Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Igazából úgy van most, hogy ez egy házi szerver.
A lanos gépek backupjait tartalmazza + megosztott dokumentumokat. Az egészről meg fél évente készül egy külső másolat. Ezek közül most a legsebezhetőbbre, a megosztott dokumentumokra kerestem megoldást, mivel azok csak egy helyen/lemezen tárolódnak + egy fél évvel ezelőtti állapot, ami nem túl fényes. Újabb eszköz már extrémen paranoiás lenne, hogy a backup eszközt is backupolja valami. A külső mentés meg napi gyakorisággal felejtős.Így jutottam oda, hogy az egyetlen megoldás egy újabb lemez a gépbe
Ha viszont már benne van, az magában kockázat és elsődleges lemez meghibásodásán kívül amúgy sem tudna nagyon extra védelmet biztosítani (mondjuk ez a snapshotos dolog eddig nem jutott eszembe), az előbbit meg a raid1 is lekezeli. De ahogy említetted a snapshotot, ha napi vagy 2 napi szinten lenne gépen belül egy copy készítve az elsődleges lemezről, akkor a törlésből/esetleges vírusból eredő károkat is tudnám kezelni. Már ha nem fertőzi meg a backupot is. 
Csak kéne valami jó program hozzá, esetleg Windows backup. Egész lemezről nem csináltam még snapshotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lanos gépek backupjait tartalmazza + megosztott dokumentumokat. Az egészről meg fél évente készül egy külső másolat. Ezek közül most a legsebezhetőbbre, a megosztott dokumentumokra kerestem megoldást, mivel azok csak egy helyen/lemezen tárolódnak + egy fél évvel ezelőtti állapot, ami nem túl fényes. Újabb eszköz már extrémen paranoiás lenne, hogy a backup eszközt is backupolja valami. A külső mentés meg napi gyakorisággal felejtős.