Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikiri7
tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm. Igen sokat segítettél.
Jelenleg win van rajta ez tény. Sajnos nem minden játék szerezhető be úgy, hogy stabilan és jól működjön is. Ez tapasztalat volt évekig linuxom.
Tervezem egy microserver beszerzését és akkor ott lehet linux békesség és nyugalom
A fontos adatok ki vannak tolva még 1 külső winyóra heti-havi 1 alkalommal ha mind egyszerre adja meg magát akkor valami nagy baj van
.
UPS már elég rég óta van nem szeretem ha egyszer csak gondol egyet és leáll az egész
most 3DB 2TB os wd red nas winyó van benne. Ehhez gondolkozom még 1 winyón és akkor igaz nem növelek tár helyet viszont sebességet bőségesen.
Céges büdzsé is van rá pl a merevlemezek így kerültek megvételre.Nagyon szépen köszönöm a segítésget.
Kikiri -
Kikiri7
tag
írással nem vagyok megelégedve 90mb körül van ha belső winyók között másolok. Torrentnél jön elő főképp egyenlőre, hogy valami nem stimmel mert baromi lassan ír rá és folyamatosan disk overload-ra fut.
Nem 1-2 hanem 10-20 felhasználóról van szó. Írási sebesség javulás az sokat jelentene. És pont ezért kezdtem el kérdezősködni, mert képbe szeretnék kerülni mivel mennyi javulás érhető el utána már tudok azon gondolkozni, hogy az a megoldás nekem ér-e annyit.
raid 1+0 abszolút a sebesség miatt gondolkoztam el rajta. +- 1 merevlemez igazából már nem oszt szoroz a költségen. -
Kikiri7
tag
Sziasztok,
jelenleg van egy szoftveres raid 5 megoldásom amit le cserélnék hardveres megoldásra.
Akár még az is lehet hogy raid10 re váltanék raid 5 ről. Vélemény?
Az lenne a kérdésem szerintetek milyen kártyát éri meg venni hozzá? Asztali PC-be szeretném tenni.Köszi és üdv,
Kikiri
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fontos adatok ki vannak tolva még 1 külső winyóra heti-havi 1 alkalommal ha mind egyszerre adja meg magát akkor valami nagy baj van