Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zeno79
őstag
válasz
Boss81 #20440 üzenetére
Mindenkinek más szempont a fontos. Ha te OTA frissülő romot akarsz, akkor csak a global. Ha magyart is akkor global dev. Viszont ebben lehet kis rizikó, de sztem nem vészes, sokan használják. Ha tudsz BL-t nyitni és stabil magyar kell, akkor mindenkepp eu multi, akkor viszont nincs OTA, kézzel kell frissíteni, de stabil úgy is ritkábban frissül. Az eu multi sztem nagyon jó, ki van gyomlálva a felesleges dolgoktól. Tegnap épp azt akartam feltenni csak nem enged BL-t nyitni, ezért most global deven vagyok.
-
madrac
senior tag
válasz
Boss81 #20285 üzenetére
A telefonban a beállítások menüben vagy hol van az opció ahol be kell lépni a miui account-ba. Illetve le kell tölteni hozzá az unlock programot is a számítógépedre a honlapjukról. De ahogy mondták, próbáld meg a leírást követni. Először kérelmet kell írni nekik, hogy nyitni szeretnél és ennek elbírálása napokat, vagy heteket is igénybe vehet. Mondjuk kicsit elavult lehet a leírás, mert már rég meg lehet írni a kérelmet angolul is szerintem kínai helyett. Ha jól tudom onnan tudod, hogy megkaptad az engedélyt, hogy engedi letölteni az unlock programot a számítógépedre. Szóval ez a hivatalos nyitási procedúra nagyvonalakban.
-
válasz
Boss81 #19764 üzenetére
Elvileg ezt kell írja, igen.
Megpróbálhatod még esetleg az elérési útból eltüntetni a spec. karaktereket és lerövidíteni a hosszát, bár szerintem ha ez lenne a gond, akkor nem is kezdene el flashelni.
Másik USB port? Lehetőleg 2-es legyen, ne 3-as. Ha asztali gép, akkor alaplapi port legyen, ne előlapi.
Nem rémlik igazából, hogy más lassú flashelésre panaszkodott volna korábban... Ez melyik ROM egyébként? Mappanév alapján valami júliusi, az nem most volt már.
#19765: A logokban sem látok hibát, azt leszámítva persze, hogy csiga lassúsággal flasheli a system.img-t...
-
válasz
Boss81 #19762 üzenetére
Eszközkezelőben miként ismeri fel a telefont? Lehet a Windows frissítette automatikusan a driverét valami nem működő verzióra, ha ez történt, akkor manuálisan kellene betallózni neki a drivert amit a MiFlash csomagolt ki telepítéskor, esetleg ha nem aláírt a driver az is okozhat gondot, ilyenkor ennek az ellenőrzését ki kell kapcsolni Windowsban, hogy betöltődjön.
MiFlash logfájlját feltehetnéd esetleg pastebin-re vagy valahová, hátha ír valami használhatót.
Windows 10-zel egyébként sokan szívnak, ha van 64bites Windows 7-es gép kéznél, az megérne egy próbát.
-
T1k3
tag
válasz
Boss81 #19731 üzenetére
Mivel nincs pont, az esetedben... ezért írtam, hogy szerintem a MiFlash verzió lesz a probléma. Link az előző hsz-ban de itt egy alternatíva: MiFlash Beta.
-
T1k3
tag
válasz
Boss81 #19728 üzenetére
Ugyan ezen utat jártam végig én is: #19700
Vissza cseréltem a fájlokat az eredetire, a mappa névből eltávolítottam a pontot és gond nélkül lefutott. (Win10, MiFlash Beta)
Szerk.: Szerintem a verzió a probléma.(#19720) RVR400: Mert az összefoglalóban az van, hogy Dev ROM-ot nem ajánlott...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest