Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeno79
őstag
Xiaomi.eu megint megcsinálta a heti heti romot.
Kérdés: zárt BL-re (de van twrp-m) lehet-e multi romot telepíteni? jelenleg RR van, csak érdekel. -
-
t.roby90
tag
Sziasztok!
Korábban nem lehetett a global devet fastboot módban flashelni zárt bl mellett. Ez továbbra is így van? vagy most már lehet, zárt bl-re is? -
Sziasztok
Nekem global 6.11.3 developer van fent , de most már 2 hete nincs frissítés, tud esetleg valaki valami infót hogy miért és mikor várható legközelebb? -
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
újra lett húzva a telóm, a legújabb 11-es eu-s rommal
szóval csodás 6.0 van rajta
jogosultságokkal kapcsolatos problémák léptek fel,
pl:
kameránál - nem tudom engedélyezni a helymeghatározást, hiába nyomok rá, nem történik semmi,
ugyan ez a jeleneség, a OneDrive kér engedélyt a képek eléréséhez, ott sem tudok az Engedélyezre kattintani..
Hol tudom máshogy megoldani hogy fussanak?
a Miui felületen próbáltom ott nincs erre lehetőség.. :/
illetve a visszajelző led nem működik, a messenger esetén, -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bozarjoska #20646 üzenetére
Köszi megvan,😉 widgetek között a nèvjegyet kell létrehozni, ès ott nem vettem észre,hogy van a megtekintésen kívül van olyan lehetőség, hogy gyorshívás.
-
KurtCobain
őstag
válasz
zeno79 #20684 üzenetére
Ha nincs vele problémád, akkor nem muszáj...
Én a Radon-t vagy az Agni-t ajánlom. Radon-ban választhatsz, hogy legyen-e minimális oc, vagy hogy teljesítményre vagy akkura legyen optimalizálva, vagy a kettő között.Ha kernel flashelése előtt csinálsz mentést a system-ről meg a boot-ról, akkor utána vissza tudsz állni a gyárira. (A system-ről azért kell, mert van olyan kernel, ami a system-en is módosít.)
Én egyébként visszaraktam az októberi RR-et, mert xposed-dal bootloop-ol. A novemberi security patch-csel akad össze. Várom a javítást.
-
zeno79
őstag
válasz
KurtCobain #20681 üzenetére
Szia!
Ha külső kernel nélkül is tökéletesen minden működik a novemberi RR-ben, te ajánlanál ettől függetlenül kernelt, mondjuk takarékossági okból? Ha igen, melyiket? -
madrac
senior tag
-
KurtCobain
őstag
válasz
JJazon #20678 üzenetére
TWRP-ből flasheld ezt.
Azokat a fájlokat törli, amit ktommy91 írt.
-
martin555
aktív tag
válasz
ktommy91 #20679 üzenetére
tisztelt urak
hiába dugok be bármiféle fülhallgatót, nincs hang a fülhallgatóban és nem is jelenik meg headset ikon a felső sávban.
redmi note 3 pro kenzo 2GB cyanogenmod13 + firmware.zip.
4 fülessel próbáltam, mind működik máshol ezzel egyik sem, mikrofonossal is és simával is.
-
ktommy91
addikt
válasz
JJazon #20678 üzenetére
Valami bug, CM alatt is ez van ha visszarakod a backup-ot. TWRP fájlkezelővel törölni kell néhány fájlt és be fog engedni. Menj a data/system mappába és töröld ezeket: gatekeeper.password.key, gatekeeper.pattern.key, locksettings.db, locksettings.db-shm, locksettings.db-wal
-
JJazon
tag
Sziasztok. Kipróbáltam ma néhány romot, előtte csináltam mentést a 6.11.10-es miuiról. Visszaraktam, viszont bekapcs után nem hajlandó beléptetni a kódommal (fp restart után nem megy, kell a kód) pedig biztos, hogy ez van rá beállítva, lockolja a telefont. Lehet ezzel kezdeni valamit? Mi lehet a baja?
-
madrac
senior tag
Srácok, mintha azt olvastam volna hogy a modemnek is köze lehet az ujjlenyomat olvasóhoz. Próbáljátok ki au xda fórumon a radon kernel témájában a 2. hsz-ben lévőt. Azt hiszem ott van. Twrp alól telepíthető. Most nem tudok linkelni.
-
RVR400
veterán
válasz
WhiteWalker #20668 üzenetére
Ööö, Neked nem FPC van benne véletlenül?
-
Charlie Gordon
aktív tag
Meg lehet oldani duál sim esetén, hogy bizonyos embereket vagy csoportot az egyik sim-ről hívjam, a többit a másikról ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
golyós #20673 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a RR rommal.
De az ujjlenyomat olvasóval kezdetek óta szívtam. Eddig nem működött , vagyis egyszer sikerült mukodesre birnom.(RR alatt mindez)
Majd miután valamelyik nap múlt héten szerettem volna ismet mukodesre bírni , bootloop lett a vége . Nah akkor raktam fel az official RR romot és ma gondoltam megnézemhogy ityeg a fingerprint. Ha már benne van a készülékbe úgy használnám azért .
Innne kezdődik a "kálvária".
Egyébként hibátlan a rom. -
golyós
addikt
Kezdem azt hinni, hogy ti valami önszopatós betegségben szenvedtek.
Egyszerűen fájdalmat éreztek ha valami müködik?Ha végre találtok egy romot ami esetleg használható, azonnal felraktok egyet ami nem jó. Nem értem én ezt.
-
batai15
félisten
érdekes nekem megy radon kernel goodix opcióval is, de agni kernel is támogatja tutira.
-
warchef
tag
válasz
A goodix patchet a rom telepítése után közvetlenül kell. Én így csinálom: cm13 firmware, rom, goodix patch, gapps, supersu, kernel(radon)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Huh , azt kihagytam hogy official RR 5.7.3-ra raktam fel az official 5.7.4 novemberi kiadást.
Viszont arra emlékszem mikor az 5.7.3-at tisztán telepitettem nem volt a kezdő lépéskor ujjlenyomat választás,vagy ha volt is én atugrottam. -
WhiteWalker
nagyúr
"i have a problem, i have a fingerprint, i have a fingerprint problem."
Szóval RR új ( simán twrpbol raktam fel a regire updatekent) + Radon Kernel 3.01 van fent és nincs ujjlenyomat olvasom ismét.
Felraktam a Radont többször is , goodix beállítással is , de semmi.
A biztonsági opcioban nincs ilyen lehetőség a smart lock alatt/elott.Mar a goodix patchet is felraktam , de attól bootloop lett a vége , szerencsere volt mentésem.
A CM firmwaret is próbáltam több fajtát is de semmi.
Nincs ötletem hogy lehetne elvarázsolni...esetleg valakinek ötlet?
-
zeno79
őstag
válasz
cbrfireblade #20665 üzenetére
Gratulálok!
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
zeno79 #20664 üzenetére
ja ja olvasom a fórumot és látom mikkel találkoztok.... az én szívem nem bírná
Pedig meg kellene csinálni a a developer rom felrakását (a magyar nyelv miatt lenne jó nekem).
A morelocale-t végül sikerült életre keltenem,így legalább már egy része tud magyarul a telefonnak. -
zeno79
őstag
válasz
cbrfireblade #20663 üzenetére
Ó, ha tudnád mi mindent kibír ez a telefon, a sok félkész, kókány, portolt custom romok mellett... a sírból is vissza lehet hozni!
Az, hogy egyszer-egyszer nem tud csatlakozni a kamerához előfordul miuinál is, igen sajnos, de ne aggódj, semmi gond (nem jellemző). -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv
Tegnap este fényképezni akartam,és mikor rányomtam a gmbra, azt írta ki, h "Don't connect to camera" . Újraindítottam a telefont, de továbbra sem működött, utána a kamera beállításokban rányomtam a gyári beállítások visszaállítására és utána minden ok lett. Pedig nem nagyon volt benne állítva, csak h 16:9 és a képminőség high legyen.Gyári global rom van rajta, hozzánemértés miatt nincs is piszkálva a telefon, úgyhogy nem tudom miért kattant be. Engem már ilyenkor is lever a víz, nem is tudom mi lenne ha mókolás közben kapnék egy téglát
-
mellé
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna számomra linkelni egy 7.3.6 stabil rom előtti fastboot developer romot? A lényeg, hgoy a fastbootal feltett dev romra ráfrissíteném a 7.3.6 stabil zip -et.
-
zeno79
őstag
válasz
belavagyokbp #20655 üzenetére
Szia!
Én 2/16-os verziót használok, nekem elég. Nem kezd el "akadozni", de a Miui esetleg hajlamos bezárogatni háttérben futó dolgokat. Egyes régebbi miui verziók gyakrabban töltik újra pl. a weboldalt ahelyett, hogy elő tudná hozni a háttérből....
Szerintem bőven használható a 2GB-os változat, főleg, ha annyira kedvezően hozzá tudsz jutni. Valaki szerint nem érdemes már ilyet venni. Egyeseknek meg a tizensok giga is kevés lenne.
Nálam is fut a FB, messenger, whatsapp, böngészek, rádiózok, zenét hallgatok, fényképezek, navigálok vele, akár ezek kombinációját egyszerre, semmi zavaró akadás vagy újratöltés nincs. Persze nem több száz böngészőfül van egyszerre nyitva, minek?
Én teljes megelégedettséggel használom ilyen szempontból a 2gigásat mind Miuival, mind CM/RR-el, és megkockáztatom hogy itt is közülünk akinek 2-ese van az is. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
zeno79 #20657 üzenetére
Igazából nekem a stabil rom tökéletes lenne, mert ott ami nem kell, tudom tiltani és mellette meg lehet frissíteni. Csak ez a k.rva dual SIM-es móka nem megy. De basszus, ment régebb, csak égett a p.csám és kiváncsiságból feltettem a developer romot...majd amikor a stabil romot vissza akartam tenni, akkor láttam,hogy dual sim nuku működni onnantól valamiért.
-
zeno79
őstag
válasz
V.Stryker #20654 üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok hogy én "kedvelem" a sima android felületet.
Nálam mindenféle mókolás nélkül megy a CM, RR stb. rom, csak a cm13-firmware.zip kell és kész. Most is, hogy zárt a BL-em simán megy mindenféle kernel meg patch nélkül MINDEN.
Használj MIUI dev romot, és rootold, fagyassz/törölj ami nem kell. E nélkül én sem bírtam használni a miui-t.
Egy rakás dologtól (bloatware) meg lehet szabadulni így. Ha nem is használod a szkriptet, innen vehetsz tippet mit lehet és mit nem. Persze csak okosan! -
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok,
2/16gb-s változatról mik a vélemények? Barátnőmnek szeretnék új telefont venni, nekem 3/32gb van, viszont a 2/16-osat olcsón betudnám most szerezni. Sok különbség van a kettő között? Memória zabáló programok alatt (facebook/messenger/viber) sem telik be a ram/kezd el akadozni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20652 üzenetére
Nekem nem jön be az RR rom, próbáltam már. Nem viselem el ha valami nem működik, pl. az ujjlenyomat olvasó történetesen. Illetve a google gyári beállításkezelője kiborít, képtelen vagyok használni.
Igazából mondom az a furcsa, hogy feltettem a 7-es és 8-as stabil romot fastboot verzióban és ha bent van két SIM, akkor egyszerűen egyik sem csatlakozik fel, csak próbálkozik. Régebb linkelt youtube videó alapján tegnap próbálkoztam, de nem jött be.
Visszateszem fastboottal bármelyik developer romot, akkor meg simán szépen működik. Viszont developer romnál a sok szar alkalmazást meg se törölni, se tiltani nem lehet, ezért annyira nem komálom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
V.Stryker #20647 üzenetére
Én DUAL simmel használom a legfrissebb RR romot.
Nem volt vele gond , ahogy eddig sem az előző kiadásokkal.
Nekem ez tűnik a legstabilabbnak.
Radon kernel 3.01 van rajta.
Állandó mobilnet kapcsolat mellett volt 6ó 57p SOT sikerült összehozni vele.Egyedül az ujjlenyomat olvasó opció nem megy. Nem jelenik meg a biztonsági opcion belül
-
Pubszon
veterán
Be jött a nyuszi egy répával.
Ujra indult a UI.
Ez mi?
Már másodjára volt ilyen amit láttam. -
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Most lettem gazdája egy ilyenke telefonnak. Az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy hogyan tudok gyorshívás gombokat létrehozni? Tehát, hogy bizonyos neveket, tel számokat egy érintéssel tudjak hívni.
Köszi
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20637 üzenetére
Kabbe
-
V.Stryker
nagyúr
Mea culpa!
Basszus, fent volt az ufós recovery + rootolt global dev. Bootloader nyitva. Mondom feldobom az eu -s romot recoveryből... wipe data, cache, dalvik, system.... install zip majd reboot.... teló nem indul. Mi több, egyedül fastbootba tudom tenni, még csak recoverybe se.... természtesen visszazárt a bootloader.
Mondom az anyja p.csáját, kinyitom...engedély megvan, már vagy tucatszor nyitottam. Erre... not supported your device... mi vaaaan? Most még mindig tart ez a nyitási hercehurca és pont akkor zárt vissza, mikor nem tudok nyitni?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy fastboot romot, ami global stable 7.3.6?
-
Silenzio
addikt
Még egy kérdés. Beüzemeltem a készüléket, és 4G-n a Google Playből nem tudok letölteni. Van, ami 20-30KB-tal csorog, van amire csak azt írja: "Letöltés függőben". Más találkozott már ilyesmivel? A 4G rendben, az adatcsomag rendben, a böngészés veszett gyors. Van ötletetek? Előre is köszi.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok. Edigitalban ma vettem egy Redmi Note 3 Special Editiont. Ha minden igaz, ez a Kate-verzió, ugye? Ezek szerint az ezen a linken kapható kiegészítők egyike se jó hozzá, ugye? Max a védőfólia. Előre is köszi a választ.
-
törölt tag
válasz
bozarjoska #20615 üzenetére
Köszi meglesem.
-
-
sunnyi
csendes tag
válasz
bozarjoska #20616 üzenetére
Kösz, Igen az volt a progléma, felraktam Global Dev Romot, utánna TWRP-t most az a problém twrp nem látja, a belső tárhelyet.. rámásoltam korábbi backup-ot, de semmi.. 0-nak mutatja. Erre lehet valami megoldás?
-
-
válasz
Milestone2 #20607 üzenetére
Nem nagyon tudok EDL módba menni..
Hiába nyomom a gombokat, feljön egy bazi nagy telefon ikon középen, csatlakoztatom, de ennyi...
-
tlala
addikt
válasz
sunnyi #20610 üzenetére
Próbáld meg így újrahúzni MiFlash-el, ADB nélkül.
Nekem sikerült visszahozni a telót. -
Siriusb
veterán
válasz
WhiteWalker #20611 üzenetére
Gyárit nem érdemes törölni tiltani, mert mindenféle problémák fordulhatnak elő, s vészhívások sem mennek harmadik féltől származó tárcsázóval. Ezek általában a gyári tárcsázóra épülnek, nem váltják ki 100%-ban.
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #20611 üzenetére
Az, hogy a gyárit letiltottad. Így nem fog működni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah tegnap nyigtam hogy lecserelem a tarcsazot.
Ma még is tettem , felraktam defaultnak az Ex Dialert és letiltottam a gyári stock droidot.
Ma hívtak , csak hang volt , a tárcsazó feluletét nem dobta be. Még jó hogy tudtam hogy a home gombbal fel tudtam venni.
Nah már most mi lehet a gázgéza??
Alapértelmezetnek pedig az Ex Dialer van beállítva. -
törölt tag
Sziasztok. Aki használ CM14-et hívásnál lehet hallani a másik felet? Próbáltam több romot,de egyiknél sem hallok senkit,ill. engem sem hallanak. Van erre valami megoldás
-
zeno79
őstag
válasz
Milestone2 #20607 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni!
Mármint hogy lezárt telefont csak EDL-be lehet flashelni. -
WhiteWalker
nagyúr
Az alap ertelmezett letöltés kezelőt hol lehet megváltoztatni? Leszedtem az office suit prot és most azzal tölt le mindent.
(Cm13 RR) -
-
Na kicsit elakadtam.
Jött hozzám egy RN3 Pro, Global Stable rommal.
Szeretném DEV-re frissíteni, megpróbáltam a MIFlash-sel, és olyat írt ki, hogy : remote: Device is locked
Hol a hiba? Fent van minden driver, látja a telefont, viszont ezt dobja ki.
Eddig úgy rémlett ,hogy simán flashelhető DEV romra.
Fastboot-ban vagyok, legutóbb ezen tudtam flashelni, habár rémlik, hogy telefonja válogatja, valamelyik csak EDL-ben hajlandó. / hangerő fel + power?
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #20602 üzenetére
találtam pár témát aminek van sötét változata is estére, így jó lesz.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #20597 üzenetére
végül exdialer lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest