- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Nincs valami módszer arra, hogy teszteljem az SD kártyámat? A probléma az, hogy a PI nem ismeri fel az SD-t. dd-vel is, és ImageWriterrel is kiírtam egy új wheezy image-et amit az rpi oldaláról töltöttem le, checksumot ellenőriztem, és a másoládi folyamat is hiba nélkül lefutott, mind a dd-nél, mind az IW-nél.
Utána ha összedugom a PI-t, akkor
ACT – D5 (Green) – SD Card Access
PWR – D6 (Red) – 3.3 V Power is present
FDX – D7 (Green) – Full Duplex (LAN) connected
LNK – D8(Green) – Link/Activity (LAN)
100 – D9(Yellow) – 100Mbit (LAN) connectedAzt ACT-t kivéve az összes led ég, és nem történik semmi. Ebből következtettem arra, hogy rossz lehet az SD kártya. A probléma az, hogy SD kártya olvasóval pedig simán tudom írni, olvasni, így félek attól, hogy ha visszaviszem szervízbe, akkor nem fognak csinálni vele semmit. Próbáltam ismerősöktől kölcsön kérni egy másik SD-t tesztelési célból, de nincs senkinek
Vélemény? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest