Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
dacsa
senior tag
válasz
Criminal017 #16097 üzenetére
Ez így tök jó. A mélyvíz szerint viszont akkor ez félre érthető.
-
Cruzito76
csendes tag
Azt ugye jól gondolom, hogy ez még nem a nemzetközi változat?
-
tlala
addikt
Szerintem a teteje magasabb a B20 antenna miatt, így a fólia/üveg kivágásait a helyére húzva fent marad ki 2-3 mm, ami valószínűleg egy a fül bőrét nonstop borotváló koszfogó él lesz.
Mondjuk ez szerintem sem akkora dráma, de az már szomorúbb, hogy egyetlen minőségi kemény tok/hátlap (Nillkin, stb.) sem passzol rá, ami az eredti Note 3 pro-hoz készült. -
pron2ooo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy mókolt ROM-os RN3-om. (7.3.6.0.0(LHOCNDD))
Szeretnék rá MIUI8-at, olvastam a mélyvíz rovatot, és azt találtam:
"A MIUI8 alapú romokat mind lehet flashelni. <-Egyelőre nem biztos, csak saját felelősségre."
Megbízható, ha egyből felteszek egy MIUI8 Global Stable-t, utána pedig egy developert, vagy tegyek fel egy MIUI7 Global stable-t majd developert, és az gondolom? OTA-n frissül majd MIUI8-ra. -
kop8
őstag
Tegnapelött lenulláztam a telat, tegnap jo volt nem merült mint gyorsan pedig sokat nyomkodtam estére 49en volt, ma meg allig nyomkodom de már 75ön van csak!
Hogy lehet ez??
Miota miui8 van rajta azota csinálja ezt, hiába lett lenullázva is... -
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #16083 üzenetére
Sajna ezen a fórumon még nincs engedélyem hsz-t írni
-
Milestone2
nagyúr
Új feature kérés by @Giinos ügyében utoljára zaklatok bárkit is. Kérek mindenkit, aki regisztrálva van a www.miui.com-on, hogy a kínai oldalon is támogassa az OTG Ethernet adapter támogatás kérést. Az angol oldalon az egyik moderátor azt írta, inkább a kínai oldalon felmerülő kéréseket orvosolják, az en.miui.com-on levőket nem annyira. Hát én megpróbáltam.
Itt lehet a helyeslő hozzászólásokat megtenni. Köszönet a miui társadalom nevében. -
wazo
aktív tag
valakinek van már ötlete hogy szilikon tokot és üveget interrnational azaz b20 verzióra hol lehet venni?
köszi -
zarew
senior tag
Szasztok!
Az összes mui8 ban van eza "second place" ( egy második telefont létre lehet hozni, mint a winfos felhesználó váltás. ) funkció? Nagyon tetszik!Valamint hogyan tudom beállítani, hogy a play ne csak wifiről akarjon tölteni. Hiába veszem ki a pipát a csak wifiről opcióból nem akar menni. Tudom az enyém kicsit más, de nem igen találtam még kollégát.
-
wazo
aktív tag
erre gondoltam a leirásban található
Tips:
1.European Union Express only for EU countries, No Customs Duty.
2.You can receive your parcel faster and cost less.
3.Normally,you can receive your parcel about 7 working days.
4.Percentage=The parcels received in the corresponding time period / All parcels
5.Select your country first,Then choose "Seller's Shipping Method" (because systerm no EU Express option)
6.Only you choose ""Seller's Shipping Method" can enjoy European Union Express,If you choose "Aliexpress Standard Shipping" or "DHL",maybe you need pay the custom duty.sebay azért írtam a megrendeléshez hogy ha lehet afa nélkül oldjak meg a szallitast.
-
wazo
aktív tag
16045 hozzászólás ban van a link . Vegigolvasva az eladó által írt szöveget benne van a vám mentesség is. Csak nem túl jó az angolom, mondhatni semmi. Megrendeltem remélem a legjobbakat.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16064 üzenetére
Még e "Feature Request" témaindítót sem találom...
-
beg
veterán
Most akkor dolgoznak vagy nem dolgoznak? Tegnapelőtt igényeltem a bl unlockot, ma reggel 6-kor jött az sms, hogy engedélyezték
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #16051 üzenetére
Gondol mennek a helyi őszi szünetre
Dobd be oda is a követ az álló vízbe
-
Pubszon
veterán
válasz
opti06 #16049 üzenetére
Ugyan ezek voltak nálam is.
Viszont ami jó volt, hogy 2 héten belül tudtam nyitni 2-szer a BL-t. Gondolom a frissítés miatt engedték.
Lényeg, hogy nem bántam meg a 6.0-ra való frissítést, ez sem tökéletes, de összességében jobb.
Egy darabig úgy sem lesz android verzió váltás. -
dioka7
senior tag
Sziasztok, magyar garival kapható még valahol a 3 Note Pro 3/32? Esetleg eustockon lesz még, tud róla vki? Eddig 2 tel. jött tőlük, lehetne ez a 3.
?
-
Jazz
veterán
MIUI7 global stable-el minden gond nélkül lehet factory resetet csinálni?
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #16054 üzenetére
Igen, #16046-ben írtam. De tapasztalat, hogy ilyenkor a vasárnapot is kiveszik
-
dredbiro
senior tag
Valakinél láttam fekete Rmn3pro-t itt nemrég. Ez valami tok lehetett vagy létezik ilyen kivitelű hátlap is? Tudtommal csak 3 színben kapható.
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #16051 üzenetére
Ünnep van, akkor tér vissza minden kínai a 4 napos fetrengésből. Azért írta ha hétfőn visszatérnek. Lehet már nem volt szomjas, azért volt olyan a vége
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16016 üzenetére
Ezt a választ kaptam a moderátortól:
"...let me forward this to admin next Monday when tthye are bacj..."
Hmm... a végét valahogy nem értem..."they are back"....
De mondjuk egy másik mod azt írta szart sem érek az angol oldalon indított requesttel. Mert kb 10x annyi hsz után foglalkoznak csak vele... Csak a kínai oldalon indítottal érhetsz el valamit ... Na jó, holnap megkapják azt is... Na azt hányan fogjátok lereagálni...
-
balint355
aktív tag
Szia!
A Le 2 és a Redmi Note 3 Pro közül én mindenképp a Redmit választanám, már csak a jack csatlakozó miatt is (Le 2-n nincs). Az hogy érdemes-e a 3/32-eset, az rajtad múlik, ha anyagilag belefér akkor szerintem érdemes, de egyébként a 2/16-os is használható (nekem az van). Nem tudom milyen telód volt eddig, de azért a MIUI nem túl acélos ramkezelésére készülj fel
Ennél az eladónál a seller's shipping method valószínűleg tényleg azt jelenti, hogy nincs vám és áfa, de személyes tapasztalatom nincs velük, garantálni nem tudom
A 3 gigásból a grey international és a gold international tud elvileg b20-at.
Úgy látom gyári global stabillal küldi a telókat, azokban nincs magyar nyelv (ahogy a képeken is látszik), viszont ha tényleg gyári rommal jönnek akkor egyszerűen fel lehet tenni a global dev romot, ami szintén gyári, tartalmaz magyar nyelvet és hetente frissül (a letöltött zipet a teló updater alkalmazásával kell feltelepíteni, majd ha megvetted akkor is írj és segítünk ha nem megy, addig is az összefoglaló ajánlott esti olvasmány
)
Egyébként úgy látom mintha az eladók végre kezdenének leszokni a mókolt romokról... Megnéztem pár ajánlatot alin és más webshopokon és a legtöbb helyen ki is emelik, hogy official global rom, support ota és hasonlók.
-
beg
veterán
Ha itt fent az összefoglalót és az abban szereplő mélyvíz képre kattintva megnyíló mélyvíz szekciót is figyelmesen végigolvasod, mindenre kapsz választ. Én is onnan tájékozódtam, derekasan összeszedett infóhalmaz.
Ettől az eladótól várom én is a pakkot, úgy van elvileg ahogy írtad. Mától szombatig őszi fesztivál van náluk, de vasárnap már dolgoznak, talán hétfőn feladja azt amit én rendeltem. Elvben a seller shipping method az eu express-es szállítás plusz költségek nélkül.
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt álok még nem tudom melyik legyen de eddig a LEECO 2 Le X520 vagy Xiaomi Redmi Note 3 Pro a kiszemelt.
Ha a Xiaomi Redmi Note 3 Pro lesz akkor érdemes a 3/32-es változatot venni?
Jelenleg egy 2/16-os telom van nem volt eddig probléma a ram a tárhely pedig növelhető szóval az is meg van oldva más különbség van a kettő készülék között?
Alirol rendelném ezeket néztem 2/16 3/32 a 3 gigás gold verzió tud B20-at is ha jól értem illetve Seller's Shipping Method-ot választom akkor nincs vám és semmi egyéb költség?
Gyárilag tud magyarul vagy fel kell tenni egyet?
Ha van magyar mennyire komplikált a telepítése? -
dredbiro
senior tag
válasz
bebolint98 #16043 üzenetére
Igen, erre gondoltam közben nagy nehezen megtaláltam. Köszi
-
dredbiro
senior tag
válasz
blakey #16039 üzenetére
Pontosan, elvileg ha lcd-t kell cserélni mint nekem mert a digitizerem pókhálós lett egy esés miatt együtt lehet cserélni külön nem. Erre a frame vagyis keret szerűségre épül az egész telefon ezen található a speciális ragasztócsík. A lumiámnál erre ráfáztam digitizer cserénél, azt a mutatványt a vándorcirkuszosok is megirigyelték volna amit ketten leszenvedtünk a digi cseréjénél.
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Létezik külön frame ehhez a telefonhoz?
-
zeno79
őstag
válasz
qkaleko #16035 üzenetére
CM snapshot már nagyon régi, és több hibát is tartalmaz, amik a nightly-kban már rég javítva lettek. 09.06-7-8(14) verziók jók, nyugodtan használhatod ezeket!
Partíciókhoz nem igen értek, úgy olvasom jobb tiszta telepítést csinálni, és nem visszatölteni/betölteni más romokból mentéseket. De aki csinált ilyet biztosan ad tanácsot -
qkaleko
tag
válasz
zeno79 #16032 üzenetére
Ó köszi szépen, eszembe nem jutott volna, hogy xda-n nézzem..
Még annyi kérdésem lenne, hogy nightlyt vagy snapshotot érdemes-e feltenni, illetve ezeket egymásra simán lehet flashelni? Van miuiról twrp backupom, ha galiba van vissza tudok-e simán állni? A cm rom megeszi-e a miuis data particiot vagy inkabb titaniummal mentsek?
-
tekes
tag
Nem tiszta nekem ez a kernel kérdés.
Tud valaki egy jó összefoglaló linket a témában?Egy adott rom milyen szinten épül egy kernelre, azaz mennyire szabadon választható a kernel a romhoz?
-
zeno79
őstag
válasz
qkaleko #16031 üzenetére
Ha még nem volt CM telepítve a telón akkor nem árt. Bajt nem csinál, viszont ha nincs lehetnek galibák.
CM13-firmware.zip, és ott van a hivatkozás is, bizony.
SuperSU nem kell, mert rootolt, de egy Arm64 pico opengapps fog kelleni. TWRP-ből nálam az official fut, az is jó hozzá.
Üdv a táborban, sok sikert! -
qkaleko
tag
Szeretném kipróbálni a CM-et, amit korábban írtatok firmware.zip kell hozzá? Illetve én nem látok ilyet a letöltések közt.
-
armin999
csendes tag
válasz
Milestone2 #16028 üzenetére
Köszi, jártam arrafelé amúgy... végül a "display preferences"-ben a "hide incomplete numbers"-re kellett kattintanom
-
armin999
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lett meg a telefonom
Olyan gondom lenne, hogy a contact-ok közé minden google contact-omat betöltötte. Értsd úgy, hogy az összes eddigi mail címet, amire valaha is mailt írtam/kaptam stb. Köztük meg ott figyelnek a normális névjegyek telefonszámokkal. Hogy tudom a mail címeket eltűntetni? MIUI 8 ROM van gyárilag. A válaszokat előre is köszönöm
-
gusthy
veterán
válasz
Burgburger #16019 üzenetére
Ez is igaz, viszont én használok hozzá.
Bármilyen megfelel, célszerű 2A-est venni. És nem gagyit, mert az hamar szétesik, de ez nem telefon-specifikus. -
Siriusb
veterán
válasz
Burgburger #16019 üzenetére
Azóta nem használok autós töltőt, amióta ez a telefon van. 2-3 óra navi, és még mindig vagy 50%-on van az aksi.
A válasz: nincs rá szükség.)
-
F.B.I.
veterán
válasz
Milestone2 #16017 üzenetére
Írtam én is.
-
Burgburger
tag
Segítséget szeretnék kérni. A főnökömnek ilyen készüléket kapott. Javasolnátok autóstöltőt hozzá. Előre is köszi
-
Pubszon
veterán
6.0-ra frissítéskor vissza zárt a BL.
Másnál is? -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16016 üzenetére
Most újraindult, mert kiszórtam a miui.hu-ra is. Reggel óta +7....67-nél járunk.
Illetve nem tudom, most kérdeztem meg egy moderátortól az en.miui.com-on. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Milestone2 #16014 üzenetére
Sajnos alábbhagyott a lendület.
Ha tudod ott is hirdesd meg
Minél több szem , több csipa
Mennyi ideig figyelik , vagy nezik ezeket a kéréseket? -
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #15809 üzenetére
Lassan 60 hsz -nél tart:
[Feature Request] OTG Ethernet Support -
pvt.peter
őstag
Azt tudja vki, hogy MIUI 8 -ban hogyan lehet a 19% -nál felugró értesítést beállítani, hogy más töltöttségi értéknél jelezzen?
-
F.B.I.
veterán
válasz
bozarjoska #16007 üzenetére
Én nem találtam a Radonban ilyet, mondjuk ez CM alatt de minek, van ujjlenyomat.
-
bozarjoska
őstag
válasz
mogyorosi55 #16005 üzenetére
Radon kernel
-
Trianta
tag
válasz
mogyorosi55 #16005 üzenetére
Nem, mert a hardver nem tudja.
-
mogyorosi55
csendes tag
Szerintetek lessz ezen a készüléken valaha olyan frissítés amiben benne lessz a kopogtatással való felébresztés? Mert ha jól olvastam a Mi 4c ben van. Nekem nagyon hiányzik az Asus Zenfon 2 után.
-
hunaqua
addikt
Én a MoKee-t próbáltam,és teljesen elégedett vagyok vele.Jön az OTA is rendesen,szerintem stabil jó cucc!
-
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyannal, hogy ez ES file explorer nem tud sd kártyával kapcsolatos feladatokat végre hajtani, viszont sima fájlkezelőn meg működik minden tökéletesen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest