- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
válasz
AeSDé Team #29809 üzenetére
Én pont ma álltam át.... los 14.1-ről multira...
Nekem nagyon nehezen ment, de sikerült megoldani!! Mondjuk nekem Kate-m van! -
válasz
AeSDé Team #29782 üzenetére
Azért egy tartós tapasztalatra kíváncsi lennék
Sajnos az 5A-n kívül nem tudok olyan Xiaomi-t, ami 2 sim + sd kártyát támogatna. Ha lenne, valószínűleg már lecseréltem volna a telefont. Nem szeretek a belső tárhelyre menteni, nálam minden az sd-re kerül. (kivéve amit nem lehet, persze) -
válasz
AeSDé Team #29780 üzenetére
Pl. ez
-
válasz
AeSDé Team #29776 üzenetére
Van olyan sim adapter, amivel tudsz használni 2 simet + egy sd kártyát. (Én nem próbáltam még, nem tudom mennyire tartós)
3GB rammal valószínűleg használhatóbb még mindig a Note 3 Pro, nekem kettővel azért sokszor érezni, hogy lassú (friss telepítés, global stable).
-
trebrona
nagyúr
válasz
AeSDé Team #29719 üzenetére
Hongmi=vörös rizs kínaiul, ezt a nevet "globalosították" Redmire. Tehát Hongmi=Redmi.
Az összes Redmi romban is HM a betűkód.
-
tonyrulez
őstag
válasz
AeSDé Team #29719 üzenetére
A Hongmi semmit nem jelent, volt ilyen nevű telefonjuk is, gondolom teledobálják a címet mindennel hogy megtalálják.
Ami nekem bevált az egy "AIXUAN Quicksand Case" volt, enyhén dörzspapír hatással, na az nem csúszott sehova, vékony is volt, imádtam, de eltörött, és már nem kapni sehol. Rögtön 10-et kellett volna rendelnem.
Most van úton egy "Cafele Soft TPU", pont ezen okokból, vékony, nem csúszós. Napokban meg kell jöjjön, meglátom milyen és beszámolok. -
madrac
senior tag
válasz
AeSDé Team #29699 üzenetére
Note 5
-
válasz
Honor 8
-
pvt.peter
őstag
válasz
nem váltottam, de ha váltanék akkor a Xiaomi Redmi Note 5 Pro -ra váltanék
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29643 üzenetére
Számomra is a LOS14.1 a legstabilabb, legmegbízhatóbb, legegyszerűbb, leggyorsabb legtisztább rendszer.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #29620 üzenetére
Az utóbbi 4 nap tapasztalatai alapján nagyon úgy tűnik, hogy az Agni flashelése megoldotta a gondot, mert azóta egyszer sem állt le a telefon.
A kamera pedig továbbra is stabilabb mint a régebbi (februári) LOS verzióval, már szinte sosem fagy le.
Most végre tényleg úgy érzem, hogy van egy stabil, jól használható rendszerem. -
pataig
tag
válasz
Szerencsére nálam sincs ilyen gond, pedig én szinte mindig 10% alá merítem...
Én próbáltam Agni-val is, s nélküle is... különbséget nem vettem észre! Jó így is úgy is!
Nálam a térerő volt a gond, de az enyém "Kate".... firmware-val ez is javult... -
ux1
addikt
válasz
Szvsz cellazárlatos az aksi.
-
zeno79
őstag
válasz
Nálam nem csinál ilyet, sőt, semmi más furcsát sem. Ma direkt hagytam 35%ig merülni. Gyári kernel.
-
pataig
tag
válasz
AeSDé Team #29604 üzenetére
Nekem bő 1 hete van fent a Los 14.1, s néhány napja felraktam az utolsó frissítést és hozzá az AGNi_pureLOS-N_v12.6_kenzo.zip kernelt is.... már többször lemerült a telefonom 10% alá, de nem volt ilyen problémám!
Egyébként jónak tűnik a rendszer!, bár az elején küszködtem térerő problémákkal, viszont most az is javulz! -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29598 üzenetére
Nem eskuszom meg ra, de mintha xda-n lattam volna, hogy masnak is kikapcsolt ~30% korul. Azt irtak ez egy bug, es agnival orvosolhato.
Nem is jelentkezik mindenkinel, nalam sincs ilyen, itt sem irtak ilyen bugrol, de hatha nem hw problema. -
Bóti
senior tag
válasz
Itt, HW aprón van egy félrerendelt akku. BM46, 3k-ért adják.
Másrészt donor telót keresek ép kijelzővel, és alsó panellel.
Harmadrészt, van olyan Nougat alapú MIUI, amiben megy a goodix ujjlenyomat olvasó? Ha nincs, akkor keresem a legjobb nougat romot, olyat, amiben van zseb mód.
Köszi elöre is! -
ktommy91
addikt
válasz
Elképzelhető, hogy meszeltek annak az akkunak.
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29594 üzenetére
Végre van Network traffic kijelzés, észre vetted?
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29594 üzenetére
Szerintem hw függő myelyik gcam lesz jó. Nalam egy regebbi a nyerő, nem kell semmit beallitani. mindig megvarom hogy befejezze a kepet a biztonsag kedvéért.
Nem erdekel a portré mod. Van pano, jo a hdr es kesz!
Illetve agnival nekem nem volt jo tapasztalatom emiatt.
Szoval nalam ez, es tobbet nem is kiserlezek, nem keresek jobbat mert nincs jobb: MGC_5.1.018_7.0+C2API_min_3a_AllinOne_kenzo_v1.2.apk -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29587 üzenetére
Nagyon. Nálam hibatlan!
-
hgabor19
aktív tag
válasz
AeSDé Team #29204 üzenetére
Macrodroid alkalmazással automatizálod.
Ez az egyik legjobb megoldás erre..
Problem solved -
tonyrulez
őstag
válasz
Szerintem sincs erre megoldás. Eleve ha mindkettő be van kapcsolva (wifi+4g), akkor ha van elmentett wifi, arra vált, tehát egy automatizálóval sem nagyon lehet mit kezdeni ilyenkor. Max. GPS lokáció alapján kapcsolja be biztosan a wifit, ha kikapcsolva lenne, de az meg szívja az akksit. Egyetlen megoldás az adatéhes alkalmazások mobilnetes elérését tiltani. Ezt tudtommal gyárilag tudja a MIUI.
-
zeno79
őstag
válasz
Igen. Ki kell kapcsolni a mobilnetet ha nem akarod használni. Egyéb építő jellegű hozzászólásom nem akadt.
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29045 üzenetére
Igen, kísérletezgetni kell melyik fut a legmegbízhatóbban, és melyik funkció nem akasztja meg a telót... de sajnos jellemző hogy sok verzió kifagy, vagy csak a második shot lesz jó, Főleg ez az új portré mód nem működik. Vagy a HDR+, csak fekete kép van. Nekem is van kétféle, ami egész jól működik, de mindig nézem az újdonságokat. Ha az új nem jó, visszateszem a működőt.
Ami nálam egész megbízhatóan működik, az a GCam5.1.018-Arnova8G2-v1.7, és a MGC_5.1.018_7.0+C2API_min_3a_AllinOneKenzo_v1.2, de lehet nálad megint más jó. -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #29016 üzenetére
Az official LOS 14.1 ezeket valóban nem tudja. Mobilnet/wifi használatot apponként tudsz engedélyezni/tiltani.
1) és 3) pl. Umang unofficial LOS buildja is tudja, 4) kb. csak ResurrectionRemix-szintű romban láttam lehetőséget változtatni az alkalmazásváltót/előzményeket. Asszem abban 2-3 féle is van. (slim)Sokáig használtam Umang romját, szerintem ugyanolyan stabil/jó mint az official los, csak pont ezzel az egy-két aprósággal tud többet, de az alkalmazás-váltót abban nem lehet cserélni.
Nyilván nem akarsz újra telepíteni, az 1) -re Playról rengeteg alk. áll rendelkezésedre, pl. ez is. -
duo
addikt
válasz
AeSDé Team #28963 üzenetére
igen van 14-i. (vélhetően a biztonsági szintje is január 5-i) a qualcomm mintha akkor adta volna ki a javítást a spectre-re meg a meltdown-ra.)
eyébként nekem van egy remekül belakott LOS mentésem agni kernellelel (alapjáraton) és időnként rápróbálok. jó lesz az oreo, de a térerő ingadozás még nem megoldott. bivaly erős wifink van otthon. az asszony még a hitvesi szobánkban csutka térerőn van miui8-on (4A pro) nekem már el el dobja a wifit.
most piszkálja a csőrőm egy miui9 dev kipróbálása. de olyan macerás mert twrpből nem megy fel. (illetve de felmegy, csak az mi logo után kikapcsol. és alig birok visszamenni a twrp-be)
miflashel visszaállni meg nincs kedvem. (sosincs helyben windowsos gép. linuxon meg nem megy ugye)
-
ktommy91
addikt
válasz
AeSDé Team #28963 üzenetére
Van xda thread-je a ROM-nak.[link]
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #28868 üzenetére
Azt írja default-nak de nálam mindkét kernel flash után 2-esen volt alapból, fura
-
ktommy91
addikt
válasz
AeSDé Team #28868 üzenetére
Nullán van alapból, nyugodtan átállíthatod.
-
tlala
addikt
válasz
AeSDé Team #28863 üzenetére
NOS Oreo-n (2018.01.08) nincs ez.
(Feltételezem, hogy az aláírásodban szereplő ROM van a telódon és arról beszélsz.)Bár tudjátok, hogy én nem nagyon figyelem az akku időket, mert telefon power user vagyok és csak az érdekel, hogy estig kibírja, de most nekem is feltűnt, hogy a 01.08-i NOS + Pure Kernel 2.8 milyen jó akku százalékokat mutat estére.
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #28807 üzenetére
Hú, hát lehet bekavar még valami a kamera appba, valami hozomány még lehet, bármelyik romra telepítettem az utóbbi néhány gcamera hdr+-t, mindig tökéletesen működött.
Korábban írtad, hogy az opengapps csomaggal települő gcam eleve nem működött, valszeg az rakott fel valamit ami nem jó.
Jut eszembe: engedélyek (tárhely, gps, stb.) megadva az app-nak? -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #28797 üzenetére
A stock opengapps csomagban lévő g camera miatt ütközik az általam ajánlott camera. Megoldás ha rootolod Magisk 15.2-vel, es torlod a gapps csomagban lévő kamerát.
Nem sok az a gapps csomag elsőre?
Agni telepítésekor én is mindent defaulton hagyok. FPC1020 ujjlenyomat olvasóm van. Goodix nem menne? -
Aethelstone
addikt
válasz
AeSDé Team #28799 üzenetére
Én semmit nem szoktam. Alap kernel van fent, amivel jött.
-
Aethelstone
addikt
válasz
AeSDé Team #28797 üzenetére
Akkor ott valami kernel baxódás lehet. Nekem működik.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #28795 üzenetére
recovery konzolban find -type f -name "*.key"
Semmi eredmény, máshol sincsenek .key fájljaim
-
duo
addikt
válasz
AeSDé Team #28790 üzenetére
nekem az van a katén azzal raktam fel
-
zeno79
őstag
válasz
Custom romhoz official twrp 3.2.1-et használok, miuihoz a zcx-et.
Duo: remek, örülök. Remélem ez már végre tényleg jó rom lesz.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Én pont most frissítettem a red wolfot a 3.2.1 verzióra. Nekem ezzel még sosem volt gondom.
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #28787 üzenetére
Amikor írtam még nem volt 11.9, nem frissítettem, azóta azonban feltettem, úgy látom rendben van.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #28787 üzenetére
Nem tudom miért hittem azt, hogy nekem címezted ezt a postot
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #28780 üzenetére
A MIUIt agyon kéne hekkelni, hogy elérje azt a hang- és képminőséget amit egy jó custom rom nyújt. Mindennek ára van. A miui viszont egy komplett, szolgáltatásokkal telitűzdelt rendszer, de nem vágyok vissza.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
AeSDé Team #28752 üzenetére
Nálam is ez van jó pár hete. Régen még a memória optimalizálás is ki volt kapcsolva és nem volt gond. Most meg elindítom instagramot és bezárja a messenger chat fejet, mint mikor még 1 Gb ramos telefonom volt.
-
rellif
senior tag
válasz
AeSDé Team #28752 üzenetére
A 12.28 - as verzió is ilyen gyenge.
-
tonyrulez
őstag
válasz
AeSDé Team #28663 üzenetére
Vagyis erősen sárguló tokot keresel?
-
Aethelstone
addikt
válasz
AeSDé Team #28663 üzenetére
Ipaky-t érdemes vagy Nilkint.
-
Siriusb
veterán
válasz
AeSDé Team #28634 üzenetére
Verziófrissítésre nem sok esély van szerintem.
Viszont egy főzött ROM-ban sem kapsz annyi mindent kézhez, mint a gyáriban.
Nálam a NOS 8.1 van most fent, teljesen jól működik, viszont az extrákat, amit a MIUI-ban megszoktál, neked kell megoldani. -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #28634 üzenetére
Nagyon úgy néz ki nem frissítik a droidot miuiban nálunk. Nem is volt szó róla, csak sokan szerettük volna.
Annak ellenére hogy custom romot hasznalok, nem állítanám egyértelműen hogy übereli a miuit bármi is, főleg, hogy ha nagyon elégedett vagy vele. A Miui komplett egész. Custom romon csak szűz, tiszta droid van. MÁSABB. Napi használatra már rendben, stabil, gyors stb., de nincs annyi kényelmes szolgáltatása, annyi beépített bizbasz. Nekem nem igazán jön be a miui, és gyakran némely külsős app jobb mint a miuié, ill. könnyebb jobb minőségű hangot/képet kicsikarni a telóval custom romon. Custom romon a szabadság megfizethetetlen. Tudom nem a véleményem kérdezted miui vs. customrol. De igen, van jó custom rom, valamelyik jó eséllyel megfelel napi használatra. -
rellif
senior tag
válasz
AeSDé Team #28049 üzenetére
2,4 Ghz-en nálam hozza a letöltési maximumot (120Mbit/s.)
-
KurtCobain
őstag
válasz
AeSDé Team #28045 üzenetére
Ezzel a megoldással kényszerítheted, hogy 40MHz-es módban működjön a wifi, és úgy kb 90/90-et tud 2.4GHz-en, de eléggé leromlik a jelszint, így a routertől messze már szakadozik. Szóval én anno inkább visszaírtam.
-
golyós
addikt
válasz
Volt már otthon az 5ghz-en 150+.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nekem 5GHz-n simán viszi a 14-15MB/s ~120Mbit/s.
-
zeno79
őstag
válasz
Nekem 841-es TP-Linkem van, azzal ~6-7-MB-t szokott mutatni a MIUI, de gyanítom nálam a router a szűk
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #27809 üzenetére
De várjál, frissítés szempontjából a global rom lehet kicsit más, mint az eu multi. Nem tudom a multi frissítést is megeszi-e a zcx twrp. Én a multi romról beszéltem, de ha Giinos is sima globalt használ, akkor működhet.
Egyébként nálam a WLD szerint a naptár kicsit sokat ébresztgeti a telót (09.22-ben is ez volt a fő gond), a wakeup triggereknél első helyen a naptár szerepel
pedig semmi extra nincs benne...
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #27805 üzenetére
Bár én az eu multi romot preferálom, ami a kínai alapú, nem a globál, szerintem nem rossz. Bár több szolgáltatást fagyasztok/tiltok, de egész korrekt rendszer. A 9es miui tényleg fejlődött kicsit pozitív irányba.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #25640 üzenetére
Konkrétan ott akadok el, hogy a felvételre kattintva csak üres makrót vesz fel, illetve ha saját (szintaktikailag korrekt) szkriptet írok, akkor azt lejátszva nem történik semmi.
-
bebolint98
tag
válasz
AeSDé Team #24197 üzenetére
A gboard nálam sem müködik renden RR nougaton. Ha egy másik kernelt felraksz akkor az akku kijelzés is jó lesz.
-
válasz
AeSDé Team #24141 üzenetére
ZCX TWRP kell az tudja kezelni normálisan a DATA partíciót is! De mértnem olvastok összefoglalót ott levan írva ez is sz.tem!
-
gusthy
veterán
válasz
AeSDé Team #24069 üzenetére
Attól függ.
Ha Marshmallow alapú MIUI rom van fenn, és valami régebbi TWRP, akkor igen. A modernebbek fel tudják csatolni. -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #24066 üzenetére
A LineageOS 13 betonstabil. A 7-es alapúak még nem.
-
han_lev
senior tag
válasz
AeSDé Team #20422 üzenetére
Szerintem neked küldenek kinából.. de lehet rosszul tudom..
-
pn4hvq
senior tag
válasz
AeSDé Team #20229 üzenetére
-
dredbiro
senior tag
válasz
AeSDé Team #20149 üzenetére
Én jövő héten esek ugyanebbe a cipőbe, ekkor jön meg mindenem hozzá, magamnak csinálom minden szerszám megvan ami szükséges
-
F.B.I.
veterán
válasz
AeSDé Team #20149 üzenetére
Simán elvégezhető de inkább szakemberre bíznám ha még nem csináltál ilyet.
-
RVR400
veterán
válasz
AeSDé Team #20145 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, az üveg nem cserélhető magában. Vagyis cserélhető, de azt szerintem senki nem fogja bevállalni, vagy olyan összegért, amit nincs értelme kifizetni egy komplett kijelző+érintő páros árának tekintetében.
-
ktommy91
addikt
válasz
AeSDé Team #20095 üzenetére
Szerintem tegyél rá TG-t és nem lesz vele gond. Külön digitizert nem szoktak cserélni, csak a kijelzővel együtt.
-
batai15
félisten
válasz
AeSDé Team #19110 üzenetére
Ha olyan a tok akkor igen .
Mondjuk lesz
nemsokára xlevel tok,remelem azzal nem fog.
Dshadow: nekem mm global beta van,eddig nem nagyon volt még bug
. -
golyós
addikt
válasz
AeSDé Team #19110 üzenetére
Nem.
-
balint355
aktív tag
válasz
AeSDé Team #19016 üzenetére
A zsebben feloldás jogos, mondjuk nekem még nem sikerült (vagy csak nem vettem észre...)
Az SD kártya kezelés 6.0-n elég nehézkesen működik, de attól még nem lenne muszáj ezzel zaklatni a felhasználót
-
zizilee
csendes újonc
válasz
AeSDé Team #18683 üzenetére
bocs, MTP USB, rosszul írtam.. lehet, hogy developer módban kell lenned, illetve ha rákeresel neten az MTP USB-re, akkor is találsz segítséget..
-
Bferibörs
addikt
válasz
AeSDé Team #18683 üzenetére
próbáld meg így :
ugye értelem szerűen nem Thor drivert fog kiírni ennél a telónál
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #18640 üzenetére
Kérdés #2:
Miután 5-10 percig nézegettem az Eszközbeállítás... ablakot windowsban, az egyszer csak eltűnt, de eredményre nem jutott. Töltést sem kap a telefon, és a tárhelyhez sem férek hozzá.
Hogy ezt az egészet tetőzzem, haverom laptopjába bedugtam, és 5 mp alatt felismerte
Több USB kábelt, és több portot próbáltam, sikertelenül.Van erre valami megoldás?
-
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #18546 üzenetére
A 8.0.5.0 global stabil rommal semmi különösebb gond. A xiaomi.xmfs sokat ébresztgeti a telefont, de azért az akkuidő nem rossz. Angol, 5.1 alapon még. Igen, a billentyűzet lehet magyar.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
AeSDé Team #18541 üzenetére
Péntekre kidobjàk elvileg a friss ropogós build-et. Reméljük javítanak a hibákon..
Szerintem figyeld a hozzàszólàsokat és annak fényében flashelj devre. -
balint355
aktív tag
válasz
AeSDé Team #18300 üzenetére
Szia!
Pont ilyen fejesem van nekem is (Takstar néven), mondjuk a telót inkább fülessel használom, de néha ezzel is. Szerintem teljesen jó a hangzása, nem vagyok nagy szakértő, nekem jónak tűnikNem hallom rosszabnak pl. egy PC/laptop alaplapi integrált hangjánál.
-
Trianta
tag
válasz
AeSDé Team #18300 üzenetére
Ugygondolom az audio az egyik legjobb resze a telefonnak. Tobbnyire Sony fejhallgatoval hallgatom, illtve idonkent atkuldom a jelet a hifire, szerintem tokeletes a hangkimenet. Hangero is es a minoseg is kimagaslo.
Mas.
A legutobbi dev rom van fent (6.9.29) es az ujjlenyomat olvaso gyakran nem mukodik megfeleloen.
Masnal is igy van? -
válasz
AeSDé Team #17938 üzenetére
Nekem KENZO, miért jó vagy rossz ez?
-
gusthy
veterán
válasz
Ha a b20 nem szempont, akkor mindenképp kenzo.
-
kaszibat
tag
válasz
AeSDé Team #17940 üzenetére
Privát ment.
-
kaszibat
tag
válasz
Szerintem te magad megválaszoltad a kérdésed.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro