Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
headhunter86 #21266 üzenetére
Én, de kapott Global Dev-t. Igazából nem értem mire nem jó ebben az állapotában. Sok a vergődés nem megy meghalt nem nyit zár miegymás. Én néha feltolom az OTA-s szoftvert ha pár kísérleti nyúl kipróbálta és ennyi.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Siriusb #21297 üzenetére
+1
batai15: Haaat a mem kezelés lehetne talán jobb , de én nem veszem észre CM után a különbséget.
CM nekem nem ment az ujjlenyomat olvasó, az 5GHz és 2.4Ghz közötti wifi váltás/kapcsolodas, a képernyő fordulás sem volt a legtökéletesebb...így hirtelen ennyi a CM ellen. -
Siriusb
veterán
válasz
batai15 #21276 üzenetére
SMS Backup & Restore Híváslista + sms mentés/visszaállítás. Évek óta használom.
-
blod001
tag
MIUI szvsz. nem lassabb, mint a CM. Szerintem egy kicsit bebeszélitek magatoknak, hogy gyorsabb és pörgősebb a rendszer. Nem tudom már pontosan mi az app neve, de van egy benchmark amivel a telefonra telepített appokat be lehet tenni és egymás után elindítja őket, majd a végén kapsz egy log file-t, hogy mi hány mp alatt nyílt meg (ezt szokták csinálni a menő youtube-osok is, csak nevetségesen egyszerre próbálják megnyomni az ikonokat) Nos amikor rengeteg szabadidőm volt csináltam egy ilyen tesztet MIUI-n és CM-en is, radon kernellel és stock kernellel. Az eredmény az volt, hogy overall a MIUI gyorsabban nyitja meg appokat. Persze ez beállításoktól meg build-től is függ, de akkor is kétlem, hogy a CM annyival gyorsabb lenne a MIUI-nál, hogy ez használat közben szabad szemmel észrevehető legyen.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #21290 üzenetére
lasabb, ramot szvsz sokkal szarabbul kezeli, ill nincsenek benne azok a kényelmi funkciók sem amikhez hozzá szoktam, de pozitívum az egy kezes mód!
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #21288 üzenetére
több a negatívum mint pozitívum az rr-el szemben.
Rr-el 2 gondom volt: képernyő nem mindíg fordult el, valamint volt hogy rájött hogy ujlenyomat után is jelszót kért. -
batai15
félisten
Hát már meg bántam, 1 óra alatt rájöttem hogy közel nem nyújt annyit a miui mint az rr, szal ha erőt veszek magamon ismét kezdhetek romolni
-
han_lev
senior tag
Sok "egyszerűbben" használónak egy egyszerű tapasztalatmegosztás.
Én személy szerint azt várom el a telótól:
- legyen magyar menüs, lokalizációs
- működjön lehetőleg minden rajta, amire egy okostelefon használatánál szükségem van (email, gps, facebook, skyp, viber, vpn, stb.)
- alkalmanként frissülnön (ez azt jelenti, hogy foglalkoznak vele okosabb emberek, javítják a hibáit miegymás)Ennek érdekében az összefoglaló szerint jártam el, és addig jutottam, hogy feltettem a Global Developer romot.
- amin nekem minden működik ( a chrom böngésző helyett chrom dev-et használok, tökéletes Playből letöltve)
- frissül.A Global Developer-ig eljutni nem túl nehéz. Nem is kell hozzá BL (Boot loader) nyitás. Először Global Stable Mi flashel ( ha jól emlékszem) aztán TWRP- ből a Global Dew.
Ha valaki nem tudja mi a TWRP, nem biztos hogy jó ötlet elkezdeni. De utána lehet olvasni. Én úgy fogalmaztam meg magamnak, hogy egy "elő" vagy "alap" rendszer, amit egy speciális indítási módszerrel bootoltatsz be, és abból kiindúlva telepíthetsz fel új rendszert a telóra. (nem kell hozzá számítógép)
A "flasheléses" módszer, jelen esetben a Miflas, az EGÉSZ telefont képes "legyalulni", és újratenni (a BL kivételével) így TWRP-t is legtöbbször ezzel nyomjuk rá a vasra.
Én így látom egyszerűen. Remélem segített. -
blakey
titán
válasz
Természetesen sokan vagyunk akik "csak" használják, Global Dev-et használok és ennyi, semmi probléma nincs csak figyelni kell, hogy az új frissítés jó-e vagy sem.
-
RVR400
veterán
válasz
batai15 #21279 üzenetére
Inkább innen, ha updaterrel akarod csinálni.
-
batai15
félisten
[link]
innen kell nekem a qualcom verzió igaz? nehéz ki igazodni ezen a miui fórumon sokszor. -
batai15
félisten
Na én most valamit nem értek.
6.10.13. romot akarok fel flashelni, nem twrpbből.
http://en.miui.com/download-301.html#438
Innen leszedtem, de ezekbe nincs benne azok a fájlok amik kellenek.
Tehát én csak akkor fastboottal ezt tudom telepíteni?
[link]Amit linkeltem azt hogy lehet felrakni?
régebbi fastboot romot nem tudnatok linkelni ? -
batai15
félisten
Egyébként ha most vissza megyek miuira, ti az sms-eket hívás listát mivel állítjátok vissza? mármint backupot szeretnék az sms-ekről, és miui alatt vissza állítani, de root nélkül, nem szükséglet végülis nekem a root.
-
bozarjoska
őstag
És ti miui közül melyiket preferáljátok? Globál dev/stabil vagy multi dev/stabil vagy kínai dev/stabil vagy egyéb?
Oldman2
Ugyanabból az alkalmazásból kettő van a telefonon és két különböző felhasználóval tudsz belépni. -
ktommy91
addikt
válasz
batai15 #21267 üzenetére
Mióta megvan a teló custom ROM-ot használtam, de több helyen olvastam hogy a MIUI simább mint a custom ROM-ok és valóban így van. Kicsit meguntam a babrálást, mert valami mindig belerondított a képbe. Arról nem beszélve, hogy az alkalmazás kettőzéssel megvettek mert ez CM alatt csak 2 felhasználóval oldható meg, ami pedig plusz fogyasztással jár.
-
headhunter86
senior tag
Köszi a válaszokat.
Rootra talán szükségem lehet. Ehhez mit kell tennem, hol kerülhetek képbe az alap fogalmakkal. Mert nekem elég sok minden nem tiszta.
Pl. azzal se vagyok tisztába, mi ez a nyitás, csukás, melyik "mókolás" mire jó.
Ez a TWRP ha jól sejtem valami tool, amivel meg lehet csinálni ezeket a dolgokat?Azt látom, hogy le van írva, hogy kell csinálni, csak azt nem tudom melyik lépés mire jó nekem
De még olvasgatok. -
F.B.I.
veterán
válasz
Úgy hagyod ahogy van és örülsz, OTA frissítve.
-
válasz
Csomó extra funkcióhoz lehet jutni: camera2, aptx-hd, viper4android (arise sound), dual-3g simkezelés
Még van egy csomó dolog, de én ezeket használom a gyári állapotban elérhetetlen funkciók közül. De mindenkinek más extrák kellenek.
Ezek mellett plusz extra a sokkal jobb üzemidő, a gyorsabb proci, pattogósabb rendszer.
-
dacsa
senior tag
válasz
Én egyszer feltettem a global devet és azóta az van illetve frissül ahogy a gyár lehetővé teszi! Igaz root is van, de ha nincs szükséged rá akkor anélkül is lehet élni
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Most erősen gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán.
Viszont látom itt mindenki mókol össze vissza. Van aki egyáltalán úgy használja ahogy megvette? Ilyen TWRP, olyan nyitsás, global state, stb. Nem is teljesen értem mire jók ezek a dolgok.
Mi az előnye ezeknek a mókolásoknak? Sokan kockáztatnak itt a téglásításnak, de miért éri meg ennyire?
Eustock-ból tervezem a vételt, amúgy. Bár még kicsit idegenkedem az 5.5 coltol.Update: Most nézem ez a Kenzo topik, én Kate-et akarok. No, mind1, kérdés itt is releváns attól még
-
ktommy91
addikt
válasz
batai15 #21256 üzenetére
Én xiaomi.eu 6.11.24-et használok radon kernellel és szerintem kevesebb az apró lag mint a custom ROM-ok esetében. RAM-ból nyilván többet eszik, de 3GB mellett elviselhető. Amiben csúnyán kikap a MIUI, az a lemezműveletek, köszönhetően annak, hogy nem támogatja az F2FS fájlrendszert.
-
beg
veterán
válasz
zeno79 #21261 üzenetére
Az utóbbi időben (bootloop debug célból) kb. 10 alkalommal töltöttem vissza twrp mentést, egyszer sem szállt el sem az ujlenyomat sem a feloldókód. ZCX-ben ha a mount menüben minden opciót kipipálsz (amit enged), a system elől kiveszed a read only pipát, akkor a visszatöltésnél nem lesz semmilyen probléma. A restore végén a system-et újra csak read only-ként kell a mount menüben pipálni, különben visszaírja a gyári recoveryt zcx esetén.
-
zeno79
őstag
válasz
batai15 #21260 üzenetére
Nekem ilyet csak akkor csinál, ha twrp-ből visszatöltök egy biztonsági mentést. De akkor rendszeresen. Erre az esetre is van megoldás, korábban írva lett itt is.
Sima újraindítás után nem csinál ilyet, nem is olvastam még ilyenről, pedig minden héten olvasok véleményeket, egyedi hiba lehet. -
zeno79
őstag
válasz
batai15 #21256 üzenetére
Szerintem is így a legegyszerűbb. Nem értem némely embernek miért nehéz letölteni a teljes romot, és twrp-ből biztonságosan ráfrissíteni. Az inkrementális frissítésekkel előbb-utóbb csak a baj lesz.
A sebesség nem vészes, de érezhetően komótosabb mint egy cm/rr stb.
Nem tudom milyen hibára gondolsz újraindítás után? Nem használok SIM pinkódot. -
dacsa
senior tag
válasz
WhiteWalker #21257 üzenetére
+1
-
batai15
félisten
egyébként v8 sebességgel mindenki elégedett? vissza kellene rakni, kellene pár dolog ,de amulok mindig hogy az rr mennyire fluid.
ill javitva lett hogy ujra indítás után nem fogadta el a jelszót?
valamint ha akarom hogy legyen update de kell twrp hogy kell csinálni? -
zeno79
őstag
válasz
bozarjoska #21253 üzenetére
Gondolom a MoreLocale-os magyarítás az áruházas programokra azon is működne
-
Nibelis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Xiaomi Mi 5S telefont,ami jelenleg magyarul nem tud.
MIUI 8.2 és 6.11.10-es BETA verzó van rajta.
Létezik olyan ROM,amit simán telepítek,magyarul beszél és kapok hozzá frissítést?
Köszönöm a választ. -
zeno79
őstag
Jó sok fastboot rom, meg Mokee meg minden után a 28. telepítésre, és hogy épp nem állítottam be google fiókot valahogy sikerült túljutni az akadályon az eu multi rom telepítéskor. Ugyan pampog az ujjlenyomatokra, a beállítások FC üzenet, de rögzíti a lenyomatot és fel is old rá, úgyhogy egyelőre siker! Multi rom + root !
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #21240 üzenetére
-
Pubszon
veterán
Van TWRP a telón, de minden inditasnal kínai nyelven jön be hiába állítom át.
Nekem csak arra kell, hogy frissítés után újra rootoljam.
Adnátok egy jó TWRP-t telepítési leírással együtt?
Global beta romot használok. -
zeno79
őstag
válasz
"ZCX alól nem lehet a SU-t feltenni?"
De, lehet. De zcx twrp-m csak 11.03-as dev rommal van, ha más, újabb romot szeretnék, vagy stabilt, akkor a twrp-nek búcsút kell intsek (mivel zárt a BL). -
Nova96
őstag
válasz
bozarjoska #21241 üzenetére
És abból nincs gond mármint, az appok stb. nem lesz meg ,de rendszer meg lesz vagy úgy veszi a android, hogy akkor nincs?
-
batai15
félisten
válasz
na megy ez megy ez...
-
kisvaszar
csendes újonc
Valaki meg tudná osztani a miflash beta telepítőjét? Nem igazán jön be most az oldaluk, a régi meg nem hajlandó flashelni not enough storage hibaüzenettel.
-
golyós
addikt
válasz
beyruth82 #21208 üzenetére
A fényerő nekem is kb 20-25%-on van de 2 sim ,folyamatos napközbeni mobilnet, szinkronizálva 3 email fiók, rengeteg telefonálás.Most vagyok 23%-on és SOT 4óra 23 perc.A 6 óra mindig megvan de több nem jön össze, bármilyen rom volt rajta idáig.
Hétvégén wifivel volt meg a 7,5 óra.
Ne hergelj itt minket a 10 órákkal -
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #21231 üzenetére
Elvették a nyitási jogom, zárt a teló. TWRP-m csak úgy van, ha a 11.03-as fastboot romban kicserélem a recovery.img-t a zcx twrp img-jére. Így marad zárt a teló, de legalább eddig lehetett CM-en kívül mást is flashelni, így még tudtunk rootolni miui-t, de már azt se lehet.
És már 11.24-es romot sem lehet flashelni a twrp recoveryjével. Féltégla lesz -
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker #21207 üzenetére
A google még nem frissítette a telefont, de attól még az AOSP kód novemberi frissítése megtörtént. " Latest release: 6.0.1 (MOB31K) November 7, 2016; "
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #21226 üzenetére
Igen. Más út nyitni a BL-t és root jogot szerezni?
Most még a fórum is meghalt (DB ERROR), de bafnak megcsinálni a nyitási jogunkat
Megy vissza a CM és kapják be! -
zeno79
őstag
válasz
DroiDMester #21211 üzenetére
Nem akarom szemetelni a fórumot, de nem hagy nyugodni a zárt BL-re eu multi telepítése.
Fényképet is csináltam. Ilyeneket dobál. Net van, mert googlet beállítottam, utána jönne a mi fiók.
Ha viszont kiveszem a SIM-et, és visszamegyek a wifihez és elfelejtetem a hálózatot, akkor pedig ezt írja.
De hát könyörgöm, ez a fiók az enyém! Azt szeretném használni. De még SKIP-pelni sem lehet, sem egyéb módon bejelentkezni, sehogy!
A i.mi.com-on már az eszközkeresést is kikapcsoltam, de semmi hatása.
Amúgy meg bármire nyomok a telón, a felső 2 hibaüzenet van, bármit csinálok!!! -
batai15
félisten
egyébként a xiaomi oldalon lévő témákat hogy lehet importálni?
-
-
Siriusb
veterán
válasz
WhiteWalker #21202 üzenetére
November 1.
-
zeno79
őstag
válasz
DroiDMester #21211 üzenetére
Köszi. Akkor lehet teszek egy próbát egy korábbi fastboot dev romban cserélni és arra telepíteni eu multit, hátha jó lesz.
Már nem tudom ki írta, de neki sem ment az azonosítás/belépés/kihagyás a telepítő-varázslónál.
Lehet mégsem fogom kipróbálni, egyre több rosszat olvasok a 11.24-ről... -
boken
senior tag
Sziasztok,frissítettem a romot Xiaomi.eu 11.24 verzióra,minden hibátlanul megy kivéve a Gmail Appot mert az folyamatosan le áll.wipe-ok meg voltak gmailt is újra tettem de nem akar menni.Valakinek ötlete?
-
-
zeno79
őstag
válasz
DroiDMester #21196 üzenetére
Megmondod melyikből milyen verziód van?
Melyik fastboot dev recoveryjét cserélted ki a zcx twrp-re, és erre a twrp-re melyik eu multi romot telepítetted?
Mert nekünk ebből a twrp-ből telepítve sem global stabilt, se más miuit nem lehet használni. -
válasz
bozarjoska #21205 üzenetére
Én nem csak böngésztem.Játék(darkness reborn),facebook,messenger,viber,chrome,play zene,email,videó nézés tv-re kapcsolva screenmorninggal,stb.
Iphone 6-al ki van zárva,hogy ilyen kijzőidőt produkálj olyan használattal mint az én tegnapim.
A mobilnetet azért nem használom mert ha otthon vagyok és van wifi minek menjen a mobilnet is teljesen feleslegesen?Munkanapokon hasznalom főleg ha éjszakás vagyok de akkor is rendre kijönnek a 7 órás kijelzőidők.A fényerő pedig nekem elég 20%-on.Ha otthon vagyok és kimegyek az erkélyre felhúzom a napfény miatt majd vissza.Ugyan ez ha utcán vagyok.Zárt térben nincs többre szükségem.Bántja a szemem. -
Pubszon
veterán
válasz
WhiteWalker #21202 üzenetére
2016-11-01
-
válasz
belavagyokbp #21198 üzenetére
Egy sim kártyával és csak wifivel.Tegnap nem használtam a mobilnetet,szabadnapos voltam.Hajnal 4-kor vettem le a töltőről és éjfél után csináltam a képet.20 órás üzemidő.Durva,hogy a 20 órás ébrenlétemből 10 órát a telefont nyomkodtam.
Akkor is brutális szerintem,hogy egy teljes nap alatt alig lehet lemeríteni a telót.Ilyent én még nem láttam más telefonnál. -
WhiteWalker
nagyúr
Megnézem valaki akinek a 6.11.24- és rom van fent , abban a biztonsági hibajavito csomag mikori dátum u? (Settings/about telefon és ott irja)
-
XenHai
senior tag
válasz
belavagyokbp #21198 üzenetére
Nálam is 2 sim van. mobilnet nincs mindig be kapcsolva .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest