Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
Sziasztok
Nemrég felvetettem a problémámat, közben tesztelgettem és ha billentyűzetet vagy egeret kötök az usb-re akkor működik, nem fagy.
Ha valaki használ ilyen vagy hasonló air-mouse-t, annak a véleményét kérném. Lehet hogy ez ennyit tud?Ha nem lesz rá megoldás, a régi pi-ből kiveszem az infra LEd-et és rákötöm erre, és akkor lesz "sima" távirányítós...ezzel kapcsolatban kérdezném, amikor először összeraktam az infrás részt, volt valahol egy szájbarágós tutorial, de most nem találtam.
A LIRC telepítése és beállítása érdekelne...
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann