- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
Köszi a segítséget, de sajnos egyik megoldás sem jó.
Igazság szerint még nem döntöttem el, hogy melyik Op rendszer legyen, ezért több rendszert is kipróbálok.
Mondjuk a Raspbian is érdekes, mert egy 16GB -os kártyán sikerült a hangot beállítani, de ugyanazzal a megoldással egy 32GB -os kártyán nem megy.
Néztem az Arch linuxot is, de azt meg nem tudom működésre bírni, hiába van az Arch oldalán telepítési útmutató. Nem akar az sd kártyáról be boot -olni. Átolvastam az összes angol forumot ezzel kapcsolatban és úgy látom, hogy csak úgy lehet megoldani, hogy ha az előkészített sd kártyát elösszőr egy PI3-ban rakják és frissítik az Op rendszert, majd vissza a PI4 -be. Egy site -ról sikerült ugyan egy képet letölteni és sd kártyára írni, de ott nem tudom, hogy a konzolos bejelentkezés után, hogyan kell telepíteni az Op rendszert, asztali környezetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest