- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
A konfigom ki van töltve az információs részben. Nos igen, a szoftveres RAID-nek egyik nagy előnye, hogy RAID 0 és 1 is lehet rajta.
Én úgy tudtam, hogy az integrált vezérlők 66Mhz-s buszra vannak ültetve.(everest is ezt mondja) Ehhez képest nemrég azt mondtad, hogy csak 33
Na már most ha ez így van akkor mivel lenne gyorsabb, mint ha PCI buszon kommunikálna ? 
Logikus amit mondasz,de én másfelől közelítem meg a dolgot:
Leszögezhetjük, hogy a raptor azért mégiscsak jobb mint bármely másik vincsi. (asztali kategóriában)
Pénzem ugyan jelenleg 10.000 Ft van erre a bulira,de nem is most azonnal tervezem....olyan nyár végére kb gondolkodhatok a raptorokon......
Ha minden jól megy persze 
Na meg 5 év gari ?
Ez nagyon megnyugtat. Az adataimnak meg van egy külső mobile rack-es vinyó amire mentek olykor mindent....igaz még marad így is az emberi tényező...
Van már egy PCI-x es karim és ettől nem egykönnyű megszabadulni...na meg miért is ? A PCI-E miatt úgy is kell alaplapot cseréljek. Igaz PCI-x es deszka jóval drágább
Én ezt néztem ki : [link] ha jobban megnézem akkor idegesítő, hogy ha valamilyen videókártyát rakok bele (állítólag van egy 8 Mb-s integrált) akkor gyakorlatilag a hűtő miatt használhatatlan az egyik PCI-x es foglalat.....azért luxus a 2-ből 1-et rögtön kilőni nem ?
A másik pedig, hogy tisztázatlan, hogy 939-es vagy 940-es.....mindenhol mást írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na már most ha ez így van akkor mivel lenne gyorsabb, mint ha PCI buszon kommunikálna ? 
Ha minden jól megy persze 

A másik pedig, hogy tisztázatlan, hogy 939-es vagy 940-es.....mindenhol mást írnak róla.