Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Nincs valami módszer arra, hogy teszteljem az SD kártyámat? A probléma az, hogy a PI nem ismeri fel az SD-t. dd-vel is, és ImageWriterrel is kiírtam egy új wheezy image-et amit az rpi oldaláról töltöttem le, checksumot ellenőriztem, és a másoládi folyamat is hiba nélkül lefutott, mind a dd-nél, mind az IW-nél.
Utána ha összedugom a PI-t, akkor
ACT – D5 (Green) – SD Card Access
PWR – D6 (Red) – 3.3 V Power is present
FDX – D7 (Green) – Full Duplex (LAN) connected
LNK – D8(Green) – Link/Activity (LAN)
100 – D9(Yellow) – 100Mbit (LAN) connectedAzt ACT-t kivéve az összes led ég, és nem történik semmi. Ebből következtettem arra, hogy rossz lehet az SD kártya. A probléma az, hogy SD kártya olvasóval pedig simán tudom írni, olvasni, így félek attól, hogy ha visszaviszem szervízbe, akkor nem fognak csinálni vele semmit. Próbáltam ismerősöktől kölcsön kérni egy másik SD-t tesztelési célból, de nincs senkinek

Vélemény? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Ford topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann