Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Sullivan
üzenetére
A random access az talán tényleg nem egészen pontos (pl. ha nagy cache jut a memóriából a fileolvasásra, simán előfordulhat, hogy még ott van a memóriában az adat, amit a Sandra a winyóról akar olvasni), de a többi szerintem korrekt, nekem egy WinXP-s software-s RAID0-val hozza azt a sebességet, amit a Sandra mér, kb. 100MB sequential read/write a sebesség és az üres partíción olyan 45MB körül másol a tömbön belül (TC-vel próbáltam). (Sandraeredménykép: [link]. A HDTach ezekre a winyókra olyan 13-14 ms-t ír, mint random access.) Nálad szerintem valamelyik busz korlátozza a sebességet, a CPU pedig kevéssé hiszem, hogy gondot jelentene, nekem a fenti RAID terhelése kb. 5%, egy 1GHz-en futó X2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest