Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
puazoltan
csendes tag
válasz
Savageboy #24057 üzenetére
Köszi, ez az XPosed működik, nincs bootloop.
Azért remélem a régi uninstaller script még működni fog vele, ha esetleg egy újabb update után megint nem akarna beindulni.
A többieknek is köszi az alternatívákat is, ez számomra most a legegyszerűbb megoldás, szóval ennél maradok. -
batai15
félisten
wow és nitrogen alatt már van ota is.
-
pdave
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy a min fényerő a telefonomon valahogy elállítódott, túl nagy a fényerő a legkisebb állásban is. Nem lett újratelepítve, legutóbbi gs 8 van rajta, nem mókoltam semmit. Végre megjavult (majdnem) a proximity szenzor a 6. androiddal, erre most ez szarik be. Találkoztatok már ilyennel?
-
válasz
DroiDMester #24082 üzenetére
1%-ról töltve kikapcsolva 100%-ig 3751mAh ment bele. Nem olyan rossz.
Hozzátenném amikor megnéztem a százalékot és felkapcsol a fekete képernyő középen a kis akkujellel, olyan nagy áramfevétellel jár, hogy az durva. A legnagyobb fogyasztó. -
No fiúk, ugyan még tölt a telefon, DE egy érdekessége van a dolognak. Kikapcsolva töltve, monitorozva a töltést a két folyamat totál más. Online telefon alatt gyorsan tölt még ha nem is Qc2-es, még kikapcsolva hozza amit úgymond megszoktam a Li akkuk töltése közben. Azaz: Kikapcsolt telefon lassabban tölt mint a bekapcsolt ugyan arról a százalékról. Tehát akkor most, hogy van ez? Miért? Bár nem is fontos. 73%-nál jár és már csak 1.2A-el tölt, bekapcsolt telónál 80% felett csökken a töltőáram, de akkor sem ennyire drasztikusan. Tudom a romok jobban érdeklenek titeket.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #24087 üzenetére
ja és nem értem miért,pedig nagyon vissza akarram menni. majd ha lesz kedvem akkor nyomok egy miui flasht és rá próbálok utána.
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker #24084 üzenetére
téged is akkor (ha esetleg nem olvastad el figyelmesen amit írtam) de eddig ilyen nem volt.
-
válasz
DroiDMester #24082 üzenetére
44% 1778mAh eddig.
-
batai15
félisten
vissza akartam rakni a lineage-ost, szokásos módon:
wf
wipeok,
rom
goodix patch,
kernel
majd gapps
bootloop a goodix patch miatt.
Sem minden régebbi rom ami eddig tökéletesen ment( cm 13, rr ) mind bootloopot kap.
Fingom nincs hogy mi lehet a gond, miért kapok bootloopot.
agni és radon kernelek mentek a goodixel nekem azok támogatták, de semmi, egyszerűen nem látja az fp-t ha csak kernelt dobok fel. patchel meg bootloop. -
-
Na ma érdekes dolgot tesztelek le. Lemerítem a telefont szinte 0-ra. 1%-nál kapcsolom ki. Töltőre rakom és mérem mennyi megy bele, ezzel elég nagy százalékban kiderül mennyit tud most az akkuja. Itthon vagyok pár óra offline állapot nem gond.
Szerk: Igen gondoltam, de azért érdekel mit mérek. A pontos mérés nem itt kezdődik tudom...
-
zeno79
őstag
válasz
zeno79 #24076 üzenetére
Hm, rossz volt a firmware.
Ezt a firmware-t flesselve build.prop szerkesztés nélkül is tökéletes a LOS13, bátran ajánlom. -
gusthy
veterán
válasz
DroiDMester #24078 üzenetére
Nem a kolléga ragaszkodik hozzá, hanem én
de persze az teljesen jó, ha más címkével olcsóbb.
Van nekem egy 44A-es Tronsmart töltőm, három lukkal, az agyonverhetetlen. Mondjuk eddig a max 28A volt, amit kivettem belőle. -
Éppen tegnap volt róla szó a másik részlegben! itt linkeltem Töltőt+kábelt is Tökéletes minőségi cucc ráadásul QC3.0 is tud!
De ha nagyon ragaszkodsz a Tronsmart -hoz van 1:1.ben ugyan az csak más néven árulva!
-
zeno79
őstag
válasz
zeno79 #24076 üzenetére
Valaki aki érti röviden elmagyarázná hogy miért kell átírni ezt a fluencetype-sort a build.prop-ban? Vagyis ez a rom hibája, a firmware-é, vagy mi? És ebből származik valami baj hogy "none" az értéke, vagy egyszerűen Gismo rosszul fordította le a buildet, elfelejtette átállítani vagy ilyesmi?
-
zeno79
őstag
Na, kellett dicsérnem a LineageOS 13-t
A 02.04-i kiadással vannak problémák, konkrétan tök süket hívás közben, voip-pal is. Megnézem build.prop szerkesztéssel orvosolható-e, vagy megy vissza az egyel korábbi.Kellett neki b@sz@kodnia az audioval...
(kezd az az érzésem leni, hogy ez a Gismo srác nem annyira profi mint TheStrix volt)
szerk.: ez megoldja a bajt:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
erre:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none -
batai15
félisten
válasz
zeno79 #24068 üzenetére
mai nap teszek is vele próbát , kíváncsi vagyok rá , meg úgy egyébként is , nem vagyok teljesen meg elégedve a nugáttal, inkább vissza megyek kicsit butább stabil rendszerre.
Nitrogénnel igazából 3 bajom van csak -
ram kezelés
nem olyan fluid az egész felület, játékok is néha meg meg akadtak.
substratum -
XenHai
senior tag
Van aki használja itt az OFFICIAL LineageOS 14.1-et ?
Global dev-en voltam de borzalmasan rossz volt a sot-om a 4 órát is alig érte el.
LineageOS alatt már most jobb a helyzet viszont nincsen LTE-m . Miui alatt volt de most nincs .Ha only lte-re rakom a simet akkor még térerő sincs.
Valakinek valami ötlet? -
gusthy
veterán
válasz
AeSDé Team #24069 üzenetére
Attól függ.
Ha Marshmallow alapú MIUI rom van fenn, és valami régebbi TWRP, akkor igen. A modernebbek fel tudják csatolni. -
zeno79
őstag
válasz
AeSDé Team #24066 üzenetére
A LineageOS 13 betonstabil. A 7-es alapúak még nem.
-
sketchifun
senior tag
Urak.
A telefonom ma reggel nem ébresztett. Felébredtem, lehúztam töltőről, de a zöld led maradt. Hosszú bekapcsológombra elkezdett bekapcsolni. Bármi tipp mielőtt kivégzem?
-
AeSDé Team
őstag
Van olyan custom rom, amiben minden stabilan működik? Fontos lenne hogy ne crasheljen például a kamera, ha épp egy fontos pillanatot szeretnék lekapni.
-
D0zeR
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani egy jó töltőt ha lehet minél kedvezőbb áron. Köszönöm
-
gusthy
veterán
Ez a cucc tök jól működik a telefonunkon, legalábbis NitrogenOS alatt.
Nem tudom, hogy MIUI alatt is megy - e.
Arra való, hogy az ujjlenyomatolvasóhoz lehessen műveleteket definiálni. (A sima és a dupla klikk működik, a swipe nem.) -
petido
csendes tag
Sziasztok,
A telefonon hogyan tudom elérni a helyi hálozatban megosztott fájlokat?
Az adatok egy USB stick-en vannak ami egy routerhez van csatlakoztatva - a számitógép és tv látja ezeket a fájlokat.
Köszönöm! -
boken
senior tag
Sziasztok,
úgy esett hogy telefont kell cseréljek [moderálva]
Kérdésem lenne hogy mit kell csinálnom hogy teljesen gyári rendszert vissza tudjam tenni és az új tulajnak ne legyenek gondjai az MI fiokkal,stb?
Most twrp-n keresztül MIUI 8 Global beta van rajta.
Előre is 1000 Köszönet.[ Módosította: radi8tor ]
-
AeSDé Team
őstag
Hibába futottam. Hiába dugom a mobilt a gépre (Win 10-es laptop), a MiUnlock nem látja azt. Még az eszközkezelőben sem jelenik meg semmi, konkrétan nulla reakciót vált ki a gépből a telefonom.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ha jól értelmezem a mélyvíz leírását akkor maga a BL nyitása nem jár adatvesztéssel, ugye? Nincs összefüggő fél napom hogy újra belakjam a mobilt ilyesmi esetén, de gépre dugni és nyitni most lenne időm.
-
Viktor77
titán
válasz
DroiDMester #24055 üzenetére
Így csináltam mindent, ahogy leírtad. De mindegy, mert a sima ugyanaz.
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
barnam_ #24052 üzenetére
Drónhoz FPV vevő, élőkép mutatása. Működés közbeni videó
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Ilyen FPV modult próbált már valaki ezzel a telefonnal? Leírásban szerepel egy olyan hogy "小米 红米note 3(全网通)", viszont a 全网通 nem tudom mit jelentene. Google keresés 3. képe erre pont Helio X10-es képet ad ki, ami gond, mert én Snapdragon-ossal használnám.
-
puazoltan
csendes tag
MIUI Global dev 7.1.19 | Beta -ra kellene nekem nem bootloopot generáló XPosed twr-p installer zip (meg uninstaller, ha mégis bootloopot okozna vissza lehessen állítani), nekem most az xposed-v86-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip-ben lévő verzió van, ami valamelyik update után bootloopot okozott, hiába próbálkoztam vele. Ha nektek sem működik, akkor igazából bármilyen megoldás érdekel, ami a youtube-ról a reklámokat eltávolítja illetve amivel a youtube-t háttérbe lehet tenni, zenelejátszás céljából (igazából xposed-ot most csak a YouTube AdAway és a YouTube Background Playback modulok miatt használtam, szóval vevő vagyok mindenféle más megoldásra is, ha az XPosed nem megoldható).
(jah, amúgy nekem MIUI-val [Global Dev-ek]) még mindig semmi gondom nincs, totál stable nekem, nem lassul meg semmi baj nincs vele. Csak hogy legyen egy kis pozitív visszajelzés is.) -
Griff55
senior tag
válasz
bebolint98 #24048 üzenetére
Köszi!
-
Griff55
senior tag
Jóideje már, hogy nem jött update. Lehet, hogy a 7.0 érkezik?
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami app Bluetooth headset használatahoz, amiben lehet állítani mit engedjen át , értesítés stb. ?
Vagy ezt lehet állítani vhol? MIUI GDMegvan közbe a gyári feluletben
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #24037 üzenetére
Most nem találom az xda-n a fórumát, de az a friss, januári firmware, "psy" vagy hogyan hívják csókát firmware-ja jó hozzá, az kate-ra is van, cm13-cm14, én is azt használom kenzón.
szerk: meglett a firmware xda-n -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #24035 üzenetére
Ahogy előttem is írták, igen, kapja továbbra is a biztonsági foltokat, igaz, most már nem Official, hanem Gismo tartja karban. Épp tegnap jött ki újabb verzió, kisebb javítások vannak továbbra is (eleve nem sok baja).
Jut eszembe: arra rájött már valaki hogy ha fülessel hallgatok zenét/rádiót cm13-n, akkor mikor leállítom a lejátszást és kihúzom a fülest, miért indul el a lejátszás újra, immár a hangszórón? Aztán meg ha ürítem a memóriából, akkor is elkezdi a lejátszást. Elég bosszantó, van rá workaround?
-
batai15
félisten
[link]
közbe meg érkezett ez a tok is , amiről már rég letettem.
Elég jó kis tok. kb olyan ipaky jellegű cucc. -
batai15
félisten
ma feldobom már kíváncsiságból is a lineaget, bár a nitro egykezes módja nagyon fog hiányozni. viszont ez a susbtrarum nagyon nem jön be,ez az eggyik ok amiért váltok.
-
gusthy
veterán
válasz
WhiteWalker #24026 üzenetére
Ez a fekete pont?
))
Ez nem egy szerver, hanem egy telefon
-
zeno79
őstag
A MIUI jobb lenne tudásban, de megbízhatatlan. Csinál furcsaságokat, néha elfelejt beállításokat, vagy belassul, esetleg újraindul. Nincs rendesen össze rakva, de hát fejlesztői dev romtól ne várjunk mást. A stabil so-so.
Én is a CM13 vonalat ajánlom. -
WhiteWalker
nagyúr
Első fekete pont a MIUInak.
Tegnap kb 800-900 óra után újra kellett indítani a készüléket , mivel az értesítési hangok nem jöttek.
Reboot , aztán minden ok.
Tudom , a droidot néha újra kell indítani... -
zeno79
őstag
válasz
bozarjoska #24021 üzenetére
A CM utóda, a Lineageos 13 betonstabil! Januári biztonsági szinttel. Hibátlan.
-
gusthy
veterán
válasz
Leginkább memóriakezelésben, a MIUInek ez egy gyenge pontja
-
rellif
senior tag
válasz
A miui-ban is van egykezes mód.
-
bozarjoska
őstag
Én ezt a romot használom. 6.0.1 az alap, aosp pár extrával. Jó, gyors. Radon kernellel még jobb.
Ha 7.1-es romot akarsz akkor szerintem Nitrogen os a legjobb, sok beállítási lehetőség és saját kernellel is nagyon jó. Egykezes mód is van benne (amit a többi romból hiányolok).
Amúgy a legegyszerűbb ha te kipróbálod és eldöntöd melyik tetszik mivel az igényeink mások lehetnek. -
Lecs@
addikt
Hahó. Miben jobb manapság a cm, vagy a nitro a miuinál ? Vannak gondok miuival ? Most hozza a posta a telómat ( EU s B20 verza ) Mit ajánlotok rá Romot ?
-
nemdan
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy visszaraktam a legfrissebbtől (7.1.19) egy két kiadással régebbi fastboot developer ROM-ot, és minden tökéletesen működik, de eltűnt a recovery mode? Nincs nyitva a bootloader-em, de a gyári rommal amivel vettem ha recovery-ben indítottam bejött egy 3 pontos menü (onnan csináltam a wipe data-t is flashelés előtt) és az most már nincs. Ha az emlékeim nem csalnak ebből a 3 pontból állt:
-Reboot
-Wipe data
-Sign in with MiAccount vagy vmi hasonlóMost már csak ez fogad:
-
válasz
ToniSoprano #24012 üzenetére
Nem mind1? Felrakod ami kell vagy ha nem tudod felrakja más. Amúgy passz, de az előbbiért nem érdekes, sztem.
-
Trianta
tag
Hogy lehet lejátszani -nem az alap drive lejátszóval- a google drive-ban található zenéket?
Ezokat a zenéket ugyan is nem lehet belistázni "külső" zenelejátszókba (winamp, stb.). -
válasz
ToniSoprano #24008 üzenetére
Én eustockoznék, a xishoppal azért voltak ügyek.
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok a xiaomishopból érdemes rendelni? Stabil, magyar rommal adják a mobilokat, megbízható cég?
Ugyanazzal a rommal adják mint pl. az Eustock? -
batai15
félisten
válasz
bozarjoska #24005 üzenetére
meg volt.
-
madrac
senior tag
válasz
paolinho #23996 üzenetére
Mit frissítettél és hogyan? Nekem CM13 alatt beton stabil volt mindig is, igaz nem is szólt talán sohasem hogy frissíteni kéne, de nem is érzem nagyon hiányát. 86-os verziót ír. Az szokta gallyra tenni, ha nem az android verzióhoz megfelelőt rakod fel, mert mindegyikhez más kell, de az uninstall zip-el azt is lelehet szedni.. Illetve ha erősen béta rom-ra akarod felrakni, abban is van kockázat. Érdemes megvárni hogy először más próbálja ki rajta
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest