- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
Benéztem, és sajnos sok hasonló olvastam mint itt.
wassermann: szted nagyon sötét szemüveg kell, sztem elég elolvasni a topikban leírtakat. Még véletlenül sem szeretnék órákon át kínlódni ezért kizártam. Marad a céleszköz, ami semmi más nem tud azt viszont egyszerűen és instant. Sajnos jobbat (de legalább ugyanolyat) olcsóbban nem leltem.
Celtis: PayPal nincs, és mivel nem vásárolok sem annyit sem olyan helyen ahol kell így nem is lesz. A leírás az szép dolog, de akkor az itt leírt (szép számú és többféle) probléma miért van? És még lényegesebb amit már írtam: nekem csupán egy széleskörűen és kifogástalanul médialejátszó és kell semmi más. Ezek miatt ez nem nem jó lenne jó, habár olcsó (de az meg ugye önmagában kevés).
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC / Intel i5 11400 / RX 6600XT 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann