- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD cserék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Persze, hogy a csupasz Jack-re kötöttem, a hivatalos specifikációban analóg audio kimenetet írnak rá, na akkor erről is ennyit... (Meg mégis akkor mi más lenne, még most sem értem?) A Zene lejátszós Topic-ban meg többször is említettem, hogy Pi saját audio Jack-jéről akarom megszólaltatni, de soha senki sem figyelmeztetett ilyesmire.
Na jó poén.
Akkor most kidobhatok újabb 20-25K-t az ablakon, hogy legyen rendes audio kimenete is?
Korábban már érdeklődtem és nézegettem, pl. : 1, 2 és 3. Nekem a lehető legolcsóbb, de már "jó" megoldás is megfelel. Semmiféle erősítős cécó nem lesz, budget, de azért jó hangú, kis helyet foglaló zene lejátszót akartam, amire rákötök egy pár hangfalat és slussz.Aryes: csak van benne valami DAC, ami analóggá alakítja a jelet? Biztos ennek így kell recsegnie? És mi az a beállítás hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest