Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Az eddigi Raid 0 pályafutásom az infómban leir gépen a 2*250Gb-os samu HDD-kben kifullad...
Eddig igy használtam a gépet:
200Gb samu: Rendszer/telepitett programok
320Gb samu: Privát tárolás
2*250Gb Raid0: Melós anyagok(DvAvi legfőképp+egyéb -Filmet, zenét vágok,fotót szerkesztek)-
Fejembe vettem hogy a 200-as HDD-t lecserélem a 320 "párjára", azt is Raid0-ba rakom, ketté-particionálom, és ugyanugy lesz egy 200-as rendszerem+400 Privátnak!
Igy lenne két Raid0 "gyors tömböm"! DE
MIelőtt belekezdenék meg szeretném kérdezni az ebben térdig gázoló kollegákat, mit is javasolnának az előzmények tükrében optimális, és wery gyors megoldásnak, az előzmények tükrében, ha már "dúskálok" a HDD-kben...Végső esetbe fogcsikorgatva, esetleg meg tartanám a 200-as HDD-t is ha nagyon muszály, de valójában inkább a csere fogalmazódott meg bennem, mert még egy 4. giga ramot is szeretnék beszerezni, és igy költségkimélőbb lenne a project! Tehát, gyors-biztonságos-áttekinthető-hatékony...tudtok segiteni?
Átfutottam a cikkeket,régebben sokat olvastam a dologról, de engem annyira nem érdekel hogy meg is tanuljam, inkább csak létrehozni szeretném, és használni..ezért kérném a segitséget...
Tisztelettel
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest