Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzscske
tag
válasz
borg315
üzenetére
Előre bocsátom,hogy nem igazán értek a raid-hez,de az idő szűkösségére való tekintettel megpróbálok pár kérdére válaszolni.
Ha hülyeségeket írok és később valaki megcáfolja amit írok elfogadom
1. - az ilyen olcsó kártyák tudnak olyat, hogy már elkészült hdd0 -t lemirroroznak egy formázható hdd1-re?
Szerintem igen.De ez azért valószínű kiderkártya specifikációiból.Mintha úgy lenne,hogy tükrözésnél ha megsérül az egyik lemez akkor a másikról megy a rendszer.
2.tudnak olyat, hogy ~azonos méretű, de esetleg különböző fizikai paraméterű (chs) hdd-kre raid-1-et nyomni?
elvileg igen.Ha minden igaz még kükönböző méretűeket is szerintem.Az azonos típusnak abban van jelentősége tudomásom szerint,hogy 2 ugyanolyan paraméterű lemez azonos sebességet fejmozgást stb-t tud produkálni,nem kell egyik lemeznek a másikra várni.
3. - mivel a két hdd fizikailag (chs) lehet hogy eltér, a másolatról be tud bootolni a win? nem fog kékhalállal leakadni?
Ha a tükör tömb létrejön és használatban van akkor 99%,hogy nem lesz gond.(egyik lemez a másik tükörképe,ugyanazokat tartalmazza.)
4. - menekülőútvonal: ha minden nap a nap végén átmásolom egyszerű file copy-val az egyik hdd-ről a másikra a file-okat, u.olyan partíciózással, akkor fel tud bootolni a win? azaz érzékeny a file-ok (pld. swap...) fizikai helyére?
Nem lesz hova másolni,egy partíciónak fogod láni a tömböt!
Kb ennyi amire tudtam válaszolni.
Ha nem jó vagy pontos infókat adtam akkor úgyis meg fogják cáfolni amit írtam.
Addig is UP neked,hogy hátha valami profi jár erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest