Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz ANOka #108094 üzenetére
"A Nyírség az Alföld északkeleti részén található középtáj. A táj nagy része Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében helyezkedik el, de vannak települések Hajdú-Bihar megyében, illetve a romániai Szatmár megyében is"
Nyíregyháza pont beletartozik...
Vagy azt hitted a Nyírség egy Megye?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bertokl
tag
Convoy S2+ LED Flashlight - GRAY Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6 2 Mode Groups
GBBF057
$6.99 -
Zeki
nagyúr
Nekem esetleges áramszünet esetére kellene olyan szobát kompletten bevilágító lámpa. Mondjuk kemping lámpa?
-
Czimby
addikt
Elemlámpa tömören:
Általános felhasználásra, ha van 18650 kompatibilis töltőd akkor Convoy S2+
Ha nincs töltőd vagy csak nem akarod szétszedegetni a lámpát töltéshez akkor Zanflare F1
Ha messzire akarsz világítani akkor Convoy C8 (szintén kell töltő mellé)18650 akkut a jófogásról, nyírségi emberektől!
Ezek a pénztárcabarát megoldások
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz KaiotEch #108081 üzenetére
Elemlámpa, zseblámpa topik szerint ajánlott kütyü.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Breki
veterán
válasz tobias40 #108082 üzenetére
Igen olvastam, de lehet mi nem jót írunk be vagy nem jó termékhez.
Emlékszem a Lenovo P8-nál volt hasonló mikor az email price-hoz nem volt jó a kód amit meg kaptam privátban azzal jó volt.
Ezért szeretném megtudni akinek megy most jó-e.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
eddieke666
aktív tag
Tudna valaki amazonos rendelésben segíteni?
-
Timyyy
őstag
(#108046) Zozzant: 160 km-re van a legközelebbi, úgyhogy ez nem játszik, meg rühellem is ráadásul a boltot.
(#108047) w.miki: ez akár jó is lehet, kapcsold már be és írd meg nekem milyen a fényereje - szerk: jah mégsem, ez nem hálózatis sajnos, usb nem jó.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz andrisbandi #108068 üzenetére
Nekem is ma jött meg ez a hátizsák Tigernu T - B3164 21L [link], jó nagy, nem kis gyerektáska, nagyon minőséginek néz ki, remélem használat közben is jó lesz, nem esik szét. 14 $-ért nagyon jó vétel volt.
Dekában nézelődtem ahol ennél kisebb, került 2x ennyibe, és nem is nézett ki ennyire jól.Adni, venni, hirdetni tilos a topikban. Mintha ki is lenne írva...
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Masooo
aktív tag
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz sepsi0 #108065 üzenetére
A magyar fb csoport külföldről szedi össze a kódokat.
a külföldi csoport meg egy másik csoportból ahol amúgy aki zárt csoport tag, reflink nélkül viheti és megosztani sem tilos?Ha ez így van akkor tulképpen olyan helyről szedi az admin a kódokat ahol reflink nélkül ingyen jut hozzá mert megosztható (1. szivárgási pont, onnan bárki megoszthatja világ szinten, tehát biztosan sok fórum jut onnan kódhoz, nem feltétlen a ph miatt fogynak el tehát a kuponok.)
Ő ezeket reflinkeli a saját hasznára hogy pénzt keressen vele, a munkát azért fekteti be mert keresni akar vele, nem jószándék van mögötte hanem haszonszerzési vágy.
Ezek után pedig dühös, hogy az alapban ingyenesen terjeszthető (alapforrás) kuponokat az ő megkerülésével mások is használják az ő reflinkjei nélkül?huha .
nem szólok hozzá érdemben véleménnyel, de ejtsük a dolgot, nekem jó ahogy volt, nem sok dolgot rendelek mert nem vagyok tárgyfüggő de ha xiaomi toll v betét lesz reszkessetek adminok.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
andrisbandi
őstag
válasz D0zeR #108045 üzenetére
Tigernu T - B3164 21L Water-resistant Backpack
Polyester with Anti-theft Design for 17 inch Laptop
- Gondolom ezt vetted.
Tényleg frankó, de nekem is túl nagy.
Nem bontottam ki, de szerintem egy nagyobb laptopot úgy elnyel, h meg sem látszik rajtaInkább vettem egy kisebbet;
Tigernu T - B3153 Nylon 15L Leisure Backpack Laptop Bag
Ez már tökéletes méretű munkába járáshoz.
Igényes anyagból, jó erősnek néz ki, a cipzárok is tökéletesek.
Sokzsebes, szolíd kinézetű.
Hátiként, és oldaltáskaként is hordható. (Jár hozzá egy külön pánt, aminek rendes felfogatási pontjai vannak.)
Ez nagy melegben jól jön. + a füleinél szatyorként is vihető.
Nagyon megéri. 23 dolcsira tudtam lepontozni.
Azt hiszem ebből veszek majd még egyet tartalékba. A nagyot meg eladom.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
DJGABI
addikt
JSD - 520 Bluetooth Car Audio Stereo MP3 Player Radio
Kupon:GBBF191
Kupon ár:14,99$
[link]érdemes lehet? a rádió része gyenge szokott lenni ezeknek, nem?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Skillet
addikt
válasz XtremLor #108004 üzenetére
Jaja, amiket linkeltél, azok nem jók. Ezért is írtam, hogy én nem találtam márkásabb darabokat. Így marad a korábban linkelt erősített. Remélhetőleg jó lesz az is.
(#108009) Beni2360
Köszönöm, rápróbálok.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
sepsi0
őstag
válasz elszabi #108055 üzenetére
Az FB csoportban reflinkek vannak igen, azt viszont elfelejted, hogy az admin naprakészen tartja naponta többször, folyamatosan tölti fel és ezért vár pár százalék hasznot. Ez nem warez, a kuponokat a GB adja.
Nem a magyar fb csoportlól beszélek, az általam megválaszolt hsz nem magyar csoportból van. Ott a szabályzat szerint tíltott a megosztás, pont a reflink hiánya miatt, te belépsz oda és elfogadod, tiszteletben tartod a szabályzatot.(#108057) bertokl
A magyar fb csoport is a külföldiből nyulja a kódokat, mindkettőben tag vagyok.
Sőt azt is tudom honnan veszik a kódokat, ott nem tíltott a megosztás, de meghívós zárt fórum.
Sokat szídják a PH fórumot ha expired lesz a kupon.....Én nem sajnálok senkitől semmit, csak a szabályzatok betartására hívtam fel a figyelmet. És arra, hogy a PH nem egy zárt fb csoport, reg nélkül bárki használhatja innen a kuponokat, ezzel elvéve a csoport tagjaitól a lehetőséget. Ezeknek a csoportok nem véletlenül zártak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Masooo
aktív tag
válasz 206 cc #108056 üzenetére
Szia
Köszi!
Én is vmi hasonlót építenék be és a konnektorba építhető túlfesz cucc jó is lenne, ez ugye arra jó hogy ha túláram jön azt lekapja és a kenyér sül meg nem a dagasztó ha jól tippelek.
Köszönöm köszönöm köszönöm
-
Masooo
aktív tag
válasz elszabi #108055 üzenetére
visszakérdeztem erről a haszonszerzésről, de most hogy írtad a kontrát meg is van. érdekes kérdés. A fórum megoldása szimpatikusabb. Persze érthető az ellenoldal is de nekem pl nincs facebookom és nem is lesz, és nem nem vagyok kőkori csak nem érdekel melyik ismerősnek milyet tojt a kutyája és a sok barom poszt, napi kapcsolatban vagyok a barátokkal családdal és havi 6000ben van a korlátlan telefonálás is, szóval megvagyok nélküle Én pl csak itt jutok kuponhoz vagy jó ajánlathoz.
-
206 cc
senior tag
válasz Masooo #108053 üzenetére
Szia!
En a múlt nyáron [ilyet] epitettem be. A konnektorba tulfeszvedő, most ezt nem igazan ertem [ily3nre gondolsz??]...azt építsd be valahová...ha megfelel?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
elszabi
tag
válasz sepsi0 #108051 üzenetére
csupán azt felejted ki, h a fb-on a megosztás szinte mindig egyéni haszonszerzés miatt (jutalékért) történik. amíg itt a fórumon valóban önzetlenül megy, mivel meg vannak tisztítva a linkek a szeméttől. kicsit olyan ez, mint a warez hőskorában: voltak, akik ingyen rakták fel a cuccokat. és mások, akik pénzt kerestek a tört játékokkal. mondanom sem kell, utóbbiak nem voltak túl népszerűek...
-
Masooo
aktív tag
Estét
felmerült egy picit fura igényem, nem láltott / használ valaki olyan fali konnektor aljzatot (azaz beépíthetőt) ami túlfesz védővel rendelkezik és megbízható is? 1-2-3 foglalatos kivitelben?
Konyhát csinálok tavasszal és pult mögé kellene vésni áramhoz dolgokat és oda jó lenne egy ilyen foglalat, hogy ne túlfeszvédős hosszabítót kelljen oda betenni bedugva a fali aljzatba, mert a pultban is lenne kiemelkedő hosszabító, amit nem akarok túlfeszvédett hosszabítóba dugni ami aztán még a falba is dugva lenne.Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
206 cc
senior tag
válasz FingR86 #108003 üzenetére
Én úgy tudom a SkyRc sosem adott ki B6 tipust saját név alatt,azt csak az IMAX nev alatt gyártotta ,ugyan úgy mint a Turniggy az Accucell-6 tipust....pedig mind a kettő ugyan az a töltő és persze van mindegyikből utangyártott meg kínaibb verzió is.....
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
sepsi0
őstag
válasz Pzoli2 #108038 üzenetére
Azért ennyire nyíltan nem kellene a csoportból kimásolni a bejegyzést.
Gondolom a szabályzatot láttad, amiben tíltják a megosztást....
Sokaknál látom, hogy megosztanak itt a bizonyos Facebook csoportból kuponokat, csak azt elfelejtik, hogy ezt a fórumot bárki olvashatja a neten, még reg sem kell hozzá.
Én is szoktam segíteni, de szerintem a legtisztább az lenne, ha valaki kér kupont, annak privátba küldünk, így valamennyire betartva a csoport szabályait.
Vagy akinek kellenek ilyen kuponok azt felvenni a csoportba.
Ugye az admin legnagyobb gondja a kuponok utáni részesedés hiánya, amiben igazat adok neki. -
crazygamer75
tag
Paysafecard-al lehet fizetni ezek közül valamelyiken: GeekBuying, GearBest, AliExpress, eBay?
-
D0zeR
tag
Megérkezett a szürke tigernu táska végre valahára
Kellemeset csalódtam benne, rosszabbat vártam.
Nagyon jó az anyag minősége, egy picit nagyobb mint amire számoltam, ennyiért megérte. Köszönöm a kupont és a segítséget -
Pzoli2
tag
válasz Sanki #108039 üzenetére
Lehet fordítási (bemásolva) hiba .A szín szerintem majdnem mindegy a lényeg úgyis tokban érdemes tartani .
Én régebben már vettem és nagyon elégedett vagyok vele (fehér ) .Lenovo teszt mai igaz hogy pont nem ez de azért érdemes lehet átolvasni .https://mobilarena.hu/teszt/lenovo_tab4_8_es_10_csaladi_minimal/bevezeto.html
[ Szerkesztve ]
-
Pzoli2
tag
Ezt találtam , remélem jó a link így ha nem töröljétek.
7. 2017-12-27 19:00:00-kor fog működni.
✔ Lenovo p8 3/16 gb tabletta mély kék
🌐 https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html
💰 ár: 129.99 dollár / átlag: 145.47 dollár / legalacsonyabb: 121.11 dollár.
💵 kupon: xmas472 -
Timyyy
őstag
Olvasólámpát keresek, olyat ami csíptethető (viszonylag vastag felületre - párnára), és nem akkus, hanem hálózatról működő, a fénye koncentrált legyen, ne világítsa be az egész szobát...
Létezik ilyen?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz D0zeR #108033 üzenetére
Igen 50-50%
60$+ 27%áfa + vámkezelés (posta 3000ft, futár 6000ft)EU Raktárból most szállítással $71.37
Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box - EU PLUG
Kupon : TOPBOX2
Lumia 950XL
-
D0zeR
tag
Ha rendelek egy beelink gt1 ultimate boxot 60dodóért akkor arra még várható hogy számolnak rá áfát?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz erdey_a #108029 üzenetére
Főleg akkor tudod kihasználni ha kintről rendelsz akkut legyen az bármelyik típus. Nagyon sok a kamu hamisítvány ,átcímkézett.. Én ezt a Palo AA 2500mAh rendeltem Xbox 360 kontrollerhez. Tesztelve ez is csak 1750mAh. Ugyan így a Palo AAA 1100mAH is csak 500mAh a kapacitása.
Lumia 950XL
-
oris
aktív tag
válasz nimfas #108008 üzenetére
Brodit ProClip, autó specifikus tartók, típus és évjárat alapján választható.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
DJGABI
addikt
válasz L3fty #108015 üzenetére
nem vészes amúgy, mert a lejátszás 10/10, azt jól viszi. de azért kodi a menüben meg tud akadni, főleg lejátszás közben... mindegy melyik os alatt... majd még buherálok vele
tudom mit várok egy 10k alatti készüléktől.. de érdekes mód antutuban 30k körül tudnak ezek is, a xiaomi telóm is kb, az mégis fluidabb
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
erdey_a
addikt
beléptem a litiumos akksis klubba. De töltő is kellene.
Győzzön meg valaki hogy a liitokala lii 500 megéri a dupla árat a 402-höz képest.
Ami nekem mezei felhasználónak igazából előnynek tűnik az 500-nál, hogy van hozzá hagyományos hálózati adapter.
De más vonalon is előnyösebb? Csak a diagnosztika funkció miatt nem tudom hogy költsek-e többet.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
FingR86
őstag
Y2 Plus Smart Bluetooth Wristband - BLACK
HSCxmas104
13.86-->>7.99$ -
FingR86
őstag
MEGIR M2011 Men Fashion Quartz Watch - BLACK
MEGIR1820
19.99-->>15.99$ -
bigboka
csendes tag
válasz FingR86 #108003 üzenetére
Nincs rányomva a SKYRC.A termék FAQ-ban ezt találni:
I don't see the original mark on the back of the charger, the price is half or the real one and the stock is in china so I assume this one is not original...Am I wrong?
By Olarescu Apr-30/2017 06:04:37Hello Olarescu,
I would like to inform you that the items in our website are all original products.This is SKY RC product?
By Vladimir Apr-16/2017 03:04:38Hello Vladimir,
No, it is genuine IMax B6. -
L3fty
csendes tag
válasz Masooo #108006 üzenetére
Nézd, az “ősrégi” asus mediaplayeremben 128 Mega RAM van és tökéletesen viszi az 1080p-t NAS-ról is, ftp és samba szervert futtat, youtube kliens megy rajta, dnlsa-t tud, stb. Az újtól ugyanezeket várom, csak modern köntösben, fluid, pattanós felületekkel, kodival, stb. Ha mindezt nyolcszor annyiból (1 GB) nem kapom meg, akkor kib.szom az ablakon
Szerk:
Szerintem az android appok és a játékok miatt van létjogosultsága a 2GB-s boxoknak, az a vonal meg engem hidegen hagy.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light
Kupon: DANY0140
Ár: 6.99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
FingR86
őstag
HUAMI AMAZFIT Heart Rate Smartband - BLACK
Email Only Price $49.89 -
Beni2360
félisten
válasz Skillet #107976 üzenetére
Nekem a második van és már vagy fél éve tökéletesen szolgálja ki a tv és a projektort.
A betáp kábel jön az avr-ből és megy a két kijelző fele. Minden hangot továbbit-e azt nem tudom mert az avr a ludas a hangokban. Ja és itt van lehetőség egy mobil töltővel megtámogatni, az ajánlott.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Telefon tartót keresek autóba valót. Havernak kéne de elég problémás a srác.
Az alábbi feltételekkel.- NEM lehet ablakra cuppantós
- NEM lehet hűtőrácsra szerelhetőÍgy maradt az a fajta aminek van vmi öntapadós cucca amit a műszerfalra kell ragasztani, az ad egy sima felületet, majd arra lehet magát a tartót"ragasztani".
Van ilyen fajtából ajánlott típus?
Előre is köszönöm!
-
Masooo
aktív tag
válasz L3fty #108005 üzenetére
Én azért a 2gb verzióra voksoltam volna, tudod inkább legyen a dolgaidban "erőtartalék" mint úgy alakuljon hogy "futni kell" a teljesítmény után, nomeg bosszankodni is vacak ha valami nem megy jól rajta de a 2gb-n jó lenne. újat és erősebbet venni nem +3000 ft lesz. Node nem vagyunk egyformák
-
-
FingR86
őstag
Genuine IMax B6 Style LCD Digital RC Lipo NiMh 2S - 6S Battery Balance Charger + Cord - BLUE
Xmas478 (2017-12-28 09:00:00)
19.25-->>13.99$Ez most hogy van? Elvileg a genuine jelentené náluk az eredetit, de ez meg B6 style ? Eredeti B6 stílusú hamisítvány ?
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz koxkids #107999 üzenetére
Sokan szeretik, olvasni róla neten is több helyen és egészen jó dolgai vannak, pl multifogó szerű szerszám akármi is, pl horgászni én is veszek egyet a napokban. Szóval vedd bátran, aztán megítéled te hogy neked mennyire minőség. Sokaknak az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest