- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-12-19 02:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Itt az angol bejelentés: @pvt.peter pont Te linkelted!!!
https://en.miui.com/thread-4620074-1-1.html csak nincs jogunk olvasni (kicsinyes)Itt a kínai bejelentés:
http://www.miui.com/thread-18202529-1-1.html ezt meg kevéssé értjük -
Milestone2
nagyúr
Nem fogom megkeresni, amikor kiadták az en.miui.com-on a hírt, akkor ennyi volt a végére biggyesztve.
Támogatás véget ért, majd valamikor egy utolsó stabil valamikor a jövőben (2019 Q1).Kínai oldalon olvastam, hogy elég sok készülékkel fogják idén ezt megtenni amik még android 6-on vagy android 7-en vannak. A végső cél hogy csak android 8-as és 9-es telefonjaik maradjanak.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Szerintem egy kb 3-5e ft-os gombcsere megéri...
...www.xiaomiszerviz.com...pl -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Mit értesz GB alatt? Global Fejlesztői Beta?
https://helloxiaomi.hu/megszunik-a-xiaomi-mi-5-es-a-xiaomi-redmi-note-3-qualcomm-global-tamogatasa/
Tudod, tegnap megjelent a Redmi Note 7...rá kell kényszeríteni a vásárlót, hogy vegyen új telefont...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
No tessék...
Külön márkává teszi a Xiaomi a Redmi-t.
(Mint a Huawei a Honor-t)
Január 10-én lesz az első bemutató
Ezentúl 3 féle készüléket gyártanak majd.
Xiaomi-t
Pocophone-t és
Redmi-t -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Aki akar, hagyjon lábnyomot, hogy az a fránya Hungary is látszódjon a MIUI-térképen
https://event.mi.com/en/apply/miuifootprint -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Gael Duval GOOGLE mentes világra készül. KENZO-ra is elérhető az EELO OS...
Leírás kezdemény itt: [link] - de mivel nekem Redmi 3S-em (is) van, akinek kedve van kipróbálni, annak a kenzohoz készült ROM-ot kell letölteni. TEHÁT A LAND LINKJEIT NE HASZNÁLJA SENKI... csak olvassa el a cikket, akit érdekel.
KENZO ROM-ok itt: https://images.ecloud.global/nightly/kenzo/
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Sajnos Kenzo az, Igor írta el.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
...zárt bootloader ezetén csak (illetve inkább jó esetben) EDL módban tudsz MiFlast használni...
...az ilyen erősen lopottgyarús cuccokkal vigyázni illik... -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Ha van fenn TWRP és a Frissítő hajlandó letölteni, akkor igen.
Ha az Updater (Frissítés) nem tölti le, akkor neked kell letölteni a telefonodhoz valót a multi.eu weboldaláról. Majd a Frissítés alkalmazáson keresztül telepíteni.Na, meghülyült a telefonom és egy tök régi hozzászólást adott ki frissként...
-
Milestone2
nagyúr
"It is your business"...ha lehet, hát csináld...
nézd meg ezt, hátha segít -
Milestone2
nagyúr
A Sáomit nem apk-kal kel rootolni...
Nyitni kell a bootloadert.
Majd TWRP-t kell telepíteni...
Végül a TWRP-vel Magisk-ot. (vagy az elavultabb SU-t) -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Kinek a pap, kinek a Papp-né...
Nekem nem jött be, de ettől még jó lehet...
Most vagy kukázod szegény RN3-at ( csak előtte szólj nekem hol az a kuka
)....vagy írsz még 7 semmitmondó üzenetet a miui.hu oldalon, utána tudsz majd privát üzenetet írni, írsz Attilának, elküldöd neki a telefont és ő megcsinálja.
-
Milestone2
nagyúr
Igen de a kibontás miatt, még (ha jól gondolom) két almappában.....az már túl hosszú...
Ezeket, amit itt látsz:
Ezeket másold át C:\ROM mappába (ha nincs készítsd el előtte)
...és ezt a C:\ROM mappát tallózd be a MIFlash-be
...de szerintem nem ettől van. (Szerintem) EDL módban még flesselhető, de nem az új MiFLash-el (mert az már Mi Fiókhoz is köti a flesselést)Volt már nekem is párszor ilyen. Használd a régi MiFlash-t
Nekem többször úgy sikerült a halálból visszahozni többféle készüléket, hogy mindhárom gom (hang fel, hang le, bekapcsoló) egyszerre nagyonhosszú nyomásával egyidejűleg dugtam PC-re és nyomtam rá a FLASH gombra a MiFlash-ben.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Ne feledjük, minden folyamatosan változik Sáominál...
...nekem, volt olyan, hogy a telefonról indítottam a leválasztást, de az i.mi.com-on mégis beragadt...aztán csak szívtam.
A lényeg úgy is a leírás végén van.
".Könnyen le tudod ellenõrizni, hogy sikerült-e. Factory Reset / Gyári adatok visszaállítása után, újraindítod a készüléket és ha a nyelv és régió beállítása után a Mi Fiókot (telefonszámot, emailcímet) és a jelszót is kéri, akkor sikerült megszüntetned a készülék és a Mi Fiók kapcsolatát, hosszú power nyomással kikapcsolhatod és viheted eladni, (vagy rakhatod fel a polcodra). Ha csak a jelszót kéri (és apró betûkkel írja, hogy ez a telefon össze van kapcsolva egy Mi Accounttal) akkor hiba van, nem fog a készülék más Mi Fiókjával mûködni..."
Akárhogy is végezted el a leválasztást, a végén ellenőrizd, hogy sikerült-e... -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Telefoneladás elõtti kilépés teljes folyamata
- Mi Accounttal belépsz a i.mi.com-on és a Find Device opciót kikapcsolod.
- Ugyanitt a "Connected" menüben (felül középen) megszünteted a Mi Account és a Telefon kapcsolatát!
- Kilépsz az i.mi.com-ról
- Telefonban Beállítások / Mi Fiók / Mi Cloud / Eszközkeresés (Find device) kikapcsolása
- Telefonban Beállítások / Mi Fiók / Kijelentkezés
- Végül Full Factory Reset / Gyári adatok visszaállítása (Belsõ tárhely is!!!)Könnyen le tudod ellenõrizni, hogy sikerült-e. Factory Reset / Gyári adatok visszaállítása után, újraindítod a készüléket és ha a nyelv és régió beállítása után a Mi Fiókot (telefonszámot, emailcímet) és a jelszót is kéri, akkor sikerült megszüntetned a készülék és a Mi Fiók kapcsolatát, hosszú power nyomással kikapcsolhatod és viheted eladni, (vagy rakhatod fel a polcodra). Ha csak a jelszót kéri (és apró betûkkel írja, hogy ez a telefon össze van kapcsolva egy Mi Accounttal) akkor hiba van, nem fog a készülék más Mi Fiókjával mûködni.
Ha a vevõ "gyári" állapotban szeretné megvenni, akkor rátolhatsz egy global stable romot, és visszazárhatod a bootloader-t. A MIFlash-ben állítsd be a Clean all and Lock opciót, de ha esetleg még sem zárta vissza, akkor Fastboot módban kiadott fastboot oem lock paranccsal újra zárható a BL.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
melyiket? amit az előbb linkeltem a global fejlesztőit...?
közben megtaláltam a global stabilt is,
ha mindenképp azt szeretnéd: [GLOBAL V9.5.6.0] -
Milestone2
nagyúr
FASTBOOT ROM-ot a MI FLASH-hoz kell leszedni.
Sajna én Fejlesztői párti vagyok...csak a fejlesztőiket tudom hol vannak.
A KENZO például itt: http://bigota.d.miui.com/8.10.11/miui_HMNote3ProGlobal_8.10.11_9c30b4df6a_6.0.zip -
Milestone2
nagyúr
Remélem az utóbbi, mer' mennék aludni, vénember lévén...
Szóval a befejezés a következő.
MTP-ben átmásolod a telefonodra a letöltött számodra megfelelő ROM-ot, azt írtad GLOBAL STABLE
és felmásolod ezt is a letöltött ROM mellé:
https://drive.google.com/open?id=1ZhHNhubh0HRajFGtzdlggF3yUodeRuA-
ez ahhoz kell, hogy a gyári ROM TWRP-vel is felmehessen.Ha mindkettő fenn van, akkor:
1. WIPE (TÖRLÉS) menüben
2. megkeresed az Advanced wipe gombot, ráböksz
3. ott kiválasztod CSAK A KÖVETKEZŐKET! SEMMI MÁST CSAK EZT AZ ÖTÖT:
data / system / cache / dalvik / art cache
4. alul elhúzod a csúszkát, ha készen van, visszalépsz főmenüig
5. INSTALL (TELEPÍTÉS) menüben kijelölöd a GLOBAL ROM-ot
6. kiveszed a pipát a Force MD5 check on all zip files - mellől
7. jobb felső sarokban lévő + ikonra kattintasz
8. kijelölöd a letöltött lazyflasher....zip fájlt is
9. majd elhúzod alul a csúszkát, hogy telepítse a 2 fájlt
10.imádkozol és ha felül a végén success-t ír ki ,akkor
11. Reboot to system+ 1 az első BOOTOLÁS nagyon sokáig tarthat! De ha előbb megjelenik a MI logo, alul Unlocked felirat, majd nem sokkal ezután megjelenik az Android felirat 3 kis pöttyel akkor el lehet menni elszívni egy cigit, vagy kávézni, sörözni...akkor már jó úton jár a telefonod a beindulás felé (akkor van baj, ha megint csak MI logo, de ilyen remélhetőleg nem lesz)
Remélem 30-45 perc múlva újra működő telefon lesz a kezedben, az általad kiválasztott MIUI-val.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Hát ezt neked kell tudnod...
DCIM a fényképek
De nézz körül más is fontos lehet. Music, Pictures, esetleg egyéb más Movies (kinek mi fontos) nekem a Downloads is tele szokott lenni hasznos dolgokkal...
Ha a mentéssel készen vagy, jöhet a TWRP végleges felégetése
Letöltöd a telepíthető verziót
https://drive.google.com/open?id=1yRcEioTLsD2PoYzzx7eVLdFeQq18GTRd
majd MTP kapcsolaton keresztül felmásolod a telefon pl Download mappájábaEzután a TWRP-n belül az INSTALL menübe mész.
Ott kiválasztod a DOWNLOAD mappát, majd ott a letöltött ZIP fájlt.Alul elhúzod a csúszkát, majd ha végzett a telepítéssel és felül successt írt ki
A REBOOT menübe mész és ott a RECOVEY-t választod...
S ha újraindult és valóban a TWRP-ben akkor örülsz és továbbléphetünk
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
A TWRP IMG fájlját MINDENKÉPP TÖLTSD LE.
Azért szeretem a Minimal ADB and Fastbootot, mert az egy bizonyos könyvtárba telepedik, és ha oda bemásolod a TWRP IMG fájlját, akkor biztos jó helyről akarja indítani...(ha bizonyos vagy benne, hogy tudod indítani minimal adb and fastboot nélkül is az IMG bootolást, akkor csak a TWRP-t töltsd le)
Jön a teszt, hogy elindul-e a TWRP.
A következő paranccsal:
ebben az esetben, ha minden rendben, akkor a következő kell látnod:

-
Milestone2
nagyúr
Elsőként letöltöd ezt és telepíted a PC-dre.
http://www.mediafire.com/file/rz87kfzmljiwne4/minimal_adb_fastboot_v1.4.2.exe/file
majd telepíted a PC-dreEzt is letöltöd
https://drive.google.com/open?id=1PxJtqNRfsk6cB_Mixbjyk2esbzwngbRA - ez a KENZO TWRP
és bemásolod ahová telepedett a PC-den a Minimal ADB and Fastboot programEzután elindítod a Minimal fastboot programot a PC-den.
Kis fekete DOS ablak terminal nyílik
Ekkor FASTBOOT Módban (hangerő LE és bekapcs egyszerre) PC-re dugod a telefont. Megvárod, ha driverek akarna telepíteni.
Majd beírod az alábbi parancsot:

Amennyiben minden illesztőprogram fenn van a gépeden akkor a következő (nem pontosan ugyanazokkal a számokkal, mert az az én telefonom kódsora) visszajelzést kell látnod:

Ha nem ezt látod szívás. Drivehiba.
Amennyiben olyasmit látsz, ami jelzi, hogy a telefon kapcsolat megvan a PC-vel, majd léphetünk tovább
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk, ha egy apró feliratban jeleznéd, hahó srácok "xxxxxxxxx(helységnév)" közelében keresek segítséget, könnyebb lenne.
1. nyitott BL? vagy még az a fajta eustockos, amit ráerőszakoltak zárt BL-re?
2. TWRP van fenn?
3. fastboot mód van még? (hangerő le és bekapcsológomb egyszerre nyomva tart fastboot módig) -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Bootloader nyitás most már időnként
1440 óra a várakozási idő! (Thanks for this info: Acaca)
http://en.miui.com/thread-3696038-1-1.html
...de lehet hogy ez csak nekem új infó...
-
Milestone2
nagyúr
POCOPHONE új MIUI Launcher-t is hozott magával amit ki is lehet próbálni:
http://en.miui.com/thread-3618562-1-1.html
-
Milestone2
nagyúr
És a végére egy MIUI10 GLOBAL ROM megjelenési sorrend kép:

Forrás: en.miui.com -
Milestone2
nagyúr
Csendben elsütött FONTOS INFORMÁCIÓ
ROM letöltőoldalak egy kis (de nem meghatározott) időre leállnak.
http://en.miui.com/thread-2804733-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
1. Hívd fel Őt, kérdezd meg mennyiért cserél: (30) 285 9833 Budapest, Kassai utca. Kassai utca. 3ezerert cserelt nekem usb aljzatot. Azonnal megcsinálta, fel ev garival várni sem kellett.
2. Ha ő nem, akkor a SpeMALL magyar "szervíz":
Cég: Sultan mobilszerviz
Cím: Magyarország, 1135. Budapest, előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés
Telefonos elérhetőségem nincs, az alábbi címeken érsz el:
- sultanmobilszerviz@gmail.com
- www.facebook.com/sultanmobilszerviz
- http://hardverapro.hu/apro/csajnafoon_szerviz
Kapcsolattartó: Zoli3. Ha ők sem akkor még ezt megkísérelheted: http://hardverapro.hu/apro/csajnafoon_szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Xbox tulajok OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-mint a Stabil Ellenes Liga elnöke-
");