Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Az eddigi Raid 0 pályafutásom az infómban leir gépen a 2*250Gb-os samu HDD-kben kifullad...
Eddig igy használtam a gépet:
200Gb samu: Rendszer/telepitett programok
320Gb samu: Privát tárolás
2*250Gb Raid0: Melós anyagok(DvAvi legfőképp+egyéb -Filmet, zenét vágok,fotót szerkesztek)-
Fejembe vettem hogy a 200-as HDD-t lecserélem a 320 "párjára", azt is Raid0-ba rakom, ketté-particionálom, és ugyanugy lesz egy 200-as rendszerem+400 Privátnak!
Igy lenne két Raid0 "gyors tömböm"! DE
MIelőtt belekezdenék meg szeretném kérdezni az ebben térdig gázoló kollegákat, mit is javasolnának az előzmények tükrében optimális, és wery gyors megoldásnak, az előzmények tükrében, ha már "dúskálok" a HDD-kben...Végső esetbe fogcsikorgatva, esetleg meg tartanám a 200-as HDD-t is ha nagyon muszály, de valójában inkább a csere fogalmazódott meg bennem, mert még egy 4. giga ramot is szeretnék beszerezni, és igy költségkimélőbb lenne a project! Tehát, gyors-biztonságos-áttekinthető-hatékony...tudtok segiteni?
Átfutottam a cikkeket,régebben sokat olvastam a dologról, de engem annyira nem érdekel hogy meg is tanuljam, inkább csak létrehozni szeretném, és használni..ezért kérném a segitséget...
Tisztelettel
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs