Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ktommy91 #27495 üzenetére
Ezeket az ökörségeket honnét szedted?
1, én is Eustoc nál vettem a telómat (nem is 1 Xiaomi-t) egyiken sem volt TWRP és full gyári global ROM volt mindegyiken! Szóval ne beszélj ilyen baromságokat hogy a xiaomi direk bugos BL-t tesz a telóira! Meg az Eustock TWRP-t telepít az eladott telefonjaira!
2, a hivatalos TWRP nem működik ezzel a megoldással hogy csak kicserélem a telepítőben a recovery.img -t sőtt a 6.10.13 utáni ROMok eggyikével sem, viszont a 6.10.13 és ez előttivel minddel működik, szóval akkor szerinted a 6.10.13 előtti gyári ROM ok mind szándékosan gyárilag BUG-osak!
-
válasz
Milestone2 #26777 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb frissíteni a Firmware.t? És akkor nincs ez a pöcsölés! Imádom mikor mindenki saját magát szivatja....
-
válasz
WhiteWalker #26223 üzenetére
Na akkor hogy olyat is írjak amiért lesz megsértődésre ok!
Mi a f@sz bajod van? most semmi sértőt nem írtam, és leb@sztok! Mától sz@rok rátok nemsegítek senkinek!
-
válasz
Lacopapi #26219 üzenetére
Sz.ted én mit használok fél éve RR.t használok! Egyébként nem este hanem reggel 5-6.között szokott megjelenni!
De ha megnézed a tegnapi verziót láthatid hogy változott a neve: RR-N-v5.8.3-20170702-kenzo-Weekly.zip re, az eddigi Nightly.ról! Ebből nekem az jön le hogy heti frissítésre állnak át!
-
-
válasz
Lacopapi #26147 üzenetére
Látod mondtam hogy az RR+AGNi a legjobb páros!
amúgy meg felesleges minden nap frissíteni, én minden 7.végén felteszem az akkori leg frissebbet meg hozzá a open gapps pico -t, és minden HEPPY...
Mondjuk én a MAGISK -ot kiszedem belőle telepítés előtt, jobb szeretem a normál SU -t!
-
válasz
ktommy91 #26102 üzenetére
hajtott a kíváncsiság tettem még egy próbát a GUYVER -al! és a spectrum-al!
ez a progi egy kalap szv@-t se ér! nem csinál semmit csak a minimum órajelet emeli fel mind a 6.magnak amitől még inkább jobban melegedik, és még gyengébben teljesít a teló mivel közbe szól a hővédelem és vissza veszi a maximális órajeleket vagy ha odáig fajul a nagy magokat teljesen le is tiltja!
Szóval GUYVER GYENGE eresztés és baromira melegedik is vele a teló!
-
válasz
Lacopapi #26103 üzenetére
Nem is a Benchmark ra megyek, Játszani meg telefonon kb 10.éve játszottam! De azért észreveszem a Guyver gyengeségét a többi kernelhez képest!
Én már végig próbáltam az elmúlt fél évben a LÉTEZŐ összes KERNEL-t(és ROM-ot is) MiUi-n még én is a GUYVER-t használtam ott nagyon szerettem de NUGAT -on nem igazán megy jól bármelyik verzióját tettem fel!
Az összes kernel közül az AGNi az ami aksival is REMEKÜL bánik és gyorsaságban is verhetetlen! Mostanában már a RADON is kezd jó lenni az 5.0 verzió már viszonylag szépen elmegy DeepSleep be és az aksival is jól bánik! a régebbi radon (4,9 előttiek) kernelek se voltak rosszak de a valós DeepSleep idő 50% -a 400MHz en ment ezért nem szerettem de most a 4.9 és 5.0 úgy néz ki már viszonylag jó!
De nálam akkor is az AGNi marad az etalon megfelelően beállítva nagyon jól bánik az aksival és a gyorsasága sem csökken le!
Darkness KERNEL is jó lenne, de abból hiányzik pár dolog(nekem) és az időkép még a legfrissebb 06-23.verzióval sem működik!
-
-
válasz
ktommy91 #26026 üzenetére
dadi11 féle TWRP.t használok én is, és f2fs.t és megy simán az agni, igaz nekem KATE telóm van de nemhinném hogy ez számít!
Mondjuk én az Offical RR.t használom Magisk nélkül SU.val!
Guyver jólenne, de nálam a GPU nem megy rendesen vele azonos beállításokkal 20-25% al elmarad az összes többi kerneltől!
-
válasz
zeno79 #26011 üzenetére
Sz.tem itt mindegy milyen rom ezek a dolgok a kernel -en múlnak!
Umang LOS -t ugyan nem próbáltam még, de a RADON kernelt ismerem, nem rossz az sem, viszont én nem szeretem mert nagyon sokat van vele ébren a teló nem megy rendesen DeepSleep -be! AGNi val gyönyörűen megy az is!
-
válasz
ktommy91 #26005 üzenetére
A KERNEL végett nem megy a videó felvétel az RR Romokban! Darkness KERNEL el sem megy!
Jó hír viszont hogy AGNi KERNEL-el TÖKÉLETESEN megy még a 4K videó felvétel is!
És megfelelően konfigurálva az AGNi kernel még jobb is mint a Darkness
Ja és az IDŐKÉP is működik az AGNI kernel el a stock RR és Darkness kernel -el nálam se ment az időkép, viszont AGNi val az is működik tökéletesen!
-
válasz
zeno79 #25945 üzenetére
Én az officalt használom(igaz nem az eredeti kernel.el)
De nálam megy minden az időkép is frissít rendesen, videófelvétel is megy opencamerával és a gyári kamerával is!
EQ.t nem használom, de aki kicsit is ért a témához tudja hogy az EQ semmire nem jó csak arra hogy szét torzítsd a zenédet! Inkább használ normális lejátszót és nem kell eq!
-
válasz
Freddycom #25874 üzenetére
és? gyári romra is van sok CUSTOM kernel PL: AGNi KERNEL sz.tem az egyik leg jobb!
-
-
válasz
AllTheBest #25793 üzenetére
Tegyél fel ROM telepítés előtt Friss Firmware -t meg friss TWRP -t és utána menni fog!
-
válasz
ktommy91 #25786 üzenetére
Nálam dadi féle twrp vel sem működik a F2FS, vagy csak én bénázok? Minden úgy csináltam ahogy kell de RR logonál megakad a bootolás, nincs bootloop csak megáll a boot folyamat az RR logonál, próbáltam vagy 4 féle kernel el amik elvileg mind tudják a F2FS.t
Vagy lehet az a gond hogy csak RR rommal próbáltam?
Az érdekes az hogy a data és cache partíciók mennek jelenleg is F2FS.el de ha a systemet is átváltom csak RR logóig jutok!
-
Fontos ezt ennyiszer meg kérdezni? Használd a keresőt már volt ilyenről szó jó párszor!
Amúgy szerintem nagyon jó APP az Open Camera mindent be lehet állítani benne, és ha aktiválod a Camera2 API.t még több és jobb beállítási lehetőségeid lesznek!
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ktommy91 #25423 üzenetére
én se használom a Scream -ot talán 3.12 volt az utolsó amit aktívan használtam amik az után jöttek alap állapotba nem voltak jók aksi időbe, ha meg bele nyúltam a beállításaiba 15-20% al lassabb lett, ezért is írtam hogy vacak!
egyébként én is pont a Darkness-t használom pár napja, tényleg baromi jó! csak én még a 13.ai verziót
Tényleg hasít és az aksival is jól bánik!
Egyedül az Audió mód piszkálás ami hiányzik belőle!
amúgy RR romból is használtam a Darkness -t onnan teccett meg a KERNELe, de látom már neki is van mai verziója esetleg nem tudod ő is váltott már 7.1.2.re + 4.05 bizt. javításra? mert akkor megint vissza térnék a Darkness ROM ra is!
u.i. vak vagyok látom már ő is 7.1.2 nél jár akkor gondolom a bizt. hibajavítás is 4.05 lesz!
-
válasz
ktommy91 #25415 üzenetére
Ezt honnét szerváltad?
mert én csak a Ápr. 5. teszt verziót látom nála a leg frissebbnek, ami ugyan olyan vacak mint a stabilnak mondott Mác 28 as verzió!
-
válasz
bozarjoska #25398 üzenetére
KB: 1.hónapja próbáltam az akkori leg frissebb Offical Lineage ROM al full tiszta telepítés internal is törölve volt!
és szintén akkor leg frissebb SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip et ráengedve csak bootloop lett (lineage logo után kicsit még töltögetett majd újraindult és ezt csinálta folyamatosan) De kb 2.hete kipróbáltam újból a SuperSU-v2.79-SR4-20170323220017 el is, ugyan ez volt a vége, szóval én inkább vagy a saját lineage SU vagy Magisk ot ajánlanák Lineage ROM alá! -
válasz
Freddycom #25393 üzenetére
Lineage ROM -ot sz.tem nem is tudsz SuperSU van root -olni mert BootLoop lesz a vége!
van direkt hozzá való addonsu-arm64-signed.zip amivel aktiválható a Root
-
válasz
kocsisdavid5 #25391 üzenetére
-
válasz
Bobó_20 #25274 üzenetére
Ha FC vel elszáll akkor a SIM kártyáddal van gond nem a ROM -al!
Esetleg még megpróbálhatod azt(régen működött ilyenkor ezt a trükk) hogy azt a sim -et direktbe csak GSM kapcsolatra teszed amíg elvégzed ezt a szám elküldés beállítást utána mehet vissza 4G/LTE re!
Amúgy mi a gond a RR Rom al? én az elmúlt 1.hónapban az összes létező Nugát alapú ROM ot végig teszteltem, és szintén az összes nugát ROM hoz való KERNELT is!
És a legjobb kombó(aksi időben is) az RR Rom+Agni KERNEL
AnTuTuban is hasít rendesen!
-
válasz
ktommy91 #25268 üzenetére
FRANCOKAT hagyta ki! Csak kicsit el van dugva!
Tehát tárcsázót megnyitod jobb felül 3.pötty, beállítások, telefonos fiók, itt az aktív sim amiről hívsz pl sim1, GSM-hívás beállítások, további beállítások, és itt a hívás azonosító
Egyébként mindég is itt volt nugát alapú romoknál, de sz.tem az előd, MM alatt is itt volt!
-
válasz
WhiteWalker #24851 üzenetére
Énis így vagyok vele! De sajnos AKSI ZABÁLÁSBAN is verhetetlen! De ennek ellenére is azt használom!
-
-
-
válasz
zeno79 #24696 üzenetére
A legfrissebb Mi Unlock tartalmazza a megfelelő drivert, kézzel tudod telepíteni a mappájából!
Letöltés itt => MiFlashUnlock_1.1.1111.1_en.zip
-
-
válasz
dredbiro #24672 üzenetére
A twrp.img nek abban a könyvtárban kell lenni ahol az adb.exe található másképp nem fog menni vagy pedig a bonyolultabb mód, hogy megadod a twrp elérhetőségét is, de egyszerűbb ha oda másolod a twrp.img.t ahol az adb.exe van!
A parancs sort meg az adb mappájából indítsd!
-
válasz
RVR400 #24660 üzenetére
Kösz az infót már be is rendeltem pár flakonnal belőle!
De ebből csak színtelen van, vagy esetleg fekete színben is van? az csak jobb lenne fekete telóhoz ha esetleg olyan helyre folyik ahol nehéz lenne kipiszkálni!
Esetleg tudsz ilyen ragacsot ami hőálló kb 120-150.Fokig? szoktam CPU Delidet csinálni és ott a fém kupakot jó lenne ilyen rugalmas cuccal(kb mint a gyári anyag) visszaragasztani!
-
válasz
RVR400 #24658 üzenetére
hmmm....... Jónak ígérkezik!
De ez milyen állagú, könnyű vele dolgozni, mennyi ideig lehet vele képlékenyen dolgozni? ha esetleg oda folyik ahová nem kellene könnyen eltávolítható? Na meg a fő kérdés ha jól látom a teljes kötés 24-48.óra ez után ha esetleg egy újabb (maradjunk a teleó kijelzőnél) szétbontásra esik a sors mennyire lesz ez bontható ragasztás?
-
válasz
dredbiro #24653 üzenetére
Van hozzá való gyári ragasztó! itt láthatod! de van univerzális 3M Ragasztó is csak ezzel kicsit több a meló szépen végig körbe ragasztani az aksihoz jó bármilyen vékony 2.oldalas ragasztó, de jó amit előbb linkeltem 3M ragasztó is!
-
-
válasz
golyós #24554 üzenetére
Na álljunk már meg 1 szóra? ki a megmondó ember? te OKOSKODSZ itt a hülyeségeddel, hogy a XIAOMI telókon mókolt rendszer van, ezért nem megy az OTP-s applikáció(aki kicsit ért a témához, tudja hogy a ROOT végett nem megy, nem maga a MiUi rendszer végett), mindenki csodálkozott ezen idióta kijelentéseden ha nem vetted volna észre!
És akkor én vagyok a megmondó ember mi?
Jobb lesz ha kicsit lehűtöd magad, mielőtt neki állsz itt okoskodni!
-
-
válasz
Kolondrum #24430 üzenetére
Ha van root, tudod törölni a fájlokat amik tárolják ezeket a beállításokat és mehet az új próba!
data/system/ -ből ezeket kell törölni!
gatekeeper.gesture.key
gatekeeper.pin.key
gatekeeper.password.key
gatekeeper.pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-wal -
válasz
zeno79 #24326 üzenetére
Magában a KERNEL telepítő Aroma installerben is lehet jó pár dolgot beállítani, ezek egy részét mondjuk később is lehet módosítani a módosított Adiutor-ban tehát érdemes telepítésnél azt is kiválasztani hogy tegye fel!
Ha valaki megvette már a Kernel Adiutor -t annak nem kell a kernel telepítőjében kipipálni a tuningoló program telepítését mert ugyan az annyi kitéréssel hogy csak angol nyelvet tartalmaz +egy módosított kinézetet -
válasz
zeno79 #24323 üzenetére
Guyver nagyon jól bánik az aksival de persze be kell állítani hogy így legyen alapból is jobb mint a gyári kernel de sokat lehet javítani rajta finomhangolással!
De mostanában át tértem Scream™ KERNER -re ehez még külön Kernel Adiutor sem kell mert az aroma telepítője tartalmazza ezt is ha kijelölöd telepítésnél! ebben kevesebb állítási lehetőség van mint a Guyver ban így kezdőknek jobban ajánlott, és ami még említést érdemel működik benne a CPU feszültség állítás is amivel még több aksi idő takarítható meg!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siriusb A fenéket! a gyári MiUi KERNEL botrányos, lassú és az aksit is eszi rendesen! szinte az összes custom kernel jobb tőle! -
-
-
válasz
AeSDé Team #24141 üzenetére
ZCX TWRP kell az tudja kezelni normálisan a DATA partíciót is! De mértnem olvastok összefoglalót ott levan írva ez is sz.tem!
-
válasz
Pubszon #24134 üzenetére
Linkeltem korábban már képet a wifiről duhera nélkül ennyit tud!
-
az kb élet veszély töltő!
Spórolj még kicsit és Minimum egy ilyet vegyél és ne feletkezz meg egy minőségi kábelről se mellé!
1A es meg hülyeség semmivel sem fog tovább tartani az aksi!
-
-
Éppen tegnap volt róla szó a másik részlegben! itt linkeltem Töltőt+kábelt is Tökéletes minőségi cucc ráadásul QC3.0 is tud!
De ha nagyon ragaszkodsz a Tronsmart -hoz van 1:1.ben ugyan az csak más néven árulva!
-
-
válasz
hyper83 #23969 üzenetére
az a gond hogy ketté van választva a gyakorlatilag 2 azonos telefon!
én már többször leírtam mi a gond! csak ugye nekem KATE verzióm van így ott írtam róla! De a probléma ugyan az itt is mivel a 2 típus csak a rádió részben tér el!
Leírtam hogy miért nem megy a TWRP az újabb stabil és Dev ROM-okkal! nagyon könnyű a megoldás főleg ha az itt leírt módszeremet kipróbálod működik KENZO telóval is nem csak KATE -el!
a jelenlegi állapotban tehát bekapcsolás helyett csak villan 1et az Mi logo el tudod indítani a telót Fastboot módba onnan EDL módba tenni és fel flesselni amit linkeltem és működik utána minden és TWRP is lesz!
a későbbiekben pedig minden ROM telepítés előtt TÖRÖLNI a letöltött rom ban a firmware-update mappában található emmc_appsboot.mbn fájlt és akkor nem lesz ilyen gond hogy nem indul a teló!
Nem kell bootloader nyitás hozzá, sajnos én már 3.hónapja kértem az engedélyt amit meg is adtak de még akkor sem tudom nyitni a BL -t!
Ezért kellett ezen agyalnom hogy, hogyan lehet a frissebb ROM -okkal zárt BL mellett TWRP-t használni! -
válasz
golyós #23937 üzenetére
Természetesen MINDEN frissítés, tartalmazza a friss KERNEL-t szóval az mindég felül fog íródni! Tehát minden frissítés után újra kell telepíteni a CUSTOM KERNEL-t is! De.. lehetnek gondok frissítés után(ha nem telepíted újra a custom kernel-t) mivel a custom kernelek nem csak a boot partícióba települnek hanem pár fájlt kicserélnek a system partíción is! Leginkább a WiFi drivert szokták még tartalmazni, tehát előfordul hogy a wifi nem fog működni amíg újra nem telepíted a custom KERNEL-t!
-
-
-
Öcsém bírom nagyon az ilyen faszikat..........
Jönnek sírni hogy ilyen meg olyan szar a teló, meg a rendszer, aztán kiderül hogy CSAK LUSTA DISZNÓK, és arra nem veszik a fáradságot hogy egy teljesen tiszta telepítést csináljanak, mert nincs rá 1-1,5.órájuk újra belakni a friss tiszta rendszert!
inkább itt sipákolnak hogy lassú/fagy/újraindul ez nem megy az nem működik!
Nem kell minden héten tiszta telepítést csinálni, de kb havonta azért nem árt egy tiszta új lappal indulni, és akkor nem lesz semmi gond!
-
válasz
smithsys #23820 üzenetére
a Mercury-t már teszteltem nálam az is sokat fogyasztott!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Savageboy feltettem most a Yu-t én is meg bekapcsoltam a aksi kímélést is benne, holnap majd kiderül az éles bevetésben mennyit harap az aksiba!Nálam hamar kiderül mert ha használom a telót kb 90% ban csak böngészés megy szóval gyakorlatilag csak az eszi nálam aksit!
-
válasz
Freddycom #23799 üzenetére
Sokat(kb 20.félét) kipróbáltam de sajnos mindegyikkel akad némi gond! Ami jó és gyors az ugyan úgy sokat harap az AKSIBA! Ergó nincs jelenleg olyan böngésző ami gyors/jó és keveset fogyaszt!
Ha nagyon spórolni akarok az aksival és sokat böngészek akkor egy 2.éves opera mini verziót veszek elő! Ez nagyon jól bánik az aksival(kb harmadát fogyasztja mint a chrome)
Ha érdekel itt megtalálod => Opera Mini (old) 7.6.4
az oldalakat picit lassabban tölti be(a megszokottnál) ugyan de utána már gyors a működése! És hát a kinézetén is látni hogy nem egy mai darab, de az aksi használata kárpótol mindezért!
-
válasz
Kolondrum #23789 üzenetére
Chrome NAGYON SOKAT ZABÁL(mindenkinél), és az sem mindegy hogy a kijelző automata fényerőn van(és azon belül hány % on) vagy pedig automata kikapcsolva és FIX fényerő és azon belül hány % on!
Amúgy nálam is a Chrome eszi a leg többet még a kijelzőtől is többet fogyaszt! nálam auto fényerő kikapcsolva és fix 20% körül fényerőn használom!
-
Ha van root a telón akkor megoldható!
felteszel egy Terminal Emulator -t majd be pötyögöd ezeket sorban minden sor után egy entert nyomsz!
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,adbezzel át billented diag módba!
-
Igen a gépre dugtam nekem is azt írta ki meg hogy ismeretlen eszköz!(de mondjuk nekem nem melegetett töltés alatt amikor így elszállt, majd leírom azt a történetet is mitől lett)
Kapcsold ki a telót és hagyd is úgy 30.percig(lehet ez a lépés nem kell mármint a 30 perc pihenő, de nekem így jött ki pont a lépés), majd indítsd el Fastboot módba(power gomb+hangerő le folyamatosan amíg a nyulas kép bejön)
Ha így dugod gépre nem szabad(na) már ismeretlen eszköznek jeleznie(USB 3.0 portot használok a telóhoz ha ezt számított valamit), nálam ilyenkor már felismerte rendesen ADB interfésznek, ekkor át billentettem EDL módba(összefoglaló/mélyvíz részben meg találod hogyan kell) elindítottam az MiFlash progit, és refresh gombra katt, láttam hogy rendben megjelenik Com10 porton a teló, nem csináltam Flash-elést vele, csak elindítottam hogy látszódik e a Com10 porton a teló EDL módban!
Ezután lehúztam a kábelt a telóról, és hosszan(15.sec) vagy amíg elindul a teló, nyomod a power gombot, be bootolt és utána már működött a töltés és a gép is látta rendesen!
Amúgy ez az egész mutatvány csak spontán jött magamtól, nem olvastam ilyen hibáról mint ami után már te utána jártál!
-
Nem igen tudok englisül... Leírnád kicsit érthetőbben is a saját problémádat?
Ha olyan gondod van hogy semmilyen kábellel és töltővel nem akar töltést felvenni sőtt reagálni sem hogy bedugtad a töltőt, akkor no para! Nálam még olyat is csinált mindha zárlatos lenne a telefon microUSB csatija mert ahogy töltőre dugtam a töltő letiltotta magát mindha zárlatot érzékelne a kábelben/telefonban!
De no para... van megoldás!
Nekem is volt ilyen gondom... ha ez a gond majd leírom mi kell hogy helyre rázódjon!
-
válasz
batai15 #23574 üzenetére
Alin már vannak elég sok féle tokok katikára, és napról napra jönnek újabb fajták, úgy látszik most indultak be erre a típusra a gyártással! TG üveg is van ami nagyon jó!
Nekem meg kezd kicsi lenni az 5,5" is lassan, pedig nincsenek péklapát kezeim!
ha nagy a 5,5" vegyél Mi 5S -t most egész jó áron van! Bár ugye ebben sem lesz b20 az igaz! de tényleg nem olyan vészes a 3G
-
válasz
F.B.I. #23562 üzenetére
Énis jártam így mikor kijött a 6.10.13 utáni dev rom és taccsta vágta a ZCX TWRP-t is csak pirosan villogot és bekapcsolás helyett csak villant az MI logo
Fastboot módba elindul onnan pedig át lehet billenteni EDL -be és mehet fel a Teljes FastBoot ROM az töröl mindent és mindenki boldog!
De róla azt is eltudom képzelni hogy MiFlash el felteszi úgy a ROM -ot, hogy elfelejti a CLEAN ALL módot bekapcsolni és majd jön sipákolni hogy az sem működik!
-
válasz
WhiteWalker #23559 üzenetére
Minek kinyitni a BL-t? Jó az is egy megoldás, de ha úgy jár mint én közel 3.hónapja próbálom(engedélyem is megvan rá) De baszik kinyitni mivel NEM TUDOM AZ MI FIÓKKAL PÁROSÍTANI A TELEFONT A FEJLESZTŐI MENÜBEN!
De egy MiFlash + FastBoot ROM telepítéshez NEM KELL KINYITNI A BL-t és utána hibátlanul fog menni!
********************************************************************************
Miért kéne szervizbe vinnie!csak fel kell telepíteni egy teljes FastBoot ROM ot EDL módban és annyi!
********************************************************************************
zorro3 most már énis kíváncsi vagyok hogy valójában HÁNY ÉVES VAGY? én úgy tippelem hogy olyan 8-9.lehetsz MAX! Legalábbis az eddigi HSZ.eid alapján nekem ez jött le! -
-
-
válasz
rellif #23355 üzenetére
természetesen felrakható KERNEL nem létezik külön KATE és KENZO telóra mindkettőhöz ugyan az a kernel kell! KATE és KENZO csak a rádió részben tér el minden másban azonos!
zeno79 : a fejlesztő sajnos abba hagyta a MiUi vonalon a fejlesztést, az utolsó v1.9.4 Guyver kernel elég rosszra sikeredett!
inkább a Guyver v1.9 et érdemes használni az nagyon szépen működik! -
-
-
válasz
RVR400 #23126 üzenetére
sz.tem nekem ezt ne igen mond mert én jöttem arra is rá hogy a 6.10.13 utáni OTA frissítések után mért lesz féltégla a telefondól!
Azt nagyon jól tudom hogy újra flesseléssel fel lehet tenni a TWRP -t, de a kolléga azt írta hogy, be tud róla bootolni ami nem azt jelenti hogy fel flesseled a TWRP -t a telefonra, hanem az alábbi paranccsal be tudsz bootolni TWRP -ba flesselés nélkül úgy hogy a telón marad a gyári recovery
fastboot boot twrp.img
De ez pedig nem fog menni sehogy ha zárt a BL!Szóval vagy a kolléga fogalmazott rosszul, vagy tud valami újat!
-
-
-
a Bootloader fájlt nem én csináltam MiUi fórumon találtam én csak egy telepítő zip et csináltam belőle! Egyébként én már közel 2.hónapja ezt a nyitott Bootloadert használom semmi gond vele!
-
-
válasz
Oldman2 #23052 üzenetére
Ha feltetted FastBoot ROM -ban kicserélt ZCX TWRP vel a 6.10.13 rom ot utána bármilyen gyári OTA ROM ot vagy pedig bármilyen más eu.multi ROM ot telepítesz bele kell nézni a telepítés előtt a ZIP -be és ha a firmware-update mappában látod hogy ott van a bootloader(emmc_appsboot.mbn) fájl
Azt TÖRÖLNI KELL a zip ből és úgy telepíteni! Ezzel a módszerrel bármilyen zip formátumú rom ot fel tudsz tenni úgy hogy nem lesz féltégla(Bootloop) a telefonod és megmarad a TWRP Recovery is
-
válasz
tolvaj! #22967 üzenetére
vissza zárt a bootloader! és fogadjunk hogy nem ZCX TWRP -d van!
Kolondrum : ha a nem működő képfeltöltésre gondolsz?, az nem a rom hibája kernel gond! mivel Guyver kernel el tökéletesen működik Chrome alól is a képfeltöltés! -
válasz
pvt.peter #22857 üzenetére
Mit nem értesz ezen? a többi TWRP nem tudja az részleges és teljes OTA.zip eket telepíteni!
ZCX ben erre van opció!
és még az Android 6.al érkezett titkosított DATA Partíciót sem tudja a többi TWRP kezelni!
de itt van egy rövid leírás a ZCX -ről miért érdemes ezt választani!
ZCX TWRP 3.0.2-X (v20160917)
SuperSU v2.76 Integrated
New Interface Theme
Incremental OTA Update Support
Android 6.0 Data Partition Decryption Support
Restore Stock Recovery Option
Device OEM Info
ROOT only
Hassle-free -
-
válasz
ktommy91 #22679 üzenetére
Sajnos továbbra SINCS igazad!
A te kedvedért kipróbáltam újra a leg frissebb Radon v3.3.1 Kernel.t frissen telepített eu.multi 6.12.22.Rom.al
ugyan olyan szar mint eddig is volt nem megy alvóba és a 2.nagy magból is folyamatosan megy az 1.ik ha be van kapcsolva a képernyő!
És még hogy a teljesítmény jó? hogy lenne jó az is vacak!
Guyver KERNEL 1000szer jobb és nincs olyan hogy ne menjen aludni! és a nagy magok se mennek tök fölöslegesen ha nem kell!
-
válasz
ktommy91 #22679 üzenetére
igaz nekem nem kenzo telóm van! hanem Kate de ez nem hiszem hogy változtat a lényegen!
nem nevezhetném Ősréginek a 6.10.13 dev. ROM ot meg a Radon-V3.0 Kernelt sem, nekem ez a páros rettenetesen rossz volt, nem tettem semmit csak lecseréltem Guyver KERNEL-re és egyből minden helyre jött!
-
-
válasz
qkaleko #22623 üzenetére
A Stabil 8.1.1.0 és az 6.12.15.ben is a KERNEL a szar, az nem engedi alvó módba! Énis másra gyanakodtam(hiába tettem fel a Wakelock Detectort semmi nem derült ki belőle) de nem csináltam semmit csak kernelt tettem fel másikat és AZONNAL megszűnt a hiba! Tedd fel a Guyver KERNEL-t és minden meg fog oldódni!
-
válasz
pvt.peter #22545 üzenetére
ugyan úgy feltudod tenni a gyári RECOVERY -t is ahogy a TWRP -t flesselted fel, leszeded a legutolsó fastboot ROM ot és kicsomagolod az images mappában ott lesz a gyári recovery.img fájlt ez feltudod tenni a fenti módon tehát
fastboot flash recovery recovery.img
paranccsal, de magából a TWRP ből is tudod cseréni az említett gyári recovery.img -t felmásolod a telóra és TWRP -t elindítva az install fülön katt majd alul katt az install image gombra, itt kikeresed a felmásolt recovery.img -t és kiválasztod ezután kérdezni fogja mit akarsz telepíteni értelem szerűen a recovery -t jelölöd ki alul csúszkát elhúzod és megy is fel a gyári recovery -
válasz
pvt.peter #22523 üzenetére
Zárt BootLoader esetén nem csak a 8.1.1.0 ROM tól van, én már leírtam 3.HETE ITT hogy mi a gond, és a megoldást is rá! Értelem szerűen amik 6.11.24 es ROM után megjelentek MIND ilyenek, szóval bármelyiket teszed fel ami tartalmazza a BootLoader -t is (emmc_appsboot.mbn) az mint téglásítja a telót ha TWRP van fennt ZÁRT Bootloaderrel!
Másik kérdésed vagy okosságod!
fastboot flash boot boot.img
ez nem éppen az amire te gondolsz! ezzel konkrétan a telefon KERNEL részért tudod (nyitott bootloader mellett) újra flesselni, ennek semmi köze a TWRP hez de még a Root hoz sem!Ha arra gondolsz hogy ha nyitva van a bootloader a telón és nem szeretnél TWRP feltenni csak 1X elindítani pl: Root telepítés végett akkor neked a
fastboot boot recovery.img
parancs kell és értelem szerűen a recovery.img az maga a TWRP.img de akár lehet úgy is hogy ha a twrp.img a neve a twrp nek akkor afastboot boot twrp.img
parancsod adod ki akkor nem kell átnevezni a twrp.img .t recovery.img re! -
válasz
pvt.peter #22476 üzenetére
Ha van Root Quick Reboot feltelepít beállításaiban bekapcsolod a bootloader opciót is, és akkor ezzel egyenest FastBoot(Bootloader) módba tudsz indulni bekapcsolt rendszer alól!
-
válasz
pvt.peter #22469 üzenetére
Igen már 1.hónapja elküldték az SMS -t hogy elfogadták a kérelmet!
hiába próbálok bármit, bárhogy, most is feltettem újra totál szűz FastBoot ROM ot kate_global_images_V8.1.1.0.MHRMIDI_20161202.0000.00_6.0_global tiszta telepítéssel telefonon is és PC.n is azonnal megtalálja a telót méterre pontosan! minden stimmel!
De a Halál F@s.ájért nem engedi össze kapcsolni az Mi unlock státusznál a telót az MI fiókkal! 26 000.Szer próbáltam de semmi!
-
-
válasz
Aryon87 #22406 üzenetére
Senki nem mondta hogy az X20 rossz, csak épp sokkal szarabb mint a Sanpi650
Az MKT SOC -t sajnos a mai napig szarok készenléti fogyasztásban! egy 8.órás éjszakai Repülőgépes módban tehát minden létező dolog kikapcsolva merül 15.% ot ugyan ez a Snapi650 el 1-2%
Ha az átlagos terhelést nézzük (PL: 4G -n Böngészés) ott is nagyot bele tud harapni az X20 az aksiba a snapi650 sokkal jobban bánik itt is az aksival!
és még vegyük hozzá azt is hogy 65.ért KAPTÁL volna Note3 Pro SE -t szintén hivatalos magyar garanciával, akkor elég nevetséges az állás pontod a Note4 el kapcsolatban!
-
válasz
tonerz #22383 üzenetére
SEMMIBEN nem erősebb a X20 a Sanpi 650 nél! 3D ben meg ugye eddig is tudtuk hogy a MTK SOC mindég gyengébbek voltak!
Ami viszont nagy gond lehet az X20 nál hogy 1,5X ANNYIT ZABÁL az aksiból! mint a Snapi650 szóval akinek jó aksi idő kell annak nem igen ajánlott az X20 és társai
Tessék X20 Note 4
És az én Note3 Pro SE -m
-
válasz
schawo #22177 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom veled, de azért gondolj bele.......
te olyan cuccal akarod használni a telefont ami 3X annyiba kerül mint maga a telefon, énis elég háklis vagyok a hang minőségre, de semmi kifogásolhatni valót nem találok a KATE nek a hang minőségében, ez előtt Huawei G8 am volt annak sem volt rossz a hangja(tesztekben is írták hogy nagyon jó a hang minőség a füles kimenetén) és az előtt pedig egy LG G2 amiben ugye elvileg kivételesen jó DAC volt! a G2 jelenleg is megvan és a kate nek a hangminősége sz.tem nem rosszabb nála!
Persze én nem 150.e res fülessel használom, lehet egy olyan fülessel kijönne az eltérés, de azért nem is egy 3.e res vackot használok!
Az sem mindegy mivel játszod le az adott telón a zenéket a gyári lejátszók az összes telón botrányosan rosszak! És ugye az is benne lehet a pakliban hogy a te note3 telód pont egy hibás darab és ezért nem jó a hangminőséged, mert ilyenre is volt már példa!
-
válasz
pvt.peter #22057 üzenetére
Miért működne ez a módszer?? ez TOTÁL ugyan az ami eddig is volt, semmi újdonság nincs bele írva ugyan azok a lépések!
És PONTOSAN UGYAN ÚGY, UGYAN OTT NEM TUDSZ TOVÁBB MENNI tehát mikor a unlock státuszba lépsz és ott össze akarnád kapcsolni a telót az mi fiókkal ugyan azt a hiba üzenetet kapod mint eddig! Nem sikerült próbáljam pár perc múlva!...
hiába kaptam meg a nyitási engedélyt mind 2. telószámomra/Mi fiókomra mind2 nél ezt csinálja bármilyen ROM verzióval próbálom!
a szóban forgó friss 8.1.1.0 Stabil ROM al próbáltam természetesen
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest