- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
totya79
üzenetére
Ez a cucc akkor tudja spdif 5.1-et?
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...Ha vennék egy ilyen cirrus vagy wolfson kártyát akkor mivel lehetne később távirányitani az rpi-t??

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...
wassermann