Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plavix
tag
válasz
Milestone2 #18391 üzenetére
És ha más Launchert teszek föl?
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #18396 üzenetére
sajnos nem. Mikor meg láttam a postás kezébe a nagyobb csomagot, mondom wtf, dpd hozza.
Na mindegy -
vampire17
addikt
válasz
Milestone2 #18394 üzenetére
Neztem, sajna nem... tenyleg hianyzik.
-
batai15
félisten
lol gyerekek, igazi meg lepetés.
Ami tokot meg fóliát rendeltem, most hozta a postás- Telefon még sajna nem jött meg -
vampire17
addikt
Na idaig Katika igazi kezesbarany
Csont nelkul folment EDL modban a legfrissebb Fastboot Dev ROM (egy manualis restart a folyamat utan kellett neki, mert magatol cseszett ujraindulni
)
Ideaig nincs gond, a locale kozul tenyleg hianyzik a magyar, ezt potolni kell, mar irtam is QQ csoportban.
-
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker #18380 üzenetére
-
Plavix
tag
válasz
Milestone2 #18371 üzenetére
Hát köszönöm! Még azt leírná valaki türelmesen, szájbarágósan, hogy a számomra szükségtelen ikonokat, vagy appokat hogy tudom leszedni?
-
tboy72
aktív tag
-
vampire17
addikt
válasz
batai15 #18384 üzenetére
Nem az enyem Kate igen, Aliexpress rol
na kozben folment a legfrissebb global dev, (fastboot mod, clean all) most bootol...
persze most sem indult ujra magatol, uh kezzel ujrainditottam, miutan a MIflash kiirta h "success" ez volt a Redmi 3 nal is ott fel ora varakozas utan untam meg es indiottam ujra....
-
tboy72
aktív tag
válasz
Milestone2 #18382 üzenetére
thx!
-
tboy72
aktív tag
Na az enyém elindult vissza Kínába!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #18353 üzenetére
-
gusthy
veterán
válasz
De ha mindenki ezt csinálja, akkor péntek-szombat estére nem derül ki semmi
-
zeno79
őstag
válasz
Milestone2 #18373 üzenetére
-
zeno79
őstag
válasz
Tudom hogy ünnepeltek a múlt héten, de most a múltheti kimarad, vagy csúszik pár napot?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Plavix #18369 üzenetére
Minden héten.
A 6.9.29 nem volt épp a legsikeresebb heti frissítés, igaz nem minden készüléknél okozott gubancot...
Célszerű azt a metódust követni, hogy péntekenként mikor megkérdezi frissíthet-e (kivéve, ha most azt engedélyezted neki, hogy ezentúl automatikusan tegye) akkor nem engeded, megvárod a péntek-szombatot, addig olvasgatsz itt a fórumon hogy milyenre sikeredett a heti frissítés panaszkodnak-e vagy lelkendeznek a felhasználók. S ha nincs gond, minden szép és jó, akkor rányomsz az Updater/frissítés alkalmazásra és engedélyezed a frissítést. Ha meg gond van, akkor kihagyod a hetit, vársz 7 napot a következőre... -
hgabor19
aktív tag
RN3Pro tudja valóban az LTE Cat7-et?
Telenyomorosok közül látott már vki 4G+-t a kijelzőn? -
baitsee23
őstag
válasz
Milestone2 #18355 üzenetére
Látod, hogy figyelek?!
De akkor is, ez mi? -
Milestone2
nagyúr
válasz
baitsee23 #18354 üzenetére
Mint már soxor elhangzott, mióta megjelent a két b20-as változat (Redmi Note 3 Pro, Redmi3S csak ebből a kettőből van jelenleg B20-as verzió), még jobban oda kell figyelni a rendelésnél, mert a webshopok -tisztelet a kivételnek- előszeretettel alkalmaznak megtévesztésre alkalmas "fantázianeveket", amiből esetleg azt gondolhatod....pedig nem!
-
baitsee23
őstag
Ez most milyen verzió?!
Van ezüstben, nem tudja a B20-at, internationalnak hívják, EU töltővel adják, 152,5mm hosszú... -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
WhiteWalker #18352 üzenetére
Miből gondolod hogy nincs?
Én radon kernel telepítésénél amikor goodixot választottam most, nem volt ujjlenyomat olvasó, illetve a kezdeti lépéseknél se ajánlotta fel hogy fel lehet vele oldani a telefont. Feltettem az fcp sensort a radon kernelből, egyből előbukkant a menüpont. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #18351 üzenetére
Nem neztem, szerintrm felesleges.
Mivel magaban a Romban sincs benne az ujjlenyomat olvaso opcio. -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
WhiteWalker #18348 üzenetére
és ha az fcp-t teszed fel, utána se lesz jó?
-
Jazz
veterán
Valaki tudja hogy hogyan lehet kikapcsolni a personal dictionary automatikus "szó pirossal aláhúzását" és a "add to dictionary" felajánlását?
(Settings\Additional settings\Lanugage&Input\Personal Dictionary....(Android 6. Nagyon idegesítő. Már minden kikapcsoltam amit csak lehet. Anysoftkeyboard-ot használok. Se suggestion, semmi, ott is minden ki van kapcsolva.)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #18346 üzenetére
Radonnal installaltam a goodixet olvasot , de semmi.
A rendszerben a beallitasban sem jelent meg az opcio. Valszeg ebbol Miflash unlock es FR lesz. -
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
WhiteWalker #18343 üzenetére
radon kernelnél amikor felteszed krédezi, hogy fcp vagy goodix. Alapból fcp-t ajánl fel, ha azt tetted fel és nem ment, akkor goodix-et nézd meg, és fordíva. Képernyőzár alatt tudod nézni, hogy van-e ujjlenyomat olvasó
szerintem feleleges feltenni újra, csak plusz munkát csinálsz.
-
vampire17
addikt
HongKong Goldway-tol rendelt telot ki hozta ki Magarorszagon? (Posta, vagy valamelyik futar?)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
zeno79 #18337 üzenetére
Itt lesz a gubanc.
Telepiteskor nem ajanlotta fel!
Ezert sincs az biztonsagi ful alatt.
Este megneztem aida64 alatt , fpc vagy mi a neve volt az ujjlenyomato modell szam neve.
Ha ujrarakom Miflash unlockal es FR ujra a rendszert lehet " eszhezter"?ktommy91: igen , radon kernelt.
-
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker #18318 üzenetére
2 SIM-mel, sok mobilnettel az reális. Radon kernelt használsz? Ujjlenyomat az szerintem a képernyőzár beállítások között lesz.
-
-
bala68
csendes tag
Üdv a topiknak. Gyors help kellene.Rendeltem egy note 3 pro - t, és a kereskedő kérdezi hogy global rom - mal kérem play áruház nélkül vagy multival play áruházzal? Kérdés. A playt fel tudom tenni rá? A globálba van- e magyar nyelv.Köszi előre is.Lehet hogy ezt már kitárgyaltátok de nem volt időm visszaolvasni.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #18322 üzenetére
Telepítéskor be tudtad állítani az ujjlenyomatos feloldást? Mert ha ilyen lehetőség nem volt, akkor bizony baj van. Nálam is volt már ilyen, ekkor nálam a MiFlashUnlock lefuttatása majd a ROM újratelepítése/ FR megoldotta a gondot.
Valahogy nálad nem kerek még a történet, az összes lehetséges installálás közbeni hibába belefutsz
(Jó, ezekbe én is korábban, és megtanultam megoldaniFura dolog, de rá kell jönnöd melyik firmware-t, melyik romot szereti a telód. Redmi 1S telón imádtam a MoKee-t, de ezen egyszerűen nem lehet használni.)
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Ha nem találod meg a Lock screen (Képernyőzár) alatt a képernyő zárolásánál, akkor érdemes lehet megnézni, hogy milyen sensorral van szerelve a telefon. a /data/ könyvtár alatt ha fpc van, akkor nincs nagy baj, ha goodix akkor goodix sensorod van, ami nem biztos hoy működik.
-
Auratech
őstag
válasz
Kolondrum #18329 üzenetére
Ha a CameraApi2 megy a telódon, tájképhez, statikus dolgokhoz használd a CortexCamera progit. Nem fogod megbánni.
Az érzékelő bírja a fényt. Ha ráteszem a távcsövet, nappal 100x több fény kerül az érzékelőre és mégse ég be a világos rész. Szerintem a szoftver kezeli gyengén a dinamikát. Olyan, mintha nyolcbites lenne a dinamika 16 helyett.. A kép néha olyan, mintha gifet csinálnék belőle...
--
Valaki, akinek megy a CameraApi2, vegye már meg a CortexCamerát, és linkeljen fel ide egy gdrive galériát az eredeti és CortexCamerás képekkel. Ha nem lesz elfogadható az eredmény, csalódik az appban, elküldöm az árát..Ha emiatt vette meg. Egyszerűen nem találok a neten precedenst. Ha olyan különbséget ad, mint az iPad Air2-nél, azonnal romot cserélek..
Most lőttem az iPaddal két képet, kézből. A különbség észrevehető (szerintem) a kézben tartott tablet mozgása miatt nem tökéletes CortexCamerás fotó javára, ami több expozícióból gyúr képet, nem pont a hdr appok technikájával.. -
dacsa
senior tag
válasz
Hatot tud a MIUI is
-
joysefke
veterán
Nekem 3S van, de mivel jobban pörög ez a topik itt teszem fel a kérdést:
Be lehet állítani MIUI-ban, hogy duplakoppal vagy valami hasonló módszerrel ébredjen fel a telefon?
Ha nem duplakoppal akkor esetleg a navigációs gombokkal lehet ébreszteni a telefont?
Ekkor időlegesen ki lehet valami gyors-hozzáférésel kapcsolni a jelszó/ujjlenyomat kérést?Telefonos navigációhoz akarom használni melyhez a kormányra rögzített tartóba raknám, ami teljesen blokkolja az ujjlenyomatolvasót illetve kényelmetlenné teszi az oldalsó gombok elérését...
üdv
J. -
válasz
gusthy #18328 üzenetére
Hát de amint erős fény éri a kamerát kiég a kép, elég neki ha kicsit süt a nap, nem lehet egyensúlyba hozni a dolgokat akárhogy próbálom, mert van nem világít a háttér és sötét a tárgy, van jó a tárgy, de égett a háttér. Most épp a szoftveres bug miatt akarom kukázni, de a kamera mindig ott lóg a levegőben. A passport 10X szebb képet gyártott.
-
gusthy
veterán
válasz
Kolondrum #18326 üzenetére
Nos, a minap a kamasz lányom az itthoni Canon 1100D-vel olyan képeket csinált, amiket a világ legjobb telefonjával se lehet soha megcsinálni... Pedig nem fotóművész. Úgyhogy nincs sok értelme összehasonlítani egy telefont egy fényképezőgéppel. Ezen belül szerintem ez a telefon teljesen jó képeket csinál. Nyáron a nyaralás alatt tökéletesen rögzítette a pillanatot.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
Beállítások--> Biztonság --> Ujjlenyomat
-
zoli121
aktív tag
1 hete használom a RN3P B20-as verziót. Kijelző ebben az árkategóriában kiváló, az ujjlenyomatolvasó is 10-ből 8x felold. Személy szerint az akkumulátorral is meg vagyok elégedve. Folyamatos net (Wi-Fi, vagy mobilnet), Facebook, Messenger, 2 óra online póker mellett is 7-9 óra kijelzőidőt produkál (dev 6.9.29) Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
WhiteWalker
nagyúr
A RR 5.7.4 CM13 romba nincs benne az ujjlenyomat olvaso opcio? En sehol nem talalom
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Dual Simmel
-
dredbiro
senior tag
válasz
Értem, köszi.
Zsozsoka 74 : lehet, be kell szerezni egy olyat és meglátjuk -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dredbiro #18317 üzenetére
Elvileg az annyit csinal hogy ha kiveszed zsebbol vagy tokbol akkor feny eri az erzekelot , es bekapcsolja a kijelzot.
En erre az easy smart cover alkalmazast hasznalom,mert ez le is zarja ha visszateszem a tokjaba. Lehet a gyari is tudja ezt , en azt sosem hasznaltam.
Csak az appot.CM13 SOT , kb 5 ora johet ki belole...
-
-
Még mindig él a hiba:
Ha gyorsan veszem elő a telefont a zsebemből automatikusan elutasítja a bejövő hívást. / 6.9.22-es/
Előtte lévő ROMoknál is csinálta, és roppant zavaró, 1 héten 2-3 esetben mindig előfordul.
Valaki találkozott már ezzel?
-
attack77
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet felismerni a b20 (internacional) verziót? Azt tudom hogy 152 mm. De a dobozon van valami erre utaló jel? -
fengsuhi
csendes tag
válasz
balint355 #18309 üzenetére
A témakezelőben voltak eddig kínai karakterek, bár az tényleg nem vészes, factory reset megvolt. Jobban zavarnak az ikonok, még a végén root lesz csak emiatt
Kate global developer 9.29 locale lista, ahonnan hiányzik Magyarország:
Amúgy az lehetséges, hogy a kenzohoz való pl. xiaomi.eu ROM-ot flashelem a kate-re, aztán valahogy a radio zipet is? Elméletileg csak az antenna a különbség, és valahol olvastam CM-re hasonló megoldást.
-
balint355
aktív tag
válasz
fengsuhi #18305 üzenetére
Hivatalos global ROM-ban csak ilyen ronda Google ikonok vannak, mindig is azok voltak, nem tudom valaha megcsinálják-e őket szépre. Nekem is furcsa volt Redmi 1S után, ott xiaomi.eu és MIUIHU ROM-okat használtam, de már megszoktam. Root nélkül szerintem csak téma telepítéssel tudod megoldani.
A csirkelábas karaktereknek viszont nem kéne ott lenniük, konkrétan hol látsz ilyeneket? Meg Magyarország locale-nek is elvileg kellene lennie, legalábbis kenzo global deven úgy tudom van, gondolom katin is kéne... Telepítéskor adatok törlése, gyári visszaállítás megvolt? Az bekavarhat ilyenekbe. -
válasz
Pubszon #18304 üzenetére
Én meg mindig leszedtem az újat OTA-n, de ez nem nyert. Visszatenni a 9-re végződőt, vagy 15-öst meg nem akarom pedig olvastam már róla. Megvárjuk az új verziót ami nagyon remélem orvosol mindent, mert most a telefon csak halovány elégséges ha megkérdeznek. Annyira sok a bug, de annyira.... Gépelek, felajánlja a szavakat, rábökök és eltűnik a szó amit beillesztene és már félig begépeltem. Akkubank nélkül 29-el el sem merek indulni annyira merül, néha meleg is a telefon, újra kell indítani.
Szerk: De eddig jó volt? Ezzel a rommal lett katasztrófa a telefon?
-
fengsuhi
csendes tag
Sikerült a global stable helyett developert feltenni Kate-re, de csak fastboot ROM flasheléssel.
Amennyire bonyolultnak tűnt előtte, olyan (meglepően) egyszerű volt. Tulajdonképpen ennyi: telefon újraindít, ROM betallóz, flash és kész. A legtöbb időt az vitte el, hogy eszközkezelőben nem azt láttam, amit sok leírás mutatott, mert a 10-es Windows egyből telepítette a drivert.
Tapasztalatok a telefonnal (Note 2-ről váltottam): a fém hátlap jó, de csúszós, biztosabbnak éreztem a Note 2 fogását. Akksi igen izmosnak tűnik (egy töltés után), ujjlenyomat ok. Belül nem értek meglepetések, szeretem a MIUI-t, de a ROM verzió még egy kicsit csiszolatlan, bár működésbeli gondom nem volt vele. Note 2-n xiaomi.eu-s stabil volt fenn, semmi kínai szöveg, szép google ikonok, kiforrott változat, igaz, csak Lollipop. Itt viszont vannak csirkeláb karakterek, és a 6-os android designja is megjelenik itt-ott, nincs Magyarország locale (nem is értem miért, ha magyar nyelv van). Ha lesz Kate-re global stabil, valószínűleg áttérek arra, de most a 7-es MIUI miatt nem akartam.
Nagyon zavarnak a ronda Google ikonok. Hogyan lehet a default témában kijavítani root nélkül?
Próbáltam .mtz fájlokba belevarázsolni a hiányzó ikonokat, de Themes app nem enged máshonnan letöltött témákat telepíteni, csak amiket a theme store-ból szedtem le.
-
balint355
aktív tag
válasz
AeSDé Team #18300 üzenetére
Szia!
Pont ilyen fejesem van nekem is (Takstar néven), mondjuk a telót inkább fülessel használom, de néha ezzel is. Szerintem teljesen jó a hangzása, nem vagyok nagy szakértő, nekem jónak tűnikNem hallom rosszabnak pl. egy PC/laptop alaplapi integrált hangjánál.
-
Trianta
tag
válasz
AeSDé Team #18300 üzenetére
Ugygondolom az audio az egyik legjobb resze a telefonnak. Tobbnyire Sony fejhallgatoval hallgatom, illtve idonkent atkuldom a jelet a hifire, szerintem tokeletes a hangkimenet. Hangero is es a minoseg is kimagaslo.
Mas.
A legutobbi dev rom van fent (6.9.29) es az ujjlenyomat olvaso gyakran nem mukodik megfeleloen.
Masnal is igy van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest