Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
mint láthattátok, mostanában elég inaktív voltam a fórumban, ennek egyrészt időhiány, másrészt a kedvhiány volt az oka.
Elég sok időt "beleöltem" az összefoglaló elkészítésébe, a mélyvíz lefordításába, de azt mindig jókedvből tettem, hogy mindenkinek érthető legyen. De erre sincs már elég időm/energiám, sajnos.
Ezért hosszas töprengés után lemondtam topikgazda címemről.
Aki elvállalná ezt a topikot, kérem keresse meg Bodrik nagybetűs topikgazdát, akivel "tárgyalni" tud. És engem, hogy átadhassam neki a mélyvízben írt dolgokat, már ha szükség van rá.
Köszi a bizalmat és sok jó szót, remélem továbbra is ilyen összetartó közösség marad ez a topik.
Üdv,
Criminal017 -
Criminal017
őstag
Nem vártak sokáig, ilyen lehet a Snapis RN4: http://www.gizchina.com/2016/12/28/leaked-photo-xiaomi-redmi-note-4x-confirms-specs/
-
Criminal017
őstag
Aryon87, Batai15 a hozzászólásokat töröltem, légyszi az ilyet privátban intézzétek. Köszi.
-
Criminal017
őstag
Igaz, nem Mi Max topikban vagyunk, de érdemes áttanulmányozni, ha egy fotót lövünk: [link]
-
Criminal017
őstag
-
Criminal017
őstag
válasz
belavagyokbp #21198 üzenetére
Meg ő 20% körüli fényerővel használja, amivel bárki tud ilyen időket produkálni.
-
Criminal017
őstag
válasz
DroiDMester #20257 üzenetére
Rendszergazdaként próbáltad futtatni a telepítőt?
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Kicsit eltűntem (jó) pár napra, látom történ "ez-az". Örülök, hogy nyitottatok egy KATE topikot, így egyszerűbb lesz. Az összefoglalóban jelölni is fogom, így kérlek titeket, hogy elsősorban oda menjetek ha katis problémátok, észrevételetek van.
Azt a topikot nem szeretném topikgazda szinten elvállalni, de az általam összeállított cuccból nyugodtan felhasználhat bármit a leendő ottani topikgazda.
Az itteni összefoglaló frissítése már régóta tervben van, (és ez itt most az "önsajnálat" helye: egyetem mellett elmentem dolgozni, úgyhogy egy héten igazából a kedd és vasárnap szabad, a többi napon 8-tól 17 óráig egyetemen/dolgozni vagyok, ahol nem igazán tudok telefonozni/gépezni) szóval a frissítést valamikor meg is ejtem.
Köszi a megértést, és jó látni, hogy ennyien vagytok és bőszen segítetek egymásnak.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #18118 üzenetére
Vicc amit csinálnak. RN2-vel is ment...
-
Criminal017
őstag
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #17022 üzenetére
Huhh, mindjárt hó eleje, akkor is lesz nemulass!
-
Criminal017
őstag
Ahogy már Mile írta, az összefoglaló+mélyvíz a kenzo készülékekhez lett írva, a kate félékről még sehol semmi. Majd nézelődjetek ti is, figyelek én is, mert a miui.en honlapon biztos lesz hozzá minden, aztán akkor berakom őket.
-
Criminal017
őstag
válasz
joystick101 #16410 üzenetére
Rossz topikban jársz, ez a sima Note 3, MTK procival.
-
Criminal017
őstag
Nem vagyok sértődős.
Köszönöm a sok bátorítást, szép szavakat. Akinek meg nem megy, nyugodtan írjon ide, 100%, hogy segíteni tudunk. Sajnos minimális tudást igényel a dolog.
Ja, az összefoglalóra csináltam egy ilyet, most már remélem mindenki megtalálja.
Mobilneteseknek: 450 kB a kép, nem kell megijedni.
-
Criminal017
őstag
válasz
Auratech #16382 üzenetére
Kár volt ezért a hosszú hozzászólásért.
Én anno 3 éve csöppentem bele a mobilok mélyebb dolgaiba, nulla fogalommal.
A MIUI-val 2014 óta foglalkozom.Semmit sem tudtam és én is ilyen összefoglalókat találtam, de nem adtam fel (igaz nem volt még bootloader zárás, nyitás), de sikerült hamar minden tudást magamba szívnom és hip-hop feltoltam az akkori ZTE V967S nevezetű telómra az xiaomi.eu egyik ahhoz a telóhoz portolt romját. Ehhez kellett custom recovery, ROM, root stb. meg jó pár feszült pillanat.
Nem hőbörögtem sehol, csak olvastam és készültem napokon keresztül.
Majd utána vettem egy Xiaomit (Redmi Note 4G), innen kezdve már adott volt a történet.
Mikor elkezdtem a Xiaomival foglalkozni, akkor elég kiváltságos dolognak éreztem, mivel nem sokan birtokoltak ilyen telefonokat, hisz macerás volt. Aztán hirtelen vagy 3/4 éve boldog-boldogtalan elkezdett Xiaomit venni, mert olcsó. De hogy mivel jár ez, óóóó. Na azzal nem foglalkozott senki. Aztán, miután megvette mindenki a telefont, rádöbbent, hogy héha! Ez nem egy szifon, hogy bekapcsolom oszt megy, kikapcsolom, nem megy. Ezzel igen is foglalkozni kell.
Mikor megjelent ez a telefon, naívan elvállaltam ennek a topiknak a vezetését, hisz miért ne! Csináltam egy összefoglalót, mert naívan azt hittem, majd ugyan az lesz mint mindig, ezt a telefont is csak páran fogják venni, mert Xiaomi. De nem.
Szívesen leadom a topikot, itt hagyok mindent és lehet jobb összefoglalót készíteni. A lehetőség mindig adott.
-
Criminal017
őstag
válasz
joystick101 #16370 üzenetére
Nem tudom, remélhetőleg észreveszi, hogy nem jó a ROM és abbahagyja.
Megtudnád mutatni, hogy mit ír? Mi jelenik meg a képernyőn? -
Criminal017
őstag
válasz
joystick101 #16368 üzenetére
Gemini? Miuihu Global?
Ez kenzo, ott bajok lesznek.
-
Criminal017
őstag
válasz
bebolint98 #16279 üzenetére
Valószínűleg kicsit koszos lett az aljzat. Fülpiszkáló+alkohol csodákra képes.
-
Criminal017
őstag
Egyébként, aki nem tudja elképzelni mekkora és hogy állna a kezében, nyomtassa ki, rakja össze ezt:
[link] -
Criminal017
őstag
válasz
Surda- #16136 üzenetére
Amerikába készülnek, ennek lehet az előszele.
A Xiaomi Yi (Xiaoyi stb.), most már csak simán Yi technology, már itt van Európában (év eleje óta Lengyelországban), és ha minden igaz, ide is készülnek hivatalosan (tudvalevő, hogy az akciókamerákat ők csinálják)
Lesz valami, megmozdul ez, csak lassan.
-
Criminal017
őstag
Nem tudom, én nem kísérleteznék...
Mind a kettő készülékre van global stable/global developer, innentől kezdve kár lenne téglagyárat üzemeltetni. -
Criminal017
őstag
Légyszi, csak egyszer, mindenki.
Ujjlenyomat, és ujjlenyomat-olvasó. Így helyes.
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #15291 üzenetére
Üdv egy másik B20-ra nem gerjedő Vodás.
-
Criminal017
őstag
válasz
vampire17 #15276 üzenetére
Ott sincs értelmesen leírva, hisz a Pro-n belül eddig is volt standard/high verzió.
A hivatalos fórumon megjelent hírt sem venném hivatalosnak, hisz feds64 csak egy moderátor, az ilyen hivatalos bejelentéseket a fő adminok szokták kiírni. Valahogy utána járok, majd beírom nektek. -
Criminal017
őstag
válasz
vampire17 #15239 üzenetére
Oké.
Egyébként én továbbra sem hiszek a B20-as 2/16-os készülékben, a hivatalos oldalon is csak 3/32-es van. -
Criminal017
őstag
válasz
kocsisdavid5 #15237 üzenetére
Pedig ott van az, több oldalból áll a cikk...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #15179 üzenetére
Este benne lesz főnök, köszi!
-
Criminal017
őstag
válasz
Marcello83 #15043 üzenetére
Visszaolvasni pedig luxus, nem?
[link] -
Criminal017
őstag
válasz
Marcello83 #15025 üzenetére
EUstockos ROM nem hivatalosan van nyitva, azért érzékeli azt, hogy nem kell nyitnod. Vissza kellene zárd.
Az EUstockos ROM-ot meg nem tudod hivatalosan kinyitni, global dev vagy china dev kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest