Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K3NZO
senior tag
Túl nagy véleményt nem tudok mondani mert tegnap éjjel állt össze a dolog, nem volt még időm nagyon meghajtni. Azért kellett átépíteni mert elfogyott a pci slotom illetve a vga karim miatt nem fért el, és ki kellett vennem, ha azt kivettem a hang karimat is ki kellett vennem és így tovább
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre
). -
K3NZO
senior tag
-
K3NZO
senior tag
sziasztok. Most próbálok raid be rakni két ugyan olyan vinyót. A problémám a következő. ASUS p5k lap esetén hogyan kell belépni a RAID bios ába? A könyv azt írja hogy ctrl-J de ezt ajárhogy nyomogatom a gép indulásakor nem történik semmi. A biosban is mindent beállítotam de semmi. Ötlet? ( A lapon egy jmicron jmb363 van integrálva ennek honlapját is már átbogarásztam de semmire nem jutottam).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Még csak most tettem fel rá egy friss xp-t amint tudok mondok pontos adatokat és tapasztalatokat. (Offic olyan gyors amit még nem láttam, semmi töltés csak beugrik az adott alkalmazás, eddig ennyit vettem észre
. Hát engem a szerencse el is került meg nem is! Mint utólag kiderült a lapom csak raid1-et kezel!
Vennem kellett egy raid vezérlőt ami a teljes gép átépítését eredményezte, dehát így jártam. A rendszert most tesztelem. Neked működik már? Hogyan szuperál?