- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
[link] V8 air mouse jó vétel 8,50-ért?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kircipeti
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Valaki megkaptam már a Xiaomi Wash Bag-et?
-
Mr.Csizmás
titán
xiaomi wiha 25in1 csavarhúzó 19,99$
-
Degeczi
nagyúr
válasz UberMutant #126090 üzenetére
Látatlanban senki nem tudja, h hibás-e (bár erősen valószínű, h csak az elem gyenge), de az biztos, h nem üzemszerű: a gyári adatok szerint kb. egy évet mennie kell, és az első példány amit vettem, már bő fél éves és még szépen dolgozik az eredeti elemmel
-
Rimuru
veterán
válasz UberMutant #126090 üzenetére
Nekem is azt jelezte hogy lemerült. Kivettem és visszaraktam, azóta működik vele.
Vigyázat, csalok!
-
-
nimfas
addikt
válasz pulutodurumo #126081 üzenetére
Szia, egy linket tudnál küldeni? Mikrofon is van benne?
-
petipetya
nagyúr
-
-
petipetya
nagyúr
3 hét alatt megjött az e-ink kijelzős Xiaomi hőmérséklet és páratartalom mérő. A kijelző valóban zseniális: esti félhomályban, lámpánál, sötétítős függönynél és napfényben is tökéletesen látható. Az elem benne van, az első használat előtt viszont le kell pattintani a hátlapot és kiszedni a kis fóliát alóla. Gyönyörű cucc, minden egyes fillért megért, ráadásul még mindig 9,99 USD.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Ghard
őstag
válasz gingerbalm #126071 üzenetére
Igen, szerintem a fém az új és a műanyag a régi.
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Bluetooth adaptert vagy kihangosítót keresek kocsiba. Létezik ilyen??? A lényeg ha csöng a telefon akkor ki lehessen hangosítani, felvenni és letenni a telefont vele.
Előre is köszönöm!
Üdv. -
anadroid
senior tag
válasz EXIEZ #126064 üzenetére
Az oldalon kattints valamelyik közösségi média linkjére (oszd meg) a megkapástól számolt 24 órán belül, és lesz belőle 13 $. A jobb szélen ellenőrizheted. Vigyázz, csak 72 óráig él a kupon!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Degeczi
nagyúr
válasz zoltan6 #126075 üzenetére
Nem a Sonoff volt a kérdéses, hanem a hozzá kérés nélkül mellékelt tápdugó adapter! Abban nincs bekötve a földelés.
-
Degeczi
nagyúr
válasz erdey_a #126073 üzenetére
Ez ugye nem komoly kérdés?
Értelemszerűen olyan eszközt, ami földelt csatlakozást kíván meg... saját háztartásban pl. a Xiaomi légtisztító ill a Gateway ami ilyen, de könnyen előfordulhat bármi más.
(ezzel együtt amint alább írtam, ha csak lehet, nem használok ilyen veszélyes tápdugókat- de pl. a Gateway esetén nem lehet kábelt vagy dugót cserélni) -
zsolti72837
addikt
-
sloja
csendes tag
-
Ghard
őstag
Megérkeztek az olcsó GB kabátok. Mérettáblázat alapján rendeltem, mindegyik passzol rám (L-est hordok).
Az 5 dolcsis az tényleg olcsó ránézésre is, de a másik kettő teljesen rendben van.Aki rendelt akciós áron onemix cipőt, írt már nekik ticketet, hogy miért nem küldik?
(#126065) zsolti72837
0.5mm Blue Color Inks Refill For Xiaomi Pens[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Xiaomi fehér tollba tud valaki kék betétet?
Kintről is jó lehet.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
anadroid
senior tag
válasz EXIEZ #126062 üzenetére
Rosszul tudod. Bár ez van a kuponra írva, de ha a "használati utasítást" elolvastad volna, akkor tudnád, hogy nem így van. Egy férfi pólót rendeltem, XL-eset (ami az itthoni L-nek felel meg). Engedte volna S-esre is és cipőre is.
Nem engedte viszont Liitokala töltőre (home kategória) és gyerekjátékra).
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz w.miki #126003 üzenetére
Azzal sem megy. Valami alapvető geb*sz lehet náluk, mert új regisztrációkor visszaigazolhatatlan email jön (hülyeség benne a link). Délután még jót küldött.
Tegnap óta van egy kuponos móka, 3-20$ közötti kupont kaphatsz benne (véletlenszerű) és megosztással még 2-5 $-ral megfejelheted. Elsejéig él, de a kupont 72 órán belül el kell használni, a megfejelést pedig 24 órán belül teheted meg. Ékszerre, Home kategóriára stb. nem érvényes, csak ruhafélére. Tegnap éjjel rendeltem egy 13 $-os kuponnal, 8 pontot be tudtam váltani mellé, így a közel 15 $-os áru 408 Ft-ért már postázva is lett.
Csak visszaigazolt emaillel használható, azért kapsz 100 pontot is, a napi weblapos pont 5-35 pont, és 10 a regisztrációkor kapott, meg a szokásos 15%-os köszöntő kupon.
-
Chaser
legenda
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #125958 üzenetére
Valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
EXIEZ
aktív tag
DC motor hol a legolcsóbb most? Akár több darabos is lehet.
Ugyanitt 18650-t keresek, lehetőleg ali/gb-ról[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz betyarr #126038 üzenetére
Nekem is ma jött a 10-én rendelt S20, szintén átalakítóval: amikor először az esett ki a csomagból, meg is ijedtem, h vmi kínai verziót küldtek volna, amihez kell - de szerencsére persze EU-s a Sonoff.
Most műszer nélkül a munkahelyen úgy nézem, van benne a földelésnél is fém, valszeg be van kötve - de az összes ilyen kínai/USA tápdugó kerülendő, ha csak mód van rá! Életveszélyesek, mert nem süllyesztett az aljzat, így kihúzás közben megérinthetőek a végig fém villák...
Ha be van építve a dugó a készülékbe (mint a Xiaomi Gateway vagy egy fali adapter esetén) akkor nincs mit tenni, de egyébként a biztonságos megoldás a dugó (vagy a kábel, ha olyan) cseréje: pár száz Ft-ért kapsz bármelyik villamossági boltban EU-s lengő dugót, akár földelt, akár földeletlen változatban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz beginnerguy #126044 üzenetére
Köszönöm.
És ezeket a Ladda-kat tudom tölteni a litokala töltőkkel, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
EXIEZ
aktív tag
Centechia 18650-est használ valaki? Tapasztalat? ( Tudom, hogy magyarban is van, de ebből 2db ot veszek amíg itthon 1-et )
-
őstag
válasz fecus #125949 üzenetére
Még egy próbálkozás, hátha az én emberem nem vette észre az előző hozzászólásomat:
A gyakorlatban valaki használja a Xiaomi/Mija éjjeli, kapcsolgatós lámpáját akkuval aminek a névleges feszültsége 1,2V pl. Ladda/Envelope?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
retesz147
addikt
válasz szabi__memo #126041 üzenetére
Szerintem az egész azon múlik, mikor adják fel valójában. Az, hogy shipped, meg hogy ki van rá kérve a követési szám, semmit nem jelent, a valós feladás számít.
Ezért van az, hogy valami 1-2 héten belül megjön (ők feladják 1-2 napon belül), valami meg 4-5-6-7-végtelen.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
betyarr
veterán
06.11-én rendeltem 2 sonoff s20-as okoskonnektort,ami elég jó időt futott,hiszen tegnap megérkezett.teszteltem és eddig mind a kettő hibátlanul működik.remélem egyik sem gyújtja fel a házat
jött a két s20-assal két cn->eu átalakító is [link]
nem kértem,de küldték.kérdésem: ezek az átalakítók mennyire biztonságosak?nem ezeknél van,hogy a föld nincsen bekötve?[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz wwenigma #126036 üzenetére
Már bánom hogy lemaradtam a 200 GBos Sandiskről ilyen 30-32$ volt a Joyboyon... satboxba pöpec lett volna
(#126028) st6969:
Én szívesen vennék neked, meg postáznám is csak mivel outlet termék,kevés garit adnak rá,
én kipróbálni nem tudom, a kutam még nem tudtam felébreszteni, és ha nem működik oda vissza küldözgetni macera lenne, 3 db már árban is tételnek számít postával szerintem... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz #20749568 #126032 üzenetére
Még lehet joybuy is benne lenne, nagyon jutanyos az ára a 128asnak...sincerity pedig altalaban 7 nap. Joybuy-osat ma teszteltem, reviewnel lathatod.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ralond
tag
Most rendesen meglepődtem. Először rendeltem joybuy-ról múlthét kedden és a mai nap már meg is kaptam. Nemzetközileg ajánlott csomagkét jött. Ezt a véletlennek tudjam be, vagy mindig így küldik?
Egyébként ŐT rendeltem meg, csak olcsóbban 1.49-ért. Nagyon pöpec kis toll ez.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz #20749568 #126032 üzenetére
Sincerity vagy a Courtesy, elvileg mindkettő ugyan az az eladó. Nem kamu, jó árak, gyors szállítás, akár még ide is érhet 2 héten belül. De kínából ilyet várni, hogy fix, hogy ideérjen 2 héten belül, az merész dolog.
Van valamilyen félig szlovák-félig magyar webshop is, elég jó árakkal, de most nem találom őket.
Megvan itmedia.sk#microsd#micro sd#pendrive#memóriakártya
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
veterán
-
kigyi_23
addikt
Nahát befutott a gocomma USB-C kábelem a gearbesttől amit már újraküldtek, mert kifutott az időből. Most van belőle kettő (igen írtam nekik viszont még nem kaptam választ, hogy most mi legyen). Kellemes meglepetés.
Postásom meg örülni fog rendeltem 25 apróságot 16-17 különböző csomagban
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
st6969
őstag
válasz GIJoe #125928 üzenetére
"locsoló automatát kerestél, az is van a Kossuth utcai outletben, Lidlis 3000-3500 Ft, a teljes ára 7E körül szokott alakulni."
Pont ilyet keresek, 3 is kellene. Ezek használtak vagy újak? Vagy hogyhogy csak ennyi az ára? Gondolom készlet erejéig... Kár, hogy 150km-re lakom
-
beginnerguy
tag
válasz spileraaa #126025 üzenetére
Én a GB-n nemrég hagytam 2 db (összességében) 2*-ost és 1db 1*-ost is, pedig alapvetően 4-5*-t szoktam mindenre, ami tényleg használható/jó/leírással egyezik. Mindegyik megjelent, ellenőriztem, pontot is kaptam értük. Egyikhez le is írtam a teljes sztorit. Röviden: megrendeltem valamit csökkentett áron, hibás volt, újraküldeni "nem akarják", állítólag nincs nekik, de természetesen rendelhető és jönnek az újabb review-ok róla, csak sokkal drágábban vehetném meg és a beváltott pontjaimat is buknám. Szóval akárhányszor írok nekik 2-3 héttel kitolják a várható postázási dátumot, mivel refundot akarnak adni mindenképpen. Még nem vettem rá magam, hogy egy másik felhasználóval megkérdezzem chaten, hogy van-e nekik raktáron, de lehet eljön az az idő is így 2.5 hónap után... Egyébként nem óriási érvágás, egy olcsóbb okosóráról van szó, inkább a hozzáállásuk zavar, amit persze megértek üzleti szempontból, de attól még cseppet sem szimpatikus. Ettől az elszigetelt esettől függetlenül a supporttal nem volt problémám, néhányszor segítségemre voltak. A többi rossz értékelés az már teljesen a terméknek szólt. Alin is hagytam már 1*-ot, kamu termék jött, eladó nem válaszolt, de filléres dolog volt, így nem is szórakoztam a dispute-tal. A tisztánlátás kedvéért azért leírom, hogy ezek a rossz tapasztalatok az esetek 5%-át sem teszik ki, szóval a Kínából rendelős időszakom előtt sokkal rosszabbra számítottam. Az is lehet, hogy csak szerencsés vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Rainbow Ball Pet Cat Dog
App-ból pontokkal
58Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
beg
veterán
válasz Degeczi #126000 üzenetére
GB csak a pozitív hozzászólásokat hagyja a review részen, ez ezer éve így van. Ezért nem ér egy fabatkát sem a felhasználói véleményük.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Minstrel
senior tag
Megjött ez a kártya is, 12 nap alatt, 5USD-ért egész jó vétel volt.
EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 32GB - Royal Blue - 32g-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 6.0.0 x64 (C) 2007-2017 hiyohiyo
Crystal Dew World : https://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 bytes/s [SATA/600 = 600,000,000 bytes/s]
* KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytes
Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 89.638 MB/s
Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 30.511 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 8,T= 8) : 5.001 MB/s [ 1220.9 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 8,T= 8) : 1.062 MB/s [ 259.3 IOPS]
Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 4.902 MB/s [ 1196.8 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 1.012 MB/s [ 247.1 IOPS]
Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 4.398 MB/s [ 1073.7 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 0.944 MB/s [ 230.5 IOPS]
Test : 2048 MiB [F: 0.0% (0.0/30.0 GiB)] (x5) [Interval=5 sec]
Date : 2018/06/26 13:25:17
OS : Windows 10 Professional [10.0 Build 17134] (x64)[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz bul07 #126019 üzenetére
Ok megvan és már a feketét is engedi semmi trükközés nem kell mert ajándékot sem ajánl fel.
Neked is rushty[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #126016 üzenetére
[link]
Email Only Price $14.99
Alatta meg Save an extra $3.05 for using the App
És még pontot is engedte rátolni ahogy a képen látodDe nem próbáltam végigvinni a vásárlást
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rushty
őstag
válasz hodostamas #126006 üzenetére
Csak alul ki kell szedni, hogy "not join activity"
Revolut meghívó pü-ben
-
-
Beni2360
félisten
válasz alázógyík #126011 üzenetére
Hát igen most jöttem haza és nálam is átrakja a szivattyú utcába. De ott nem lakik tőlünk senki.
Esetleg mostanság akciós PB. lehet kisebb de vékony kivitel.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz w.miki #126003 üzenetére
Nálam elfogadta 7 óra körül.
Most ránéztem és tényleg nem adott. Reggel rányomtam és be is zártam ahogy szoktam. De pontot se adott.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
hodostamas
addikt
Értem én hogy azt írja, de mikor meg szeretném venni mégis új címet kér tőlem mert..:"Product does not support sending the current country"
-
DJ. Ru$y
nagyúr
" Shipping Cost: $4.65 to Hungary Via Registered Air Mail "
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Mr.Csizmás
titán
Shipping Cost: $4.65 to Hungary Via Registered Air Mail
ctrl+f5 talán behozza
-
Beni2360
félisten
Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 - BLACK -- BG-n 9.99 $ remélem nem reflinkes.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest