Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Criminal017 #20259 üzenetére
Természetesen igen nincs is más fiók a gépen, csakis rendszergazda
batai15 : és te??? igen idővel majd biztosan fogok csinálni, de csak holnap érkezik a teló ráadásul az SE verzió, és ez lesz a legelső Xiaomi telóm szóval még csak tanulmányozás/ismerkedés lesz, próbáltam elő készülni a BL nyitásra meg TWRP+Root ra, de már most nem jól kezdődik hogy egyik flash progi se hajlandó települni!*************************************************
F.B.I. az is ki van kapcsolva, de semmi sem változott[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mint mondtam, még totál hülye vagyok Xiaomi témában sosem volt még ilyen telóm, aki ismer valamennyire tudja hogy ha veszek egy adott telót, arra idővel fogok saját ROM ot is csinálni batai15 kolléga ezért is lepődött meg sz.tem (már LG G2 korszakból ismerősök vagyunk) és kell minden féle módosítás hogy bármit tudjak az adott telóval csinálni, de itt(xiaomi nál) ahogy nézegetem elég nagy a káosz millió féle ROM és verzió van, előbb ezekkel kell majd tisztába lennem melyik milyen miben másak stb...
-
nagyúr
PL: próbáltam előkészülni a holnapi nyitásra el is küldtem a nyitási kérelmet de nem jött az SMS ben a 6.jegyű kód amivel tovább tudnák menni........
Vagy csak az adott Xiaomi telóról engedi már a kérelmet is?
már több mint 10.perce várok de nem jött a kód....
Na csak rányomtam az újra küldésre, és egyből jött is tehát eddig meg vagyok..... a többit már csak holnap tudom ha kezembe a gépezet a Flash progi továbbra se települ ez még idegesít azért![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz littlemole #20970 üzenetére
-
nagyúr
Valaki aki mostanában nyitott BootLoadert leírhatná SZÁJBARÁGÓSAN mit hogy csinált(de tényleg pontosan lépésről lépésre) Mert már kezdek baromi ideges lenni............
3.hete megvan a teló még meg se kaptam a telót mikor már kértem az engedélyt a BL nyitásra sajnos azóta sem érkezett meg az SMS(tudom ettől még lehet hogy működik) 2.hét elteltével írtam be Complaints/Advice részlegbe is hogy fogadják el a kérelmet, de ott is basznak az emberre mert eltelt újabb 1 hét és semmi fejlemény!
Közben csináltam egy másik Mi fiókot is, asszony telefon számára a hét elején arra is kértem a nyitási engedélyt ami meg is érkezett SMS -ben a mai napon!
Örültem is reggel hogy megjött az SMS mondom majd délután ha haza értem gyorsan ki is próbálom! Ugye reggel kijött a friss Global Developer 6.11.24 amit fel is dobtam tiszta telepítéssel Fastboot módban! Na mondom akkor minden adott a BL nyitáshoz!
A szükséges procedúra végig megcsinálva find device stb... minden rendben kivéve azt hogy ugyan ott tartok mint eddigNEM lehet összekapcsolni a telefont a Mi fiókkal csak azt pofázza hogy próbáljam később pár perc múlva!
a saját Mi fiókommal is pont ez volt a gond! ugye ez nélkül meg csak ez fogad!
Ahogy látom másoknak meg 10.perc alatt megvolt a BL nyitás szóval még egy ilyen elbaszott rendszert soha nem láttam előző Huawei telómon se volt egyszerű a BL nyitás kérése de ott az egész művelet nem tartott 10.percig se és elsőre ment minden! itt meg már 3 hete szenvedek és semennyit nem jutottam előrébb!
Szóval akiknek mostanában sikerült nyitni a BL -t nagyon szépen kérném írják le mit hogy csináltak! Mert már majdnem ott tartok hogy falhoz vágom a telót, tudom van más mód is TWRP+Root +custom ROM/Kernel re amit természetesen használok is már majdnem 3 hete! De baromira idegesít hogy hivatalos módon NEM lehet ezt megoldani!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Digger #21124 üzenetére
ha ezt látod amit írtál => COM10 porton megjelenik a Qualcommos eszköz ebben az állapotban indítsd el a MiFlash -t(mert ekkor EDL be van a teló) és nyomj a refresh gombra ra a progiban is megjelenik a com10.en a teló akkor mehet fel a Fastboot rom és minden rendben lesz!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz V.Stryker #21609 üzenetére
su után nem kell wipe! amúgy meddig vártál utána(az Mi logonál) mert ha nyomsz wipe ot akkor, kb 10-15.perc az első indulás
Amúgy jobb ha a frissebb SR5-SuperSU-v2.78-SR5-20161130091551.zip et használod
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21643 üzenetére
FastBoot Rom vagy TWRP vel is lehet, amelyik jobban teccik!
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21645 üzenetére
Twrp vel megmarad, ha a Data partíciót nem törlöd de lehet hogy elég sok alkalmazás FC.zni fog és kénytelen leszel törölni a Data.t is!
Meg kell próbálni hátha szerencséd van......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22057 üzenetére
Miért működne ez a módszer?? ez TOTÁL ugyan az ami eddig is volt, semmi újdonság nincs bele írva ugyan azok a lépések!
És PONTOSAN UGYAN ÚGY, UGYAN OTT NEM TUDSZ TOVÁBB MENNI tehát mikor a unlock státuszba lépsz és ott össze akarnád kapcsolni a telót az mi fiókkal ugyan azt a hiba üzenetet kapod mint eddig! Nem sikerült próbáljam pár perc múlva!... hiába kaptam meg a nyitási engedélyt mind 2. telószámomra/Mi fiókomra mind2 nél ezt csinálja bármilyen ROM verzióval próbálom!
a szóban forgó friss 8.1.1.0 Stabil ROM al próbáltam természetesen
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz schawo #22177 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom veled, de azért gondolj bele.......
te olyan cuccal akarod használni a telefont ami 3X annyiba kerül mint maga a telefon, énis elég háklis vagyok a hang minőségre, de semmi kifogásolhatni valót nem találok a KATE nek a hang minőségében, ez előtt Huawei G8 am volt annak sem volt rossz a hangja(tesztekben is írták hogy nagyon jó a hang minőség a füles kimenetén) és az előtt pedig egy LG G2 amiben ugye elvileg kivételesen jó DAC volt! a G2 jelenleg is megvan és a kate nek a hangminősége sz.tem nem rosszabb nála!
Persze én nem 150.e res fülessel használom, lehet egy olyan fülessel kijönne az eltérés, de azért nem is egy 3.e res vackot használok!
Az sem mindegy mivel játszod le az adott telón a zenéket a gyári lejátszók az összes telón botrányosan rosszak! És ugye az is benne lehet a pakliban hogy a te note3 telód pont egy hibás darab és ezért nem jó a hangminőséged, mert ilyenre is volt már példa!
-
nagyúr
válasz tonerz #22383 üzenetére
SEMMIBEN nem erősebb a X20 a Sanpi 650 nél! 3D ben meg ugye eddig is tudtuk hogy a MTK SOC mindég gyengébbek voltak!
Ami viszont nagy gond lehet az X20 nál hogy 1,5X ANNYIT ZABÁL az aksiból! mint a Snapi650 szóval akinek jó aksi idő kell annak nem igen ajánlott az X20 és társai
Tessék X20 Note 4
És az én Note3 Pro SE -m
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Aryon87 #22406 üzenetére
Senki nem mondta hogy az X20 rossz, csak épp sokkal szarabb mint a Sanpi650
Az MKT SOC -t sajnos a mai napig szarok készenléti fogyasztásban! egy 8.órás éjszakai Repülőgépes módban tehát minden létező dolog kikapcsolva merül 15.% ot ugyan ez a Snapi650 el 1-2%
Ha az átlagos terhelést nézzük (PL: 4G -n Böngészés) ott is nagyot bele tud harapni az X20 az aksiba a snapi650 sokkal jobban bánik itt is az aksival!
és még vegyük hozzá azt is hogy 65.ért KAPTÁL volna Note3 Pro SE -t szintén hivatalos magyar garanciával, akkor elég nevetséges az állás pontod a Note4 el kapcsolatban!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22469 üzenetére
Igen már 1.hónapja elküldték az SMS -t hogy elfogadták a kérelmet!
hiába próbálok bármit, bárhogy, most is feltettem újra totál szűz FastBoot ROM ot kate_global_images_V8.1.1.0.MHRMIDI_20161202.0000.00_6.0_global tiszta telepítéssel telefonon is és PC.n is azonnal megtalálja a telót méterre pontosan! minden stimmel!
De a Halál F@s.ájért nem engedi össze kapcsolni az Mi unlock státusznál a telót az MI fiókkal! 26 000.Szer próbáltam de semmi!
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22476 üzenetére
Ha van Root Quick Reboot feltelepít beállításaiban bekapcsolod a bootloader opciót is, és akkor ezzel egyenest FastBoot(Bootloader) módba tudsz indulni bekapcsolt rendszer alól!
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22523 üzenetére
Zárt BootLoader esetén nem csak a 8.1.1.0 ROM tól van, én már leírtam 3.HETE ITT hogy mi a gond, és a megoldást is rá! Értelem szerűen amik 6.11.24 es ROM után megjelentek MIND ilyenek, szóval bármelyiket teszed fel ami tartalmazza a BootLoader -t is (emmc_appsboot.mbn) az mint téglásítja a telót ha TWRP van fennt ZÁRT Bootloaderrel!
Másik kérdésed vagy okosságod!
fastboot flash boot boot.img
ez nem éppen az amire te gondolsz! ezzel konkrétan a telefon KERNEL részért tudod (nyitott bootloader mellett) újra flesselni, ennek semmi köze a TWRP hez de még a Root hoz sem!Ha arra gondolsz hogy ha nyitva van a bootloader a telón és nem szeretnél TWRP feltenni csak 1X elindítani pl: Root telepítés végett akkor neked a
fastboot boot recovery.img
parancs kell és értelem szerűen a recovery.img az maga a TWRP.img de akár lehet úgy is hogy ha a twrp.img a neve a twrp nek akkor afastboot boot twrp.img
parancsod adod ki akkor nem kell átnevezni a twrp.img .t recovery.img re![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22545 üzenetére
ugyan úgy feltudod tenni a gyári RECOVERY -t is ahogy a TWRP -t flesselted fel, leszeded a legutolsó fastboot ROM ot és kicsomagolod az images mappában ott lesz a gyári recovery.img fájlt ez feltudod tenni a fenti módon tehát
fastboot flash recovery recovery.img
paranccsal, de magából a TWRP ből is tudod cseréni az említett gyári recovery.img -t felmásolod a telóra és TWRP -t elindítva az install fülön katt majd alul katt az install image gombra, itt kikeresed a felmásolt recovery.img -t és kiválasztod ezután kérdezni fogja mit akarsz telepíteni értelem szerűen a recovery -t jelölöd ki alul csúszkát elhúzod és megy is fel a gyári recovery -
nagyúr
válasz qkaleko #22623 üzenetére
A Stabil 8.1.1.0 és az 6.12.15.ben is a KERNEL a szar, az nem engedi alvó módba! Énis másra gyanakodtam(hiába tettem fel a Wakelock Detectort semmi nem derült ki belőle) de nem csináltam semmit csak kernelt tettem fel másikat és AZONNAL megszűnt a hiba! Tedd fel a Guyver KERNEL-t és minden meg fog oldódni!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz ktommy91 #22679 üzenetére
igaz nekem nem kenzo telóm van! hanem Kate de ez nem hiszem hogy változtat a lényegen!
nem nevezhetném Ősréginek a 6.10.13 dev. ROM ot meg a Radon-V3.0 Kernelt sem, nekem ez a páros rettenetesen rossz volt, nem tettem semmit csak lecseréltem Guyver KERNEL-re és egyből minden helyre jött!
-
nagyúr
válasz ktommy91 #22679 üzenetére
Sajnos továbbra SINCS igazad!
A te kedvedért kipróbáltam újra a leg frissebb Radon v3.3.1 Kernel.t frissen telepített eu.multi 6.12.22.Rom.al
ugyan olyan szar mint eddig is volt nem megy alvóba és a 2.nagy magból is folyamatosan megy az 1.ik ha be van kapcsolva a képernyő!
És még hogy a teljesítmény jó? hogy lenne jó az is vacak!
Guyver KERNEL 1000szer jobb és nincs olyan hogy ne menjen aludni! és a nagy magok se mennek tök fölöslegesen ha nem kell!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pvt.peter #22857 üzenetére
Mit nem értesz ezen? a többi TWRP nem tudja az részleges és teljes OTA.zip eket telepíteni!
ZCX ben erre van opció!
és még az Android 6.al érkezett titkosított DATA Partíciót sem tudja a többi TWRP kezelni!
de itt van egy rövid leírás a ZCX -ről miért érdemes ezt választani!
ZCX TWRP 3.0.2-X (v20160917)
SuperSU v2.76 Integrated
New Interface Theme
Incremental OTA Update Support
Android 6.0 Data Partition Decryption Support
Restore Stock Recovery Option
Device OEM Info
ROOT only
Hassle-free[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tolvaj! #22967 üzenetére
vissza zárt a bootloader! és fogadjunk hogy nem ZCX TWRP -d van!
Kolondrum : ha a nem működő képfeltöltésre gondolsz?, az nem a rom hibája kernel gond! mivel Guyver kernel el tökéletesen működik Chrome alól is a képfeltöltés![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Oldman2 #23052 üzenetére
Ha feltetted FastBoot ROM -ban kicserélt ZCX TWRP vel a 6.10.13 rom ot utána bármilyen gyári OTA ROM ot vagy pedig bármilyen más eu.multi ROM ot telepítesz bele kell nézni a telepítés előtt a ZIP -be és ha a firmware-update mappában látod hogy ott van a bootloader(emmc_appsboot.mbn) fájl
Azt TÖRÖLNI KELL a zip ből és úgy telepíteni! Ezzel a módszerrel bármilyen zip formátumú rom ot fel tudsz tenni úgy hogy nem lesz féltégla(Bootloop) a telefonod és megmarad a TWRP Recovery is
-
nagyúr
-
nagyúr
a Bootloader fájlt nem én csináltam MiUi fórumon találtam én csak egy telepítő zip et csináltam belőle! Egyébként én már közel 2.hónapja ezt a nyitott Bootloadert használom semmi gond vele!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz RVR400 #23126 üzenetére
sz.tem nekem ezt ne igen mond mert én jöttem arra is rá hogy a 6.10.13 utáni OTA frissítések után mért lesz féltégla a telefondól!
Azt nagyon jól tudom hogy újra flesseléssel fel lehet tenni a TWRP -t, de a kolléga azt írta hogy, be tud róla bootolni ami nem azt jelenti hogy fel flesseled a TWRP -t a telefonra, hanem az alábbi paranccsal be tudsz bootolni TWRP -ba flesselés nélkül úgy hogy a telón marad a gyári recovery
fastboot boot twrp.img
De ez pedig nem fog menni sehogy ha zárt a BL!Szóval vagy a kolléga fogalmazott rosszul, vagy tud valami újat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz rellif #23355 üzenetére
természetesen felrakható KERNEL nem létezik külön KATE és KENZO telóra mindkettőhöz ugyan az a kernel kell! KATE és KENZO csak a rádió részben tér el minden másban azonos!
zeno79 : a fejlesztő sajnos abba hagyta a MiUi vonalon a fejlesztést, az utolsó v1.9.4 Guyver kernel elég rosszra sikeredett!
inkább a Guyver v1.9 et érdemes használni az nagyon szépen működik![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest