- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
WhiteWalker #29711 üzenetére
köszi a választ, hétvégén majd ki is próbálom az új szerzeményt
-
madrac
senior tag
válasz
WhiteWalker #29686 üzenetére
Bluetooth? Csodák nincsenek, meg ingyen internet se!
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #29686 üzenetére
A wifi-nél a speciális beállítások között a keresés ki van kapcsolva? Mást nem tudok elképzelni,mint hogy kerülő úton jutnak odáig ....
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #29667 üzenetére
Sok sikert a továbbiakban is
-
duo
addikt
válasz
WhiteWalker #29580 üzenetére
meg tudom erositeni. miui alatt atomstabil a jel. elvegre csak a rendszerre faragtak ezt a romot.(amugy a LOS es a NOS a legjobb custom romok. az osszes tobbi csak azt masolja meg raknak bele extra cuccokat uj bugokkal...
-
madrac
senior tag
válasz
WhiteWalker #29571 üzenetére
nem. TWRP-ből telepítős.
-
duo
addikt
válasz
WhiteWalker #29490 üzenetére
+1 a ZCX-re. (KAte)
-
D0zeR
tag
válasz
WhiteWalker #29490 üzenetére
Én is azt raktam vissza
-
válasz
WhiteWalker #29404 üzenetére
Kipróbáltam, nálam a kijelzővel lehet fel-le lépkedni (simán mintha egy weboldalt görgetnél).
-
válasz
WhiteWalker #29402 üzenetére
cd /
paranccsal tudsz a gyökérbe lépni, egyébként csak arra panaszkodott, hogy nem fér ki amit ki akarna írni, de i gombot megnyomva figyelmen kívül hagyható a figyelmeztetés.Ami még eszembe jutott az az, hogy anno asszem nem volt olyan egyszerű rootként futtatni az ncdu-t, hogy minden könyvtárat átnézhessen, mert rootként mások a környezeti változók, mint a Termuxban alapból, és úgy nem találta a $PATH-ban a telepített ncdu-t... Nem emlékszem már pontosan hogyan oldottam meg, a Google segített.
Amit még érdemes lehet megnézni, főleg ha MIUI-d van, az ez a könyvtár: /data/data/com.android.vending/cache, apám Mi4C telefonján ez volt anno a "bűnös".
-
válasz
WhiteWalker #29400 üzenetére
Vannak olyan cache-ek, amiket nem jelez. Ha rootolva van a telefonod tegyél fel egy Termux-ot, illetve abból egy ncdu-t és azt futtasd le a gyökérkönyvtárból, így kiderül mi foglal sokat.
-
madrac
senior tag
válasz
WhiteWalker #29159 üzenetére
óóó, pedig már majdnem leírtam, hogy a rendelkezésre állási idők általános csökkenése simán lehet a szolgáltatóknál időközben bevezetett 4G miatt is, ha azon instabil a hálózati kapcsolat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29157 üzenetére
Az új akkuval helyre állt a rend.
Ismét hozza a készülék a régi statisztikát, masszív használat mellett, 2 simmel újra megvan a fix 6 óra SOT.
Sok játékkal, FB, netezes. -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #29139 üzenetére
Igen, én is tapasztalom. Az elöző GS 1,3 gb volt szabad átlag, most 0,8 - 1gb.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
WhiteWalker #29120 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, korai volt az öröm.
Amikor elment alvóba, megint előjött a tegnapi történet.
Fekete kép,háttérvilágítással.Onnantól már nem éledt fel.
Ez valszeg akku hiba lesz. -
hgabor19
aktív tag
válasz
WhiteWalker #29118 üzenetére
No úgy néz ki hogy sikerült helyrepofozni a telót.
Amit előbb linkeltem XDA-s topicot, a sok panaszkodóssal, ott írta valaki hogy neki úgy jött helyre hogy lepattintotta az alaplapi csatit is.(ez lenne az akku jobb felső sarkában levő csati?)
Akkut leválsztottam, majd az akku jobb felső sarkában a csatit is lepattintottam, majd visszaraktam őket.Először megint a Mi logó jelent meg, majd a kikapcs állapotú akku visszajelző.
Majd a bekapcs gombra elindult a bootolás.
Érdekes módon 97%-on van az akku.Hogyan tovább? Akkucsere?
Vagy van valami progi ami ki tudja mérni a valós kapacitást és valós merülést? -
hgabor19
aktív tag
válasz
WhiteWalker #29116 üzenetére
Üdv a klubban
Jó lenne a végére járni, hogy új akkuval is ezt csinálja e.
Bár tök mindegy, mert azért egy "márkás" telefon lítium akkuja ne menjen már gajjra 1.5 év után.
A most 7 éves "bezzeg" Motorola Atrix 4G akksija még most is bírja. -
mrszitya
senior tag
válasz
WhiteWalker #29093 üzenetére
Neked akkor érdemes lesz megfontolni az akksicserét (vagy telefont).
Az új akksi (egy simmel) tud a global stabil vonalon is 10 óra környéki SOT-okat. A múlt héten volt egy 9ó25p és 9ó55p-es időm is, kb. 3980mAh-ből.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #29036 üzenetére
78% még nem gáz, nem? Bár filléres az új akku.
Nekem még nincs eredmény, tegnap újra telepítettem a telót, a stabil 9.2.1 wifije borzasztó gyenge, már szakad pár méterre a routertől (pl. konyha).
Kálváriám a mobilhálózat ugrálásával folytatódik LOS14.1-en, de körvonalazódni látszik a "hiba": a 4G miatt ugrál és lesz sárga/piros a visszajelző csíkja. Amint átváltok GSM/WCDMA-ra, betonstabil a jel és állandó szupermaxi térerő. Nyilván nem mondok le a 4G-ről, még kísérletezek.
Kérdésem: a "Csatlakozás adatszolgáltatáshoz barangolás során" nekem nem kell, ugye?, és a "javított 4G LTE mód" sem...?
Ettől függetlenül a wifi is szupererős a konyhában is, érdekes.
Szóval nekem még pár nap mire mutat majd értéket az AccuBatteryPro. -
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #29020 üzenetére
Aha, most már látom. Tényleg nem tűnik vészesnek. Az nem világos, hogy azt a két ragasztócsíkot "kihúzza", leszedi, de az új aksi ezek szerint nem lesz visszaragasztva?
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #29017 üzenetére
Dokumentálhatnád a lépéseket ha nem nagy kérés, egy kis tutornak (fényképekkel-videóval) nagyon örülnénk. Én is gondolkodok ilyesmin, kézügyességem még csak lenne hozzá, de tudásom nincs, és nem is merek hozzányúlni. Esetleg ha valaki vállalja...
-
Woodcutt3R
tag
válasz
WhiteWalker #28847 üzenetére
global 8.5 stabilra gondoltam.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #28847 üzenetére
De stabilból még csak a kínai 9.2.1* van kint, globálbóll ha jól tudom még csak néhanyaknál 9.2.2., még nem tölthető
* várjuk is már az eu multi verziót -
hunaqua
addikt
válasz
WhiteWalker #28615 üzenetére
Kipróbálom.
-
Pubszon
veterán
válasz
WhiteWalker #28577 üzenetére
Én is gondoltam rá, ki is próbálom még ma.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #28525 üzenetére
Nem a biztonsági központ lefuttatása kapcsolja vissza állandóan? Nekem az a gyanúm
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #28385 üzenetére
Én is gyárit és Blitzwolf-ot használok, mikor melyik van közelebb
A gyári kábelt pár hete cseréltem le egy szintén Blitzwolf kábelre.
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #28364 üzenetére
Nincs, vagy nem találtam,osztott képernyős mód van.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #28356 üzenetére
Sajnos a fájl már nem található :/
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #28338 üzenetére
Szerintem ilyet a Miui külső program nélkül nem tud
-
F.B.I.
veterán
válasz
WhiteWalker #28295 üzenetére
Simán, az övé.
-
F.B.I.
veterán
válasz
WhiteWalker #28293 üzenetére
Minden eddigi lassulásokat okozó hiba megszünt, gyerek már 2 órája teszteli.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #28282 üzenetére
Ez annyi mindentől függ. Nálam most 3,5 napja megy, 3:15 kijelző idővel és 43% akkun, igaz nem globál verzió. Nem rossz. Még a múlt heti rom.
-
F.B.I.
veterán
válasz
WhiteWalker #28282 üzenetére
Nálunk a gyereknél rommá fagy tőle a 2/16-os verzió, YouTube megáll, játékok megállnak újra kell őket indítani.
-
tlala
addikt
válasz
WhiteWalker #28274 üzenetére
+1 és neked is peace!
-
madrac
senior tag
válasz
WhiteWalker #28193 üzenetére
Pedig folyamatosan azt olvasni par embertol, ahogy toled is, hogy a miui-nal nincs jobb, bezzeg a custom rom-okkal csak a szivas van, es allandoan megy a hitterites. Akinek pedig mas a velemenye azt leszoljak, hogy fogja vissza magat.
Erdekes, akkor ezekszerint en is a kivetelek koze tartozom akinek alig volt miui a telefonjan es megse voltak olyan komoly problemaim vele vagy meglehetett azt oldani es nem kotottem fel magam miatta. Az igaz, hogy nem is valtogatom olyan gyakran a rom-ot meg a verziot mint mas az alsojat. -
Just_Reboot
addikt
válasz
WhiteWalker #28178 üzenetére
Tegnap végre hivatalosan is nyitottam a bootloadert, innentől a miui már csak "szép" emlék mert ezen a telefonon többet nem lesz.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #28178 üzenetére
Igen, és nagyon is jó az eu multi rom, csak hát az a fránya kíváncsiság...
De mitől megy el egyszercsak a SIM szolgáltatás? Nem fér a fejembe, valami nagyon nem kerek a custom megoldásokkal -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #28082 üzenetére
Megnézem ezt a verziót is, köszi.
Nekem is letöltötte a micro bizbaszt, de elinditottam a zenét (bejelentkeztem a tube-ra) leraktam "tálcára" de kilépett. -
mrszitya
senior tag
válasz
WhiteWalker #28082 üzenetére
Csodálkoztam hogy van új verzió, mert a fejlesztő XDA-n a 3.5-öt adta ki utoljára (YT policy változtatásai miatt abbahagyta a fejlesztést). Valaki XDA-ról meg is kérdezte az új kiadásról, de ezt már nem ő csinálta. Szimplán lenyúlták tőle az appot...
I sent a message to the creator of ogyoutbe and he told me that all this is a fake. David claims to be the creator of many applications created in XDA, such as OGWHatsapp. if you click on your links for youtube or G +, they will tell you that they are closed for fraudulent content
#zeno és a többiek
-
mrszitya
senior tag
válasz
WhiteWalker #28080 üzenetére
Elvileg a bejelentkezéshez kell, már nem tudom biztosan. Lehet csak alapból gapps nélküli romok miatt.
Igen, ablakos mód sem rossz. (Ezt a részét a MIUI browser is tudja videóknál). -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #28063 üzenetére
Nem játszik le háttérben. Ahogy lerakom háttérbe egyből megáll a zene vagy video.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #28008 üzenetére
Múltkor csak a snap camera galériáját fogadta el.
Mindig van egy xiaomi feature ami miatt mindig úgy érzi az ember, hogy új telefonja van -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #28006 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
WhiteWalker #27996 üzenetére
Semmi gondom nem volt eddig.Pár napja raktam fel újra a Miui-t ,azóta sz@r.
-
pvt.peter
őstag
válasz
WhiteWalker #27992 üzenetére
úgy tűnik, hogy ez a probléma időről időre visszatér
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #27986 üzenetére
Ez pont 1-2 hetes újítás ha jól tudom, és nagyon hasznos szerintem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #27976 üzenetére
Kicsit tapiztam a rendszert, ami újdonság és nekem kimondottan tetszik, hogy az opció / telepített alkalmazásokon belül az appokat szépen listázza, statisztikát mutatva és itt az appal kapcsolatban minden állítható, egy helyen van.
Pl értesítés, engedélyek stb.. Nem kell más almenube belepni. Minden szem előtt van.
Szóval egy nagy piros pont nekik. -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #27982 üzenetére
Saját téma...
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27965 üzenetére
Persze, érthető. Nem is akarok senkit rábeszélni egy telepítésre. Melo, idő. Remélem a GD is jó.
Amúgy az euban szépek az ikonok. -
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27940 üzenetére
Előfordulhat. De mint írtam, ha olyan, megpróbálják sk. javítani és a javított romot kiadják újra. Ezért van néha több dátum a letöltéseknél, meg a "reuploaded".
Szerintem stabilabb, összeszedettebb a kínai rom, mint a globál. A globálban tényleg sok hiba volt az utóbbi időben, az a sok visszavont kiadás... Többen elégedettek vagyunk az eu multi kiadással általánosságban is, és a legutóbbival különösen. -
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #27935 üzenetére
Hetente jön ki frissítés, kínai dev-el összhangban, lista.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27935 üzenetére
Ahogy megjelenik az aktuális kínai, kijön az övék is. Szinte még aznap. Dev és stabil esetében is.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27928 üzenetére
OTA nem tudom. A teljes rom letöltésében és a manuális frissítésben hiszek.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27910 üzenetére
Az eu multi rom alapja a kínai developer. Eu-ra optimalizált, minden nyelven beszél, és kinai appoktól, meg a sok google apptól mentes. Play azért van benne. Szlovákok csinálják. Kicsit több feature van benne a globalhoz képest. Régóta jobban preferálom mint a globalt. Ha valami nagy gáz lenne egy héten megpróbálják javítani és újra kiadják a telóhoz a romot.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
WhiteWalker #27807 üzenetére
Én csak rányomok a beállításokban a letöltésre, leszedi a romot, majd rebootol és automatikusan elindítja a TWRP-ben a rom telepítését. Utána tényleg csak egy Adveced -> SuperSU kell, és minden szuper.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27807 üzenetére
Én mindig külön letöltöm a teljes romot, zcx twrp-ből telepítem rá, majd ha végzett újra rányomok a supersu root-ra az adwanced menüből. Updaterrel soha nem csináltam, szerintem nem is menne.
Ha ugyanolyannal frissíted a rendszert mint amilyen fent is van, akkor semmi nem vész el, csak a root, meg a custom kernel (ha volt). Tehát a 9.22-es eu multi romra twrp-ből simán ráfrissítheted a 10.12 eu multi romot. -
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27764 üzenetére
Nagyon nem.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #27761 üzenetére
Biztos jó az is, de nem szeretem egyben kezelni a levelezéseimet.A gyári program a céges a gmail meg a privát, így jobban átlátható nekem.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #27740 üzenetére
Valamikor kéne rászánnom egy kis időt és legyalulnám nullára a telefont belső memóriástúl, vissza a stabilt.
Csinál érdekes dolgokat mostanában.
Beszélek a főkártyán, szépen belecsörög, majd megszakítja a hívást és felveszi a másikat.?Csengőhangok összevissza.
A fastboot-os telepítés ledarál mindent nem?
A twrp-s tiszta az nem elég. -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #27737 üzenetére
Nekem ez a teljesen random telepítés-root-frissítés és mindenféle xiaomi együttható cseppet sem hiányozna.
Folyamatosan azon izgulni, hogy most vajon, hogy jön le a frissítés, mennyire cseszik el a frissítést, visszazár-e a Bl (amit egyébként 1 éve nem sikerült összehozni, erre most várjak 72 órát, hogy kinyithassam? minek?Mire várjak?)
Unom már ezt az állandó mókolgatást, a másik kiszemeltem a Mate 9. -
pvt.peter
őstag
válasz
WhiteWalker #27660 üzenetére
Nekem sosem volt még problémám a GMail appal..
-
tlala
addikt
válasz
WhiteWalker #27654 üzenetére
Semmi gond - eltérő használati szokások/fogyasztói preferenciák. Ez is teljesen rendben van, ahogy te működsz.
Nekem is tele van a 64GB-os kártyám sűrű mentésekkel, hogy bármikor vissza tudjak térni az utolsó stabil rendszerre, azonnal működő appokkal, beállításokkal. -
tlala
addikt
válasz
WhiteWalker #27650 üzenetére
Nekem munkaeszköz is a telefon, egész nap használom.
Ezért is unalmas a menüképernyő egy idő után.
De tény, hogy eredeti szakmám műszaki volt, de nem abban dolgozom, így ez megmaradt egyfajta hobbiként, szenvedélyként.
Illetve miért ne használnék 8-as Androidot sokkal jobb fényképezővel (az is hobbim...van komoly gépem is, de néha jó telóval is fotózgatni), ha megtehetem? (Engem az ergya kamera zavart legjobban az olcsó telónkban.)
Ez is egyfajta szabadság, hogy nem vagyok odaláncolva a gyári lassan fejlesztett ROM-okhoz. Mindez persze csak válasz a kérdésedre, nem gondolom, hogy másnak is kéne ezzel foglalkozni. -
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27650 üzenetére
Is... romcsere-használat-romcsere használat...végtelenítve,bár van egy-két megoldás,ami hosszabb távú (értsd 1-2 hónap),ám az ritka. Miért kérdezed?
Cserék után többnyire értelemszerűen intenzívebb a használat is. -
martin555
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27556 üzenetére
tisztelt urak
sajna kicsit túl ki ganyéztam a ROM-ot (miui global), mert eltávolítottam "valamit", és most nem tudok CSENGŐHANGOT VÁLASZTANI-- "tallózni".
nem tudjátok, melyik az a cucc ami a rom-ban ezt a funkciót betölti? talán a síma fájlkezelő?
persze van mentésem a régebbiről de azóta sok beállítást testreszabtam, ezért hátha csak vissza kell rakjak egy APK cuccot a SYSTEM -be?
2 hete kaptam új 30-as céges sim kártyát és éjjel ez a szám hívogat : +36307458000
néma csengőhangot akarok hozzá rakni.
KÖSZI
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #27534 üzenetére
Csakis tiszta telepítés. "downgrade" miatt főleg!
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #27463 üzenetére
Google-n kerestem, de mondom jackpot, pont Redmi Note 3-ra tette fel RR-t a MIUI után. De legközelebb XDA topik alá nem adom
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #27461 üzenetére
Jól van na, a sok indiai Youtuber ezt elfelejtette mondani
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #27458 üzenetére
Na ez lehet gond, mert firmware-el nem volt dolgom
Leírások alapján csak a ROM-ot és gapps-et flasheltem fel. Firmware-t hol találok?
tlala: csináltam gapps nélkül is, akkor is bootloop. Akkor most jön a firmware-es próbálkozás. -
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27415 üzenetére
Persze,nem sok,bár három napra azért nem rossz és mint már írtam,első töltés eredménye...a másik akkum - a régi -,két napokat tudott,én ahhoz mérem. Mivel használtan vettem,nem tudom,az eredeti hogyan üzemelt.
Ez még lehet jobb,legalábbis eddigi tapasztalataim alapján kell három négy töltés-merítés,mire beáll..majd látom. -
martin555
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27415 üzenetére
nincs para!!!
a legjobb az egészben hogy körömmel, szerszám nélkül le pattintható a hátlap (redmi note 3 pro) és "filléres" a pót akku, ha szükség lenne rá.
elvagyok ezzel a telóval.. most az offroad térképekre használom legtöbbet, kielégítő módon scrollozza a bazi nagy letöltött térképeket.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crittermap.backcountrynavigator
(sokat jelzi, hogy az iránytű pontatlan, forgassam a levegőben 8-as formában.. erre vmi tipp?)
annyira meg nem vagyok nagy fotós hogy pld huawei p10 kamerára vágyakozzam, főleg hogy múltkor motorozáskor esőben eláztattam a telefont, de a P10 árából több ilyen teló is kijön.
esetleg 2 sim mellé még ha beférne a microSD az nem lenne rossz.
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27401 üzenetére
Ilyen áron lehet eredeti..az enyém fele ennyi volt mindenestől. Egyelőre nem rosszabb,mint a másik,pedig kell egy-két töltés,mire kifutja magát.
-
ux1
addikt
válasz
WhiteWalker #27392 üzenetére
A samu note-ban 7 hónap volt az akksi. Aztán púpos lett....
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27387 üzenetére
Nah,kicseréltem gond nélkül,48%-ról indult (egész jól bírta eddig az állásban),feltöltöm,azután meglátom mit virít...persze,az,hogy eredeti-e vagy csak vmi hamiskás,csak hosszabb távon derül ki. Az tény,hogy nem hajszálpontosan olyan,mint ami a készülékben volt,innentől heveny imádságok körítik napjaimat
A régebbit 73%-on nyugdíjazom egyelőre. Járulékosan kicsit kipucoltam a cuccot,már nem ártott neki.
Majd referálok az akksiról később...napokkal később...érdekes,lehet,hogy csak placebo,de ez az akksi ki-be mintha kicsit felrázta volna a készüléket. Gyorsabbnak tűnik valamelyest.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #27379 üzenetére
Nekem is annyi, de tavaly márciusi a telefon, szerintem az aksi is haldoklik már.
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27383 üzenetére
Ebay...lutri,tudom,de úgy tűnik normális az eladó. Most nézem csak,hogy 2016-os kiadású az akku,bár igaz,nem volt használva,lehet,mégis megnézem,feltöltöm,kipróbálom. Igaz,nálam túl sok különbség aligha lesz.
-
Lacopapi
addikt
válasz
WhiteWalker #27381 üzenetére
Éppen most jött meg az akksi amit rendeltem - de valahogyan még nincs kedvem cserélni,mert voltaképpen jó az eredeti is, 5,5-6 órákat tud. De azért nem árt a tartalék...pláne,hogy szerszámokat is mellékeltek
Jah...MIUI 9 Global 7.9.15.Beta Agni 10.8 kernellel....éjszakai fogyasztás konzekvensen 1-2 % -
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker #27379 üzenetére
Az is lehet hogy szimplán csökkent az akku kapacitása, az enyémen is érződik hogy 1.5 éves.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #27322 üzenetére
Nekem pont ugyan annyit tud mint a többi rom : sosem jön össze 6 óránál több SOT.
A memóriát viszont jobban eszi: 1,3gb-nál nincs több pedig minden be van zárva-állítva. -
válasz
WhiteWalker #27091 üzenetére
Nonono. Nem úgy van az. Az USB-s téma az enyémnél volt amit azóta eladtam és köszöni jól van kivétel h nincs 4G ott ahova vették.
A kamera dolog bnőm példánya, az kis túlzással naponta 1x esik le.
Én amúgy mióta meg van 2A-el toltam kimaxolva töltve amit a technika enged. -
válasz
WhiteWalker #27089 üzenetére
Azóta jó lett, kamera gyári beállítások és újra beállítottam amik amúgy is be voltak.
Passz, enyémmel együtt jött anno, több mint 1 éves.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26776 üzenetére
tennék = tennél ?
Ha a custom ROM updater scriptjébe beleírták az ellenőrző sort, akkor error 7, ha nem írták bele, akkor felmegy gond nélkül...
-
D0zeR
tag
válasz
WhiteWalker #26767 üzenetére
Mivel tiltod le a mi ízeket?
Más: hol lehet beállítani hogy kiírja hogy mennyi memóriát használ a telefon (tudom hogy volt már de nem találom) -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26764 üzenetére
Ha már szóba került a Micloud: 5gb volt alapból nem? Most ránéztem és 25gb van, én biztos nem vettem mert nem használom csak részlegesen a mentést.
Godolom kaptam ajándékba, de csak küldeni kellett volna valami levelet nekik? -
pvt.peter
őstag
válasz
WhiteWalker #26644 üzenetére
Köszi.
Csak nekem olyasmi kellene ami beépített csatlakozóval rendelkezik. -
Nova96
őstag
válasz
WhiteWalker #26644 üzenetére
Kerhetek linket?
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #26639 üzenetére
Opengapps-ot, supersu-t kulon kell telepiteni még.
ktommy91: agnitoolbox-ot kell telepiteni? Maradjon alapbeallitason? Akkukímélő profilt toolboxszal elérhető? Eddig radont hasznaltam, agnit nem ismerem, mond róla vmit kerlek.
Ja, és amugy mit jelent az aptx-kepesseg?
Koszonjuk a romot, en is kiprobalom! -
Marcello83
tag
válasz
WhiteWalker #26462 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy a Waze kikapcsolt kijelzővel is fusson a háttérben és ne veszítsen műholdat, akkor azt engedélyeztetni kell az alkalmazások akkuhasználatának beállításainál.
Arra sem árt figyelni, hogy ha nem lock-olod a háttérfolyamatként futó waze-t, akkor egy idő után ki fogja lőni, ha nem használod (nincs bekapcsolva a kijelző). -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26499 üzenetére
Azaz...negatív tapasztalat...
...én az egészben azt nem értem, ez a MIUI9 nem hoz akkora egetrenegtő változást (magyarul: nagy hűhó semmiért), hogy ilyen lépcsőzetesen a felhasználókat szívatva kellene bevezetni...
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26458 üzenetére
Még nem próbáltam, ha nem felejtem el kipróbálom.
-
válasz
WhiteWalker #26455 üzenetére
Nem reboot kell. Pl google maps és force closed google maps és elfelejti. Nekem rendszeresen beragad ez megoldja.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26455 üzenetére
Az lesz az
Wazet használtam én is. -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26387 üzenetére
Én is jegelem még a telót, főleg hogy 2 kamerás lesz.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26354 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #26352 üzenetére
A lezárást tudja alapból a miui is.Ez az app többet tud?
-
dacsa
senior tag
válasz
WhiteWalker #26302 üzenetére
Baráti
viszont posta gari stb akkor már felmegy 179 dodora akkor már érdemes, eustockon elgondolkodni
-
dacsa
senior tag
válasz
WhiteWalker #26297 üzenetére
spemall
-
válasz
WhiteWalker #26223 üzenetére
Na akkor hogy olyat is írjak amiért lesz megsértődésre ok!
Mi a f@sz bajod van? most semmi sértőt nem írtam, és leb@sztok! Mától sz@rok rátok nemsegítek senkinek!
-
DshadoW
tag
válasz
WhiteWalker #26165 üzenetére
nálam rengetegszer fekszik az asztalon a telefon, szóval eléggé kényelmetlen mindig felvenni és megtapizni a hátlapot. DT2W erre jó megoldás lenne csak nem tudom hogyan állítsam be los 14-ben illetve mennyivel enné jobban az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések