- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Elméletileg van már olyan vezérlő amelyik az ilyen ''szeletelést'' tudja. Azt, hogy a ICH8R tudja-e, nem tudom. Viszont lebeszélnélek róla.
A leglassabb művelet a fej mechanikus pozicionálása. Így inkább a drive-ok között a feladatokat célszerű szétosztani. Én az alábbiak szerint tenném:
1. 40GB system , 120GB biztonsági másolatot tartalmazó partíció.
2. 5-20GB közötti swap és temp partíció , maradék adatterületnek.
3. Egy gyors partíció.
A rendszerbe belekerülő rengeteg temp állomány adminisztrációja miatt lelassul a rendszer. Ezért ezt különálló partícióra célszerű tenni. Ugyanis annak ''teleszemetelése'' után egyszerűen formázható, és ismét ''szűz'' lesz. A fentiek alapján van egy gyors rendszer, és gyors adatterület is (igaz nem RAID0). Viszont az Általad felvázolt állapotban a partíciók közötti állandó fejmozgatás hazavágja a RAID-ek jó tulajdonságait.
Ha a biztonság fontos, akkor inkább már tükrözés, azt is inkább soft módon, ugyanis akkor a drive-ok SMART-ja lekérdezhető marad (ha a driver is támogatja).
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB sata ssd eladó
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest