- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Texasi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry PI 4 masinám amin fut egy Raspbx rendszer.
64 GB elég jó sebességü MicroSD kártya van benne.
A feladat amit ellát, az egy FreePBX telefonközpont funkció, 4 db Cisco 7941 telefonnal.
Nincs hangrögzítés, semmi extra, csak a készülékek működnek, működtek eddig.
Mivel az egyik telefon elveszítette a kapcsolatot, a szerverrel, próbáltam volna belépni a GUI felületre, de a csatolt képen szereplő hiba üzenet fogad, vagy ezzel a szöveggel, de volt olyan is, hogy nincs elég szabad hely volt kiírva..
Ami tényleg igaz, valóban nincs hely, a másik képen csatolva látszik.
Sajnos én nagyon keveset értek a Linuxhoz.
Ezt a rendszert egy barátom állította be nekem de őt sajnos most nem tudom elérni.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnék helyet felszabadítani, hogy a rendszert le tudjam frissíteni, szabad hely híján az apt-get update, upgrade így nem működik.
Olvastam sok helyen, hogy valami logrotate funkciót kellene telepítenem, ha a log miatt telik be az SD kártya?
Igazából nekem a logolásra semmi szükségem nincs.
/dev/root 3.5G 3.3G 0 100% / ez totál be van telve.
root-ként be tudok lépni az eszközre.
Ha valaki tudna nekem segíteni mint amatőrnek szájbarágós módszerrel nagyon megköszönném.. egy két parancsot ismerek, htop meg mc van az eszközön, kigugliztam, hogy kell rátenni.. :-)
Nagy szükségünk lenne rá, mert most egyik telefon sem működik, csak IP címet keresgélnek és újra indulgatnak.Nagyon köszönök előre is bármilyen jellegű segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest