Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Messzemenő köszönet Bocsidee-nek, problémám megoldva, azt a rohadék Authenticator alkalmazást kellett telepíteni a telefonra és a i.mi.com-on is belépni a 2 lépcsős ellenőrzésbe, és utána azonnal engedte a nyitást....
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Néha, ha a névjegyzéket megnyitom, másodpercek, van hogy perc is eltelik, mig megjelenik, beadja.
Van, hogy a keresés is "lagol" kissé. Nem tudjátok mi kehet?
Gondolom esélyes a szinkron, mert egyébkénk nincs gond..
illetve alkalmanként a facebook messenger. De azt kibírom.
Rom : Global Dev. Nemrég frissült (3/32 es kenzo)
Adalék, hogy van 5000 kontakt a címlistába, facebook meg 3000 nél jár. Lehet ez is gond neki..?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére
Ertem. Koszi!
-
A tumi
tag
Nekem esetleg tud valaki segíteni?

-
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Miért ne lenne jó? Radonban több a beállítási lehetőség.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
PÜ ment, de jobban jársz, ha itt felteszed a kérdéseidet, mert más is okulhat belőlük, ráadásul többen vannak jelen és hamarabb kapsz választ, mint tőlem aki úgy el voltam foglalva ma délelőtt hogy szellenteni nem volt időm...
-
WhiteWalker
nagyúr
Kozbe megoldodott a problémám.
Kerdesem lenne , mennyire erdemes vagy kell pl: Radon Kernelt felrakni? Ami a RR van default kernel az nem jo? -
A tumi
tag
Sziasztok. Hol lehet most legolcsóbban megkapni a 3/32 gray verziót? No tax lényeges. 200 dollárért lenne speciál változat de ott meg a tok-fólia mizèria van!

-
Milestone2
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Win10Pro64-rendszerem van, tegnap este gond nélkül felment a MiFlash. Nem tudom nálad mi lehet...
-
WhiteWalker
nagyúr
Ok , köszi!

Nah bakker , felraktam a Radon kernel 2.9.5 -t , erre nem működik az ujjlenomat olvasó , szenzor nem érzékel semmit.
Felraktam egy zippet , kaptam erre egy bootlopot
(cm 13 RR rom)
Volt itt a fórumban erre megoldás szintén zip , csak nem találom, valaki tudja melyik volt az?
Vagy linket tudna erre dobni ?
-
dacsa
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
twrp alol telepíted a supersut
zcx féle megold minden gondodat 
-
WhiteWalker
nagyúr
Rootot hogy lehet MIUI alá fölé varázsolni - ha netán elmenne az eszem és feltennem a GD 10.23-at
? (Twrp van jelenleg ) -
beg
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem, én is előre gyúrtam
Telefonszám és acc. kell hozzá, addig míg megjön szépen lehet a nyitást intézni. Páraknak nem sikerült elsőre, a mélyvízben van egy link hogy olyankor mi a teendő, nekem egész gyorsan megvolt (pár perc) utána meg 2 nap a hivatalos engedélyig. -
PL: próbáltam előkészülni a holnapi nyitásra el is küldtem a nyitási kérelmet de nem jött az SMS ben a 6.jegyű kód amivel tovább tudnák menni........
Vagy csak az adott Xiaomi telóról engedi már a kérelmet is?

már több mint 10.perce várok de nem jött a kód....

Na csak rányomtam az újra küldésre, és egyből jött is tehát eddig meg vagyok..... a többit már csak holnap tudom ha kezembe a gépezet a Flash progi továbbra se települ ez még idegesít azért! -
beg
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a fastbootos zcx twr alatt bármit tudsz matatni. Mondjuk a sok játszás esetén jó ha kéznél van a defibrillátor, úgyhogy igazad van

-
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pár hét és képben leszel.

-
Mint mondtam, még totál hülye vagyok Xiaomi témában sosem volt még ilyen telóm, aki ismer valamennyire tudja hogy ha veszek egy adott telót, arra idővel fogok saját ROM ot is csinálni batai15 kolléga ezért is lepődött meg sz.tem (már LG G2 korszakból ismerősök vagyunk) és kell minden féle módosítás hogy bármit tudjak az adott telóval csinálni, de itt(xiaomi nál) ahogy nézegetem elég nagy a káosz millió féle ROM és verzió van, előbb ezekkel kell majd tisztába lennem melyik milyen miben másak stb...
-
batai15
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
na akkor újabb jó romok jönnek . g2re is jókat csináltál anno.
nekem is kenzo van cm el isten király telefon. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Másik usb csatlakozó , hátlapi esetleg?
-
beg
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak lábujjhegyen kérdezem: ha hivatalosan nyitsz, minek a miflash?
Nyílt BL, Fastboot twrp, root.zip és done Raaj52 cmd-s módszerével (lásd: mélyvíz). Vagy CM-re gyúrsz? Vagy az unlocker miflash hasal el? -
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kapcsold ki a vírusirtót....talán.
-
válasz
Criminal017
üzenetére
Természetesen igen nincs is más fiók a gépen, csakis rendszergazda
batai15 : és te??? igen idővel majd biztosan fogok csinálni, de csak holnap érkezik a teló ráadásul az SE verzió, és ez lesz a legelső Xiaomi telóm szóval még csak tanulmányozás/ismerkedés lesz, próbáltam elő készülni a BL nyitásra meg TWRP+Root ra, de már most nem jól kezdődik hogy egyik flash progi se hajlandó települni!
F.B.I. az is ki van kapcsolva, de semmi sem változott
-
batai15
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
wow droid mester itt? romok is lesznek ?
-
Criminal017
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Rendszergazdaként próbáltad futtatni a telepítőt?
-
Trianta
tag
Kaptam ma egy napi frissitest, 6.11.8. "system stability", nincs benne semmi ujdonsag, gondolom ugyan ez lesz a penteki public update is.
-
-
bozarjoska
őstag
válasz
pilu85
üzenetére
Összefoglalót át kéne olvasni... Sok embernek jött onnan és meg tudtuk oldani.
Amúgy itt van -
pilu85
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
twrp-t még sose használtam azt se tudom mi az. de anno nem kellett semmi iylesmi.
-
Milestone2
nagyúr
Üdv mindenki! Aki gép és MiFlashUnlock app közelében van, és jogosultsága is van, nézze már meg nekem hogy be tud-e lépni az Unlock apk-ba???? Nekem állandóan Network error-ral be se lép, csak tudni szeretném tényleg network error van mindenkinél, vagy nálam van valami gebasz... (Előre is köszi.)
-
Q/
újonc
Sziasztok! Követem a topikot egy ideje, de viszonylag kevés szó esett a hírhedt AnalyticsCore.apk-ról. Oké, hogy a legújabb build-ekben nincs benne, de esetleg vmi másféle backdoor-ra számíthat-e az ember? Esetleg próbált valaki forgalomfigyelést, merre kommunikál a teló? Nekem ezen áll vagy bukik a döntésem. (A másik topikban is felteszem a kérdést.)
-
pilu85
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
köszi, és ezt hogyan kell telepíteni??? anno egy kb 20 megás fájlt kellett csak leszednem s az feltelepítette a google szolgáltatásait, megbolondulok nélkülük...légyszi segítsen vki.
-
drdr
senior tag
Most érkezett a 8.0.6.0 GS OTA ... Improved system stability... Akármit is takarjon...
-
pn4hvq
senior tag
válasz
RVR400
üzenetére
Azért kíváncsiskodom, mert van egy 4,5 éves motorola defym, ezalatt az idő alatt 2x sikerült aszfaltra ejtenem, ami a műanyag házon is nyomot hagyott. Annak a kijelzőjét gg védi, magán a kijelzőn viszont semmi karc, egyéb hiba sincs. Bár mint írtam, odafigyelek a dolgaimra. A saját tapasztalatommal szemben viszont egyik ismerős Xiaomi-ja áll (talán note 2), amit egyszer elejtett kemény felületre (nem tudom, pontosan mire), és hajszálvékonyan elrepedt a kijelző felső felülelete. Teljesen jól használható, csak esztétikailag nem az igazi. Esetemben a fiúnk is nyomogatná, így hatványozzuk a leesés veszélyét
.
A válaszokból kiindulva mindenképpen célszerű "becsomagolni" a problémák elkerülése végett.
Néztem karctesztes videokat, de inkább a mindennapi használat érdekelt, én nem fogom villáskulccsal ütögetni a kijelzőjét
.
Köszönöm a válaszokat
. -
RVR400
veterán
válasz
Griff55
üzenetére
Erre senki nem fog egyértelmű választ adni. Láttam már két telefont, amiből az egyik készülékháza ütött-kopott volt, az összes sarkán meg oldalán leejtésnyomokkal, de a kijelzőnek nem volt baja, valamint egy másikat, aminek a külseje makulátlan volt, egy alkalommal esett le valóban, de szilánkosra tört a kijelzője.
Sőt anno az LG Optimus 3D-met fél év használat után adtam el karcmentesen (akkor még azt sem tudtam mi az a tempered glass, ráadásul akkor még kipróbáltam a csavarhúzós és kulcsos tesztet is), 2 hét múlva láttam viszont, agyonkarcolt kijelzővel.
-
Rixilend
tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Elnezest nem vettem eszre, hogy bekapcsolva maradt a szoveg javito
. Koszi a valaszt. -
puazoltan
csendes tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Azt írja lehet e unlockolni a bootloadert a mostani global betával, megkapta az unlock sms-t.
@Rixilend:
Lehet
-
Rixilend
tag
Udv. Ezt a version lehetek unlock online a hivatalos mods erdely? Miui 8 Global 6.11.3 beta? Ma Meg jott az sms.
-
batai15
félisten
válasz
bozarjoska
üzenetére
igen ezt tudom,de előrébb nem vagyok,olyat nem lehet beállítani.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére

-
-
batai15
félisten
jó reggelt !cm /rr egyéb rom esetén nem lehet azt beállítani hogy a task váltó menü csak azokat a kártyákat mutassa ténylegesen ami a ramba van ? mikor már vagy 20-30 kártya benne van az előzményekbe akkor ezt nehéz elfelejtem hogy nincs mind ténylegesen a ramba és azt hiszem még benne van,akkor újra tölt az app. na olyankor szoktam a listát üríteni ,de az meg mindent bezár.
tehát jó lenne ha csak azt a 15-20 appot mutatna ami a memóriában van ténylegesen. -
AeSDé Team
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Pár hete van meg a telefon, szilikon tokkal, de fólia nélkül használtam. Az első durvább esésénél megpattant, a második (sokkal kisebb esésnél) az előző sérülések környékén elég erősen megrepedt a kijelző alsó fele. Teljesen használható, jól egyben van, csak ronda, és a repedések mentén kellemetlen a tapintása. Már úton van a csere, ami 6300-ba került.
Jelenleg ehhez hasonló sérülések díszítik.
Soha ne használd fólia, vagy edzett üveg nélkül.
Viszonyításképpen az előző telefonom (Xperia SP) Gorilla Glass védelme fólia nélkül legalább 20-30 ilyen esést élt túl, és 3 éve bírja.
-
pilu85
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
köszi, és ezt hogyan kell telepíteni??? anno egy kb 20 megás fájlt kellett csak leszednem s az feltelepítette a google szolgáltatásait, megbolondulok nélkülük...légyszi segítsen vki.
-
zeno79
őstag
válasz
hgabor19
üzenetére
Én már vissza is töltöttem a cm13-t, még meg tudok lenni a 7-es ficsőrjei nélkül.
- Viszont néha nálam is lassan jött vissza képernyő hívás után
- led lámpa nem igen működik, hol igen, hol nem
- reboot menü hiánya, össze-visszasága
- rendszerprofilok teljes mértékű hiánya
- akkustatisztikát, bekapcsolva töltött időt nem mutat helyes értékeket. Már több órája, napja megy, erre azt írja 18 perc akkuhasználat. Kösz.
- jobban merül mint a cm13
- galéria piszok lassan rajzolja ki a szelvényen az éles képet, addig meg csak elmosott homályos képet mutat
- és még olyan apróságok, hogy galériából nem tud térképalkalmazást nyitni, stb.
- bizonyos grafikai dolgok, képrajzolás v. animáció szaggat, lassú (és nem a governor miatt)
- valamitől elment a beállított csengőhang, néma volt, csak rezgett
- gyakran egy-egy beállítás közben FC-zik
És ez most a AOSCP-CypherOS-ra vonatkozik, de a többire is igaz valamelyest, ilyen gyermekbetegségek még vannak. -
Rixilend
tag
Udv.
Probaltam unlockolni a telot es sikerult bootloopolni.
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718
Ez a leiras szerint akartam ujra flashelni de nem akarja edl modba inditatni a telot.
Waiting for device es ennyi.
Valami driver problema lenne?
Koszi a segitseget elore is. -
gusthy
veterán
válasz
hgabor19
üzenetére
Eddig két apró hiba. Az egyik, hogy a reboot menü ugyan megjelenik, de nem tudsz választani, hanem rebootol. Ezért csak úgy tudsz bemenni recoverybe, ha reboot közben nyomod a felfelé hangerő gombot.
A másik, hogy a telefon hálózat lap kimaradt a beállításokból, de erre kb ezer app van a play store-ban (arra kell keresni, hogy 2g 3g).Ettől eltekintve nagyon fincsi, gyors, kényelmes.
-
pn4hvq
senior tag
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán, és tapasztalatra lennék kíváncsi a kijelzőt illetően: mennyire sérülékeny, ha nincs rajta semmi fólia/tg? Karcolódik, vagy ha leesik, elpattan a felső réteg? Nem, nem szokásom eldobálni a dolgaimat, de a gyerek is nyomkodná
. -
hgabor19
aktív tag
crDroid 7.1, újabb hiba>
Ha beszélek vkivel, és az befejezi előbb a hívást mint én leraknám a telót, akkor fekete képernyő.
Csak a reboot segít.
Ez FW, ROM vagy kernel hiba?
-
Bóti
senior tag
Erre vetne valaki egy pillantást?
Köszönöm!

https://m.mobilarena.hu/tema/re_befutott_a_snapdragon_650-es_redmi_note_3_pro/hsz_20191-20191.html
-
pilu85
őstag
vki pls dobjon már egy olyan gapps-os linket. ami működni is fog. köszönöm.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi, elraktározom az infót.
Amúgy mit csinál ez a .prop bejegyzés?Mielőtt írtál, jött egy másik infó XDA-n ,hogy próbáljam meg a korábbi CM14 FW-t.
És valóban, a 20160913 FW-rel már jó a telefon, működik rendesen mindenki hall mindenkit. -
gusthy
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
Hát lehet. Amúgy ízlés dolga, de annyira élvezem a 7-es fícsöröket, hogy a hatos zavaróan buta

-
Magnat
veterán
Üdv,
nekem is most hozta meg a futár és nálam sincs magyar régió, visszaolvasva látom, h többeknek sincs ... mit érdemes helyette állítani?
-
KurtCobain
őstag
-
gusthy
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
Hát.... Az eddig próbált 7.x-eknél sose volt erre szükség. Nekem inkább az vált be, hogy a kernel után újrarakni a cm14-firmware.zip-et.
De lehet, hogy érdemes kipróbálni az eggyel régebbit.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(cm 13 RR rom)