Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz Mr.Csizmás #129790 üzenetére
Ez meló a vámosoknak, neked meg nem jó móka Bejön a cucc, kiderül, hogy hamisítvány, elővesznek téged majd megsemmisítik a cuccot. Nem?
Szerk: várjál, ezek mind 0 orderses cuccok
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Olyan headsetet tud valaki olcsón, ami nem agybadugós, mikrofonos, és aránylag jól is szól?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
tomazin
veterán
válasz bul07 #129768 üzenetére
nekem van ilyen. rettenet gagyi, de én örülök, hogy vettem egyet, backupnak jó, ha nincs semmi. (telefonálni is lehet vele, meg lehet valami zenehallgatás szerűséget is el lehet követni pár napig vele)
nálam ott van táska alján, és már jópárszor örültem neki.jah meglett a fülesem, anyós benyúlta
-
dugesz77
őstag
Ilyen a power bankot próbált már valaki? 20k-s + USB-C + kijelző. Kicsit olcsónak tűnik(13,08 $ postával együtt)
-
norby_42
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
[link] ez valami vicc? mert ahhoz hogy komolyanvegyem, túl... #WTF
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Vettem még télen egy BlitzWolf BW-F3 bluetooth hangszórót. A hangjával nagyon meg voltam elégedve idáig, de sajnos nálam a vízállósági teszten nem ment át és zárlatos lett a belseje mivel pár csepp víz befolyt és sajnos ennek következtében elhalálozott. Kérdésem hogy aki esetleg használt már ilyen hangszórót, milyen más bluetooth hangszórók léteznek, aminek a hangminősége és a basszusa hozza ezt a Blitzwolf BW-F3 szintet, vagy meg is előzi? Mert ezt sajnos már nem lehet kapni. Árban azért nem szállnék el, ezt akciósan 4800-ért vettem karácsonykor (amúgy 8-9 ezer ft volt nem rég), tehát 10.000 alatt kellene nekem vízálló, jó basszust adó, hangminőségre is megfelelő bluetooth hangszóró.
-Norbi-
-
Saccco
nagyúr
válasz Dr.NX #129787 üzenetére
Most nagyon gondolkozok a sima Xiaomi Mi A2-ön (6/128GB).
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dr.NX
addikt
Xiaomi Mi A2 Lite GLOBAL - email only price
3GB RAM 32GB ROM 179.99 USD
4GB RAM 64GB ROM 199.99 USDElfogadom a sütiket.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Találtam magamnak egy zenekütyüt,[link] , de a biztonság kedvéért megkérdezem tőletek.Ha csomagolás nélkül küldi,akkor olcsóbb picit,de ha a gyári dobozában,retail package,akkor drágább? Ilyet sem láttam még sehol,hogy a gyári doboz feláras,illetve olcsóbb az nélkül.Természetesen dobozos lenne. 2x5 watt,rádió,nem gyenge aksi. Van ennek testvére,a sima nby 18,az 2x3w,nem vízálló,meg kisebb aksi. Nem olyan gáz ez az s18 nem?
Üdv: Attila
-
bul07
nagyúr
válasz szabifotos #129784 üzenetére
Type-C esetén van kérdés az se 1000% biztos, keres rá itt és olvasd el
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz ktommy91 #129775 üzenetére
Már tegnap is ennyi volt csak nem írtam be ide mert nem ismerem a márkát
(#129773) Vertigo18
Á most nincs úgy lovetta, kocsit vettem
(#129774) lacko6
Láttam én is hogy sehova nem írták a márkanevet
De azért na, ha tényleg 10$ lenne egy 256GB valós kapacitás, és már elég lenne 15 körüli írási sebesség( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EXIEZ
senior tag
5-10000 Mah-os powerbankra van valami jó akció most? ( Lightintheboxos nem bestbuy )
Lehetőleg Aliról lenne jó -
ktommy91
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ktommy91 #129775 üzenetére
ők se tudják mi jót árulnak:
Q: What is the name of the manufacturer and model of headphones?
A: Dear customer, this headset is a custom model for smart piano brand The One, so we don't have relevant data. Thanks for understanding.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bul07
nagyúr
joybuy.com
Talán ezek megérik az árukatThe ONE Customized Universal Headphones
[link]
US$ 16.99UGREEN kábelek 1$ környékén
[link]
[link]
[link]Samsung EVO Plus memory card Upgraded version, 32GB
[link]
9$
(Más az eladó mint a legutóbbi akciókor)Viszont ezt nem tudom hova tenni és nem is vállalom be
32GB 64GB 128GB 256GB EVO Plus + 95MB/S Class10 TF Flash Memory Card for Android Powered Tablet PC Digital Smart Phones
[link]
256GB -> 9.99$
Nagyon gyanús[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fradi81
veterán
válasz szabifotos #129765 üzenetére
Jó kérdés, email+jelszóval viszont jó, ez van.
moto g72, Ninebot d28e
-
bul07
nagyúr
Nem tudom milyen minőség de nagyon kis pénzecske
KSD - A23 On-cord In-ear Earphones with Microphone
[link]
$0.98 és pontozható, így $0.70
Több szín mind ennyi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabifotos
senior tag
GearBest-en miért nem lehet az utóbbi időben Faceboook-kal összekapcsolt fiókba belépni? Nektek megy?
Request Parameter Error-t ír...
[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
válasz tomazin #129762 üzenetére
Fontos! Minden esetben őrizzük meg az eredeti termék vámhatározatát. A postai feladásnál töltsük ki a CN23-as nyomtatványt (ezen célszerű jelezni a pontos márkát, típust, akár a gyári számot is), és biztos ami biztos, fényképezzük is le, amikor már a csomagra rákerült. Ezekre azért van szükség, ha legközelebb vámolni szeretnék a terméket, akkor bizonyítani tudjuk, hogy már egyszer vámkezelésre került. Emellett a visszaküldött termék vámkezelése során kérhetik a kiküldött termék postai feladóvevényét és a levelezés részleteit az eladóval.
forrás:https://kinatech.hu/kulfoldi-rendelesBámulatos hol tart már a tudomány!
-
tomazin
veterán
Az alábbi találós kérdésre tud valaki válaszolni:
Rendltem egy terméket. Megjött, kifizettem rá az áfát+vámeljárást. A termék hibás volt, az eladó küldött egy újat, nem kellett visszaküldeni. Megint meg szeretnék vámolni. Írjam le ezt, vagy van erre is valami csoda nyomtatvány, ugyanis nem szeretném megint kifizetni rá a terheket..?köszi
[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
4-5 portos USB töltőt keresek. Melyik most az ár-érték áranyban a legjobb?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
zsiz
őstag
Ritkán írok mostanában, itt van pár cucc, ami mostanság jött. Hátha valakinek pont kell valami a listából, csak még nem sejti.
Zöld Carbon mintás fólia: még nem raktam fel, ahova terveztem. Ha nagyon búcsús lesz, akkor nem marad a kocsin, de amúgy nem néz ki rosszul, csak nem biztos hogy illeni fog oda ahova akarom. Van több színben is. 127x30cm a tekercs. Adnak hozzá egy spaklit is a felrakáshoz. Én 2$-ért vettem, volt már olcsóbb meg drágább is.
Zsugorcső: 8 méter, több méret és mindegyikből 1-1 méter van a csomagban. Pont most nem kell, de a régi már lassan elfogy, mindig jó ha van itthon. 1.79$
Karácsonyi LED, elemes: Van már itthon belőle pár darab, szinte mindig veszek ha leakciózzák. Elemes, úgyhogy biztonságos, tavaly gyerekszobába vettem, de idén már minden ablakra jutni fog szerintem. Vékony dróton vannak a LED-ek, ha meghajlítom, úgymarad. Van több szín, kéket, pirosat, hideg-meleg fehéret, multicolort, meg ha jól emlékszem még zöldet is vettem már. Szerintem tök jó cucc. Legutóbb 0.96$-ért vettem, de volt már 0.7x$ is az 5 méteres.
Micro USB kábel 1m: 0.49$-ért vettem, két darab kábel van a csomagban. Nem mértem, de szerintem nincs vele gond. Most 1$, szerintem úgyis megéri.
Opel bicskakulcs és rá való kulcsvédő szilikon: használható minőség, de azért látszik, hogy olcsó kínai. Kicsit sorjás, kicsit hézagosak az illesztések. Egy ezrest megért. A szilikoncucc meg jól néz ki, jó színe van. 1$-ért vállalható.
Pénztárca: Itt mutatta valaki a topikban, megtetszett, olcsó is, így adtam neki egy esélyt. Picit lehetne nagyobb a papírpénz tartó része, mert kb pont akkora, mint a pénz, így néha kicsit nehezen megy a helyére. De egyébként tetszik. Kicsit elhamarkodtam a vásárlást, mert alin jobb színűt kaptam volna olcsóbban, de ez van. Kb 1200 Ft volt, még nem használom csak pár hete, úgyhogy nem tudom mennyire tartós. Mondjuk én ritkán hordok tárcát úgyhogy nálam sokáig fogja húzni.
Kulcskarika: fillérekért vettem akcióban. Menetes, szét kell csavarni, ráfűzni a kulcsokat és összetekerni, praktikus. Kicsit túl nagy az átmérője. Elszakadni biztos nem fog, a gyenge pontja esetleg az összetekerős résznél lehet.
LED csík: Jó fénye van. Korábban már vettem, az a csomagtartóban üzemel egy ideje, egyelőre gond nélkül. Kétoldalas ragasztót adnak hozzá.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bertokl
tag
Xiaomi Original New 10000mAh Power Bank Portable / Durable / with Quick Charge 3.0 Silver
Reg. postával: $14.50
Xiaomi 20000mAh 2C Power Bank Portable / with Quick Charge 3.0 White
Reg. postával: $23.57 -
powerwade
senior tag
válasz Metacska #129731 üzenetére
Tigernu egyértelműen. Olcsó, minőségi és strapabíró. Én 2 laptopot hordok benne, hátul van egy párnázott rész, direkt laptopoknak, a másik meg elől van. Ez a "kicsi" 14" laptopokhoz passzoló verzió van nekem.
norby_42: valaki fentebb írta, hogy a hétvégén feltorlódott kínai csomagos konténer pakolás lesz és jövő héten várható pár beragadt csomag Lehet, érdemes lenne várni még 1 hetet aztán mehet a reklamálás. Amúgy, Gearbest is ugyanezt fogja mondani először: várj, aztán menj a postára, és a végén refund/resend.
[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
Gearbest-nél mennyi idő után szokás reklamálni? 15-30 nap a vállalt szállítás, júl. 14 óta nem ért ide, a később rendelt cucc meg már rég. A tracking szerint meg 27-én a Postához került.
Eat pasta, run fasta
-
sntt
csendes tag
egy Alldocube Iplay 10 tablet kijezőjét sikerült összetörni. kép van, de nem érzékel.
otthoni körülmények között megoldható a cseréje?
ha igen, akkor [ez] kellhet nekem?
nyilván szervízbe vinni nem gazdaságos, de ennyit még megérne, ha a konyhaasztalon műthető
köszi................................................................................................................................................................
-
dugesz77
őstag
Huawei Bt "tripod" selfie bot most 11,99$ Joybuy-nál.(inkább 16-18$ körül mozgott nem volt 30 sohasem)
-secret- köszi ,ebből sohasem elég
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
farkas-j
őstag
válasz SenorGrande #129703 üzenetére
Ilyen árkategóriában én inkább ilyen SOONHUA-t vennék. A családban hosszú ideje több darab is szolgálatban van. Eddig jól teszik a dolgukat.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
válasz petipetya #129710 üzenetére
Anno volt ilyenem, elhagytam. Rendeltem ebayen, mert itthon 10e körül volt egy db. Az ebayes is jó, szerintem az is eredeti. Van még 6db belőle... Az ezüstös a legszebb szerintem.
Autós gps-t tud valaki ajánlani? Kb 5-7 colost, szélvédőre tapaszhatót. Androidos előnyben. Eddig mindig a telefont használtam, de lehet jobb lenne egy külön eszköz.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
veterán
No kérem szépen, az április 2-án postára adott power bank befutott a mai napon.
Számomra eddig ez a negatív rekord. 130 nap csak a postázási idő"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
dugesz77
őstag
válasz Theory66 #129713 üzenetére
Pont ilyet vettem pár hónapja. Végül is nem rossz . Sokáig a nagy xiaomit használtam abból 3 el is használtam annak a felülete jobb volt de a széleknél nincs körbeöltve így elengedi a felső szövet anyag. Ez tartósabbak tűnik eddig.
Skillet: igen akciós volt.
elég jó 3400-as LG cellák vannak benne amúgy.[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Metacska #129726 üzenetére
Dechatlon kirándulós hátizsák? Van 20L és 30L verzió, nekem a nagyobb van. Laptop, ebéd, hazafelé ha beugrok boltba azok a cuccok is beleférnek, és nem utolsó sorban kényelmes is. Egy 14" notebook-om van, de nagyobb is belefér. Ha van a közeledben üzlet el tudsz menni, élőben megnézni, esetleg majd belepróbálni a laptopot.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
kigyi_23
addikt
válasz Metacska #129726 üzenetére
Mivel noti méretet nem írtál, de ételhordóról van elképzelésem mekkora én egy ASUS Shuttle II-t ajánlanék ebben ezek elférnek. Tudom nem olyan olcsó 12-17 között szokott lenni akciókban, de elfér benne egy 17.3-as noti egy 15.6-os noti a saját táskájában a billentyűzetem, fejhallgatóm a tápok és még némi ellátmány is, ha megéheznék. Ezen kívül 4db feles üdítő az oldalzsebekben és még pár apróság mint pl. PB, telefon egérpad, egér elosztó. És ez mind egyszerre szóval nem kicsi a beltér
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Munkába járáshoz szeretnék egy praktikus hátizsákot, amiben a laptop kényelmesen elfér + mondjuk ételhordó kajának, pulcsi ilyesmi. Persze ne legyen akkora, mint egy túratáska, amivel 3 hétre mennek a Mátrába hegymászók.
Ja és igen, lehetőleg jó minőségű legyen.
Van ilyenre ötletetek?
Köszönöm! -
chatran
őstag
Megérkezett az Orico USB 3.0 HDD/SSD ház. A csomagolása kemény műanyag szép, minőségi. A korábbi orico rendeléseim (lightning és micro sd kábel, kártyaolvasó) után itt sem kellett csalódnom, ez is egy kiváló cucc.
Korábban rendeltem egy hasonló árú Maiwo hdd tokot, ezzel hasonlítanám össze. Összeszerelésben az Orico a nyerő, a tetejét le kell csúsztatni csatlakoztatni a hdd-t majd tető vissza és csatlakoztatva a mellékelt USB kábelt már kész is. Kb 10 másodperc az egész, szemben a Maiwo-val, ahol percekig agyaltam, hogyan kellene összerakni.
A külsőt nézve az Orico átlátszó vékony plexi házas, a Maiwo sokkal keményebb és durvább kidolgozású, törhetetlen házat kapott. Ha sokat hordozzuk, akkor inkább a Maiwo-t ajánlom, az orico vékony átlátszó háza nagyon hamar karcolódik, ütődésektől törhet is.
A Maiwo kábele fix és eléggé rövid, emiatt egy tv-re már körülményesebben lehet rákötni. Az orico kábele lecsatlakoztatható és jóval hosszabb, könnyedén eléri a tv USB bemenetét.Összefoglalva, sok hordozáshoz Maiwo, otthoni backup Hdd-nek meg Orico.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #129636 üzenetére
1-2 nap tapasztalata:
- Ugyanazon a hangerőn a vezetékes füles hangosabb volt. Persze így is rendben van.
- Sok benne a mély, ám mivel a laptophoz használom filmekhez, arra pont tökéletes - olyan, mint amikor kicsit felljebb csavarjuk a mélynyomót. Zenére viszont ennél jobbat vegyetek.
- Zajszűrés: ezt aktiválva egy folyamatos fehérzajjal szűri ki a környezetet, ami halk hangerőn zavaró, de közepesnél már nem. Tényleg működik, de szerintem ez akkor is csak egy trükk.
- A füles része 90 fokkal elforog (ha szállítani akarnánk), ám tokot nem kapunk hozzá.
- Csak nagyon kis helyen látható zongoralakk műanyag, egyébként matt fekete. Néhol csavarok tartják össze, a műbőr borítású párnák pedig nagyon kényelmesek, főleg ami a fejem búbjánál található.
- Aksija 90%-on áll, azóta néztem vele összesen kb. 1,5-2 órányi anyagot (film, youtube), melyből nekem sehogyan sem jön ki a gyárilag megadott 65 óra. A töltöttségi szintet amúgy a teló jelzi ki (8.1-es droid van rajta), és füles gond nélkül csatlakozik a gépről a telóra és vissza."nincs rá lezsóidő"
-
dugesz77
őstag
válasz Skillet #129717 üzenetére
Hát amennyire szétkaptam csodálkoznék ha küldenének helyette egyet Mindegy cella árában volt.
Viszont ez a Tomo M2 egész komoly kis kütyü(teszt) cellával meg el vagyok látva (bátyám 10400-as xiaomi powerbank-ja két hete halt be az is panelhibás lett azt is elbontottam ) ezekbe meg rakhatok bármilyet. Igaz QC-t nem tud de jelenleg nincs is QC-s cuccom.[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Rendelt valaki ilyen 90x40cm eférpadot? Bevált?
-
macilacus
senior tag
válasz enginev3.0 #129708 üzenetére
Nekem volt többféle méretben, de nagyon hamar kinyiffant mind, nem bírta rendesen feltölteni a napelem
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
petipetya
nagyúr
Kivételesen nem Xiaomi, hanem egy Parker toll érkezett. Egy ilyen mindig van nálam a táskában, ám a sok éves modellen megjelent egy karc vagy repedés, nekem mindegy mert zavart. Miután az árát látva seggel jöttem ki egy hazai írószer boltból, azonnal rákerestem az ebay-en, és megrendeltem. Igaz nálam még 2,86 USD volt mindennel együtt, de talán a mostani árán sem gáz, főleg a benne lévő ajándék parker betét miatt. Szintén ajánlom, hacsak nincs 1 USD-vel olcsóbban más eladónál.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Megjött a 0,99 USD-s körömcsipesz, ami ugyanolyan mint az idehaza többször ennyiért kapható darabok: normál méretű és rendben működik. Még mindig ennyiért kapható, úgyhogy akinek nem gond az 1 hónapos utaztatás, bátran ajánlom.
"nincs rá lezsóidő"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Mr.Csizmás #129685 üzenetére
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a 2,4A-es Fonken töltővel?
Biztonságos(ak ezek)? Nem látom pont ezt a típust a tesztelt listán.
Úgy általában megbízható márka ez?Az is érdekelne, ez a kábel milyen minőséget képvisel, veszélyes-e?
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dugesz77
őstag
Klarus Mi1C mini lámpa árát a MMi1C kupon most 29,9$-ra mérsékli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest