Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1k3
tag
válasz Boss81 #19725 üzenetére
Ebbe belefutottam én is a minap: #19697
Két fájlt kell kicserélni a ROM-ban: "Flash_all.bat" és "Rawprogram0.xml":Méyvíz, majdnem az oldal alja.
Viszont ha a pontot kivettem a mappa nevéből akkor file change nélkül is lefutott simán."Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
válasz Boss81 #19728 üzenetére
Ugyan ezen utat jártam végig én is: #19700
Vissza cseréltem a fájlokat az eredetire, a mappa névből eltávolítottam a pontot és gond nélkül lefutott. (Win10, MiFlash Beta)
Szerk.: Szerintem a verzió a probléma.(#19720) RVR400: Mert az összefoglalóban az van, hogy Dev ROM-ot nem ajánlott...
[ Szerkesztve ]
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
válasz Boss81 #19731 üzenetére
Mivel nincs pont, az esetedben... ezért írtam, hogy szerintem a MiFlash verzió lesz a probléma. Link az előző hsz-ban de itt egy alternatíva: MiFlash Beta.
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
senior tag
válasz Boss81 #19762 üzenetére
Eszközkezelőben miként ismeri fel a telefont? Lehet a Windows frissítette automatikusan a driverét valami nem működő verzióra, ha ez történt, akkor manuálisan kellene betallózni neki a drivert amit a MiFlash csomagolt ki telepítéskor, esetleg ha nem aláírt a driver az is okozhat gondot, ilyenkor ennek az ellenőrzését ki kell kapcsolni Windowsban, hogy betöltődjön.
MiFlash logfájlját feltehetnéd esetleg pastebin-re vagy valahová, hátha ír valami használhatót.
Windows 10-zel egyébként sokan szívnak, ha van 64bites Windows 7-es gép kéznél, az megérne egy próbát.
-
senior tag
válasz Boss81 #19764 üzenetére
Elvileg ezt kell írja, igen.
Megpróbálhatod még esetleg az elérési útból eltüntetni a spec. karaktereket és lerövidíteni a hosszát, bár szerintem ha ez lenne a gond, akkor nem is kezdene el flashelni.
Másik USB port? Lehetőleg 2-es legyen, ne 3-as. Ha asztali gép, akkor alaplapi port legyen, ne előlapi.
Nem rémlik igazából, hogy más lassú flashelésre panaszkodott volna korábban... Ez melyik ROM egyébként? Mappanév alapján valami júliusi, az nem most volt már.
#19765: A logokban sem látok hibát, azt leszámítva persze, hogy csiga lassúsággal flasheli a system.img-t...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
madrac
senior tag
válasz Boss81 #20285 üzenetére
A telefonban a beállítások menüben vagy hol van az opció ahol be kell lépni a miui account-ba. Illetve le kell tölteni hozzá az unlock programot is a számítógépedre a honlapjukról. De ahogy mondták, próbáld meg a leírást követni. Először kérelmet kell írni nekik, hogy nyitni szeretnél és ennek elbírálása napokat, vagy heteket is igénybe vehet. Mondjuk kicsit elavult lehet a leírás, mert már rég meg lehet írni a kérelmet angolul is szerintem kínai helyett. Ha jól tudom onnan tudod, hogy megkaptad az engedélyt, hogy engedi letölteni az unlock programot a számítógépedre. Szóval ez a hivatalos nyitási procedúra nagyvonalakban.
[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz Boss81 #20440 üzenetére
Mindenkinek más szempont a fontos. Ha te OTA frissülő romot akarsz, akkor csak a global. Ha magyart is akkor global dev. Viszont ebben lehet kis rizikó, de sztem nem vészes, sokan használják. Ha tudsz BL-t nyitni és stabil magyar kell, akkor mindenkepp eu multi, akkor viszont nincs OTA, kézzel kell frissíteni, de stabil úgy is ritkábban frissül. Az eu multi sztem nagyon jó, ki van gyomlálva a felesleges dolgoktól. Tegnap épp azt akartam feltenni csak nem enged BL-t nyitni, ezért most global deven vagyok.
-
-
beg
veterán
válasz Boss81 #20712 üzenetére
Én csak a tapasztalatokat olvastam, az alapján nem tettem fel. Nekem bejön a részlegesen fagyasztott (amikre nincs szükségem) MIUI global dev.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
bozarjoska
őstag
-
spileraaa
senior tag
válasz Boss81 #20096 üzenetére
Ez engem is érdekelne a kérdésre akkoriban nem jött válasz így bemásolom újra
Sziasztok
Tud esetleg valaki olyan vagy ahhoz hasonló tokot mint a "Love Mei" ütés víz por álló tokjai a redmi note 3-ra ?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest