams szivargyújtós töltő zapalsról, ami 0,76$-ba került.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest