Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K3NZO
senior tag
Túl nagy véleményt nem tudok mondani mert tegnap éjjel állt össze a dolog, nem volt még időm nagyon meghajtni. Azért kellett átépíteni mert elfogyott a pci slotom illetve a vga karim miatt nem fért el, és ki kellett vennem, ha azt kivettem a hang karimat is ki kellett vennem és így tovább
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre
). -
K3NZO
senior tag
-
K3NZO
senior tag
sziasztok. Most próbálok raid be rakni két ugyan olyan vinyót. A problémám a következő. ASUS p5k lap esetén hogyan kell belépni a RAID bios ába? A könyv azt írja hogy ctrl-J de ezt ajárhogy nyomogatom a gép indulásakor nem történik semmi. A biosban is mindent beállítotam de semmi. Ötlet? ( A lapon egy jmicron jmb363 van integrálva ennek honlapját is már átbogarásztam de semmire nem jutottam).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre
. Hát engem a szerencse el is került meg nem is! Mint utólag kiderült a lapom csak raid1-et kezel!
Vennem kellett egy raid vezérlőt ami a teljes gép átépítését eredményezte, dehát így jártam. A rendszert most tesztelem. Neked működik már? Hogyan szuperál?