Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Toka_

senior tag

válasz Pecc #875 üzenetére

Bár azt mondtam, befejeztem ... de ha egyszer Te félreértesz.
    Én ezt mondom, te meg azt

Amit én mondok, az arról szól, hogy egy autós játékot mégiscsak jobb - élethűbb - irányítani egy analóg kormánnyal és két analóg pedállal, mint bármi mással. Legyen ez bármennyire ócska, utóbbi meg bármennyire finom tapintású, bársonyos, vagy mittomisén... /most persze bele lehet kötni a bármennyire ócska szavaimba, de arra már tényleg nem "ragadok tollat"/ :D
    És ha a kettő között ilyen csekély az árkülönbség, akkor elgondolkoztató lehet a drágább beszerzése, mert élményben hoz annyit. És ez utóbbit évek tapasztalatai alapján írom. Ugyanis én az NFS High Stakes, Colin McRae Rally II. óta kormányt tekergetek - jelzem, a valóságban még korábban -. Mondjuk, az még csak egy joystick-pótlék ffb mentes darab volt, de pl. az NFS Porsche alatt párszor magam szedtem szét, mert "kicsit" viseltes lett az évek alatt. Talán ebből érezhető, hogy tudom, mit beszélek, ha azt mondom, egy autós játék kormánnyal az igazi.
    Aztán az már más kérdés, hogy kormány és kormány között is van különbség. De azt már inkább egy kormányokkal foglalkozó topicban kellene megbeszélni. Mondjuk ott velem nem lehet találkozni, mert meg vagyok elégedve az általam ajánlottal, és nem tervezem különb beszerzését.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés