- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
orbitalion
üzenetére
Lehet hogy nem értem eléggé a dolgot, de ha jól értem a raspival mérnél és kontrolálnál dolgokat, és a raspira kötött kijelzővel jelenítenéd meg. Amit én mondtam, ahhoz csak egy wifi modult kell az egyik usb portrba dugni, na meg persze valami szerverrel az adatokat "kiküldeni". De csak egy ötlet volt, lehet hogy van valami olyan hiba az elképzelésben amit nem értek

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann