- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
polauf81
üzenetére
Szia! HA gondolod keress meg üziben és segítek, Sajnos én sem találtam meg az okát az ubuntu linux alatt, vagy nem értünk hozzá, érdekes hogy az ubuntu mate alatt minden drivere meg van, a gigabites lantól az 5g wifig, a torrent is megy rajta szépen.
Valami hiányzik az ubuntu linuxnál azért akad el vagy fagy le vagy lassú.
VAgy túlterhelt a proci és azért. nálam az ubuntu linux 20.10?! betöltés után teljesen meghalt.
GYanítom hogy a gpu vagy a processzor nem jó működése miatt. nem támogatott, bár ezt nem hiszem.
linkek ubuntu mate:
[link]És amit érdemes lenne megnézni talán a manjaró linux. az is teljes értékű.
[link]
Sztem rájössz hogy neked melyik váll be,nekem egyenlőre marad a droid. írj üzit ha valami nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i9-14900K/ASRock Z690 PG Riptide/RTX 3080 10GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- HP Prodesk 600 G4 // Core i5 8500T //16GB RAM // 256GB SSD//
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann