Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
totya79
üzenetére
Ez a cucc akkor tudja spdif 5.1-et?
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...Ha vennék egy ilyen cirrus vagy wolfson kártyát akkor mivel lehetne később távirányitani az rpi-t??

Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...
wassermann