Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Na ezt a 8.5.6.0-t kár volt feltennem. Szinte naponta töltöm..., 8.5.2.0 alatt 4 napos akksi időm volt, de ha keveset használtam 6 nap is előfordult.
-
drdr
senior tag
8.5.2.0 óta a telefon csengetés hangereje emelkedővé vált. Előtte egyből teljes hangerőn szólt. Nem találom hol lehet visszaállítani, tudja valaki? Köszi.
-
drdr
senior tag
Most jött a v8.5.1.0, nem tudom fel merjem-e tenni, az utóbbi 8.4.x bő 4 napos akksi időt produkál nálam. Nem szeretném ha ez leromlana....
-
drdr
senior tag
válasz
cbrfireblade #25503 üzenetére
Nekem van ilyen cső kamerám, működik Global Stable 8.2.2.0-on... CameraFi kell hozzá...
-
drdr
senior tag
Ha volt már, akkor bocs:
-
drdr
senior tag
Nekem még nincs 8.2 stabil, de egy bő hete ismét produkálja a telefon a 4 napos akksi időt, ugyanazon használati szokások mellett. Valamelyik app frissült, azóta nem tartja ébren a procit. Mellesleg a headset mikrofonja is megjavult, még akkor is jó, ha épp az FM rádió ment a hívás alatt/előtt.
Ezek után elgondolkodtató, hogy frissítsem-e majd 8.2-re.... -
drdr
senior tag
Most jött egy frissítés: 8.1.1.0(MHOMIDI) Global Stabil. 6.0.1 MMB29M
Teljesen magyar...Úgy tűnik minden megmaradt, ujjlenyomat olvasó is működik...
-
drdr
senior tag
Ez a képenyő elforgatás valahogy a gyengéjük, nem sikerül megoldani. Egy idő után mindig beragad. Korábban a Rotate on/off megoldotta, de a 8.0.6.0 GS-ben csak újraindítás???
Ugyanebben a verzióban nekem pár nap/hét után az email értesítések sem jönnek, vagy nincs hangjuk... Nem igazán értem, semmit nem állítotam el...
-
drdr
senior tag
Bocs, hogy megint rákérdezek, de nem találom mi volt a legutóbbi válasz:
A kérdésem az, hogy lesz 6-os Android Global Stable a közeljövőben? -
drdr
senior tag
Most érkezett a 8.0.6.0 GS OTA ... Improved system stability... Akármit is takarjon...
-
drdr
senior tag
Na és kinek a feladata nyitni új topikot? Ha csak annyi, hogy nyitok egyet, akkor megteszem, csak a Topikgazda támogassa egy felhívó hsz-szel, hogy mostantól az a Kate topikja.... vagy nem tudom hogy megy ez itt....
-
drdr
senior tag
válasz
Milestone2 #18790 üzenetére
Ezt a fajta megkülönböztetést már láttam más topicokban, eleinte működött, majd elhalt és újra káosz lett.
Illetve a sokszor 1-2 mondatos hozzászólásoknál az 1/3 szöveg a "jelzés" lenne...Többnyire naponta beleolvasok ebbe a topicba, de nagyon zavar, amikor a Kate romolását látom, vagy vmi problémát, tudom, hogy nem fog érinteni és napi 50+ hsz. átnyálazása időigényes.
(#18787) beg:
Ha China/Global/dev problémák vannak, akkor tudom, hogy engem is érinthet, még akkor is, ha épp nem is az a ROM van a telefonomon. pl. Dev-en javítottak valami, akkor valsz. a globalon is megjelenik előbb-utóbb...
Szóval ha más rom, akkor is Kenzo-ra való rom, legyen az CM v. egyéb... és nem Kate-hez (vagy bármi másra) -
drdr
senior tag
Nem lehetne a Kate-nek új topic-ot nyitni? Az utolsó 2 oldal már csak arról szólt szinte...
Jó, értem az is Redmi Note 3, de teljesen más rom kell rá, innét kezdve más problémák (is) adódhatnak. Kezdve a rootolástól, boot nyitás, szoftverezés és egyebek....
Szóval a Kate már túl mutat azon, hogy 2 v. 3 GB RAM és 16 v. 32GB Rom van benne..., ahogy nézem, lenne elég hozzászólás és akinek azon információk kellenek, azt ott meg is találná. Persze ha akarja nézheti tovább párhuzamosan ezt is, de szét lenne választva... Ki tudja milyen támogatottsága lesz a jövőben a két típusnak... -
drdr
senior tag
Nem találtam meg, ezért kérdezném, Android 6.... global stable mikorra várható?
-
drdr
senior tag
Én csak Global Stable verziókat használom, Miui7.5-ről 8-ra frissítés megváltás volt, ismét 6 nap akkuidő, ahogy fentebb írtam, most a legutóbbi update után 2. nap már 41% és alig használom....
Valamit mindig sikerül elb*****ni. -
drdr
senior tag
Nagyon örültem a Miui8 Stable érkezésének, ismét tudtam 6, 6.5 napos üzemidőt produkálni egy töltéssel (napi 1-2 óra wifi böngészés, fórumozás..., 1-2 perc telefonhívás), mint még idén májusig a Miui7-tel...
A napokban jött az update (8.0.2.0 Global Stable). Azóta egy félórás böngészés bő 10% akksiba kerül. Pár perc is képes 1-2 %-ot megenni... Ha bekapcsolva hagyom a wifi-t nem fogy, szóval a böngésző lehet ami zabálja az akksit, ill. a Battery use history is ezt mutatja....Tapasztalat?
-
drdr
senior tag
Egy újabb feature request, először bugnak vettem fel, de azt mondták ez nem bug... Szerintem a "Location" beállítással együtt a Recent List-nek is követnie kellene a név-sorrendet, vagy beállítási lehetőséget adni... A vessző elválasztó pedig... nem is értem....
-
drdr
senior tag
-
drdr
senior tag
válasz
WhiteWalker #14507 üzenetére
-
drdr
senior tag
válasz
Milestone2 #14037 üzenetére
-
drdr
senior tag
válasz
Milestone2 #14026 üzenetére
Akkor továbbra is: [link]
-
drdr
senior tag
Április óta van meg a telefon, global stable rajta folyamatosan. Tegnap előtt kértem unlock engedélyt, ma reggel jött az SMS.
Nincs 100%-ban kötöltve az accountom, szinkronizálás is teljesen letiltva. Csak annyit írtam indoknak, hogy más romokat is ki akarok próbálni... -
drdr
senior tag
Skymap-ot próbáltam, trükrözve látszódtak a csillagképek... Tapasztalat?
-
drdr
senior tag
Én elég vegyesen használom, van hogy naponta többször telefonálok, de van olyan hogy szinte egy hétig semmit, hívás is minimális max. 1 perc és abból is pár... Emellett wifi naponta 1-2 óra. Így egy "telefonálás mentes" hétig bírta az akksi 7.3.6.0 előtt. 7.3.6.0-val 3 nap volt max. éjszakai merülés is 10-20% volt. Fényerő 50%-on.
Szóval ahhoz képes ez a 3% egy éjszaka alatt nekem javulás bármit is csináltak az új verzióban.... -
drdr
senior tag
Ez az "új" 7.3.7.0 Global Stable rom úgy néz ki javította a gyors akksi merülést. Egy éjszaka alatt 3%-ot merült (91%-88%). Igaz nincs bekapcsolja semmilyen "rádiós" eszköz (wifi/GPS/mobilnet/BT), csak készenlét...
-
drdr
senior tag
válasz
Trianta #7215 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék. Jelenleg egy közép-kategóriát sem ér el, épp egy Alcatel Idol 2S képeivel vetettem össze a galériában, elsőre jobbnak tűnik a RN3Pro képe, olyan élesebb, de kicsit is belenagyítva elég "kockás". Pl. embereket fényképezve akik 5+m-re vannak, az arcuk alig kivehető. A gyári alkalmazással, Camera MX és Open Camera-t próbáltam eddig, zoomolás nélkül, felbontást magasra állítva és a minőséget is ahol tudtam. Effektek kikapcsolva HDR ON és Off mellett is hasonló az eredmény...
-
drdr
senior tag
Kicsit lelassult a "like"-olás, aki esetleg még nem látta volna és szeretné ha a magyar lokáció és nyelv ROM-ba kerülne, itt jelezheti igényét...
-
drdr
senior tag
-
drdr
senior tag
Kb. 30% volt az akksi, elkezdtem tölteni, majd hívtam egy számot, a túl oldalon szaggatott, azt mondták minden 2. szót értették. Kihúztam a töltést és onnét jó lett a hang.
Töltés befolyásolja a mikrofon hangját??? -
drdr
senior tag
Jönnek a "like"-ok, jelenleg 46-nál tartunk...
Aki csak most kapcsolta volna be készülékét, annak ajánlom figyelmébe: [link]
Jó lenne eljutni 100-200 igényjelzésig legalább -
drdr
senior tag
Először bugnak reportoltam, hogy nincs magyar "Locale", de azt mondták feature request-ként vegyem fel....
[link]
Ha lehet támogassátok, ha látják, hogy van rá igény, hamarabb kerülhet bele..... -
drdr
senior tag
válasz
belavagyokbp #4736 üzenetére
Lehet a külső hangfájl volt a baj, most megint jól működik. Aminek örülök is meg nem is, mert bármikor megszívathat megint....
-
drdr
senior tag
válasz
kovbandi82 #4718 üzenetére
Hát közel sem. A V7.2.3.0.LHOMIDA is simán produkálta... Nem rég nyomtam a Clock-on egy clear data-t és egy force stop-ot. Azóta ébreszt rendesen. Hamarosan lemerül a teló, töltőre teszem és beállítok néhány ébresztést. Kíváncsi vagyok előjön-e a probléma. Ill. most nem egyedi hang van kiválasztva ébresztőnek. Lehet az is baja volt. Próbálom szűkíteni a kört, aztán csinálok logot és bug reportot (ha sikerül reprodukálni...).
-
drdr
senior tag
Most ismét töltésen volt, reggelre fel is töltődött, de nem ébresztett. Levettem a töltőről, unlock és akkor kezdett "csörögni", 8 perccel később, mint ahogy kellett volna.
Úgy látszik töltés közben olyan mély álomba szenderül, hogy ébreszteni is elfelejt.
Ötlet? (RN3 Pro, Global stable 7.1.0.8) -
drdr
senior tag
Este töltőre tettem, reggel nem ébresztett, csak amikor 2perccel a beállított idő után hozzányúltam ... Battery saver nincs bekapcsolva és a "szundi" is úgy tűnik nem működik. Bug vagy valamit be kell állítani? (Global stable)
-
drdr
senior tag
Nekem tegnap érkezett a Spemall-tól a teló (3/32G SnapDragon) 13 nap volt a fizetéstől, 7.1.9.0 rendszerrel. Global stable-t tettem rá, teljesen jó a készülék.
Két kérdésem lenne összesen, Contact-oknál lehet valahol állítani a rendezési sorrendet? Azaz fist/surname legyen elől. Jelenleg konstans a vezeték név van elől... ???
Másik, a settings-ek között a Locale, milyen országra kellene ezt beállítani? Hong kong-ot láttam legjobbnak. ...és emiatt az időzónát is manuálisan kell beállítani. Használtam a Morelocale2-t, de az erre a "Locale" beállításra ad nem megoldást úgy néz ki. ???A fordításokkal remélem az ilyen regionális beállítások is a rendszer részei lesznek majd. Illetve a fordításnál talán fontosabb is lenne a korrekt lokalizálás.
Vagy developer verziókban ez már a helyén van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest