Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikiri7
tag
írással nem vagyok megelégedve 90mb körül van ha belső winyók között másolok. Torrentnél jön elő főképp egyenlőre, hogy valami nem stimmel mert baromi lassan ír rá és folyamatosan disk overload-ra fut.
Nem 1-2 hanem 10-20 felhasználóról van szó. Írási sebesség javulás az sokat jelentene. És pont ezért kezdtem el kérdezősködni, mert képbe szeretnék kerülni mivel mennyi javulás érhető el utána már tudok azon gondolkozni, hogy az a megoldás nekem ér-e annyit.
raid 1+0 abszolút a sebesség miatt gondolkoztam el rajta. +- 1 merevlemez igazából már nem oszt szoroz a költségen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest