Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
nem lesz sátor, meg teniszlabda
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyáltalán nem egy bűn rossz minőség az árához képest, de nyilván nem olyan "prémium", mint az alapul szolgáló 500 dodós YOYO. A 2. generációs YOYA-knak nincs rossz értékelésük, de ezek sem örök életűek, ahogy a jóval drágább példányok sem. Személy szerint nekünk egy majd 300k-s Jané-nk (is) van, ami a 2. gyerek alatt elkezdett szétesni és szétkopni, pedig az elsőnél sem volt agyonhasználva...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bul07
nagyúr
Én hajnal 3-körül egy ilyet rendeltem 4$-ért, tudom nem 3Ft de nekem ennyit megért
Nem néztem utána mennyire jó ár de hátha tényleg megéri
Amúgy most nagy akciók vannak az alin
Meg 5coins jár cucc kosárba rakásáért, napi 10x[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EXIEZ
senior tag
Na látom banggod 3ft-os dologról lemaradtam.
Sitewide kupon van oda esetleg? -
maestro87
őstag
válasz zsolti72837 #130557 üzenetére
De, csak írjál nekik. Ha jól emlékszem wholesale-sektől a BG pontokat és a VIP rangot is elveszik, de ha írsz nekik visszakapod.
wholesale@banggood.com -
-
Skillet
addikt
BlitzWolf® BW-F2 Bluetooth Speaker most 13.99$
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #130590 üzenetére
5.000 Ft-os postaköltséggel is megérné a bőrönd, de nehogy megsúgjuk nekik.
Közben a bambuszmagokat is feladták, úgyhogy majd utána kell olvasnom az ültetésének.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #130590 üzenetére
bőrönd: Shipping Method:European Railway Direct Mail
sátor: Shipping Method:Air Parcel Registernekem is contact-os.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz zeon.hu #130577 üzenetére
A bőrönd és a sátor gondolom mérete miatt akadt fenn. Nyilván csak bukóval tudnák feladni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Saccco
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Láttátok a 3 Ft-os hangfal (közben shipped lett) adatlapján a Kim-es reklámot? Merész marketing.
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
titán
BG-n eltűnt minden PM-es cucc.
-
Ra3
őstag
válasz domerator #130576 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, a sátor contact customeren áll, az apróságokból hamar feladtak többet is, és most jött a bt hangszóróról is levél hogy shipped.
Én rendeltem 3ft felett is, ez a hűtőtáska 866ft-ért szerintem nem volt rossz vétel, ezt az első között adták fel.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Real_Necro #130574 üzenetére
Azzal akkor már biztosan jól jártál
A bőröndnél zavaró a "contact...", az tényleg kellene, meg a sátornál van még, az a kisebbiknek jól jönne.#?*@&!
-
domerator
veterán
Egy 3ft-os kisborond, hangszoro es ora mellett behuztam egy E56-os dront is, koszonet a linkelonek, el is koltottem a pontjaimat
Jelenleg mindegyik "'processing"[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
petipetya
nagyúr
A bőrönd és a gyereksátor esetén "Contact Customer" - itt vajon szeretnének? Kukoricaégő postázva, csavarhúzó készlet "back order". A többi processing.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Real_Necro
veterán
válasz zeon.hu #130573 üzenetére
A két 70$-os rc távcsi shipped lett (ebböl csak egyik lett 3ft, mert a másiknál nem állitottam át a 10dolcsis szállitást, az holland tn-t kapott), a sátor és a bőröndök contact customer (a legkisebb bőrönd closed), a többi processing...
Contact customerrel kell tenni valamit?Szerk.: ahogy látom pointsmallnak is annyi?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zeon.hu
nagyúr
A 3 ft-os akció:
Kettőnél "contact customer" állapot, három "processing", egy "shipped".[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
BVEKT0R
csendes tag
Felkeltem hajnal 5kor, az utolsó 10secben már csak az F5öt nyomtam de még így is lemaradtam a bőröndől ;( 1másodperc alatt 42-t adta el a 10ből
-
bul07
nagyúr
válasz Saccco #130563 üzenetére
Ez nem ép így van
Már régóta van ez a pontos vásárlás
És volt már ilyen 3Ft-os isAmúgy nem csak egyet lehet venni egy dologból akár 5 is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dinter
addikt
Pár hete volt Xiaomi elektromos borotva akciósan, az van még?
-
fradi81
veterán
válasz Saccco #130563 üzenetére
Akkor nem tartalékolom a pontokat máskorra, van még kukorica ledégő Köszi
moto g72, Ninebot d28e
-
spiky03
veterán
A Banggoodon, hogy lehet a pontokat gyűjteni?
Az Alin meg a GB-n ott tudom, hogy naponta be kell lépni, de itt, hogy?
Mert van pontos, de nem tudom, hogy hogy csináltam. Pár dolgot rendeltem csak innen még régebben...Köszönöm!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
fradi81
veterán
Ez a 3 ft-os akció kb milyen időközönként van?
moto g72, Ninebot d28e
-
Ciccuka
veterán
-
8
senior tag
Ali 32GB OTG USB flash drive
$3.64 = 1.028.-Ft
5 csillagos értékelés, 9 színBiztos tetűlassú, de legalább olcsó. A csúnya feliratos fém részét le lehet pattintani róla.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Laca1212
őstag
válasz Mr.Csizmás #130554 üzenetére
Mutatja hogy van, de mégsincs
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #130550 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Mr.Csizmás #130550 üzenetére
Sold out
-
Saccco
nagyúr
válasz Real_Necro #130549 üzenetére
Backorder lett a koffer.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tupacamaru
veterán
válasz Real_Necro #130549 üzenetére
Nekem csak az lett Closed, amiből többet akartam rendelni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Real_Necro
veterán
Kinek mennyi rendelése lett eddig closed?
-
Real_Necro
veterán
Utolsó bőrönd rendelésem closed, többi még processing. Egyelőre...
-
maestro87
őstag
válasz zsolti72837 #130539 üzenetére
Ezt megszívtad. Tavaly én is rákattintottam erre a Wholesale programra, aztán nem tudtam snap-up-olni. Írni kell nekik, hogy állítsák vissza. De most szerintem csak annyit tehetsz, hogy csinálsz egy új reget és szerzel gyorsan pár pontot adatlap és kérdőívek kitöltésével.
-
zsiz
őstag
Jönnek vissza a pontok is.. Mondjuk várható volt
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
DavidQ
tag
Srácok köszi a tippet én is elköltekeztem a pontjaimat! Maradt még 25. Valami gyors metódus van 5 pont szerzésére?
Nem minden kínai szirszar szar!
-
zsolti72837
addikt
válasz Real_Necro #130488 üzenetére
Wholesale and dropship customers cannot exchange points for products.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nagyúr
Annyit vásároltam 3Ft-ért, hogy a vásárlási számok limitébe estem a kártyámmal, így most tiltva van
Így 66Ft-nál le kellet állnom
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
vidaila
senior tag
Csak nekem váltak a rendelések closedre az orders listben?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
BVEKT0R
csendes tag
Lemaradtam a bőröndről én is Létezik hogy lesz még ilyen? Pont egy ilyet keresek már egy ideje csak olcsóban :/
-
anadroid
senior tag
1 kis koffer megnyerve. Kösz
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
dugesz77
őstag
Átnézve az árakat szinte biztos elárazták Nem tartom kizártnak,hogy törölni fogják az egészet. De ne legyen igazam....
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Van még bőrönd!
Szürke/20"
(most néztem, engedné megvenni)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
petipetya
nagyúr
A bőrönddel együtt 9 db, egyenként 3 Ft-os cucc lett a vége. Ezt a 27 Ft-ot nehéz lesz kimagyarázni itthon.
"nincs rá lezsóidő"
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Real_Necro #130518 üzenetére
18Ft-ot költöttem.
Mindenből egyet és csak ami valóban jól jön/jöhet.Azért lehet, hogy tömegesen jönnek majd a levelek a törlésről...
#?*@&!
-
MODERÁTOR
Csak tájékoztatásul, ez nem az apró! Nincs keresek, átveszek, elveszek, megveszek stb... Arra ott az apró, vagy a privát!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Gaborz1
senior tag
Francba hogy lecsúsztam a bőröndről...
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Real_Necro
veterán
Ez jó bevásárlás volt, rengeteg cuccot sikerült, böröndöket, kamerákat, távcsit, bt hangszorot, digoo állomásr, gyereksátrat...
Kiváncsi leszek én is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
g_g_g
őstag
Nekem az egyik bőröndre 501 Ft-ot vont le, de egye-fene ennyiért is kell
-
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #130513 üzenetére
1db.
w.miki:
Nálam még jelez 1db-ot. (szürke)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
w.miki
veterán
A bőrönd már elfogyott a BG pointsmallból
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Mr.Csizmás
titán
szürke 20-asból még van 1-2 db rush B
-
varmi2
nagyúr
válasz maestro87 #130510 üzenetére
Én 2db-ot hoztam
máshol ennyi.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
maestro87
őstag
Köszi, azt hiszem az utolsó bőröndöt én húztam be.
-
MODERÁTOR
Kamerát akartam, nem jött be. De BT hangszóró sikerült azért.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Saccco
nagyúr
válasz KaiotEch #130504 üzenetére
Az már kifogyott.
Itt válogass. <<--- 3Ft-os cuccok
-
trebrona
nagyúr
Egy Xiaomi bőröndöt behúztam én is 3Ft-ért, köszi!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
nagyúr
-
porse
őstag
Sikerült egy 28-as nekem is
Nem tudom honnan volt 50 pontom, szerintem nem is vettem innen még semmit.... szerintem.
-
Saccco
nagyúr
válasz Real_Necro #130500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest