Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Túl nagy véleményt nem tudok mondani mert tegnap éjjel állt össze a dolog, nem volt még időm nagyon meghajtni. Azért kellett átépíteni mert elfogyott a pci slotom illetve a vga karim miatt nem fért el, és ki kellett vennem, ha azt kivettem a hang karimat is ki kellett vennem és így tovább
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre
).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Seagate Exos X24 24TB HDD
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre