Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Sziasztok!
A topik témájában teljesen tudatlan vagyok, ezért lehet akár ostobaságnak tűnő ötletem, kérdésem is. Ezekért előre is elnézést kérek
Nagyon kellene nekem otthonra egy nyomtató szerver. Gondoltam ilyen kis masina bőven megtenné, de elvesztem az információk rengetegében és nagyon nem ismerem ezeket a rendszereket sem. Amit szeretnék:
Nyomtató szerver 7/24 használatra. Canon IP4500 és IP 4600, HP 1020 és egy Lexmark képolvasó aminek működni kellene hálózati eszközként, az otthoni win10 pro rendszerű gépekről elérhetően. Megvalósítható különösebb mókolás nélkül egy ilyen kis pc-vel?
Amiket kinéztem:
Raspberry Pi 3 model B+
Banana Pi BPi-M64
Orange Pi 3 H6 2GB LPDDR3 + 8GB EMMC Flash
Orange Pi Prime: Development Board H5 Quad-core
Kevés, elég vagy sok erre a feladatra? Ha sok, az nem baj, szeretem, ha van valamiben tartalék
Ha ezek közül valamelyik ajánlottabb, akkor arra milyen rendszert kellene telepíteni a cél érdekében?
Mindenféle hasznos információt megköszönnék ebben a témakörben, akár privátban is. Ha esetleg itt rossz helyen vagyok, egy útba-igazítást is szívesen vennék.
Van ugyan egy szerverem itthon, freeNAS oprendszerrel, de még nem találtam meg, hogy tudnám a fentebb felsorolt eszközeim működésre bírni alatta és hálózaton elérhetővé tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- HP Ultrium Base Library EML 103E (AG104B) with 7x Ultrium 1840 Tape Drive - Moduláris, rackbe szerel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann