- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-12-19 02:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Pedig még mindig azt nyomom a családban a készülékre.

-
F.B.I.
veterán
vs 4000mAh, Snapi 650,mert állandóan játszik.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Simán, az övé.

-
F.B.I.
veterán
Minden eddigi lassulásokat okozó hiba megszünt, gyerek már 2 órája teszteli.

-
F.B.I.
veterán
7.11.16-tól meggyógyult.

-
F.B.I.
veterán
Nálunk a gyereknél rommá fagy tőle a 2/16-os verzió, YouTube megáll, játékok megállnak újra kell őket indítani.
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm az uraknak az elmúlt hónapok segítségét, kitartását, vitái, amikkel ilyen jó tapasztalatokat szereztem Xiaomi téren. Sajnos váltanom kellett a B20 miatt de maradok leselkedni. Aki gondolkodik rajta, csak bátran : a Note 4 szintén nagyon jó lett! További boldog perceket mindenkinek, a drágaszággal.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Mivel ez a Kenzo (B20 nélküli ) topik ezért nem annyira bonyolult, csak nem értettem, hogy mit szeretnél tudni? Egyébként Note 3 Pro 3/32. Tehát ez a rövidebb, ugye nem B20, Snapdragon 650-es változat és mivel 24-26 órákat dolgozok, nekem a 1.5nap bőven elég, eddig semmi nem tudott ennyit...max a Nokia 5110.

-
F.B.I.
veterán
Annyit még hozzáfűznék, - mielőtt bárki vérigsértődne- hogy senki olyannak nem szoktam ajánlani, hogy neki álljon romolni, aki már abban se biztos, hogy mit szeretne, főleg nem úgy, hogy nem ismerem az anyagi, családi hátterét és még buzdítom is, hátha az 1 évig gyűjtött pénzét tönkre teszi és nem fogok tudni neki segíteni. Mert nem tudom mire képes, nem tudom milyen gépe van otthon és a Xiaomi problémák miatt is, lehet, hogy a végén, csak pénzért tudja megoldani, amit meg gondolom egyik felelősség teljes fórum tagunk se szeretne okozni másnak.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ha nem mered meglépni, akkor nincs kérdés: marad a MIUI. Semmi baj nincs vele, csak picit kisebb lesz tőle az e-penis, mert 7.1.2 helyett csak 6.0 van a készülék infóba, hát pont lexxxarom és szerintem xard le te is, főleg ha nem akarod magadnak a szenvedést.
Egyébként a 1.5 nap (nálam az 36 óra) folyamatos használat, állandó wifi, nyomkodod, frissítés szinkronizálás, olvasás, film, telefonálás, szerintem bőven jó. A haverod meg, mivel nem az ikertestvéred, nem úgy használja mint te, lehet nála nem auto fényerő van, hanem manuál és lehet neki nem vált sokat tornyot, neked meg igen. Ha meg egy adott heti rom jó üzemidőt produkál, nem kell egyből frissíteni, nem kapsz hetente annyi új featurest, hogy állandóan válts, előtte olvass rá, hogy kell-e neked.
Jelenleg 7.2.24-el használom, az egyik legjobb üzemidőt nyújtja, az elmúlt 1 év tekintetében. -
F.B.I.
veterán
Mondjuk van rajtunk kívül 98% aki elégedett velük, csak az a baj, hogy ezért is vagyok több éve a PH-en, mert itt mindig sikerült korrekt emberekkel üzletelni az értékelések miatt, ami miatt őket is bevontam ebbe a körforgásba de kiestek a kosárból...aki még telefonon is mellébeszél, annál nem kicsi a baj.

-
F.B.I.
veterán
+1 a tőlük rendelt termék mai napig nem érkezett meg, karácsony előtt rendeltem, érdekes módon el is tűntek, most jelentkeztek megint. A telefon ügyében vagy 5 alkalommal beszéltünk az egyik "alkalmazottal", aki biztosított, hogy minden rendben, érkezik a termék (ajándék lett volna karácsonyra)...azóta is jön.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Akkor most egy darabig, megint nem frissítünk....bár ez az emelkedő csengőhang kivégez!

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Én hosszabbtávon használom, ha jól működik, én is nehezen szánom rá magamat, azért néha frissítek, ha mégsem jó, akkor megy vissza a régebbi, ez 1 hét alatt kiderül, most csak ez az emelkedő csengőhang idegesít.
-
F.B.I.
veterán
Olyan 2 havonta frissítek.

-
F.B.I.
veterán
Manuális 25% fényerővel.

-
F.B.I.
veterán
Eddig nagyon jó az aksi idő a 7.2.24-el, 77%-on vagyok 2 óra 9 perc kijelzővel, 11 óra 31 perce ébren.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Egyet nem értek, ha 9 éves, miért kap ilyen telefont? Ha elbaxxa az apja miért nem oldja meg neki? Ha meg nem annyi, akkor meg valami nagy gond van a fejben, vagy ennyit szlengesedett a magyar nyelv mert én ebből egy kurta kukkot, annyit nem értek. Egyébként, nálam csak deepflash kábel segített.
-
F.B.I.
veterán
Édes jó Istenem...

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
A nevemre venném őket ha az asszony belemenne, segítenének romolni.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ezzel nincs gond, csak a t.köm tudja, hogy melyik volt az utolsó normális messenger.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
A lényeg: te a felhasználók olyan kis százalékához tartozol, akik szeretnek mókolni, ezzel ki lett tárgyalva.
-
F.B.I.
veterán
Nagyon egyszerű a megoldás...nem kell frissíteni. Több nő ismerősnek vettem xiaomi készüléket (akik azért tudnak problémázni) egy hang nem jött tőlük, pedig nem 3310-ről váltottak. Kikapcsoltam neki a frissítést és örülnek.
-
F.B.I.
veterán
Ezért nem értem itt a sírásokat. Volt egy befosott kis készülékük, most kaptak egy sokkal jobbat, amit ha soha nem frissítenének, akkor is best buy ezért a pénzért.
-
F.B.I.
veterán
Bocsáss meg de mutass már olyan androidos céget, akitől az ilyen hw-el vásárolt készüléked mellé, akár évekig kapsz frissítést? A 3x ennyibe kerülő Asus tablet kapott egyet és ott rohad azóta is.5.0.1-en.

Itt legalább tudsz könyörögni.... -
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Akkor MIUI üzemidő 6.12.1....sajnos a 7 óra 12 perc megállította, az előző 6.11.24. majdnem 1 órával többet tudott, aki nem frissített, egyenlőre hagyhatja.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Jól, már most látom.
-
F.B.I.
veterán
Akkor üzemidő 11.24 global developer esetén, több napos hajtás után, 1 sim, WiFi, mobilnet, auto fényerővel, szinkronizálással, 8 óra 18 perc, 4% maradt az aksiban, 2 nap 3 óra 15 perc. Bocs, képet nem lőttem de ez bőven megfelelt kategória és az ujjlenyomat feloldás még gyorsabb lett.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Úgy hagyod ahogy van és örülsz, OTA frissítve.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Eddigi negatív rekordom: 54%-on vagyok, 50 perc SoT, 42 perc mobilhívás, szinkronizálás, adatforgalom bekapcsolva, global dev 6.10.13.
-
F.B.I.
veterán
Körömmel leszeded a hátlapot és cseréled, mire meghal már úgy se lesz rá gari.
-
F.B.I.
veterán
Pár hét és képben leszel.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Kapcsold ki a vírusirtót....talán.
-
F.B.I.
veterán
Simán elvégezhető de inkább szakemberre bíznám ha még nem csináltál ilyet.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ez valami új, hogy fastboot global stable-ra nem megy fel updaterrel a developer?

Se download mappából, se gyökérből (bootloader zárt, sim kártya nincs benne de a miui fiók aktív). -
F.B.I.
veterán
Kösz emberek, hogy olvastatok!

Lehet egyszerubb és jobb lett volna másképpen de én a leirast kovettem és sajnos igy jártam.
Most annyi problémám van, hogy a fastboot global stable alatt hiába tallózom be a legújabb developer romot, sehogy nem akar elindulni. Nyissam előbb a készüléket, az lenne a problémája?

Bocs az iras miatt de most csinálok egy notit lekopott svéd billentyúzetes.

-
F.B.I.
veterán
Üdv ismét, visszatért a halálból!
Keresőszavak: twrp, bootloop, fastboot, EDL, nem látja, több miflash, deep flash kábel, vírusírtó, MI logó kétszer egymás után bevillan, 900E
Akkor röviden: miui eu multi romot raktam fel twrp-ből CM13-ra (ami rohadt szuperül működött) mindent backup, wipeok is megvoltak, szépen végig is ment a rom, majd újraindítás után semmi.
MI logó villanások és annyi.Fastboot van de a készüléket nem listázza ki a PC fastboot device-nak, a betű szám kombinációt látja a miflash, mindegyik (3 félével próbáltam) de több, mint egy óráig szüttyög, a progress már rég végig ért, a számláló pedig megy tovább, folyamatos flashing felirattal, közben a készülék jéghideg, magyarul semmit nem ér.
EDL mód nincs. Hiába jelenik meg a készülék a portnál de csak 900E felirattal, nekünk pedig 9008 kell a qualcomnál a flash miatt. Na ilyenkor kell a deep flash kábel sajnos, nincs más megoldás.
Amikor már azzal sem megy a dolog, akkor már több gondolatod is van a kínai tervezők családfájával.A lényeg!
Amikor sehogy nem megy, elindul de nem, az istennek nem jó: akkor kapcsold le a vírusírtót is!!!!
És igen, egy új gépen próbáld, ne azon, amelyiken már vagy millió féle xiaomi drivert tettél fel vagy rendesen takarítsd ki őket,pihenj egy kicsit, igyál kávét és sikerülni fog!Kösz, hogy olvastál!

ui: Miskolcon ha valakinek nagyon félre megy, keressen meg deep flash kábellel egy kézfogásért szívesen megpróbálok segíteni.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Semmi nem változik, "cannot receive hello packet " hiba. A f...om kivan már ezzel de komolyan! Hogy a francba lehet ezt visszahozni ha már a deep flash kábel sem segít? Flasheljek rá global china romot?

Előtte próbálja resetelni a status-t de hiába, a végén ez a hiba, olyan 15 másodperc alatt. Szerintem ez szöggel megy fel a falra...mindent megpróbáltam...kábellel sem, nem tudom mi segíthet.

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Csinált elektroműszerész barátom egy nyomógombos deep flash kábelt de nem akar működni - lehet azért, mert le van merülve a telefon - és nem tudom, hogyan kellene tölteni, illetve mikor töltődik, mert töltőre dugva csak a piros led villog és egyáltalán nem melegszik a telefon.
Fastbootból, a hengerő- gomb nyomvatartásával tudom kikpacsolni. Teljesen tanácstalan vagyok, mert így, hogy nem tudom mennyire van feltöltődve, nem merek semminek neki állni.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Átültem egy régi Thinkpadhoz, arra mindenből a legfrissebbet telepítettem...elkezdte!!!

-
F.B.I.
veterán
Akkó: másik gépen látja a fastboot a telót de hiba üzenetek, EDL pedig ott is 900E végű, device locked üzenetek.
Feltehetően nem véletlenül csinálták a deep flash kábelt. Holnap kipihenve még megpróbálom, amiket ti írtok de attól félek, sajnos ez az a megoldás lesz, amire most várni kell, amíg eljutok egy deep flash kábelig. -
F.B.I.
veterán
Én sem. Kiírta, hogy ok, reboot, azóta csak mindegy mit nyomok bevillan a MI logó, aztán egyből megint és ennyi. TWRP-be nem tudok lépni, mert ezt csinálja, hiába engedem fel a MI logó után. Fastboot megy, két gombos EDL megy, csak ugye nincs android eszköz, a qualcommnál meg nem 9008 van, hanem 900E.

Asszony kinyír, bónuszban senkit nem tudok elérni.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
De ez bemegy EDL-be és látja is a PC, akkor miért nem látja a miflash??? Aminek csak a deep flash segített az nem ment edl-be de viszont látta miflash.
Komolyan nem értem ezt a készüléket, kaptam már bootloopot de mindig látta egy miflash.
Konkrétan 1 hétig nem férek deep flash kábelhez, addig nem lesz telefonom? -
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
HELP!
A készüléken CM13 volt, twrpben volt backup, wipe, utána felment az eu global, kiírta, hogy kész, azóta csak a MI logó felvillan. Fastbootba bemegy de úgy semmilyen miflash nem látja, két gombossal, villogó piros leddel, látható a qualcomm port5 de így sem látja miflash.
Ilyenkor? TWRP-be már nem megy be!

-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
HELP!
Bootloader nyitási kerelemnél, meddig kell várni az első SMS-re, amit 5 percen belül kell megannyi? Gondolom pár percen belül meg kellene érkeznie ha 100%-os a security, amire egyből jöttek az SMS-ek? Ha nem jön, mi a teendő? Mert az ember nem tud itt ülni órákat nyitott géppel a program felett, hogy ha pittyen 5 percen belül beüsse.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Megy, CM alatt.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként a 1.5 nap (nálam az 36 óra) folyamatos használat, állandó wifi, nyomkodod, frissítés szinkronizálás, olvasás, film, telefonálás, szerintem bőven jó. A haverod meg, mivel nem az ikertestvéred, nem úgy használja mint te, lehet nála nem auto fényerő van, hanem manuál és lehet neki nem vált sokat tornyot, neked meg igen. Ha meg egy adott heti rom jó üzemidőt produkál, nem kell egyből frissíteni, nem kapsz hetente annyi új featurest, hogy állandóan válts, előtte olvass rá, hogy kell-e neked.