- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-12-19 02:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Gyakorlati tapasztalatom nincs vele, de működnie kell a 128-asnak is, de szerintem csak a FAT32-t fogja ismerni. Annak meg ugye ott van a 4GB-os fájlméret korlátja.
Kipróbálhatod, hogy először PC-n exFAT fájlrendszerre formázod, hátha felismeri, ha meg nem, akkor a telóban megformázod (ha engedi.. ha nem, akkor PC-n FAT32-re).Esetleg nézni egy custom kernelt, ami támogatja az exFAT fájlrendszert. Még egy ok a mókolásra.

-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Az arra vonatkozott, hogy kiadtak egy nemzetközi piacra szánt verziót a Note 3-ból, amiben volt már B20 is.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Nem tudom nem-e későn írom, de olvastam olyan hibáról, hogy videózás után meghülyül a rendszer, és a kamera melletti másodlagos mikrofont veszi alapértelmezettnek.
Vagy esetleg valamilyen másik alkalmazás használja a mikrofont (google assistant pl). Engedélyek menüben próbaképp vond meg az összes alkalmazástól a mikrofon jogot, csak a telefon(tárcsázó)/incallui-nak legyen megadva.
Ha így se, akkor sanszos, hogy hw-es hiba, de szerencsére a mikrofon egy külön álló panelen van, így azt viszonylag olcsón és egyszerűen lehet cserélni. Csak ugyanolyan típust kell nézni, mert ebből is van többféle.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Senkit sem szólítottam meg, arról nem tehetek, hogy te magadra vetted.
(#28188) Aethelstone:
Tavaly június óta olvasom a topikot (még mindig, mert családban maradt a telefon), megszámolni sem tudom, hogy mennyi panaszkodást olvastam a remek MIUI frissítésekről, hogy rakta vissza mindenki a régebbi verziót, mert x vagy y dolog nem működött, vagy merült vele a telefon, mint a Titanic. De érdekesen egyszer sem olvastam az ellenoldaltól, hogy bezzeg a custom rom... Most, hogy egy custom romos beírta, hogy soha többet MIUI, jött is rá egyből a fika.(#28190) Lacopapi:
A tapasztalatom az, hogy MM: RR, N: NOS/Pure Nexus. Oreo rommal nem próbáltam a telefont.
Én a másik szemszögből nézem a dolgot. Nekem az AOSP ROM a logikus, MIUI meg átláthatatlan, tele felesleges és bloatware dolgokkal. -
KurtCobain
őstag
Kb 1 évig volt ilyen telefonom, de csak az első 2 nap volt, illetve később kb 10 percig volt rajta MIUI, amíg nyitottam hivatalosan a bootloadert. Sohasem volt bajom custom romokkal (leszámítva azt, amikor az első Nougat ROM-ok megjelentek, akkor a dual sim kezeléssel volt baj, de az is csak azért, mert régi volt a simem).
Attól, hogy itt néhányan Miszexuálisok vagytok, még nem lesznek szarok a custom ROM-ok. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Ezzel a megoldással kényszerítheted, hogy 40MHz-es módban működjön a wifi, és úgy kb 90/90-et tud 2.4GHz-en, de eléggé leromlik a jelszint, így a routertől messze már szakadozik. Szóval én anno inkább visszaírtam.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Erre van a ProjectRecovery zip. TWRP-ből felflasheled, és törli a mintát, kódot, pint, de az ujjlenyomatot nem.
Többször is volt már linkelve.Topiknak:
~2 hete Zuk Z2-re váltottam, de félig meddig maradok a topikban, mert fateré lett a Kenzo.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Az a baj, hogy ahány ember, annyi válasz erre a kérdésre.

CM/LOS alapú ROM-ok közül szvsz a Resurrection Remix a legjobb, AOSP ROM-ok közül a Nitrogen OS a legfunkciógazdagabb, de ott van a PureNexus is. Utóbbi inkább egy Lite ROM, kevesebb funkcióval, de smoothabb, mint a NOS. Az AOSP Extended is tetszett, az valahol a kettő között van.
Custom kernel tekintetében már le vagyok maradva kicsit, mostanában az adott ROM stock kernelét szoktam használni.
De amiket ajánlani szoktak, az a Radon, Agni, Franco.Van bőven választék, próbálj ki egy párat. Vétek ezt a telefont a gyári rendszerrel használni.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
& mindenki
PureNexus se rossz, nekem a 03.21-es build van fenn, az még a Dominator kernellel jött, azóta már a 03.24-esben saját "PureKernel" van.Azért nem frissítettem, mert dirty flash-sel nagyon akadozott, és nem volt kedvem újra belakni a telefont, így maradt az előző.
Talán a legsmoothabb ROM, ami eddig a telefonomon volt.
Azt azért tudni érdemes, hogy főleg a 03.24-es build-ből hiányzik néhány rendszer app, ami más ROM-okon megszokott. A készítő azt írta, hogy azok eredetileg sincsenek benne a PN ROM-okban. Szóval ajánlott egy aroma-s opengapps letöltése mellé.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Igen, csak kicsit finomhangoltam kernel adiutor-ral. Elég sok ebook olvasás volt benne, olyankor amíg nem nyúlok a kijelzőhöz, visszavesz minimumra a kismagokat, a nagyok meg ki vannak kapcsolva. Ennél direkt csak a SOT-ra mentem, általában ilyen 7-7.5ó körüli SOT-jaim vannak vegyes használattal, 2-3 napos használattal.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Ékezet nélküli az utca neve is. Többször rendeltem már aliról, más eladóktól, és most is úton van pár cucc, eddig nem volt ilyen baj. A kínai rendeléseket sem ma kezdtem, sosem hivatkoztak még ilyenre.
Az az igazán elkeserítő az egészben, hogy nem saját részre rendeltem, sőt az illetőnek én ajánlottam a telefont és a HK Goldway-t is, így még én égtem miattuk.

Már felejtős a dolog, vett másik telefont, máshonnan.
Egyébként ezt írta:
hi, friend, cause seller shipping can not send to your address, so the best solution is to cancel the order, and place a new order with aliexpress shipping. Sorry for the unconvenience, sincerely hope you will note and understand, thanks
liRákérdeztem, hogy mégis miért nem, erre:
friend,as said before,seller shipping can not send to your address
if you can not accept it,please cancel the order
eAmikor meg a valós indokkal szerettem volna törölni a megrendelést, visszautasították:
hi, friend, sincerely sorry for the unconvenient, can you please choose other reason or you do not want to buy the order which can cancel the order faster and easier, thanks
li -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Kb 2 hete rendeltem tőlük egy Redmi 3X-et, de írtak üzenetet, hogy nem tudják a címemre eu-s szállítással küldeni, töröljem a rendelést, és rendeljem standard postával.
Amikor törölni akartam a rendelést a valós indokkal (hogy az eladó nem tudja küldeni a választott postázási móddal), akkor visszautasították azzal, hogy válasszak másik indokot.
Szóval tőlem a hong kong goldway kapott egy hatalmas fekete pontot. -
KurtCobain
őstag
Tag: minta kód pin ujjlenyomat feloldás
-
KurtCobain
őstag
Érdekes, hogy mindig én vagyok a kiválasztott, mert minden telefonommal ez szokott lenni. Többiek szenvednek valamivel, nekem meg minden működik.

Nekem legutóbb az utolsó (novemberi) official RR-szel, stock kernelével 7 óra kijelzőidőm volt (vegyes wifi-mobilnet, dual sim), de 2 nap használattal (1n 23ó).
-
KurtCobain
őstag
Én nem tudom milyen kínlódásokról beszéltek.
Nálam egy hiba jött elő CM13 alatt, az pedig a live display miatti kijelző fel nem ébredés/villogás. Arra meg vagy livedisplay off, vagy custom kernel.CM14 még gyerekcipő, néha néha felrakok egy új build-et, de a fejlesztésekben egy helyben toporognak, így mindig vissza kell raknom a CM13 mentésemet.
MIUI-t meg akkor sem raknék fel, ha kínoznának.

-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Kértetek új engedélyt? Nekem is volt nyitási engedélyem, még nyáron kértem, amikor megvettem a telefont, de végül sosem kellett használnom. Aztán megnéztem amikor ti is írtátok, tőlem is megvonták, de múlt héten kértem újra (mert ki tudja mikor kellhet).
A visszaigazoló sms-t (a kóddal) azonnal megkaptam, a kérés és a nyitási engedély megadása között 11 (!) perc telt el.
MiUnlock-ba belépve kéri hogy csatlakoztassam a telefont (szóval tutira megkaptam). -
KurtCobain
őstag
Ha nincs vele problémád, akkor nem muszáj...
Én a Radon-t vagy az Agni-t ajánlom. Radon-ban választhatsz, hogy legyen-e minimális oc, vagy hogy teljesítményre vagy akkura legyen optimalizálva, vagy a kettő között.Ha kernel flashelése előtt csinálsz mentést a system-ről meg a boot-ról, akkor utána vissza tudsz állni a gyárira. (A system-ről azért kell, mert van olyan kernel, ami a system-en is módosít.)
Én egyébként visszaraktam az októberi RR-et, mert xposed-dal bootloop-ol. A novemberi security patch-csel akad össze. Várom a javítást.

-
KurtCobain
őstag
TWRP-ből flasheld ezt.
Azokat a fájlokat törli, amit ktommy91 írt.
-
KurtCobain
őstag
Csak retek lassan jön...
-
KurtCobain
őstag
Hát, az valószínűleg nem garanciális javítás lesz.
Ha tudod a nickjét, akkor jelentheted itt. (Írtad, hogy itt is hirdette.)Mivel tényleges nem itt zajlott az eladás, nem tudom mit tudnak tenni, de legalább a neve ott maradhat a topikban, így kisebb eséllyel ver át mást.
(#20569) zeno79:

-
KurtCobain
őstag
Ezzel a sok kérdéssel engem is elbizonytalanítasz.

Tudomásom szerint, a BL nyitás csak azért kell, hogy fel tudj rakni TWRP-t. Ha van TWRP, nyitott előtted a világ.
Írtam, nekem is zárta már custom rom a bl-em, de tudtam flashelni másik rom-ot. Sőt, szerintem most is zárva lehet a bl-em.
Ha beleolvasol a linkelt topikba, ott is megerősítik ezt.A pirosan villogás, meg az hogy nyitni kellett, nem tudom miért volt (nekem sosem kellett). De szerintem az ujjlenyomatolvasós dolgot egy CM FW zip flashelése megoldotta volna.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Megnéztem, nekem is azt írja ki a miunlock, mint neked. Mondjuk én csak engedélyt kértem nyáron, sosem nyitottam, mert nyitva volt (eustock-os).
De miért akarod nyitni? Nem elég, ha a flashtool-os rom-ban kicseréled a stock reco-t twrp-re?(#20550) dacsa:
Pedig vannak olyan rom-ok, amik visszazárnak. Ha jól tudom, a Mokee ilyen, meg talán a Santosh féle CM13.
Nekem valamelyik kezdeti CM14 is visszazárt. De van alka mentésem a nyitott állapotról.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Baszki, ha tudtam volna hogy a kint didergő hölgyektől ezt is lehet kérni, akkor már rég fel lenne újítva a kégli...
-
KurtCobain
őstag
Milyen töltővel/töltőkkel volt töltve a telefon? A powerbank-nek mi a típusa?
Többször, több helyen olvastam már, hogy tönkrement a töltő aljzat a telefonban. Meg ugye itt is volt már olyan ember.Van ahol azt olvastam, hogy a QC töltőket kerülni kell, mert az nyírja ki.
Én vettem egy QC2.0-s qualcomm certificated töltőt, amit ktommy91 is linkelt, de CM14 alatt rohadtul melegszik vele a telefon, szóval inkább hanyagolom.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Én is a napokban szembesültem ezzel a 72mbps-os dologgal... Nagyobb netre váltottunk, vettem egy TP-Link 841 routert (2.4GHz, N, 40MHz, 300Mbps), és csak 72Mbps-os a kapcsolat (gyakorlatban 45Mbps a max net). Notimban 150Mbps-os wifi kártya van, az csatlakozik is szépen 150-nel (és olyan 60-65Mbps a plafon, 120-as T net).
Gugliztam kicsit, hogy egy RN3 tulaj, aki írta hogy 150Mbps-os a kapcsolata MIUI-n, de nem írta hogy 2.4 vagy 5GHz-en...Van itt olyan, akinek működik 150-en, 2.4GHz-en?
-
KurtCobain
őstag
AICP vagy a Citrus?
Az volt a probléma, hogy amikor megnyitottál valamilyen alkalmazást, ami valamilyen engedélyt kért, akkor felugrott az engedélykérő ablak, de nem írta ki a szöveget, csak az ikonja volt ott.
De a beállításokból megadható volt az engedély. Lehet azóta javították az opengapps-ben.Apróbb hibák vannak persze benne, de simán alkalmas már napi használatra.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Nekem nem igazán jött be a Citrus, most az AICP N van fent, legjobb N ROM, amit eddig próbáltam.
A többi N-nél a videó felvétel ezekkel működik(működhet): camu, footej, freedcam. AICP-ben már a gyárival is működik.N ROM-oknál az opengapps bugos (az engedélykérő ablak nem jelenik meg jól), a gapps zip mellé kell csinálni egy .gapps-config nevű fájlt, PackageInstallerGoogle tartalommal.
-
KurtCobain
őstag
Mármint a kijelző feloldáshoz? Ahhoz is van egy zipem. ProjectRecovery
Törli a pint. -
KurtCobain
őstag
Örülök, hogy sikerült.

RR-ből meg valami jó régi verziót szedhettél le, ami gondolom ráadásul nem is official. Itt van az utolsó official linkje.
-
KurtCobain
őstag
Official CM13-at, Resurrection Remix-et, vagy az AICP-t tudom ajánlani.
CM14-et meg akkor, ha van kedved kísérletezni. A legfrissebb Santosh féle már elég stabilnak mondható, a videófelvétel is megy footej vagy a camu kamera app-pel.(#18106) Giinos:
A fastboot format userdata megvolt már?
Ugye a belső tárhelyet se éred el twrp alól? Akiről beszéltem a múltkor, ő azt sem érte el. -
KurtCobain
őstag
Jó a sorrend.
Ha nem lesz fontos adat a belső tárhelyen, akkor mehet arra is a wipe, de egyébként nincs jelentősége.De még egyszer mondom, én mentenék egyet alka twrp-vel, és elraknám gépre azt a mentést.

(#18060) peter9228:
Nekem is ugyanaz az imei. Volt már több dual sim telefonom (mind dual standby volt), volt aminél 1 imei volt, volt aminél 2. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Én nem tudok róla, hogy átírná. Értsd: nekem magától sosem törlődött a belső tárhely CM flashelésnél.
"illetve ha wipenál kiválasztom az internalt, csak akkor törli nem?"
Ezt írtam igen.
De azt neked kell kiválasztanod a wipe menüben.Igen, zárt bl-nél működik továbbra is a rom flashelés.
Az alka twrp hozzáfér az összes partícióhoz, tudod menteni és visszaállítani is. Kivéve a firmware partíciót, azt nem tudja visszaírni, de arra vannak a különböző firmware zipek.
(#18047) Giinos:
1., Ebben a telefonban emulated storage van, vagyis a /data partíció media mappája gyakorlatilag a belső tárhely. Amikor te TWRP-ben nyomsz egy wipe data-t, az törli az összes mappát a /data partíción, kivéve a /data/media mappát. Ha a belső tárhelyed wipe-olod, akkor a /data/media tartalmát törli. Tehát a wipe csak törli a tartalmát, nem formázza. A fastboot erase userdata szintén csak törli a /data tartalmát, de akkor a belső tárhely tartalma is repül, a fastboot format userdata viszont újraformázza.
2.: Lásd előző pontban, nem formáz, csak töröl.
3.: Ezt meg leírtam batai15-nek.
Itt van egy link a twrp-kről.SU zipet nem muszáj felrakni, hiszen eleve rootolt a CM, de vannak olyan programok, mint pl a foldermount, ami csak SuperSU-val hajlandó működni.
-
KurtCobain
őstag
Mindegy hogy melyikre rakod, persze ha a format userdata előtt állsz, akkor a microsd-re rakd, ne a belsőre.

(#18035) batai15:
A CM nem törli a belső helyet, ha csak a wipe-nál nem választod ki az int. storage-ot.
Ha záródik a BL, attól még rajta marad a TWRP, és továbbra is szabad marad a pálya.
Egyébként MIUI -> CM váltásnál ajánlott egy alka-s twrp mentés, mert később még jól jöhet. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Van egy módosított CM13FW zip. Nekem megoldotta ugyanezt a problémát (CM14-ről tértem vissza 13-ra, akkor csinálta ezt.)
-
KurtCobain
őstag
Csak gondoltam hogy szólok róla, ne legyen én a köcsög, amiért nem hívtam fel rá a figyelmed.

-
KurtCobain
őstag
Viszont neki nem akart utána bebootolni a MIUI, de nem is nagyon foglalkozott vele, mert CM-et rakott fel.
-
KurtCobain
őstag
Természetesen megmarad.
-
KurtCobain
őstag
cukimajomnak hasonló problémája volt, mint neked. BL nyitás után nem tudta elérni twrp-ben se a data-t, se a belső tárhelyet. A fastboot erase userdata nem használt, utána sem tudta elérni. A fastboot format userdata után viszont jó lett.
-
KurtCobain
őstag
Én erre egy megoldást tudok: fastboot format userdata
Minden törlődik a data-ról és a belső tárhelyről is!A többiek hátha tudnak más megoldást..
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Telegramon van pár Kenzo-s csoport, nagyrészt indiaiakból áll. Ott többen is dolgoznak rajta, csak nem osztják meg.
Santosh volt az első aki publikálta, ha jól tudom ő csinált először CM13-at is.
Még egy pár egy build-et várni kell arra, hogy mindennapi használatra alkalmas legyen.Más:
Umang csinált egy DT2W verziót a 2.6-os Radon kernelből. Állítólag egész jó, én még nem próbáltam. Egyelőre csak CM/AOSP-re. -
KurtCobain
őstag
Kijött az első működő CM14 a telefonra.

-
KurtCobain
őstag
Van már újabb. Ugyan a telefon nem jelezte...
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
A nyitási engedélyt a Mi acc-hoz kötik, nem a telefonhoz. Ha másik telefonba rakod a sim-et, ugyanúgy meg fogod kapni az értesítést arról, hogy nyithatod.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Nem tudom, nem próbáltam.
(#13104) KAiROS:

(#13105) gusthy:
Legfrissebb Official RR van fent, Radon 2.1 kernellel, nálam nincs baj a LED-del.
Egyébként Umang96 (Radon kernel készítője) 2 féle 2.2-es Radon-t csinált, van új meg régi LED driver-rel. -
KurtCobain
őstag
Elvileg kell, én nem raktam fel és minden működik. Ha az ujjlenyomatolvasóra hibát dob, akkor muszáj felrakni.
Igen, arm64-es kell.
Attól függ, hogy hogy van nyitva a bootloader. XDA-n van egy jó összefoglaló róla: itt. Nekem a safe TWRP van fent.(#13085) RVR400:
Szokott, dob is róla értesítést. OTA nincs, dirty flashelni kell az új verziót. -
KurtCobain
őstag
Sinceritytrading-et ajánlom. Párszor vettem már tőle, mindig hibátlant küldött.
-
KurtCobain
őstag
1., PH-nak van hirdetőoldala, ott hirdesd meg, ezért kitiltás jár. Jelezd minél előbb egy moderátornak, hogy töröltetnéd ezt a hozzászólást, mert ha ők teszik meg maguktól, akkor baj van.
2., Nem csöppet túláraztad. Eustock-ról az új 66e Ft. -
KurtCobain
őstag
Írtam, hogy a legújabban a 3G-s net bugol. Amúgy meg a livedisplay gyorsbeállítások ikonja szokott eltűnni restart után...
(#12118) blod001:
Teljesen.
XDA-n a 2. hsz-ban van egy ajánlott beállítás hozzá, azzal még jobban bánik az akkuval, és a sebességen sem vehető észre lassulás. Antutu-t nem mértem úgy.
Flashelés előtt csinálsz egy mentést a system-ről és a boot-ról, ha probléma van, azokat visszaállítod és kész. -
KurtCobain
őstag
2G-n és 4G-n van net, 3G-n viszont nincs. XDA-n is sok embernek előjött a hiba.
Amíg nincs fix, addig vissza is raktam az előző mentését. -
KurtCobain
őstag
2 kernel támogatja, de elég hektikusan viselkedik, nekem többször életre kelt a zsebemben, így kukáztam.
Radon 1.7-DT.
KhunTien.
MIUI-n nem próbáltam, az 1. talán megy, a 2. nem. -
KurtCobain
őstag
Én a TouchPal-t használom, kényelmes is használni, csak elkezdték telepakolni felesleges hulladékokkal, amik miatt egy ideig másra váltottam, de megtaláltam ezt a verziót.
Megvan benne ugyanaz, mint a többiben, mint pl a vágólap, szerkesztés menü, csak mivel OEM, nem rakják bele a reklámjaikat meg a felesleges sz@rokat. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Kapcsold ki a kernel adiutor-ban az egyéb menüpontban az F-sync. Akkor bezöldül az eredmény, és az lesz a valós.
Google-ben keressetek rá az antutu red score f-sync-re, úgy látom ismert hiba.
Nekem így 72694-et dobott rá.
UX: 24275, I/O Performance: 4466.(#11613) gusthy:
Jól mutat, csak színezd át paint-ben zöldre.
-
KurtCobain
őstag
Szerintem egyik 80k körüli érték sem valós. Azért is piros az eredmény, és ha megnézitek és összehasonlítjátok a többi telefon eredményével, akkor láthatjátok, hogy az UX I/O Performance értéke jóval magasabb, mint a többi telefoné.
A miértjét nem tudom. -
KurtCobain
őstag
Tegnap este felraktam Official RR-re.
Tapasztalat:
Néha kicsit még hektikusan viselkedik, van amikor nem ébred fel, csak ha gyorsabban vagy többször kopogtatom.
Ma bekapcsolt a kamera a zsebemben.
Nagyobb fogyasztást, wakelock-ot nem vettem eddig észre. Jó lesz ez, csak dolgozzanak még rajta.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Üdv!
Ma belépnék a klubba egy 3/32-es modellel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest