Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Jókat -tunk! Köszi srácok!
Kár, hogy egyre több idióta jött be.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
mester32
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=yulRmH41yCk&feature=related
-
Syrius XIX
addikt
18 : 00-tól készítek szerót, gyertek!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Most lett kész, sry , de van!
Ha valakinek esetleg kedve támad ni, 18 : 30-ig várok!!!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Rolly Dy07
senior tag
-
zodo
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #13007 üzenetére
Lorant-ékkal csapattam, de ők eltűntek.
Később fodrasz érkezett, aztán egyre többen lettünk. -
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz Rolly Dy07 #13011 üzenetére
Köszi! Szokom, szokom, elég jól sikerült eddig "összemelegedni". Javulnak az idők, de még van hová fejlődni, ha nézem a Te időidet Remélem egyszer azért összefutunk!
-
Syrius XIX
addikt
Most készítettem szerót, gyertek.
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Syrius XIX #13013 üzenetére
PÜ ment!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
JJános
addikt
Estére remélem visszatérek a régi kerékvágásba.
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
17 : 30-tól csinálok szerót , gyertek ni!
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #13017 üzenetére
Akartam jönni, de kidobott. utána meg már nem is látta a szerót. Sajna.
2007-05-06 óta itt!
-
szumoo
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy csak az én fülem csal, hogy pár kocsinak olyan hangja van, mintha sugárhajtású lenne?
Hétfő óta játszok vele, de eddig nagyon tetszik!A nyúlon túl?
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #13019 üzenetére
Remélem lesz ma szeró! Én jövök, meg VViktor is szerintem.
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól csinálok szerót, gyertek ni!
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #13025 üzenetére
Viktivel jövünk. Rototi is szerintem.
Kéne valamit már .2007-05-06 óta itt!
-
Rototti
senior tag
Köszi a szerót Zyl, jó ez a bill-es móka
JJános: Egy "t"-vel írni a nevem istenkáromlás... Csak viccelek
Hétvégén valszeg nem leszek, mert kezdődik az NFS World beta, de keddtől már jövök ^^.
Kimi - The King of Spa
-
Syrius XIX
addikt
17 : 00-tól készítek szerót, gyertek!
-
vviktor1
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
Csókollak titeket englandbul.
Motort legfőkepp" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
x63
aktív tag
válasz - = Zk = - #13033 üzenetére
Szia Schalke, csak ilyen késői órán szabad a gép a Pub -ban ?
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
- = Zk = -
félisten
Neeem.
Kb Eddig melózom. És mégcsak telóról nyomom!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #13031 üzenetére
Ha olvasod, lécci most is csinálj szerót.
Zk: Üdvözöllek téged, az ködös Albionban!
2007-05-06 óta itt!
-
-
Syrius XIX
addikt
Gyertek, van szeró!
-
nagyúr
A mai nap legnagyobb dumája a privát szerón volt. Egyik versenyző elkezdett forgalomban szembe kocsikázni. A futam végén ez finom szóvá lett neki téve, hogy itt ilyet nem szoktak ám csinálni. A válasz: "De nem mentem neki senkinek..." Nem tudtam, hogy sírjak, vagy leforduljak a röhögéstől a székről
-
- = Zk = -
félisten
-
JJános
addikt
válasz - = Zk = - #13041 üzenetére
De ködösnek ködös. Csak én itthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
17 : 45-től készítek szerót, gyertek!
-
Syrius XIX
addikt
Most készítettem szerót, gyertek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz JJános #13042 üzenetére
Nem ködös. Tiszta.
Nyárra leszek kiv. Állitólag brutális. Hát szakadó esőben térdigérő szélben miniszoknyáznak. Nyáron jaj nekem. Meg nekik" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
motormouse
aktív tag
válasz - = Zk = - #13045 üzenetére
... ZK , üdv Neked is!!!
...én egyenlőre csak a tavaszra lennék kiváncsi, de már nagyon, most jöttem haza németből és ááá milyen káosz volt ott, két óra alatt 15centi hó esett le,
wtf március van
...kicsit örülök h itthon elég enyhe az idő, ...ja és próbálkozom folyamatosan h arra feléd legyen dolgom, de még nem jött össze[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót, gyertek ni!
-
Syrius XIX
addikt
Kész van, rátok várok!
-
Syrius XIX
addikt
És újra kész van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest