Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz szacsee #1547 üzenetére
Ha vista alól vagy még...Neked megy rendesen a játék?
Mármint úgy értem, hogy olyat csinál nálam, elég bosszantó sajnos, 70fps-ről leesik 2-re és ugy megy egy kicsit, utána visszaáll enyhe gyorsitott felvétellel és beáll megint 60-70re.
Mintha kevés lenne hozzá a gép vagy nemtom.
Második vista32-n tesztelem, a vga-hoz az össze forceware-t próbáltam...tanácstalan vagyok. Hátha tudsz/tudtok valamit.[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Sanci789 #1551 üzenetére
Más gépét azért még nem kéne leszólni, mert hogy te érettségire kaptál anyucitól meg apucitól egy gépet...
noti szinten nem rossz az a cucc ami neki van.
ha választhatnék én pl odaadnám érte a gépem. 1:1ben... és ezen max graffal megy a gém...
jah meg lehet hogy teljesítményben rosszabb az a gép, de valaki megdolgozik érte, nem csak úgy kap. meg hát egy x1600as core2es noti sztem nem rossz, és nem az olcsóbb kategóriába tartozott/tartozik -
Unbaised-Ben
senior tag
Ma mikor gyülekezünk össze?...szeretnék menni
egyébként eszméletlen parasztok eggyesek a neten....hihetetlen..keresztbeáll és stb....de azt nagyon profin csinálja...meg a SHIFT....néha luxus megnyomni...és olyankor várunk, várunk!
De vannak értelmes emberek akik miatt van értelme versenyezni -
Sam8888
tag
válasz Sanci789 #1551 üzenetére
Medium, 1024x768. Laptopban az enyémnél erősebbel még személyesen nem találkoztam, pedig mozgok Gamer-körökben, meg gazdag-körökben is. Anno 3kiló volt a gép és nem anyu vette...
Tudom, hogy ezért a pénzért olyan gépet kaptam volna, ami még mindig odatenne, de nekem fontos a mobilitás, mivel hetente többször is cipelem (meló-suli-stb)
-
Brian_GT
őstag
válasz Unbaised-Ben #1557 üzenetére
sajnos a privát versenyek eléggé érdekes módon működnek...20 szerver felett nem lehet látni ha vki csinál szervert pedig ott van de nem látja senki....keresőt meg nehogy rakjanak a játékba..áá minek is az.
De valamikor a 20 fő szerver alatti készítst se lehet látni mint pl ma.
Ha van kedved jönni akkor estefelé meglehet próbálni de igazán olyan 9kor szoktunk felmenni...legalábbis én és 1-2 haver...sajnos eléggé eltudja venni az ember kedvét pont az amit mondtál és ez csak privátban küszöbölhető ki ami jelen pillanatban nem működik jól.
Patch meg még nem tudni mikor lesz pontosan.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
baddewil
csendes tag
Hatalmas game, a játékélmény is szenzációs....na most mihez fog kezdeni a EA a Codemasterrel...talán egy újabb mesébe illő NFS?
-
Hawk1979
őstag
Találtam valamit ami kicsit idegesítő.
Belső nézetben főleg,annyira süvít az a szar turbó ahogy szívja a levegőt,egy idő után mintha az idegeimen korzózna.... Lehet apám denevér volt,nem tudom. -
Lacoska
csendes tag
grafikailag bejött , de valahogy nekem nehéz a game , sose voltam otthon az autós gamékban. de a graf télleg fasza
-
subaruwrc
félisten
lesz ma ph-s buli?
-
Kleroo
veterán
csináltam privit. ha valakinek van kedve, jööjön. REmélem látszik
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Enton
addikt
válasz subaruwrc #1567 üzenetére
Én még a demo-ban atlálkoztam a neten olyannal aki ezt használta rajtnál!
Nagyon látványos volt. Szerencsére megusztam mert láttam mi folyik ott, meg nem az én soromban művelte."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Megnéztem!
Sajnos nem látszik még most!
Habár én most privátban megyek inkább inni!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Kleroo
veterán
Pff. No mindegy. nekem nincs most kedvem szenvedni vele. játszok offline
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Sanci789
aktív tag
Valaki jön most online??
-
D@ni88
addikt
válasz Sanci789 #1574 üzenetére
hát de ha figyelmesen elolvasod látszik az aláírásból hogy mi is van neki
amúgy nekem is már kellene egy hasonló noti. épp ma láttam hasonlót
ugyanilyen 2300as proci
2giga ram
go8400as vga
160as vinyó meg az egyéb laptop cuccok (webcam meg ilyenek)
150ért
csak ha meg akarnám venni el kellene adni a jelenlegi konfigot. azt meg sajnálom eladni
amúgy mért van az hogy lefutok 3-4 versenyt és egyből season vége?
naon sűrű ez a la mans... azt meg rühellem egy kicsit. -
szikrobi
csendes tag
Sziasztok !
Egy párnapja én is játszom vele és tényleg jó a grafika,bár az irányítása kissé nehéznek tűnik számomra.A GTR2-öt kormány nélkül nem tudtam igazán jól játszani és nem tudom,hogy a GRID-ben mennyivel lenne jobb vele.Igazából még sosem volt kormányom és azt sem tudom milyet kellene először venni,mert a G25 túl drága és a Momo-ban sem vagyok biztos,de valami márkásabb Force-os kormányt talán bevállanék.
Az Online játékot meg először szerettem,de sajnos arra jöttem rá,hogy a profikat szerintem kormány nélkül nehéz utolérni és ami a legnagyobb baj az,hogy túl sok olyan ember van aki nem ismeri a pályát és azt még el is nézné az ember nekik.
Viszont meg se lehet őket normálisan előzni,mert a jobbik eset az ,hogy rádhúzzák a kocsit a rosszab meg az ,hogy gátlástalanul rommá zúznak .
Tegnap este aztán jól fel is húztam magam és nem is tudom,hogy lesz e még kedvem multiplayert játszani.
Természetesen,ha egy normális 10 fő körüli társaság kialakulna,akkor még szivesen nyomnám online is,mert másképp úgy sem derülne ki az ,hogy milyen szinten megy számomra a játék. -
(baphomet)
tag
hali!
vki tud megoldást az irányításra?
jóóó lenne -
zoli03
őstag
válasz (baphomet) #1580 üzenetére
Mert mi azzal a baj? Csak meg kell szokni aztán nem lesz furcsa.
-
Sanci789
aktív tag
Vegyél kormányt Am tényleg megszok6ó, csak idő kell...
[ Szerkesztve ]
-
kdave9
tag
Kanyar előtt fék, kanyarban gáz. Csak a megfelelő fékutat kell eltalálni a kanyarhoz.
Ez elegendő az AI megelőzésére az egyenesben kisebb nehézségi fokon.-H-U-N-T-E-R-
-
(Darkwood)
őstag
(baphomet): Én lassan feladom, egyszerűen nem tudom megszokni! Akár hogy állítgatom nem akar beállni!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Enton
addikt
válasz (Darkwood) #1587 üzenetére
Hát csak sajnálni tudom!Pedig már 100x mondtuk hogy jó az!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zoli03
őstag
válasz szikrobi #1589 üzenetére
Nekem WingMan Formula Force GP van. Ez a MOMO alatt van (igaz, amikor vettem árban is feleannyi volt), én meg vagyok vele elégedve, szerintem ennyiért nem kaptam volna jobbat, több mint 2 éves, de még nincs semmi baja.
Amit Te írtál Logitech, az nagyjából olyan mint az enyém, az enyém újabb változata (mondjuk szerintem lefele fejlesztettek). A pedálja ugyanaz, csak a kormányra ráraktak egy csomó gombot (szerintem felesleges) és egy kicsit máshogy néz ki. Ha olcsón akarsz venni, szeritnem ezt vegyed. Ha meg drágábbat, akkor MOMO-t.
De 16000 ft-ért van MOMO [link], én inkább azt venném. -
konas
senior tag
Hello
Jo a game ,meg szep is,de nagyon nehez,carrier modban belulrol vezetni,meg kormannyal is.
Sehogy sem lehet atallitani a nezetet ???? -
kroky3
tag
Lehet nézetet állítani. Alapból nem tudom mire teszi. Ott ahol az irányítást (controllert) beállítod ott tudod megnézni ill. beállítani melyik gombon legyen. Akkor nem lehet váltani, ha amikor mész a versenyre(go to race) és a nehézségi fokozatot is állítod van egy olyan, hogy:locked to head camera ha ez on-on van nem lehet, ha off-on akkor enged nézetet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
-
Eagle16
addikt
Ki hol tart most a karrierben? Én most eléggé lemaradtam, mert sokat multiztam.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Jhonny06
veterán
Mégcsak most volt időm kipróbálni a demót, de eszméletlenül jó a játék. Én, aki világ életemben béna voltam az autós játékokban első tud lenni, mert olyan jó az irányítás, a grafika, meg az effektek is nagyon ott vannak (mondjuk én mindent fullra raktam). Ezt meg kell szereznem teljesben.
-
Jhonny06
veterán
Egyetlen dolog, ami zavar, az a drift. Már rohadtul unalmas, hogy minden mai autós játékban ezt erőltetik, gondolom ha kihagyom a drift pályákat, úgy nem lehet sokáig vinni a carrier-t.
-
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok!
Én most keztem a játékot de nagyon tetszikmagyarsrac
-
Sanci789
aktív tag
Jön valaki online privibe???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs